Fotoudsmykning skal sprede ro og hygge i ErhvervsCentret

8. november 2018

Efterårets og vinterens mørke og ustadige vejr med blæst, regn og måske sne er uundgåeligt på vej. Og så er det rart at komme inden døre og blive mødt af fotografier med motiver fra naturen og stranden ved Køge Bugt. Billederne er taget og fremkaldt af Michael Dyrberg, der i dag er selvstændig fotograf. Fra november og året ud kan fotografierne i både sort/hvid og farver ses i ErhvervsCentrets fællesarealer i Greve på Korskildelund 6.

63-årige Michael Dyrberg, der oprindelig er uddannet jurist, har altid været fascineret af at fotografere. Lige fra han var barn, har han holdt af at fotografere motiver ude i naturen omkring og langs Køge Bugt, hvor han er opvokset og stadig bor. Specielt træer er hans yndlingsmotiv. Som lille dreng lånte han forældrenes kamera, og i 1972 fik han sit eget første spejlreflekskamera. Siden da har han udskiftet det 19 gange. 

- Jeg har altid været vild med at indfange et smuk motiv ude i naturen og langs den brede sandstrand, vi er så heldige at have her på Sydkysten, siger Michael med et smil, da han indfinder sig i ErhvervsCentret for at sætte sine fotografier op på væggene. 


Han fortæller, at fotografierne før har været udstillet i A-fys i Solrød og lige er blevet taget ned af væggene hos et af de lokale biblioteker. Nu glæder han sig til at udstille i ErhvervsCentret. Det har han ventet på i halvandet år, fordi der er mange, der gerne vil udstille i ErhevrvsCentret.

- Jeg oplever, at det er utrolig afslappende og afstressende at begive sig ud i den friske luft med kameraet i hånden og lade sig overrumple af virkeligheden og finde et motiv og formidle en stemning og historie om stedet. I gamle dage, hvor du brugte rigtig film i fotoarbejdet, var der ikke noget bedre end at komme ind i mørkekammeret og finde fremkaldervæsken frem, siger Michael. 

Sprang ud som professionel fotograf i en moden alder
Det er først i en moden alder, at Michael sprag ud som professionel fotograf. Karrieren tog i den spæde ungdom en drejning, hvor jobbet kom til at handle om at sælge flyvemaskiner, taxaflyvning og senere elektroniksoftware i Danmark og Norge. Men siden 2013 har han for alvor ville leve af at fotografere. I dag sælger han til både virksomheder og private. Han er også fast husfotograf for den lokale erhvervsforening Greve-Solrød Erhverv. Så han er altid at finde med et kamera i hånden til faglige netværksmøder og sociale arrangementer i Greve og Solrød. 

- Jeg har mange fotoopgaver for lokale virksomheder, der har brug for billeder af medarbejdere og produkter til deres hjemmeside og andre reklameformål. Jeg fotograferer også meget til events og fester, fortæller Michael.      

De udstillede fotografier i ErhvervsCentret kan smykke både kontor og hjem. De kan bestilles og leveres i forskellige formater fra 40x50 cm til 70x100 cm. Der kan frit vælges mellem sort-hvid eller i farve. Fotografierne printes på kvalitets fotopapir, signeres og monteres i standard rammer.  

- Jeg har det godt med at være blevet selvstændig i en moden alder. Jeg hygger mig ved at prøve at leve af det, der altid har været min hobby, slutter Michael.

Fakta om Michael Dyrberg fotografi
For udstilling, salg, spørgsmål eller andet kan du kontakte Michael på mail: michael@dyrberg.dk eller telefon: 2068 5583. Du kan se mere på hjemmesiden: www.michaeldyrbergphotography.dk og www.michaeldyrbergfotografi.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

”Hva´ skal vi med kunsten?

17-01-2019
Arrangement på Solrød Bibliotek

Foredragsaften om "Fake news" med journalist Thomas Ubbesen

17-01-2019
Donald Trump og med ham millioner af almindelige amerikanere og millioner af andre dødelige er dødtrætte af det: Fake news!

Videnscafé med Stine Klarskov

17-01-2019
Coach Stine Klarskov vil i denne videnscafé medbringe begejstring og styrke til, at du selv kan finde frem til din egen indre viljestyrke.

ErhvervsCentret er klædt på til at bruge hjertestarter

17-01-2019
ErhvervsCentret fik for to et halvt år siden en hjertestarter. Den befinder sig i stueetagen til højre for receptionen. Heldigvis har den aldrig været i brug. Men den er tilgængelig for alle i ErhvervsCentret og lokalområdet i åbningstiden. Nu har en gruppe medarbejderne og lejere i ErhvervsCentret været på gratis hjerteredderkursus for at få opfrisket, hvordan de skal bruge hjertestarteren, hvis uheldet en dag er ude.

Har du styr på IT-sikkerheden i din virksomhed?

17-01-2019
Hvordan ser trusselbilledet for IT-kriminalitet ud mod danske virksomheder, og hvad kan du selv gøre for at sikre dig og din virksomhed mod angreb fra IT-kriminelle? Og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og det er din virksomhed, der bliver det næste offer? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i en workshop om IT-sikkerhed i Erhvervscentret i Greve.

Ny dansk litteratur

14-01-2019
De nye bøger kommer hurtigt til at gemme sig blandt alle de andre på hylderne, så her er tips og inspiration til dig, der gerne vil følge med i tendenserne i dansk litteratur og opdage nye spændende forfattere.

Godnat og sov godt

14-01-2019
Er der noget hyggeligere end at blive puttet under dynen og få en godnathistorie?

Sæt retning for uddannelse og karriere

14-01-2019
Året er skudt godt i gang, og mange unge skal til at vælge deres ungdomsuddannelse. Luften summede med spørgsmål og gode råd, da Køge Handelsskole åbnede dørene til Åbent hus for nysgerrige unge og deres forældre.

Kom til netværksbar med Jesper Brok-Jørgensen bag Happy Helper

14-01-2019
Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret.

Fredningsevent i Solrød Strandpark

10-01-2019
Fredninger er for alle – for evigt!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online