Elever fra Uglegårdsskolen ”snuser til golf”

13. september 2018

Omlagt uge i uge 36


Uglegårdsskolen havde valgt i uge 36 at omlægge undervisningen, så alle skolens 1250 elever havde fokus på motion og bevægelse – ”en idrætsuge”. En uge, hvor eleverne også fik mulighed for at stifte bekendtskab med de mange forskellige idrætsgrene, som findes i Solrød Kommune.

Dette var for at give eleverne viden og glæde ved motion og bevægelse i dagligdagen samt en indsigt om de mange forskellige kommunale muligheder, der er for at dyrke sport udenfor skoletiden. En anden vigtig pointe er at give børn og forældre mulighed for aktivt at deltage i en klub eller forening.

Solrød Golfklub fik en henvendelse fra Uglegårdskolen, om der var lyst og vilje til at tage del i dette samarbejde. Casper Duncan, der underviser i idræt, kontaktede Solrød golfbanes ejer, Flemming Hyveled, om elever fra skolen kunne få lov til at komme på besøg på Solrød Golfbane og gøre brug af banens faciliteter.

Baneejeren var straks med på ideen og gav stafetten videre til Solrød golfklubs Pro Træner Simon Holmes, om han ville være primus motor for at tage del i Uglegårdsskolens ”idrætsuge” på Solrød Golfbanes anlæg.

Simon Holmes indgik herefter i et et samarbejde med flere af Solrød Golfklubs medlemmer, som frivilligt tilbød deres hjælp med afvikling af den daglige træning af eleverne.

Hver dag i uge 39 fra kl. 8.00-10:30 har et hold på 25 glade elever været sammen med en lærer fra Uglegårdsskolen på Solrøds Golfbanes træningsanlæg. Her fik de fik mulighed for at blive trænet i at ramme den lille hvide kugle på banens drivningsrange og få golfbolden op at flyve. De var på putting-green, hvor de blev undervist i at få bolden puttet i hul på færrest slag.

Til sidst fik børnene mulighed for at chippe bolde ind til en green.

Solrød Golfklubs Pro Simon Holmes giver udtryk for, at det var nogle fantastiske dage, hvor der var megen glæde at spore blandt børnene, når de forlod Solrøds golfanlæg efter et par timers undervisning.
Som et forsøg har Solrød Golfklub givet børnene et tilbud om et 3 måneders prøvemedlemskab sammen med en forældre i perioden oktober-december 2018.

Tilbuddet inkluderer frit spil på Solrøds Golfbanes 18 huls bane samt træning af klubbens Pro Træner Simon Holmes, hver lørdag fra 10:00-11:30.

Endvidere vil der blive afholdt 2-3 informations/undervisningsaftener. Det hele vil blive afsluttet med en juleturnering med spisning og selvfølgelig præmier.
Kontaktperson er Pro Træner Simon på telefon 23 32 82 22 eller Golfklubbens formand Pia Hansen på 20 67 99 40

Tilbuddet er givet i håb at trække unge såvel som ældre spillere til Solrød Golfklub og give dem en mulighed for at dyrke en idræt ude i det fri og være med i et socialt fælleskab – et foreningsliv.
Flere artikler

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.

Uddeling af julehjælp

08-11-2018
Solrød Frikirke vil også i år uddele julepakker til økonomisk trængende

Juletræstænding i Solrød Center

08-11-2018
Når træerne tændes i Solrød Center ved vi, at julen for alvor er i gang og traditionen tro er det borgmester Niels Hörup, som tænder vores tre store juletræer fredag d. 23. november.

Lars Juhl udnævt som æresmedlem

08-11-2018
På generalforsamlingen blev Lars Juhl udnævnt som æresmedlem i Solrød Strand Kajakklub.

Game Party med UngSolrød

08-11-2018
Vi starter arrangementet fredag d. 16. november kl. 18:00 med aftensmad (Pizza). Herefter går vi i gang med at spille.

Løs krydsord på bibliotekets hjemmeside

08-11-2018
Vi elsker ord her på biblioteket og nu kan du også lege med ord på vores hjemmeside. Hver uge er der en ny kryds- og tværs.

Kærlighedens Jul arrangementer på Solrød Bibliotek

08-11-2018
Invitation til børnefamlilier - herunder også forældre som er alene med deres barn-børn, som synes julen er én stor udfordring (særligt økonomiskt) er velkomne til arrangement på Solrød bibliotek, første gang søndag den 18. november kl. 14-16, hvor muligheder og idéér for at skabe én kærlighedens jul for sig og sin familie er i fokus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online