Hurra mere plads til at lege og lære....

13. september 2018

Skolen er udvidet med 30%


Jersie privatskole har henover sommeren udvidet med 30%, så nu får vi endnu mere plads til at lege og lære. Legende let læring er jo netop skolens motto, hvor vi sætter en ære i at møde vores elever i øjenhøjde og skabe rammer, oplevelser og indlæring der er tilpasset det enkelte barn.

Vi har oplevet en enorm interesse og vækst i antallet af nye elever på tværs af alle årgange over det sidste år. Vores filosofi er legende let læring, det betyder blandt andet at vi anerkender at børn er forskellige, og ikke mindst har forskellig indlæring – det kræver plads og ikke mindst dygtige og engagerede medarbejdere. Og det har vi på Jersie Privatskole.

Vi er og vil altid være en lille skole, hvor vi med meget dygtige lærere og nu masser af plads til at lære og lege. Vi elsker at lege og lære i vores egen lille grønne oase i Jersie Landsby, tæt på hele Solrød. Her kan vi nu forsætte med at skabe oplevelser for vores børn.

At vi er en lille skole betyder vi kan fastholde vores gode traditioner såsom en årlig hyttetur for alle skolens elever med leg, hygge og socialt samvær på tværs af årgange, vi hejser flaget ved fødselsdage for hvert barn, vi holder temauger på tværs af årgange samt involverer forældre og landsbyen til Halloween, Julebasar m.m.

Vi tilbyder små klasser, hvor man efter skole kan fordybe sig i valgfag, og det er vores elever vilde med. Efter skoletid vrimler vores gulve med robotter, som børnene på vores robotlinie selv programmerer. Vi fordyber os i valgfag som "design og mode" eller arbejder med "film og medier". Det er 100% frivilligt men meget populært blandt vores elever.

En stor tak til Borgmester Niels Hörup for at indvie og fejre udvidelsen af vores skole, samt endnu en gang at overrække skolen det grønne flag, som et bevis på at skolen i undervisning såvel som i dagligdagen har fokus på miljøet. Borgmesteren klipper snoren til udvidelsen fredag den 14. september klokken 1230, og Pressen inviteres til at deltage i begivenheden. Kontakt evt. skoleleder Johnny Larsen (adm@jersieprivatskole.dk eller 53 71 59 01)

//Bestyrelsen Jersie Privatskole


Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online