Kom til netværksbar med Casper Blom og bliv inspireret til meget mere

11. oktober 2018

Hvad fik en ung knægt til at starte en virksomhed med brugte golfbolde? Mød Casper Blom, som nu er blevet 26 år, men som allerede er en meget erfaren iværksætter og en af ophavsmændene bag iværksætterkonferencen Seedster i Marbella, som også den succesfulde iværksætter Jesper Buch fra DR-programmet Løvens Hule står bag.

ErhvervsCentret i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til Netværksbar på Korskildelund 6 fredag den 26. oktober 2018 fra kl.14.00-17.00.
Alle er velkomne – lige fra den garvede ejerleder, chef og medarbejder til den unge eller modne iværksætter, der har haft egen virksomhed i nogle år eller lige er sprunget ud som selvstændig.
 
- Muligheder, netværk og inspiration til at få succes med forretningen er kodeordene for vores næste arrangement i ErhvervsCentret. Vi glæder os til være vært for en netværksbar en fredag eftermiddag, hvor mange kan afse tid til at blive tanket op med ny viden og energi og gå på weekend med nye bekendtskaber, som måske ender med at blive værdifulde, fortæller Dorte Kjærgaard. Hun har taget initiativ til netværksbaren, fordi hun har spottet et behov for det i sit arbejde som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret.


 
Hvordan gør du din internetvirksomhed større og bedre – få input fra Casper Blom
Arrangementet begynder med en halv times fri netværk over en forfriskning, som ErhvervsCentret byder på. Herefter vil Casper Blom fortælle sin inspirerende historie om, hvordan brugte golfbolde satte gang i hans karriere som iværksætter i en tidlig alder. 
 
- Det særlige ved Casper er, at han som 15-årig udviklede sin egen webshop Billigegolfbolde.dk, som hurtigt gav en million i omsætning. I dag har han mange bolde i luften arbejdsmæssigt, og han kan på sit CV bryste sig af, at han mester E-handel, søgemaskineoptimering, Google Adwords, Facebookannoncering, konverteringsoptimering og Sociale Medier, først og fremmest Facebook. Vi har spurgt ham, om han vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer og besvare spørgsmål fx fra dem, der gerne vil gøre deres internetvirksomheder større og bedre. Det har han heldigvis takket ja, tak til, siger Dorte og fortsætter:


 
- Casper vil også komme ind på, hvad han i dag bruger en stor del af sin tid på sammen med Jesper Buch – nemlig iværksætterkonferencen Seedster, hvor der hvert år deltager hundredevis af danske iværksættere. Her får iværksættere og ejerledere fyldt værktøjskassen op over flere dage, fortæller Dorte.

Læs mere her: www.casperblom.dk og www.seedster.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online