Kom til netværksbar med Casper Blom og bliv inspireret til meget mere

11. oktober 2018

Hvad fik en ung knægt til at starte en virksomhed med brugte golfbolde? Mød Casper Blom, som nu er blevet 26 år, men som allerede er en meget erfaren iværksætter og en af ophavsmændene bag iværksætterkonferencen Seedster i Marbella, som også den succesfulde iværksætter Jesper Buch fra DR-programmet Løvens Hule står bag.

ErhvervsCentret i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til Netværksbar på Korskildelund 6 fredag den 26. oktober 2018 fra kl.14.00-17.00.
Alle er velkomne – lige fra den garvede ejerleder, chef og medarbejder til den unge eller modne iværksætter, der har haft egen virksomhed i nogle år eller lige er sprunget ud som selvstændig.
 
- Muligheder, netværk og inspiration til at få succes med forretningen er kodeordene for vores næste arrangement i ErhvervsCentret. Vi glæder os til være vært for en netværksbar en fredag eftermiddag, hvor mange kan afse tid til at blive tanket op med ny viden og energi og gå på weekend med nye bekendtskaber, som måske ender med at blive værdifulde, fortæller Dorte Kjærgaard. Hun har taget initiativ til netværksbaren, fordi hun har spottet et behov for det i sit arbejde som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret.


 
Hvordan gør du din internetvirksomhed større og bedre – få input fra Casper Blom
Arrangementet begynder med en halv times fri netværk over en forfriskning, som ErhvervsCentret byder på. Herefter vil Casper Blom fortælle sin inspirerende historie om, hvordan brugte golfbolde satte gang i hans karriere som iværksætter i en tidlig alder. 
 
- Det særlige ved Casper er, at han som 15-årig udviklede sin egen webshop Billigegolfbolde.dk, som hurtigt gav en million i omsætning. I dag har han mange bolde i luften arbejdsmæssigt, og han kan på sit CV bryste sig af, at han mester E-handel, søgemaskineoptimering, Google Adwords, Facebookannoncering, konverteringsoptimering og Sociale Medier, først og fremmest Facebook. Vi har spurgt ham, om han vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer og besvare spørgsmål fx fra dem, der gerne vil gøre deres internetvirksomheder større og bedre. Det har han heldigvis takket ja, tak til, siger Dorte og fortsætter:


 
- Casper vil også komme ind på, hvad han i dag bruger en stor del af sin tid på sammen med Jesper Buch – nemlig iværksætterkonferencen Seedster, hvor der hvert år deltager hundredevis af danske iværksættere. Her får iværksættere og ejerledere fyldt værktøjskassen op over flere dage, fortæller Dorte.

Læs mere her: www.casperblom.dk og www.seedster.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen

18-10-2018
Jersie Sognehus inviterer til jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen, søndag d. 28. oktober kl. 16:00.

Solrød Bibliotek anbefaler: Stadig savnet

18-10-2018
En utroligt spændende krimi om en kvinde der kidnappes og holdes indespærret i et helt år.

Modeshow i Solrød Center

18-10-2018
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Aleris Omsorg skifter ejer til Ambea

18-10-2018
Aleris Omsorg, der til dagligt drifter den private del af Plejecenter Christians Have, har fået ny ejer.

Spil Dansk Ugen

18-10-2018
Uge 44 er musiklivets festuge landet over – og selvfølgelig også i Solrød Kommune, hvor der ugen igennem kommer til at være et hav af arrangementer og aktiviteter med udgangspunkt i dansk musik og den danske sangskat.

Musikalsk foredrag om John Mogensen

18-10-2018
Onsdag d. 7. november kl. 19 inviterer Solrød Bibliotek til foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder.

Greve-Solrød Taxi går til Dantaxi 4x48

17-10-2018
Fra årsskiftet bliver Greve-Solrød Taxi til Dantaxi 4x48

Stor international jazzstjerne gæster Køge! Er du til jazz- og swingmusik så bliver det ikke bedre.

17-10-2018
Den svenske jazzdronning Gunhild Carling kommer til Køge lørdag d.27.oktober på Teaterbygningen.

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening i Solrød

15-10-2018
Invitation til at deltage i årsmødet

Bredt politisk samarbejde er en mærkesag for Venstre i Solrød

15-10-2018
I Solrød værner vi om en historisk tradition: Det samarbejdende byråd. Det brede samarbejde er til glæde for borgere, foreninger, virksomheder og de 1.700 ansatte i kommunen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online