Logistikkompagniet høster endnu engang hæder med en CSR-pris

8. oktober 2018

Grevevirksomheden Logistikkompagniet, der har hovedkontor i ErhvervsCentret, har netop vundet CSR People Prize 2018.

Prisen kom bag på stifteren Carsten Moberg, selvom Logistikkompagniet gennem årene har fået masser af anerkendelse for at fremstå som det gode eksempel for andre, der ønsker at tage et samfundsmæssigt ansvar for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Gennem årene er det både blevet til en gazelle fra Dagbladet Børsen i 2014, Greve Erhvervspris 2015 og to CSR-priser i 2016 – den ene magen til den pris, som virksomheden lige har modtaget. Logistikkompagniet vinder CSR People Prize 2018 for sine evner til at udvikle nye måder at tage et socialt ansvar.  

- Jeg sad på bagerste række under prisuddelingen forleden og havde slet ikke forberedt en takketale, da jeg ikke regnede med, at vi ville vinde prisen igen, fortæller Carsten Moberg, der stiftede Logistikkompagniet i 2009. Han tilføjer, at han godt kan forstå, hvorfor Logistikkompagniet vinder i år, idet begrundelsen er, at virksomheden har stort fokus på at kompetenceudvikle de personer, som kommer til virksomheden gennem etableringen af Logistikakademiet.dk, som er en online-portal til at uddanne lagermedarbejdere.


Logistikkompagniet sætter Greve på Danmarkskortet
Greves borgmester synes, prisen er velfortjent. Hun vurderer, at Logistikkompagniet sætter Greve på landkortet ved at fremstå som det gode eksempel på en social ansvarlig virksomhed, der lykkes med at rekruttere ledige på kanten af arbejdsmarkedet og fastholde dem.        

- Vi er glade for og stolte over at have en visionær erhvervsmand som Carsten Moberg i spidsen til at drive en social ansvarlig forretning her i Greve Kommune. Vi har som kommune et rigtig godt samarbejde med Logistikkompagniet om at få både flygtninge og ledige på kanten af arbejdsmarkedet videre i et job, de magter. Derfor fik virksomheden også Greve Erhvervspris for et par år siden. At virksomheden nu får endnu en pris er velfortjent, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef supplerer:

- Logistikkompagniet går foran ved at vise, at det kan lade sig gøre både at tage et socialt ansvar og drive en kommerciel virksomhed i vækst. Det kan forhåbentlig inspirere andre virksomheder til at gå samme vej, siger erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

Carsten Moberg forklarer, at det er en del af virksomhedens DNA at rekruttere borgere på kanten af arbejdsmarkedet for netop at fremstå som en redelig og attraktiv arbejdsplads med en mangfoldig medarbejdergruppe. 

- Vi forsøger at afhjælpe de problemer, der er i samfundet. For os falder det helt naturligt at rekruttere de her mennesker. De vil gå langt for os, fordi vi gør en ekstra indsats for at give dem en hånd med. Det gør vi i et tæt samarbejde med Greve Kommune og andre kommuner via jobprøvning, praktik og løntilskud. Det er ikke guld og grønne skove, vi får ud af at det. Vi bruger ressourcer på selv at uddanne vores mentorer, der støtter de her mennesker undervejs, forklarer Carsten Moberg.   

Om Logistikkompagniet
Logistikkompagniet er ekspert i at løse små som store opgaver inden for lagerarbejde, fx finde de rigtige personer til fx at tømme containere, sætte labels på varer og pakke displays. Logistikkompagniets hovedkontor ligger i ErhvervsCentret. Her holder ledelsen og administrationen til. Men hovedparten af de knapt 100 medarbejdere arbejder ude på kundernes lagre her i lokalområdet.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online