Få en fleksibel kontorplads i ErhvervsCentrets nye Business Lounge

4. oktober 2018

Greves populære erhvervshus tilbyder nu et nyt fleksibelt kontorfællesskab. Konceptet giver selvstændige erhvervsdrivende adgang til at arbejde efter behov i et åbent eller lukket kontormiljø i fællesskab med andre virksomheder på Korskildelund 6 i et af Greves mest eftertragtede erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen.

Erhvervsdrivende, der vælger at blive en del af fællesskabet i ErhvervsCentrets Business Lounge, får adgang til et professionelt full service koncept, hvor de efter behov kan arbejde fra en fleksibel eller fast skrivebordsplads i et åbent eller lukket kontormiljø, alt efter hvad der passer den enkelte bedst. 

- Mange virksomheder, medarbejdere, kunder og gæster har deres daglige gang i ErhvervsCentret, og det skaber liv, dynamik og forretning i ErhvervsCentret. For at flere kan få gavn af det professionelle miljø til at arbejde, holde møde, deltage i arrangementer og skabe værdifulde relationer til andre virksomheder, markedsfører vi nu vores Business Lounge koncept. Vi har fået nogle henvendelser fra erhvervsdrivende, der ikke nødvendigvis har behov for et kontor hver dag og heller ikke en fast plads. Mange er meget på farten og har opgaver ude hos deres kunder. De ønsker ikke en binding men en fleksibel kontorplads, da de ikke ønsker at betale til et kontor, som står ubrugt hen. Vi gør altid, hvad vi kan for at finde en ideel kontorløsning til den enkelte virksomhed og håber, at de erhvervsdrivende med behov for en arbejdsplads i Greve vil tage godt imod det her tilbud, der er unikt for lokalområdet, siger Tina Charlotte Koeffoed, der er daglig leder af ErhvervsCentret. 


Hun tilføjer, at mange erhvervsdrivende fortæller, at de oplever en synergi af at blive en del af et unikt miljø med andre ligesindede og værdsætter de netværksmuligheder, som opstår, når man er mange virksomheder samlet under et tag. For det betyder nye forretningsmuligheder, nye kunder samt nye venskaber:

- Vi henvender os til mange af dem, der fx til daglig arbejder meget fra hjemmeadressen og holder møder ved køkkenbordet. De kan se det her som en mulighed for dem. Vores erfaring er, at det for mange er en fordel at komme ud og sidde sammen med andre ligesindede. De har brug for at komme ud i et inspirerende miljø. Det giver basis for faglig sparring og muligheden for at skabe værdifulde kontakter.

ErhvervsCentret – et godt sted at have en kontorarbejdsplads når behovet er der
Når man som virksomhed bliver en del af ErhvervsCentrets Business Lounge, kan man arbejde i flere forskellige områder. Der er eksempelvis områder med almindelige borde, højborde og loungeområder med lænestole og sofaer samt lukkede kontorer med en fast skrivebordsplads alt afhængig af den enkeltes ønsker og behov. Inkluderet er gratis kaffe og te, trådløst internet, adgang til print, kopi og scan, adgang til loungeområde med mulighed for køb af forplejning, udendørs terrasse i tilknytning til kantineområde, adgang til at booke mødelokaler og gratis parkering.

- Vi vil gøre alt for at give vores kunder og deres gæster en god oplevelse og professionel service, så de kan koncentrere sig om deres forretning, fortæller Henriette Sindlev Andersen, der til daglig er ansvarlig for husets drift og indretning. Hun og det øvrige personale i ErhvervsCentret sætter en ære i, at huset fremstår imødekommende og pænt:

- Hyggen og den særlige ånd, vi har i huset, kan mærkes af alle, både dem der bruger huset i hverdagen hver dag eller af og til, men helt klart også af gæster og øvrige besøgende. Vi håber, at mange vil tage godt imod vores nye kontorkoncept, så ErhvervsCentret summer af liv og god energi, siger Henriette.

Læs mere om vores Business Lounge: https://erhvervscentret.greve.dk/kontor/business-lounge/

Se video om vores Business Lounge: https://youtu.be/wUXy3T-t-vQ

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online