Få en fleksibel kontorplads i ErhvervsCentrets nye Business Lounge

4. oktober 2018

Greves populære erhvervshus tilbyder nu et nyt fleksibelt kontorfællesskab. Konceptet giver selvstændige erhvervsdrivende adgang til at arbejde efter behov i et åbent eller lukket kontormiljø i fællesskab med andre virksomheder på Korskildelund 6 i et af Greves mest eftertragtede erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen.

Erhvervsdrivende, der vælger at blive en del af fællesskabet i ErhvervsCentrets Business Lounge, får adgang til et professionelt full service koncept, hvor de efter behov kan arbejde fra en fleksibel eller fast skrivebordsplads i et åbent eller lukket kontormiljø, alt efter hvad der passer den enkelte bedst. 

- Mange virksomheder, medarbejdere, kunder og gæster har deres daglige gang i ErhvervsCentret, og det skaber liv, dynamik og forretning i ErhvervsCentret. For at flere kan få gavn af det professionelle miljø til at arbejde, holde møde, deltage i arrangementer og skabe værdifulde relationer til andre virksomheder, markedsfører vi nu vores Business Lounge koncept. Vi har fået nogle henvendelser fra erhvervsdrivende, der ikke nødvendigvis har behov for et kontor hver dag og heller ikke en fast plads. Mange er meget på farten og har opgaver ude hos deres kunder. De ønsker ikke en binding men en fleksibel kontorplads, da de ikke ønsker at betale til et kontor, som står ubrugt hen. Vi gør altid, hvad vi kan for at finde en ideel kontorløsning til den enkelte virksomhed og håber, at de erhvervsdrivende med behov for en arbejdsplads i Greve vil tage godt imod det her tilbud, der er unikt for lokalområdet, siger Tina Charlotte Koeffoed, der er daglig leder af ErhvervsCentret. 


Hun tilføjer, at mange erhvervsdrivende fortæller, at de oplever en synergi af at blive en del af et unikt miljø med andre ligesindede og værdsætter de netværksmuligheder, som opstår, når man er mange virksomheder samlet under et tag. For det betyder nye forretningsmuligheder, nye kunder samt nye venskaber:

- Vi henvender os til mange af dem, der fx til daglig arbejder meget fra hjemmeadressen og holder møder ved køkkenbordet. De kan se det her som en mulighed for dem. Vores erfaring er, at det for mange er en fordel at komme ud og sidde sammen med andre ligesindede. De har brug for at komme ud i et inspirerende miljø. Det giver basis for faglig sparring og muligheden for at skabe værdifulde kontakter.

ErhvervsCentret – et godt sted at have en kontorarbejdsplads når behovet er der
Når man som virksomhed bliver en del af ErhvervsCentrets Business Lounge, kan man arbejde i flere forskellige områder. Der er eksempelvis områder med almindelige borde, højborde og loungeområder med lænestole og sofaer samt lukkede kontorer med en fast skrivebordsplads alt afhængig af den enkeltes ønsker og behov. Inkluderet er gratis kaffe og te, trådløst internet, adgang til print, kopi og scan, adgang til loungeområde med mulighed for køb af forplejning, udendørs terrasse i tilknytning til kantineområde, adgang til at booke mødelokaler og gratis parkering.

- Vi vil gøre alt for at give vores kunder og deres gæster en god oplevelse og professionel service, så de kan koncentrere sig om deres forretning, fortæller Henriette Sindlev Andersen, der til daglig er ansvarlig for husets drift og indretning. Hun og det øvrige personale i ErhvervsCentret sætter en ære i, at huset fremstår imødekommende og pænt:

- Hyggen og den særlige ånd, vi har i huset, kan mærkes af alle, både dem der bruger huset i hverdagen hver dag eller af og til, men helt klart også af gæster og øvrige besøgende. Vi håber, at mange vil tage godt imod vores nye kontorkoncept, så ErhvervsCentret summer af liv og god energi, siger Henriette.

Læs mere om vores Business Lounge: https://erhvervscentret.greve.dk/kontor/business-lounge/

Se video om vores Business Lounge: https://youtu.be/wUXy3T-t-vQ

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online