Logistikkompagniet høster endnu engang hæder med en CSR-pris

8. oktober 2018

Grevevirksomheden Logistikkompagniet, der har hovedkontor i ErhvervsCentret, har netop vundet CSR People Prize 2018.

Prisen kom bag på stifteren Carsten Moberg, selvom Logistikkompagniet gennem årene har fået masser af anerkendelse for at fremstå som det gode eksempel for andre, der ønsker at tage et samfundsmæssigt ansvar for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Gennem årene er det både blevet til en gazelle fra Dagbladet Børsen i 2014, Greve Erhvervspris 2015 og to CSR-priser i 2016 – den ene magen til den pris, som virksomheden lige har modtaget. Logistikkompagniet vinder CSR People Prize 2018 for sine evner til at udvikle nye måder at tage et socialt ansvar.  

- Jeg sad på bagerste række under prisuddelingen forleden og havde slet ikke forberedt en takketale, da jeg ikke regnede med, at vi ville vinde prisen igen, fortæller Carsten Moberg, der stiftede Logistikkompagniet i 2009. Han tilføjer, at han godt kan forstå, hvorfor Logistikkompagniet vinder i år, idet begrundelsen er, at virksomheden har stort fokus på at kompetenceudvikle de personer, som kommer til virksomheden gennem etableringen af Logistikakademiet.dk, som er en online-portal til at uddanne lagermedarbejdere.


Logistikkompagniet sætter Greve på Danmarkskortet
Greves borgmester synes, prisen er velfortjent. Hun vurderer, at Logistikkompagniet sætter Greve på landkortet ved at fremstå som det gode eksempel på en social ansvarlig virksomhed, der lykkes med at rekruttere ledige på kanten af arbejdsmarkedet og fastholde dem.        

- Vi er glade for og stolte over at have en visionær erhvervsmand som Carsten Moberg i spidsen til at drive en social ansvarlig forretning her i Greve Kommune. Vi har som kommune et rigtig godt samarbejde med Logistikkompagniet om at få både flygtninge og ledige på kanten af arbejdsmarkedet videre i et job, de magter. Derfor fik virksomheden også Greve Erhvervspris for et par år siden. At virksomheden nu får endnu en pris er velfortjent, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef supplerer:

- Logistikkompagniet går foran ved at vise, at det kan lade sig gøre både at tage et socialt ansvar og drive en kommerciel virksomhed i vækst. Det kan forhåbentlig inspirere andre virksomheder til at gå samme vej, siger erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

Carsten Moberg forklarer, at det er en del af virksomhedens DNA at rekruttere borgere på kanten af arbejdsmarkedet for netop at fremstå som en redelig og attraktiv arbejdsplads med en mangfoldig medarbejdergruppe. 

- Vi forsøger at afhjælpe de problemer, der er i samfundet. For os falder det helt naturligt at rekruttere de her mennesker. De vil gå langt for os, fordi vi gør en ekstra indsats for at give dem en hånd med. Det gør vi i et tæt samarbejde med Greve Kommune og andre kommuner via jobprøvning, praktik og løntilskud. Det er ikke guld og grønne skove, vi får ud af at det. Vi bruger ressourcer på selv at uddanne vores mentorer, der støtter de her mennesker undervejs, forklarer Carsten Moberg.   

Om Logistikkompagniet
Logistikkompagniet er ekspert i at løse små som store opgaver inden for lagerarbejde, fx finde de rigtige personer til fx at tømme containere, sætte labels på varer og pakke displays. Logistikkompagniets hovedkontor ligger i ErhvervsCentret. Her holder ledelsen og administrationen til. Men hovedparten af de knapt 100 medarbejdere arbejder ude på kundernes lagre her i lokalområdet.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen

18-10-2018
Jersie Sognehus inviterer til jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen, søndag d. 28. oktober kl. 16:00.

Solrød Bibliotek anbefaler: Stadig savnet

18-10-2018
En utroligt spændende krimi om en kvinde der kidnappes og holdes indespærret i et helt år.

Modeshow i Solrød Center

18-10-2018
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Aleris Omsorg skifter ejer til Ambea

18-10-2018
Aleris Omsorg, der til dagligt drifter den private del af Plejecenter Christians Have, har fået ny ejer.

Spil Dansk Ugen

18-10-2018
Uge 44 er musiklivets festuge landet over – og selvfølgelig også i Solrød Kommune, hvor der ugen igennem kommer til at være et hav af arrangementer og aktiviteter med udgangspunkt i dansk musik og den danske sangskat.

Musikalsk foredrag om John Mogensen

18-10-2018
Onsdag d. 7. november kl. 19 inviterer Solrød Bibliotek til foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder.

Greve-Solrød Taxi går til Dantaxi 4x48

17-10-2018
Fra årsskiftet bliver Greve-Solrød Taxi til Dantaxi 4x48

Stor international jazzstjerne gæster Køge! Er du til jazz- og swingmusik så bliver det ikke bedre.

17-10-2018
Den svenske jazzdronning Gunhild Carling kommer til Køge lørdag d.27.oktober på Teaterbygningen.

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening i Solrød

15-10-2018
Invitation til at deltage i årsmødet

Bredt politisk samarbejde er en mærkesag for Venstre i Solrød

15-10-2018
I Solrød værner vi om en historisk tradition: Det samarbejdende byråd. Det brede samarbejde er til glæde for borgere, foreninger, virksomheder og de 1.700 ansatte i kommunen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online