Få en fleksibel kontorplads i ErhvervsCentrets nye Business Lounge

4. oktober 2018

Greves populære erhvervshus tilbyder nu et nyt fleksibelt kontorfællesskab. Konceptet giver selvstændige erhvervsdrivende adgang til at arbejde efter behov i et åbent eller lukket kontormiljø i fællesskab med andre virksomheder på Korskildelund 6 i et af Greves mest eftertragtede erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen.

Erhvervsdrivende, der vælger at blive en del af fællesskabet i ErhvervsCentrets Business Lounge, får adgang til et professionelt full service koncept, hvor de efter behov kan arbejde fra en fleksibel eller fast skrivebordsplads i et åbent eller lukket kontormiljø, alt efter hvad der passer den enkelte bedst. 

- Mange virksomheder, medarbejdere, kunder og gæster har deres daglige gang i ErhvervsCentret, og det skaber liv, dynamik og forretning i ErhvervsCentret. For at flere kan få gavn af det professionelle miljø til at arbejde, holde møde, deltage i arrangementer og skabe værdifulde relationer til andre virksomheder, markedsfører vi nu vores Business Lounge koncept. Vi har fået nogle henvendelser fra erhvervsdrivende, der ikke nødvendigvis har behov for et kontor hver dag og heller ikke en fast plads. Mange er meget på farten og har opgaver ude hos deres kunder. De ønsker ikke en binding men en fleksibel kontorplads, da de ikke ønsker at betale til et kontor, som står ubrugt hen. Vi gør altid, hvad vi kan for at finde en ideel kontorløsning til den enkelte virksomhed og håber, at de erhvervsdrivende med behov for en arbejdsplads i Greve vil tage godt imod det her tilbud, der er unikt for lokalområdet, siger Tina Charlotte Koeffoed, der er daglig leder af ErhvervsCentret. 


Hun tilføjer, at mange erhvervsdrivende fortæller, at de oplever en synergi af at blive en del af et unikt miljø med andre ligesindede og værdsætter de netværksmuligheder, som opstår, når man er mange virksomheder samlet under et tag. For det betyder nye forretningsmuligheder, nye kunder samt nye venskaber:

- Vi henvender os til mange af dem, der fx til daglig arbejder meget fra hjemmeadressen og holder møder ved køkkenbordet. De kan se det her som en mulighed for dem. Vores erfaring er, at det for mange er en fordel at komme ud og sidde sammen med andre ligesindede. De har brug for at komme ud i et inspirerende miljø. Det giver basis for faglig sparring og muligheden for at skabe værdifulde kontakter.

ErhvervsCentret – et godt sted at have en kontorarbejdsplads når behovet er der
Når man som virksomhed bliver en del af ErhvervsCentrets Business Lounge, kan man arbejde i flere forskellige områder. Der er eksempelvis områder med almindelige borde, højborde og loungeområder med lænestole og sofaer samt lukkede kontorer med en fast skrivebordsplads alt afhængig af den enkeltes ønsker og behov. Inkluderet er gratis kaffe og te, trådløst internet, adgang til print, kopi og scan, adgang til loungeområde med mulighed for køb af forplejning, udendørs terrasse i tilknytning til kantineområde, adgang til at booke mødelokaler og gratis parkering.

- Vi vil gøre alt for at give vores kunder og deres gæster en god oplevelse og professionel service, så de kan koncentrere sig om deres forretning, fortæller Henriette Sindlev Andersen, der til daglig er ansvarlig for husets drift og indretning. Hun og det øvrige personale i ErhvervsCentret sætter en ære i, at huset fremstår imødekommende og pænt:

- Hyggen og den særlige ånd, vi har i huset, kan mærkes af alle, både dem der bruger huset i hverdagen hver dag eller af og til, men helt klart også af gæster og øvrige besøgende. Vi håber, at mange vil tage godt imod vores nye kontorkoncept, så ErhvervsCentret summer af liv og god energi, siger Henriette.

Læs mere om vores Business Lounge: https://erhvervscentret.greve.dk/kontor/business-lounge/

Se video om vores Business Lounge: https://youtu.be/wUXy3T-t-vQ

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen

18-10-2018
Jersie Sognehus inviterer til jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen, søndag d. 28. oktober kl. 16:00.

Solrød Bibliotek anbefaler: Stadig savnet

18-10-2018
En utroligt spændende krimi om en kvinde der kidnappes og holdes indespærret i et helt år.

Modeshow i Solrød Center

18-10-2018
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Aleris Omsorg skifter ejer til Ambea

18-10-2018
Aleris Omsorg, der til dagligt drifter den private del af Plejecenter Christians Have, har fået ny ejer.

Spil Dansk Ugen

18-10-2018
Uge 44 er musiklivets festuge landet over – og selvfølgelig også i Solrød Kommune, hvor der ugen igennem kommer til at være et hav af arrangementer og aktiviteter med udgangspunkt i dansk musik og den danske sangskat.

Musikalsk foredrag om John Mogensen

18-10-2018
Onsdag d. 7. november kl. 19 inviterer Solrød Bibliotek til foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder.

Greve-Solrød Taxi går til Dantaxi 4x48

17-10-2018
Fra årsskiftet bliver Greve-Solrød Taxi til Dantaxi 4x48

Stor international jazzstjerne gæster Køge! Er du til jazz- og swingmusik så bliver det ikke bedre.

17-10-2018
Den svenske jazzdronning Gunhild Carling kommer til Køge lørdag d.27.oktober på Teaterbygningen.

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening i Solrød

15-10-2018
Invitation til at deltage i årsmødet

Bredt politisk samarbejde er en mærkesag for Venstre i Solrød

15-10-2018
I Solrød værner vi om en historisk tradition: Det samarbejdende byråd. Det brede samarbejde er til glæde for borgere, foreninger, virksomheder og de 1.700 ansatte i kommunen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online