Budget 2018

8. oktober 2018

Dit og mit Solrød har nu fået et budget der rækker de næste fire år frem . Det er godt for alle os der bor i Solrød Kommune.

Vi tre Venstre-folk med sæde i Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget har særligt meget at glæde os over.

Budgettet sikrer uændret serviceniveau med enkelte målrettede forbedringer fx genindførelse af rengøring minimum hver anden uge hos visiterede ældre. Endvidere tager de såkaldte demografipuljer højde for, at vi kan imødekomme de udfordringer der er ved, at vi Solrød’ere bliver ældre og ældre.

På anlægssiden sker der mange ting over de kommende år:

Vi sætter ekstra skub i processen med et Strandens Hus, så vi forhåbentlig kan se frem til, at tage første spadestik i løbet af 2020 – det bliver en stor ting for Solrød.

Vi har fået præciseret at udbygningen af Solrød Idrætscenter skal være i form af en såkaldt 20×40 hal. Vi har desværre været nødt til, at udskyde byggestart på ubestemt tid, da vi er afhængige af grundsalgsindtægter, dette for ikke at slå bunden ud af kassebeholdningen.

Vi går igang med en omdannelse af Biblioteket således at det bliver et naturligt samlingspunkt for kulturelle arrangementer.

Derudover har vi for første gang budgetteret med en kunstgræsbane til sportslige aktiviteter i Havdrup. Ganske vist først om nogle år. Men det er på, og det bliver til noget.

Som særligt fokusområde er det aftalt at vi skal se på, hvordan vi bedst sikrer boliger til vores ældre borgere, som gerne vil skifte det større parcelhus ud med en mindre bolig – i denne proces skal vores Ældreråd naturligvis indrages.

Alt i alt et budget som er i tråd med det program som Venstre i Solrød gik til valg på sidste år, og som i høj grad medvirker til, at gøre “Dit og mit Solrød” til det bedste sted at leve og bo.


Ivar Haugaard-Hansen

Jane Noer

Henning Arlofelt Petersen

Kilde: Venstre Solrød


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online