Hjælp til hjælpemidler i hverdagen

4. oktober 2018

Seniornetværket i Solrød inviterer


Tirsdag d. 9. oktober kl. 14 - 18 i Solrød Aktivitets– og Frivilligcenter

Seniornetværket i Solrød inviterer borgerne til at komme og kigge på hjælpemidler til hverdagen, som er med til at skabe livskvalitet i hverdagen.

Det kan være en jungle at finde ud af hvad der kan hjælpe en bedst, derfor har vi inviteret forskellige leverandører og organisationer til at komme og være til stede. Kom og mød de mange udstillere og deres personale, som kan rådgive om hjælpemidlerne.

Mange boliger er i to etager med trappe, som kan være et stort problem, kom og se hvordan der kan installeres en trappelift fra firmaet Botved.

Firmaet K. C. Pedersen viser træningsredskaber, behandlingsredskaber og meget mere. Som de selv siger ”vi har baggrund i faget ergoterapi og vil kunne give inspiration og vejledning til hvad der er bedst for den enkelte”.

Firmaet Lindebjerg A/S viser et udvalg af seniorcykler, el-scootere, kørestole og specielle lænestole.

Vores lokale Hørecenter Audika kan hjælpe med at afklare og fortælle om nedsat hørelse, som ikke kun påvirker personen, der lider heraf. Ægtefæller, familiemedlemmer og venner vil alle opleve positive forandringer, når et høretab bliver behandlet, hvilket også er med til at forhindre demens.

Cecura, er en dansk virksomhed, som tilbyder ældresikkerhed, ældreservice og tryghed for alle. De tilbyder service og produkter, som er nødvendige for, at borgere kan føle sig trygge og sikre – både i eget hjem og udenfor døgnet rundt – året rundt. Kom se deres tryghedsalarmer og mobiltelefoner.

Denne dag kan I også møde forskellige foreninger, som kan give råd og vejledning bl.a.:
Hjerteforeningen, som tilbyder at måle blodtryk. Foreningen Rygtræning i Solrød, der holder til i Solrød Svømmehal og som fortæller om varmtvandsgymnastik, målrettet deltagere med gigt, ryglidelser og i det hele taget med problemer med bevægeapparatet. Gigtforeningen, Handicaprådet, Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, Lungeforeningen.

Fra Solrød kommune Visitator Charlotte Skou Hansen, Sundhedskonsulent Lone Rømer, Sundhedskonsulent Karin Brunsgaard og Demenskonsulent Eva Thun. Fra Synsrådgivningen i Roskilde kommer Anne Merete Møller og vise forskellige synshjælpemidler.

Kilde: Solrød KommuneFlere artikler

Tilskud til forskønnelse af grønne områder m.m.

18-10-2018
Du kan nu søge om støtte til forskønnelse af grønne områder, legepladser og fællesarealer i Solrød Kommune.

Indskrivning til skolestart 2019

11-10-2018
Skal dit barn starte i skole i august 2019?

Et enigt byråd har vedtaget Budget 2019-2022 i Solrød Kommune

11-10-2018
Et samlet byråd i Solrød Kommune har nu vedtaget et vækst- og udviklingsorienteret budget med fokus på bæredygtig udvikling af hele kommunen med en ansvarlig økonomisk linje som grundpræmis.

FIFA 19 turnering i efterårsferien

08-10-2018
FIFA 19 turnering i efterårsferien på biblioteket

Solrød Kommune genoptager sager om sygedagpenge

04-10-2018
En ny afgørelse ændrer praksis for, hvornår udbetalingen af sygedagpenge må stoppes. Læs mere her.

Ny babycafé i Solrød

01-10-2018
Tirsdag den 9. oktober starter Solrøds nye baby café her i Aktivitets- og frivilligcenteret. Baby caféen er etableret i et samarbejde mellem AFC og Børn og Ungerådgivningen. AFC driver caféen.

Mangler I et øvelokale?

01-10-2018
Solrød Kommunale Musikskole åbner et øvelokale for lokale unge bands. Kom og hør mere på info-møde på Solrød Gl. Skole tirsdag den 9. oktober kl. 20.

Ret dine BBR-oplysninger?

01-10-2018
Hvis du har rettelser eller ændringer til dine BBR-oplysninger, så kan du selv rette dem og indberette dem i den nye selvbetjeningsløsning.

Hele lokalsamfundet gør idrætsmåned til en succes

01-10-2018
September lakker mod enden, og dermed sættes der punktum for en sjov og vellykket måned med idræt i Solrød Kommune. Succesen skyldes især den store opbakning i lokalsamfundet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online