Hurra mere plads til at lege og lære....

13. september 2018

Skolen er udvidet med 30%


Jersie privatskole har henover sommeren udvidet med 30%, så nu får vi endnu mere plads til at lege og lære. Legende let læring er jo netop skolens motto, hvor vi sætter en ære i at møde vores elever i øjenhøjde og skabe rammer, oplevelser og indlæring der er tilpasset det enkelte barn.

Vi har oplevet en enorm interesse og vækst i antallet af nye elever på tværs af alle årgange over det sidste år. Vores filosofi er legende let læring, det betyder blandt andet at vi anerkender at børn er forskellige, og ikke mindst har forskellig indlæring – det kræver plads og ikke mindst dygtige og engagerede medarbejdere. Og det har vi på Jersie Privatskole.

Vi er og vil altid være en lille skole, hvor vi med meget dygtige lærere og nu masser af plads til at lære og lege. Vi elsker at lege og lære i vores egen lille grønne oase i Jersie Landsby, tæt på hele Solrød. Her kan vi nu forsætte med at skabe oplevelser for vores børn.

At vi er en lille skole betyder vi kan fastholde vores gode traditioner såsom en årlig hyttetur for alle skolens elever med leg, hygge og socialt samvær på tværs af årgange, vi hejser flaget ved fødselsdage for hvert barn, vi holder temauger på tværs af årgange samt involverer forældre og landsbyen til Halloween, Julebasar m.m.

Vi tilbyder små klasser, hvor man efter skole kan fordybe sig i valgfag, og det er vores elever vilde med. Efter skoletid vrimler vores gulve med robotter, som børnene på vores robotlinie selv programmerer. Vi fordyber os i valgfag som "design og mode" eller arbejder med "film og medier". Det er 100% frivilligt men meget populært blandt vores elever.

En stor tak til Borgmester Niels Hörup for at indvie og fejre udvidelsen af vores skole, samt endnu en gang at overrække skolen det grønne flag, som et bevis på at skolen i undervisning såvel som i dagligdagen har fokus på miljøet. Borgmesteren klipper snoren til udvidelsen fredag den 14. september klokken 1230, og Pressen inviteres til at deltage i begivenheden. Kontakt evt. skoleleder Johnny Larsen (adm@jersieprivatskole.dk eller 53 71 59 01)

//Bestyrelsen Jersie Privatskole


Flere artikler

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.

Uddeling af julehjælp

08-11-2018
Solrød Frikirke vil også i år uddele julepakker til økonomisk trængende

Juletræstænding i Solrød Center

08-11-2018
Når træerne tændes i Solrød Center ved vi, at julen for alvor er i gang og traditionen tro er det borgmester Niels Hörup, som tænder vores tre store juletræer fredag d. 23. november.

Lars Juhl udnævt som æresmedlem

08-11-2018
På generalforsamlingen blev Lars Juhl udnævnt som æresmedlem i Solrød Strand Kajakklub.

Game Party med UngSolrød

08-11-2018
Vi starter arrangementet fredag d. 16. november kl. 18:00 med aftensmad (Pizza). Herefter går vi i gang med at spille.

Løs krydsord på bibliotekets hjemmeside

08-11-2018
Vi elsker ord her på biblioteket og nu kan du også lege med ord på vores hjemmeside. Hver uge er der en ny kryds- og tværs.

Kærlighedens Jul arrangementer på Solrød Bibliotek

08-11-2018
Invitation til børnefamlilier - herunder også forældre som er alene med deres barn-børn, som synes julen er én stor udfordring (særligt økonomiskt) er velkomne til arrangement på Solrød bibliotek, første gang søndag den 18. november kl. 14-16, hvor muligheder og idéér for at skabe én kærlighedens jul for sig og sin familie er i fokus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online