Solrød 2 - Greve 2

5. november 2018

Så kom dagen alle havde glædet sig til, kampen om sydkysten.

Første runde var Theis og Elisa ude i en ”walk in the park” kamp og vandt uden problemer med et meget elegant spil.

I anden mix var Theo og Mørkøvs helt Amanda. De var til dels i problemer, men fik heldigvis en komfortabel sejr i 2 sæt.

Den sidste i 1. runde var Freja i 1. ds. Efter slid og god fight vinder Freja ved lige at give modstanderen lidt håb ved 20-19.

2. runde bestod i 2. ds af Frederikke Lund, som ikke helt ramte dagen - desværre - og måtte se sig slået i 3 sæt.


Derefter kom Felix på banen og udstillede sin modstander på det groveste med en nem 2-sæts sejr.

Sidste mand i 2 runde var Correll. Selv om han er glad for irsk accent, vandt han stadig en lang 2- sæts kamp og sendte modstanderen tilbage til Dublin.

3. runde skulle vi have ”Kongen af Roskilde” at se - hvordan hans ultra langsomme spil drev Jack til vanvid og som man kan gætte, vandt han nemt.

I 4. hs sendte vi vores formstærke nordmand på banen. Man skulle tro, at han havde smurt sine sko med det, som man smør sine ski med. Han var et lyn på banen og kørte sin modstander totalt død på formen.

Så var det pigernes tur i ringen i DD. I 1. dd var der masser af overskud til at grine og fyre jokes af, hvilket man kunne se på spillet. Det blev til en nem sejr. I 2. dd skulle der kæmpes lidt mere for en sejr, men med nogle gode overhåndsserver gik det lige.

1. hd som bestod af Theis og Theo har ikke haft mange problemer i denne sæson, men de måtte overraskende se sig slået i 3 lange og tætte sæt.

2. hd med den hårdtslående svensker og smeden skulle også kæmpe for sig, men de vandt en tæt kamp på grund af nogle ulovlige server.

3. hd fandt aldrig rigtig spillet. Trods en masse fights og utallige drops og cuts måtte de se sig slået i 2 sæt.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Flot Vinter Cup på kunsten for U11, U12 og U13

17-01-2019
Det var en flot vinterdag i lørdags hvor Solrød FC afholdte deres første version af Kunstbane Vinter Cup.

Natsport i Havdrup

17-01-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten.

Fitness Tryday

10-01-2019
Havdrup Gymnastik er med i det landsdækkende Fitness Tryday søndag d. 27/1 kl. 09:00-14:00. Kom og prøv Jumping Fitness, Pilates, DanceFit, Cirkeltræning eller Yoga. Det er gratis at prøve!

Nyt fra Solrød Cykling

07-01-2019
Vi afsluttede sæsonen i Kim Høses garage hvor der var dækket op med den lækreste hjemmebagte kransekage (tak fru Høse) og lækre bløde bobler. Inden vi nåede så langt var vi på tur i 4 grader, støvregn og super godt selskab.

Dødsfald - Ole Nike

31-12-2018
2. juledag modtog vi beskeden om, at en god ven af Solrød FC, Ole Nike desværre ikke mere er iblandt os - Ole blev 67 år.

Nyt fra Jersie Håndboldklub

31-12-2018
Juleferie hjemme på sofaen foran skærmen? Det er der ikke meget af for vores U8, U10 og U14 hold.

Præmieliste Solrød FC Julekalender samt info om 8 årig rekordsælger

20-12-2018
I de sidste 4 uger har ca. 400 drenge og pige ungdomsspillere været i gang og været aktive med at sælge SFC kalenderen 2018.

Graduering hos Solrød Karate

17-12-2018
Lørdag den 15. december 2018 var der kyu- og dangraduering hos Solrød Karate Klub.

Solrød 2 - Langhøj i Hangaren

17-12-2018
Så kom dagen hvor Solrød fik besøg af verdensstjernerne fra Langhøj, hvor vi nok må indrømme, at Langhøj var de store favoritter fra start.

Støt Solrød FC når du køber nytårsfyrværkeri

17-12-2018
Fyrværkerigrossisten i Lille Skensved (Tidligere Silovej i Solrød) har lavet en aftale med Solrød FC om at alt krudt som sælges når de modtager denne flyer (billedet) så giver de 10% af det handlede beløb i sponsorat til klubben.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online