Vi er flyttet tilbage til ErhvervsCentret og føler os hjemme

8. oktober 2018

Til december er det ti år siden, at Tina Møller med en kompagnon stiftede firmaet Eltident fra et kontor i ErhvervsCentret, dengang det hed Udviklingspark Øresund. Det var småt med kunder i begyndelsen. De første år som ny virksomhed i implantatbranchen var seje, fordi finanskrisen satte ind i 2008. Det betød, at firmaet skulle passe på pengene. Så Eltident rykkede ind i en erhvervsejendom, de allerede selv ejede. Men nu er tiderne blevet bedre. Firmaet er vokset og har fået solgt erhvervsejendommen. Derfor er Eltident lige flyttet tilbage i Greves lokale erhvervshus, og det valg fortryder Tina og hendes kolleger ikke. Hun kalder det nye liv som selvstændig for ´Vidunderligt – ligesom at starte på en frisk´.

Tina og hendes kompagnon Elsebeth Harbo har sammen med medarbejderne brugt det meste af sommeren på at tømme den gamle erhvervsejendom og gøre klar til at flytte ind i to store, lyse kontorer på første sal i ErhvervsCentret. De er glade for at være blevet en del af det fælles kontormiljø på Korskildelund 6 i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og med udsigt til marker og græssende køer. Her får de ro til at koncentrere sig om deres forretning, nu hvor de er kommet på plads i de nye rammer med nye skriveborde og reoler, fortæller Tina. 


- Det er en vidunderlig følelse at være tilbage i ErhvervsCentret igen. Vi føler os hjemme. Det er ligesom at starte på en frisk. Vi kan virkelig godt lide at være her. Det er hyggeligt at være her, og så gør det da ikke noget, at man har ”opgraderet” ErhvervsCentret med fx lækre mødelokaler, sofaer, hjørnestole, pejs, levende lys og grønne planter. Og så skal vi heller ikke længere bruge tid og energi på alt det praktiske, og det er også rart, at der altid er en nabo i huset, du kan få en snak med, understreger Tina og fortsætter: 

- Vi sætter også pris på, at vi og vores kunder har nemt ved at finde en parkeringsplads ved ErhvervsCentret og kan komme hurtigt hertil i bil, så vi ikke spilder lang tid på vej til og fra arbejde, selv om vi selv bare bor i Mosede. Faktisk er der kun een af vores ansatte, der ikke bor i Greve Kommune, siger Tina, der arbejdede som bankrådgiver, inden hun i 2008 valgte at blive selvstændig. 

Eltident er vokset gennem årene og ansætter nye medarbejdere
Gennem årene er Eltident vokset støt og rolig og er i dag blandt de største leverandører af tandimplantater samt materialer og maskiner til tandkirurgi i Danmark. Firmaet har fået fem medarbejdere på lønningslisten og er ved at ansætte yderligere en person, fortæller Tina. Hun har daglig kontakt med kunderne, der består af tandlæger og dentallaboratorier fordelt over hele landet.

- Der er en hård konkurrence inden for vores område. Men vi mærker heldigvis en stigende efterspørgsel efter vores produkter, der er med til at øge folks livskvalitet. Efter krisen er der kommet flere penge i hænderne på folk, og det er de færreste, der vil gå rundt og afsløre manglende tænder, når de smiler. Også ældre, der fx mangler alle tænder, kan få glæde af vores implantater, der kan forsynes med et ”tryklås” system, som holder protesen fast i kæben, så man igen kan spise æbler og rå gulerødder, siger Tina. 

Hun glæder sig over, at firmaet har fået vind i sejlene og er vokset fornuftigt gennem de sidste år. 

- Vi lever på vores 24/7 service. Vi er altid til at få fat på, både på en søndag eftermiddag og i sommerferien. Vi leverer normalt fra dag til dag, og vores kunder kan også selv komme og hente produkterne her hos os i ErhvervsCentret, fortæller Tina og uddyber: Vores mål er at få omsætningen til at vokse med 50 procent over de næste år. Derfor investerer vi i firmaets fremtid ved at ansætte nye folk.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online