Spil Dansk Ugen

18. oktober 2018

Uge 44 er musiklivets festuge landet over – og selvfølgelig også i Solrød Kommune, hvor der ugen igennem kommer til at være et hav af arrangementer og aktiviteter med udgangspunkt i dansk musik og den danske sangskat.

Det bliver en farverig pallette af kendte klassikere og ny musik komponeret til lejligheden, koncerter og syng-med, foredrag og lokal optræden – og selvfølgelig noget for enhver smag.


30. oktober spiller Solrød dansk - hele dagen!
Korsang, sangværter, borgmesteren, børnesang, fællessang - fra morgen til aften!.
Se hele programmet for dagen her31. oktober kl. 19 Sådan leger musik med din hjerne – foredrag og fællessang
Musik har en særlig evne til at påvirke os. Den kan løfte os i glæde og den kan få tårerne til at trille.Lasse Skovgaard PhD i sundhedsvidenskab og uddannet musikpædagog, organist og sanger fortæller os om hjernens musikalske kringelkroge.
Læs mere og køb billet på solbib.dk

1. november kl. 14.00 Spil Dansk med Den Syngende Konsul alias Jørgen Ledstrup. I anledning af Spil Dansk ugen vil han synge operette og viser blandet med fællessang fra Højskolesangbogen.

7. november kl. 19.00 Musikalsk foredrag: John Mogensen – Der er noget galt i Danmark
Læs mere og køb billet på solbib.dk

Stations-koncerter - Musik til turen på Solrød Strand Station:
Mandag d. 29. oktober kl. 16 - 17 Joyfull Noice
Tirsdag d. 30. oktober kl. 15.30 - 16.30 Musikskolens Drummerband
Torsdag d. 1. november kl. 15.30 - 15.45 Munkrkærskolens Børnekor
Torsdag d. 1. november kl. 15.45 - 16.30 Solrød-Havdrup Linedancer

1. november kl. 19.00 i SOLRØD BIO
Solrød StrandKor kommer og synger danske sange sammen med publikum.
Efter pausen til noget HELT ANDET: Den spændende danske film: JOURNAL 64
Læs mere på Solrød Bio's hjemmeside


Flere artikler

Kom og støt Solrød Fodbold og årgang 2007

15-11-2018
Solrød Fodbold sælger igen juletræer i Solrød Centret på torvet ved Café A

Robotfinale i Thailand

15-11-2018
Eleverne Sabrina Zimmerman Pedersen og Magnus Koefoed fra Solrød Gymnasium vandt i år den nationale robotkonkurrence: World Robot Oplympia (WRO) og skal nu repræsentere Danmark ved den internationale finale i Chiang Mai, Thailand. Projektet, som de skal præsentere, er en løsningsmodel til FN´s 2. verdensmål: Zero Hunger.

Julemarked i Solrød Landsby

15-11-2018
Igen i år, d. 2. december kl. 10-15, danner det gamle traditionsrige forsamlingshus i Solrød Landsby rammen, når Solrød Landsbylaug byder indenfor til julemarked.

Få en boblende start som iværksætter og mød Champagne For Alle

15-11-2018
På næste opstartsmøde for nye iværksættere får du en boblende fornemmelse i kroppen, hvis du møder op for at finde ud af, hvad der skal til for at kickstarte din nye tilværelse. Du får tips og tricks til at lykkes med de første vigtige trin i opstartsfasen, ligesom du kan udveksle erfaringer med andre ligesindede. Du får også historien om, hvordan en hovedkulds forelskelse i champagne blev til en idé om at sælge de perlende bobler til alle via private champagnesmagninger, opslag på Facebookside og en webshop. Idéen blev til handling. Den tog hurtigt fart og udviklede sig til en lovende forretning på et år.

Mickey Mouse fylder 90 år

15-11-2018
Den 18. november er det præcis 90 år siden, at verden første gang stiftede bekendtskab med Mickey Mouse. Det var i tegnefilmen Steamboat Willie, som samtidig blev Walt Disneys helt store gennembrud. I anledning af sin runde dag vil den højtelskede mus blive fejret over hele verden, og danske fans kan glæde sig til hele tre udgivelser i anledning af den runde dag.

Kunst og leg fra JSG Fonden til Jersie Strands børn

15-11-2018
Birgit Friis bestyrelsesmedlem af JSG Fonden fortæller solrodnyt.dk om Fondens sidste nye aktiviteter og donationer.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online