Elever fra Uglegårdsskolen ”snuser til golf”

13. september 2018

Omlagt uge i uge 36


Uglegårdsskolen havde valgt i uge 36 at omlægge undervisningen, så alle skolens 1250 elever havde fokus på motion og bevægelse – ”en idrætsuge”. En uge, hvor eleverne også fik mulighed for at stifte bekendtskab med de mange forskellige idrætsgrene, som findes i Solrød Kommune.

Dette var for at give eleverne viden og glæde ved motion og bevægelse i dagligdagen samt en indsigt om de mange forskellige kommunale muligheder, der er for at dyrke sport udenfor skoletiden. En anden vigtig pointe er at give børn og forældre mulighed for aktivt at deltage i en klub eller forening.

Solrød Golfklub fik en henvendelse fra Uglegårdskolen, om der var lyst og vilje til at tage del i dette samarbejde. Casper Duncan, der underviser i idræt, kontaktede Solrød golfbanes ejer, Flemming Hyveled, om elever fra skolen kunne få lov til at komme på besøg på Solrød Golfbane og gøre brug af banens faciliteter.

Baneejeren var straks med på ideen og gav stafetten videre til Solrød golfklubs Pro Træner Simon Holmes, om han ville være primus motor for at tage del i Uglegårdsskolens ”idrætsuge” på Solrød Golfbanes anlæg.

Simon Holmes indgik herefter i et et samarbejde med flere af Solrød Golfklubs medlemmer, som frivilligt tilbød deres hjælp med afvikling af den daglige træning af eleverne.

Hver dag i uge 39 fra kl. 8.00-10:30 har et hold på 25 glade elever været sammen med en lærer fra Uglegårdsskolen på Solrøds Golfbanes træningsanlæg. Her fik de fik mulighed for at blive trænet i at ramme den lille hvide kugle på banens drivningsrange og få golfbolden op at flyve. De var på putting-green, hvor de blev undervist i at få bolden puttet i hul på færrest slag.

Til sidst fik børnene mulighed for at chippe bolde ind til en green.

Solrød Golfklubs Pro Simon Holmes giver udtryk for, at det var nogle fantastiske dage, hvor der var megen glæde at spore blandt børnene, når de forlod Solrøds golfanlæg efter et par timers undervisning.
Som et forsøg har Solrød Golfklub givet børnene et tilbud om et 3 måneders prøvemedlemskab sammen med en forældre i perioden oktober-december 2018.

Tilbuddet inkluderer frit spil på Solrøds Golfbanes 18 huls bane samt træning af klubbens Pro Træner Simon Holmes, hver lørdag fra 10:00-11:30.

Endvidere vil der blive afholdt 2-3 informations/undervisningsaftener. Det hele vil blive afsluttet med en juleturnering med spisning og selvfølgelig præmier.
Kontaktperson er Pro Træner Simon på telefon 23 32 82 22 eller Golfklubbens formand Pia Hansen på 20 67 99 40

Tilbuddet er givet i håb at trække unge såvel som ældre spillere til Solrød Golfklub og give dem en mulighed for at dyrke en idræt ude i det fri og være med i et socialt fælleskab – et foreningsliv.
Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online