Kom til netværksbar med Casper Blom og bliv inspireret til meget mere

11. oktober 2018

Hvad fik en ung knægt til at starte en virksomhed med brugte golfbolde? Mød Casper Blom, som nu er blevet 26 år, men som allerede er en meget erfaren iværksætter og en af ophavsmændene bag iværksætterkonferencen Seedster i Marbella, som også den succesfulde iværksætter Jesper Buch fra DR-programmet Løvens Hule står bag.

ErhvervsCentret i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til Netværksbar på Korskildelund 6 fredag den 26. oktober 2018 fra kl.14.00-17.00.
Alle er velkomne – lige fra den garvede ejerleder, chef og medarbejder til den unge eller modne iværksætter, der har haft egen virksomhed i nogle år eller lige er sprunget ud som selvstændig.
 
- Muligheder, netværk og inspiration til at få succes med forretningen er kodeordene for vores næste arrangement i ErhvervsCentret. Vi glæder os til være vært for en netværksbar en fredag eftermiddag, hvor mange kan afse tid til at blive tanket op med ny viden og energi og gå på weekend med nye bekendtskaber, som måske ender med at blive værdifulde, fortæller Dorte Kjærgaard. Hun har taget initiativ til netværksbaren, fordi hun har spottet et behov for det i sit arbejde som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret.


 
Hvordan gør du din internetvirksomhed større og bedre – få input fra Casper Blom
Arrangementet begynder med en halv times fri netværk over en forfriskning, som ErhvervsCentret byder på. Herefter vil Casper Blom fortælle sin inspirerende historie om, hvordan brugte golfbolde satte gang i hans karriere som iværksætter i en tidlig alder. 
 
- Det særlige ved Casper er, at han som 15-årig udviklede sin egen webshop Billigegolfbolde.dk, som hurtigt gav en million i omsætning. I dag har han mange bolde i luften arbejdsmæssigt, og han kan på sit CV bryste sig af, at han mester E-handel, søgemaskineoptimering, Google Adwords, Facebookannoncering, konverteringsoptimering og Sociale Medier, først og fremmest Facebook. Vi har spurgt ham, om han vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer og besvare spørgsmål fx fra dem, der gerne vil gøre deres internetvirksomheder større og bedre. Det har han heldigvis takket ja, tak til, siger Dorte og fortsætter:


 
- Casper vil også komme ind på, hvad han i dag bruger en stor del af sin tid på sammen med Jesper Buch – nemlig iværksætterkonferencen Seedster, hvor der hvert år deltager hundredevis af danske iværksættere. Her får iværksættere og ejerledere fyldt værktøjskassen op over flere dage, fortæller Dorte.

Læs mere her: www.casperblom.dk og www.seedster.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online