Hurra mere plads til at lege og lære....

13. september 2018

Skolen er udvidet med 30%


Jersie privatskole har henover sommeren udvidet med 30%, så nu får vi endnu mere plads til at lege og lære. Legende let læring er jo netop skolens motto, hvor vi sætter en ære i at møde vores elever i øjenhøjde og skabe rammer, oplevelser og indlæring der er tilpasset det enkelte barn.

Vi har oplevet en enorm interesse og vækst i antallet af nye elever på tværs af alle årgange over det sidste år. Vores filosofi er legende let læring, det betyder blandt andet at vi anerkender at børn er forskellige, og ikke mindst har forskellig indlæring – det kræver plads og ikke mindst dygtige og engagerede medarbejdere. Og det har vi på Jersie Privatskole.

Vi er og vil altid være en lille skole, hvor vi med meget dygtige lærere og nu masser af plads til at lære og lege. Vi elsker at lege og lære i vores egen lille grønne oase i Jersie Landsby, tæt på hele Solrød. Her kan vi nu forsætte med at skabe oplevelser for vores børn.

At vi er en lille skole betyder vi kan fastholde vores gode traditioner såsom en årlig hyttetur for alle skolens elever med leg, hygge og socialt samvær på tværs af årgange, vi hejser flaget ved fødselsdage for hvert barn, vi holder temauger på tværs af årgange samt involverer forældre og landsbyen til Halloween, Julebasar m.m.

Vi tilbyder små klasser, hvor man efter skole kan fordybe sig i valgfag, og det er vores elever vilde med. Efter skoletid vrimler vores gulve med robotter, som børnene på vores robotlinie selv programmerer. Vi fordyber os i valgfag som "design og mode" eller arbejder med "film og medier". Det er 100% frivilligt men meget populært blandt vores elever.

En stor tak til Borgmester Niels Hörup for at indvie og fejre udvidelsen af vores skole, samt endnu en gang at overrække skolen det grønne flag, som et bevis på at skolen i undervisning såvel som i dagligdagen har fokus på miljøet. Borgmesteren klipper snoren til udvidelsen fredag den 14. september klokken 1230, og Pressen inviteres til at deltage i begivenheden. Kontakt evt. skoleleder Johnny Larsen (adm@jersieprivatskole.dk eller 53 71 59 01)

//Bestyrelsen Jersie Privatskole


Flere artikler

”Hva´ skal vi med kunsten?

17-01-2019
Arrangement på Solrød Bibliotek

Foredragsaften om "Fake news" med journalist Thomas Ubbesen

17-01-2019
Donald Trump og med ham millioner af almindelige amerikanere og millioner af andre dødelige er dødtrætte af det: Fake news!

Videnscafé med Stine Klarskov

17-01-2019
Coach Stine Klarskov vil i denne videnscafé medbringe begejstring og styrke til, at du selv kan finde frem til din egen indre viljestyrke.

ErhvervsCentret er klædt på til at bruge hjertestarter

17-01-2019
ErhvervsCentret fik for to et halvt år siden en hjertestarter. Den befinder sig i stueetagen til højre for receptionen. Heldigvis har den aldrig været i brug. Men den er tilgængelig for alle i ErhvervsCentret og lokalområdet i åbningstiden. Nu har en gruppe medarbejderne og lejere i ErhvervsCentret været på gratis hjerteredderkursus for at få opfrisket, hvordan de skal bruge hjertestarteren, hvis uheldet en dag er ude.

Har du styr på IT-sikkerheden i din virksomhed?

17-01-2019
Hvordan ser trusselbilledet for IT-kriminalitet ud mod danske virksomheder, og hvad kan du selv gøre for at sikre dig og din virksomhed mod angreb fra IT-kriminelle? Og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og det er din virksomhed, der bliver det næste offer? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i en workshop om IT-sikkerhed i Erhvervscentret i Greve.

Ny dansk litteratur

14-01-2019
De nye bøger kommer hurtigt til at gemme sig blandt alle de andre på hylderne, så her er tips og inspiration til dig, der gerne vil følge med i tendenserne i dansk litteratur og opdage nye spændende forfattere.

Godnat og sov godt

14-01-2019
Er der noget hyggeligere end at blive puttet under dynen og få en godnathistorie?

Sæt retning for uddannelse og karriere

14-01-2019
Året er skudt godt i gang, og mange unge skal til at vælge deres ungdomsuddannelse. Luften summede med spørgsmål og gode råd, da Køge Handelsskole åbnede dørene til Åbent hus for nysgerrige unge og deres forældre.

Kom til netværksbar med Jesper Brok-Jørgensen bag Happy Helper

14-01-2019
Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret.

Fredningsevent i Solrød Strandpark

10-01-2019
Fredninger er for alle – for evigt!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online