Logistikkompagniet høster endnu engang hæder med en CSR-pris

8. oktober 2018

Grevevirksomheden Logistikkompagniet, der har hovedkontor i ErhvervsCentret, har netop vundet CSR People Prize 2018.

Prisen kom bag på stifteren Carsten Moberg, selvom Logistikkompagniet gennem årene har fået masser af anerkendelse for at fremstå som det gode eksempel for andre, der ønsker at tage et samfundsmæssigt ansvar for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Gennem årene er det både blevet til en gazelle fra Dagbladet Børsen i 2014, Greve Erhvervspris 2015 og to CSR-priser i 2016 – den ene magen til den pris, som virksomheden lige har modtaget. Logistikkompagniet vinder CSR People Prize 2018 for sine evner til at udvikle nye måder at tage et socialt ansvar.  

- Jeg sad på bagerste række under prisuddelingen forleden og havde slet ikke forberedt en takketale, da jeg ikke regnede med, at vi ville vinde prisen igen, fortæller Carsten Moberg, der stiftede Logistikkompagniet i 2009. Han tilføjer, at han godt kan forstå, hvorfor Logistikkompagniet vinder i år, idet begrundelsen er, at virksomheden har stort fokus på at kompetenceudvikle de personer, som kommer til virksomheden gennem etableringen af Logistikakademiet.dk, som er en online-portal til at uddanne lagermedarbejdere.


Logistikkompagniet sætter Greve på Danmarkskortet
Greves borgmester synes, prisen er velfortjent. Hun vurderer, at Logistikkompagniet sætter Greve på landkortet ved at fremstå som det gode eksempel på en social ansvarlig virksomhed, der lykkes med at rekruttere ledige på kanten af arbejdsmarkedet og fastholde dem.        

- Vi er glade for og stolte over at have en visionær erhvervsmand som Carsten Moberg i spidsen til at drive en social ansvarlig forretning her i Greve Kommune. Vi har som kommune et rigtig godt samarbejde med Logistikkompagniet om at få både flygtninge og ledige på kanten af arbejdsmarkedet videre i et job, de magter. Derfor fik virksomheden også Greve Erhvervspris for et par år siden. At virksomheden nu får endnu en pris er velfortjent, udtaler borgmester Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef supplerer:

- Logistikkompagniet går foran ved at vise, at det kan lade sig gøre både at tage et socialt ansvar og drive en kommerciel virksomhed i vækst. Det kan forhåbentlig inspirere andre virksomheder til at gå samme vej, siger erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

Carsten Moberg forklarer, at det er en del af virksomhedens DNA at rekruttere borgere på kanten af arbejdsmarkedet for netop at fremstå som en redelig og attraktiv arbejdsplads med en mangfoldig medarbejdergruppe. 

- Vi forsøger at afhjælpe de problemer, der er i samfundet. For os falder det helt naturligt at rekruttere de her mennesker. De vil gå langt for os, fordi vi gør en ekstra indsats for at give dem en hånd med. Det gør vi i et tæt samarbejde med Greve Kommune og andre kommuner via jobprøvning, praktik og løntilskud. Det er ikke guld og grønne skove, vi får ud af at det. Vi bruger ressourcer på selv at uddanne vores mentorer, der støtter de her mennesker undervejs, forklarer Carsten Moberg.   

Om Logistikkompagniet
Logistikkompagniet er ekspert i at løse små som store opgaver inden for lagerarbejde, fx finde de rigtige personer til fx at tømme containere, sætte labels på varer og pakke displays. Logistikkompagniets hovedkontor ligger i ErhvervsCentret. Her holder ledelsen og administrationen til. Men hovedparten af de knapt 100 medarbejdere arbejder ude på kundernes lagre her i lokalområdet.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online