Budget 2018

8. oktober 2018

Dit og mit Solrød har nu fået et budget der rækker de næste fire år frem . Det er godt for alle os der bor i Solrød Kommune.

Vi tre Venstre-folk med sæde i Social-, Sundheds- og Fritidsudvalget har særligt meget at glæde os over.

Budgettet sikrer uændret serviceniveau med enkelte målrettede forbedringer fx genindførelse af rengøring minimum hver anden uge hos visiterede ældre. Endvidere tager de såkaldte demografipuljer højde for, at vi kan imødekomme de udfordringer der er ved, at vi Solrød’ere bliver ældre og ældre.

På anlægssiden sker der mange ting over de kommende år:

Vi sætter ekstra skub i processen med et Strandens Hus, så vi forhåbentlig kan se frem til, at tage første spadestik i løbet af 2020 – det bliver en stor ting for Solrød.

Vi har fået præciseret at udbygningen af Solrød Idrætscenter skal være i form af en såkaldt 20×40 hal. Vi har desværre været nødt til, at udskyde byggestart på ubestemt tid, da vi er afhængige af grundsalgsindtægter, dette for ikke at slå bunden ud af kassebeholdningen.

Vi går igang med en omdannelse af Biblioteket således at det bliver et naturligt samlingspunkt for kulturelle arrangementer.

Derudover har vi for første gang budgetteret med en kunstgræsbane til sportslige aktiviteter i Havdrup. Ganske vist først om nogle år. Men det er på, og det bliver til noget.

Som særligt fokusområde er det aftalt at vi skal se på, hvordan vi bedst sikrer boliger til vores ældre borgere, som gerne vil skifte det større parcelhus ud med en mindre bolig – i denne proces skal vores Ældreråd naturligvis indrages.

Alt i alt et budget som er i tråd med det program som Venstre i Solrød gik til valg på sidste år, og som i høj grad medvirker til, at gøre “Dit og mit Solrød” til det bedste sted at leve og bo.


Ivar Haugaard-Hansen

Jane Noer

Henning Arlofelt Petersen

Kilde: Venstre Solrød


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online