Fotoudsmykning skal sprede ro og hygge i ErhvervsCentret

8. november 2018

Efterårets og vinterens mørke og ustadige vejr med blæst, regn og måske sne er uundgåeligt på vej. Og så er det rart at komme inden døre og blive mødt af fotografier med motiver fra naturen og stranden ved Køge Bugt. Billederne er taget og fremkaldt af Michael Dyrberg, der i dag er selvstændig fotograf. Fra november og året ud kan fotografierne i både sort/hvid og farver ses i ErhvervsCentrets fællesarealer i Greve på Korskildelund 6.

63-årige Michael Dyrberg, der oprindelig er uddannet jurist, har altid været fascineret af at fotografere. Lige fra han var barn, har han holdt af at fotografere motiver ude i naturen omkring og langs Køge Bugt, hvor han er opvokset og stadig bor. Specielt træer er hans yndlingsmotiv. Som lille dreng lånte han forældrenes kamera, og i 1972 fik han sit eget første spejlreflekskamera. Siden da har han udskiftet det 19 gange. 

- Jeg har altid været vild med at indfange et smuk motiv ude i naturen og langs den brede sandstrand, vi er så heldige at have her på Sydkysten, siger Michael med et smil, da han indfinder sig i ErhvervsCentret for at sætte sine fotografier op på væggene. 


Han fortæller, at fotografierne før har været udstillet i A-fys i Solrød og lige er blevet taget ned af væggene hos et af de lokale biblioteker. Nu glæder han sig til at udstille i ErhvervsCentret. Det har han ventet på i halvandet år, fordi der er mange, der gerne vil udstille i ErhevrvsCentret.

- Jeg oplever, at det er utrolig afslappende og afstressende at begive sig ud i den friske luft med kameraet i hånden og lade sig overrumple af virkeligheden og finde et motiv og formidle en stemning og historie om stedet. I gamle dage, hvor du brugte rigtig film i fotoarbejdet, var der ikke noget bedre end at komme ind i mørkekammeret og finde fremkaldervæsken frem, siger Michael. 

Sprang ud som professionel fotograf i en moden alder
Det er først i en moden alder, at Michael sprag ud som professionel fotograf. Karrieren tog i den spæde ungdom en drejning, hvor jobbet kom til at handle om at sælge flyvemaskiner, taxaflyvning og senere elektroniksoftware i Danmark og Norge. Men siden 2013 har han for alvor ville leve af at fotografere. I dag sælger han til både virksomheder og private. Han er også fast husfotograf for den lokale erhvervsforening Greve-Solrød Erhverv. Så han er altid at finde med et kamera i hånden til faglige netværksmøder og sociale arrangementer i Greve og Solrød. 

- Jeg har mange fotoopgaver for lokale virksomheder, der har brug for billeder af medarbejdere og produkter til deres hjemmeside og andre reklameformål. Jeg fotograferer også meget til events og fester, fortæller Michael.      

De udstillede fotografier i ErhvervsCentret kan smykke både kontor og hjem. De kan bestilles og leveres i forskellige formater fra 40x50 cm til 70x100 cm. Der kan frit vælges mellem sort-hvid eller i farve. Fotografierne printes på kvalitets fotopapir, signeres og monteres i standard rammer.  

- Jeg har det godt med at være blevet selvstændig i en moden alder. Jeg hygger mig ved at prøve at leve af det, der altid har været min hobby, slutter Michael.

Fakta om Michael Dyrberg fotografi
For udstilling, salg, spørgsmål eller andet kan du kontakte Michael på mail: michael@dyrberg.dk eller telefon: 2068 5583. Du kan se mere på hjemmesiden: www.michaeldyrbergphotography.dk og www.michaeldyrbergfotografi.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Kom og støt Solrød Fodbold og årgang 2007

15-11-2018
Solrød Fodbold sælger igen juletræer i Solrød Centret på torvet ved Café A

Robotfinale i Thailand

15-11-2018
Eleverne Sabrina Zimmerman Pedersen og Magnus Koefoed fra Solrød Gymnasium vandt i år den nationale robotkonkurrence: World Robot Oplympia (WRO) og skal nu repræsentere Danmark ved den internationale finale i Chiang Mai, Thailand. Projektet, som de skal præsentere, er en løsningsmodel til FN´s 2. verdensmål: Zero Hunger.

Julemarked i Solrød Landsby

15-11-2018
Igen i år, d. 2. december kl. 10-15, danner det gamle traditionsrige forsamlingshus i Solrød Landsby rammen, når Solrød Landsbylaug byder indenfor til julemarked.

Få en boblende start som iværksætter og mød Champagne For Alle

15-11-2018
På næste opstartsmøde for nye iværksættere får du en boblende fornemmelse i kroppen, hvis du møder op for at finde ud af, hvad der skal til for at kickstarte din nye tilværelse. Du får tips og tricks til at lykkes med de første vigtige trin i opstartsfasen, ligesom du kan udveksle erfaringer med andre ligesindede. Du får også historien om, hvordan en hovedkulds forelskelse i champagne blev til en idé om at sælge de perlende bobler til alle via private champagnesmagninger, opslag på Facebookside og en webshop. Idéen blev til handling. Den tog hurtigt fart og udviklede sig til en lovende forretning på et år.

Mickey Mouse fylder 90 år

15-11-2018
Den 18. november er det præcis 90 år siden, at verden første gang stiftede bekendtskab med Mickey Mouse. Det var i tegnefilmen Steamboat Willie, som samtidig blev Walt Disneys helt store gennembrud. I anledning af sin runde dag vil den højtelskede mus blive fejret over hele verden, og danske fans kan glæde sig til hele tre udgivelser i anledning af den runde dag.

Kunst og leg fra JSG Fonden til Jersie Strands børn

15-11-2018
Birgit Friis bestyrelsesmedlem af JSG Fonden fortæller solrodnyt.dk om Fondens sidste nye aktiviteter og donationer.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online