Vi er flyttet tilbage til ErhvervsCentret og føler os hjemme

8. oktober 2018

Til december er det ti år siden, at Tina Møller med en kompagnon stiftede firmaet Eltident fra et kontor i ErhvervsCentret, dengang det hed Udviklingspark Øresund. Det var småt med kunder i begyndelsen. De første år som ny virksomhed i implantatbranchen var seje, fordi finanskrisen satte ind i 2008. Det betød, at firmaet skulle passe på pengene. Så Eltident rykkede ind i en erhvervsejendom, de allerede selv ejede. Men nu er tiderne blevet bedre. Firmaet er vokset og har fået solgt erhvervsejendommen. Derfor er Eltident lige flyttet tilbage i Greves lokale erhvervshus, og det valg fortryder Tina og hendes kolleger ikke. Hun kalder det nye liv som selvstændig for ´Vidunderligt – ligesom at starte på en frisk´.

Tina og hendes kompagnon Elsebeth Harbo har sammen med medarbejderne brugt det meste af sommeren på at tømme den gamle erhvervsejendom og gøre klar til at flytte ind i to store, lyse kontorer på første sal i ErhvervsCentret. De er glade for at være blevet en del af det fælles kontormiljø på Korskildelund 6 i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og med udsigt til marker og græssende køer. Her får de ro til at koncentrere sig om deres forretning, nu hvor de er kommet på plads i de nye rammer med nye skriveborde og reoler, fortæller Tina. 


- Det er en vidunderlig følelse at være tilbage i ErhvervsCentret igen. Vi føler os hjemme. Det er ligesom at starte på en frisk. Vi kan virkelig godt lide at være her. Det er hyggeligt at være her, og så gør det da ikke noget, at man har ”opgraderet” ErhvervsCentret med fx lækre mødelokaler, sofaer, hjørnestole, pejs, levende lys og grønne planter. Og så skal vi heller ikke længere bruge tid og energi på alt det praktiske, og det er også rart, at der altid er en nabo i huset, du kan få en snak med, understreger Tina og fortsætter: 

- Vi sætter også pris på, at vi og vores kunder har nemt ved at finde en parkeringsplads ved ErhvervsCentret og kan komme hurtigt hertil i bil, så vi ikke spilder lang tid på vej til og fra arbejde, selv om vi selv bare bor i Mosede. Faktisk er der kun een af vores ansatte, der ikke bor i Greve Kommune, siger Tina, der arbejdede som bankrådgiver, inden hun i 2008 valgte at blive selvstændig. 

Eltident er vokset gennem årene og ansætter nye medarbejdere
Gennem årene er Eltident vokset støt og rolig og er i dag blandt de største leverandører af tandimplantater samt materialer og maskiner til tandkirurgi i Danmark. Firmaet har fået fem medarbejdere på lønningslisten og er ved at ansætte yderligere en person, fortæller Tina. Hun har daglig kontakt med kunderne, der består af tandlæger og dentallaboratorier fordelt over hele landet.

- Der er en hård konkurrence inden for vores område. Men vi mærker heldigvis en stigende efterspørgsel efter vores produkter, der er med til at øge folks livskvalitet. Efter krisen er der kommet flere penge i hænderne på folk, og det er de færreste, der vil gå rundt og afsløre manglende tænder, når de smiler. Også ældre, der fx mangler alle tænder, kan få glæde af vores implantater, der kan forsynes med et ”tryklås” system, som holder protesen fast i kæben, så man igen kan spise æbler og rå gulerødder, siger Tina. 

Hun glæder sig over, at firmaet har fået vind i sejlene og er vokset fornuftigt gennem de sidste år. 

- Vi lever på vores 24/7 service. Vi er altid til at få fat på, både på en søndag eftermiddag og i sommerferien. Vi leverer normalt fra dag til dag, og vores kunder kan også selv komme og hente produkterne her hos os i ErhvervsCentret, fortæller Tina og uddyber: Vores mål er at få omsætningen til at vokse med 50 procent over de næste år. Derfor investerer vi i firmaets fremtid ved at ansætte nye folk.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online