Klubmesterskab 2018 i Solrød Cykling

24. september 2018

Så blev klubbens stærkeste rytter i tre dicipliner kåret. Der blev kørt tre afdelinger der hver i sær er vigtig at mestre for at være en god stærk cykelrytter. De tre afdelinger bestod i enkeltstart, handicapjagt og teknikøvelser.

Hvilket betyder at du for at kunne kalde dig den stærkeste rytter skulle du kunne mestre alle tre dicipliner. Nøjagtig som i et etapeløb er det ikke nok at være god til at køre opad.

De tre afdelinger blev gennemført med masser af stærke ben og ikke mindst god humor. Det sidste giver ikke point men er mindst lige så vigtigt som resten. 


Brian Ahmt Larsen og Anne Pfeifer var klart de stærkeste i kampen mod uret. I hadicapjagten hvor det også handlede om taktisk snilde gik sejren til Pauli Bøttker og Betina Bjerregaard. Den sidste af afdelingerne nemlig teknik tog familien Jørgensen sig af da Marianne vandt hos kvinderne og Niels hos mændene.

Den vigtigste diciplin, dog uden for pointregnskabet, skete om aftenen i form af årets klubfset, til hvilken der kun var vindere. 

Tak for en fantastisk aften og tillykke til de to stærke Klubmestre, Keld Ørum og Betina Bjerregaard.


Flere har spurgt hvor den pragtfulde buffet kom fra. Den kom såmænd fra Krohns Køkken, hvor du let bestiller maden til din næste festlige lejlighed.


Kilde: Solrød Cykling


Flere artikler

Nyt ansigt i SSB

15-11-2018
SSB har ansat Morten Hedegaard som ny medarbejder. Han skal blandt andet hjælpe klubben med den daglige drift, liga-kampe, sponsorer og kommunikation.

122 børn på GymCamp med Havdrup Gymnastik

15-11-2018
Havdrup gymnastik har i en årrække afholdt en GymCamp for foreningens børnehold, og igen i år blev traditionen holdt i hævd med en fantastisk GymCamp på Gunslevholm Idrætsefterskole.

DM i Taekwondo kommer til Solrød

08-11-2018
Den 17. november strømmer taekwondoudøvere fra nær og fjern til Solrød Idrætscenter i håb om at vinde den ærefulde titel som danmarksmester.

Solrød 2 - Greve 2

05-11-2018
Så kom dagen alle havde glædet sig til, kampen om sydkysten.

10 grunde til at dit barn skal spille fodbold

01-11-2018
Det er sjovt, du får motion, og du lærer at arbejde sammen med andre. Det er blot nogle af de positive sider, der er ved fodbold. I artiklen her finder du en liste over 10 af de grunde, der er til, at fodbold er en god sport for børn.

Sikker ligasejr til SSB over Odense

01-11-2018
Solrød Strand Badmintonklub måtte på forhånd påtage sig favoritrollen, da man torsdag aften tog imod bundholdet i badmintonligaen, Odense OBK.

Endnu 2 flotte førstepladser til Solrød FC

01-11-2018
I weekenden spillede endnu 2 Solrød hold sig til førstepladsen i efterårs-turneringen.

SSB byder velkommen til 7 nye sponsorer

29-10-2018
Solrød Strand Badmintonklub byder velkommen til 7 nye sponsorer. Læs mere her.

Storsejr til SSB´s U13 hold

29-10-2018
Solrød Strand Badmintonklubs U13 hold levner ikke meget til modstanderne. I søndagens kampe blev det til 9-0 og 7-2.

Solrodnyt.dk og GBB takker

29-10-2018
Kære alle deltagere ved GBB & Solrodnyt.dk Luksus Golf Matchen i Greve Golf Klub, lørdag d. 20. oktober 2018. PÅ vegne af GBB og samarbejdspartner www.solrodnyt.dk samt flere lokale virksomheder, butikker og næringsdrivende (MENY i Solrød Centret, OPTIKERNE og SKJOLD BURNE på Solrød Strandvej samt A-FYS i Solrød, etc) + en del af GBBs magiske netværk af sponsorer og partnere (ex. QUOOKER, STENSTRÖMS, NYHAVN REJSER, BRAUNSTEIN BRYGGERI, KJUS GOLF, GAMMEL DANSK, BRAASTAD COGNAC, HB TRAPPER, MALLORCA LUX GOLFKLUBBER SON GUAL og ALCANADA, etc + Greve Golf Klubs ledere, restaurations-personale og frivillige.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online