Hjælp til hjælpemidler i hverdagen

4. oktober 2018

Seniornetværket i Solrød inviterer


Tirsdag d. 9. oktober kl. 14 - 18 i Solrød Aktivitets– og Frivilligcenter

Seniornetværket i Solrød inviterer borgerne til at komme og kigge på hjælpemidler til hverdagen, som er med til at skabe livskvalitet i hverdagen.

Det kan være en jungle at finde ud af hvad der kan hjælpe en bedst, derfor har vi inviteret forskellige leverandører og organisationer til at komme og være til stede. Kom og mød de mange udstillere og deres personale, som kan rådgive om hjælpemidlerne.

Mange boliger er i to etager med trappe, som kan være et stort problem, kom og se hvordan der kan installeres en trappelift fra firmaet Botved.

Firmaet K. C. Pedersen viser træningsredskaber, behandlingsredskaber og meget mere. Som de selv siger ”vi har baggrund i faget ergoterapi og vil kunne give inspiration og vejledning til hvad der er bedst for den enkelte”.

Firmaet Lindebjerg A/S viser et udvalg af seniorcykler, el-scootere, kørestole og specielle lænestole.

Vores lokale Hørecenter Audika kan hjælpe med at afklare og fortælle om nedsat hørelse, som ikke kun påvirker personen, der lider heraf. Ægtefæller, familiemedlemmer og venner vil alle opleve positive forandringer, når et høretab bliver behandlet, hvilket også er med til at forhindre demens.

Cecura, er en dansk virksomhed, som tilbyder ældresikkerhed, ældreservice og tryghed for alle. De tilbyder service og produkter, som er nødvendige for, at borgere kan føle sig trygge og sikre – både i eget hjem og udenfor døgnet rundt – året rundt. Kom se deres tryghedsalarmer og mobiltelefoner.

Denne dag kan I også møde forskellige foreninger, som kan give råd og vejledning bl.a.:
Hjerteforeningen, som tilbyder at måle blodtryk. Foreningen Rygtræning i Solrød, der holder til i Solrød Svømmehal og som fortæller om varmtvandsgymnastik, målrettet deltagere med gigt, ryglidelser og i det hele taget med problemer med bevægeapparatet. Gigtforeningen, Handicaprådet, Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, Lungeforeningen.

Fra Solrød kommune Visitator Charlotte Skou Hansen, Sundhedskonsulent Lone Rømer, Sundhedskonsulent Karin Brunsgaard og Demenskonsulent Eva Thun. Fra Synsrådgivningen i Roskilde kommer Anne Merete Møller og vise forskellige synshjælpemidler.

Kilde: Solrød KommuneFlere artikler

Østsjællands Beredskabs opgaver skal formentligt løftes lokalt

13-12-2018
Østsjællands Beredskab har sendt en pressemeddelelse ud, hvori det fremgår, at de 8 borgmestre er enige om, at det nu ser ud til, at Østsjællands Beredskab skal opløses.

Solrød Kommune slår rekord: Aldrig har vi været så mange

13-12-2018
22.998… 22.999… 23.000! For første gang nogensinde kan 23.000 personer på samme tid kalde sig for borgere i Solrød Kommune.

Til januar kan de kommunale lokaler bookes

10-12-2018
Fredag den 11. januar 2019 bliver der åbnet op for sæsonbooking af kommunens lokaler for sæsonen 2019/2020. Men allerede nu er det muligt at anmode om at booke lokaler til større arrangementer i sæson 2019/2020 på både Solrød Idrætscenter, svømmehallen, Munkekærhallen, Jersiehallen og i Havdrup Idrætscenter.

Kom til julekoncerter med musikskolen

06-12-2018
Musikskolens elevere skruer op for julestemningen med to koncerter

Storskrald i december måned

06-12-2018
Plejer du at få hentet storskrald på en tirsdag eller onsdag, så skal du være opmærksom på at december måned er anderledes for dig.

Entreprenør erklæret konkurs

06-12-2018
Daurehøj Erhvervsbyg, der har vundet udbuddet om at bygge en ny daginstitution i Havdrup Vest, er erklæret konkurs.

Havdrup indviede sprælsk og innovativ bymidte

03-12-2018
Bymidten i Havdrup er blevet forvandlet fra et gennemkørselsområde til et attraktivt byrum, hvor borgere i alle aldre kan mødes og hygge sig.

Møllebækken Købmandsgård åbnede døren til en svunden tid

29-11-2018
Det frembragte forestillinger om historier fra en svunden tid, da borgmester Niels Hörup forleden besøgte købmand Henrik Koch og Møllebækken Købmandsgård i Karlslunde som en del af byrådets ønske om at støtte op om det lokale erhvervsliv.

Her er Havdrups eventyrlige og moderne nye børnehus

29-11-2018
Der bliver masser af plads til både eventyr, tumleri og højtlæsning i det nye innovative børnehus i Havdrup Vest, som skal danne nye, moderne rammer for den nuværende daginstitution Lindebo og samtidig ruste kommunen til at rumme endnu flere børn.

Nyt bump i Havdrup er en utrolig succes

26-11-2018
Bump er ofte udskældt blandt trafikanter, men effekten af det nye bump på Skolevej gør kritikken til skamme.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online