Elever fra Uglegårdsskolen ”snuser til golf”

13. september 2018

Omlagt uge i uge 36


Uglegårdsskolen havde valgt i uge 36 at omlægge undervisningen, så alle skolens 1250 elever havde fokus på motion og bevægelse – ”en idrætsuge”. En uge, hvor eleverne også fik mulighed for at stifte bekendtskab med de mange forskellige idrætsgrene, som findes i Solrød Kommune.

Dette var for at give eleverne viden og glæde ved motion og bevægelse i dagligdagen samt en indsigt om de mange forskellige kommunale muligheder, der er for at dyrke sport udenfor skoletiden. En anden vigtig pointe er at give børn og forældre mulighed for aktivt at deltage i en klub eller forening.

Solrød Golfklub fik en henvendelse fra Uglegårdskolen, om der var lyst og vilje til at tage del i dette samarbejde. Casper Duncan, der underviser i idræt, kontaktede Solrød golfbanes ejer, Flemming Hyveled, om elever fra skolen kunne få lov til at komme på besøg på Solrød Golfbane og gøre brug af banens faciliteter.

Baneejeren var straks med på ideen og gav stafetten videre til Solrød golfklubs Pro Træner Simon Holmes, om han ville være primus motor for at tage del i Uglegårdsskolens ”idrætsuge” på Solrød Golfbanes anlæg.

Simon Holmes indgik herefter i et et samarbejde med flere af Solrød Golfklubs medlemmer, som frivilligt tilbød deres hjælp med afvikling af den daglige træning af eleverne.

Hver dag i uge 39 fra kl. 8.00-10:30 har et hold på 25 glade elever været sammen med en lærer fra Uglegårdsskolen på Solrøds Golfbanes træningsanlæg. Her fik de fik mulighed for at blive trænet i at ramme den lille hvide kugle på banens drivningsrange og få golfbolden op at flyve. De var på putting-green, hvor de blev undervist i at få bolden puttet i hul på færrest slag.

Til sidst fik børnene mulighed for at chippe bolde ind til en green.

Solrød Golfklubs Pro Simon Holmes giver udtryk for, at det var nogle fantastiske dage, hvor der var megen glæde at spore blandt børnene, når de forlod Solrøds golfanlæg efter et par timers undervisning.
Som et forsøg har Solrød Golfklub givet børnene et tilbud om et 3 måneders prøvemedlemskab sammen med en forældre i perioden oktober-december 2018.

Tilbuddet inkluderer frit spil på Solrøds Golfbanes 18 huls bane samt træning af klubbens Pro Træner Simon Holmes, hver lørdag fra 10:00-11:30.

Endvidere vil der blive afholdt 2-3 informations/undervisningsaftener. Det hele vil blive afsluttet med en juleturnering med spisning og selvfølgelig præmier.
Kontaktperson er Pro Træner Simon på telefon 23 32 82 22 eller Golfklubbens formand Pia Hansen på 20 67 99 40

Tilbuddet er givet i håb at trække unge såvel som ældre spillere til Solrød Golfklub og give dem en mulighed for at dyrke en idræt ude i det fri og være med i et socialt fælleskab – et foreningsliv.
Flere artikler

”Hva´ skal vi med kunsten?

17-01-2019
Arrangement på Solrød Bibliotek

Foredragsaften om "Fake news" med journalist Thomas Ubbesen

17-01-2019
Donald Trump og med ham millioner af almindelige amerikanere og millioner af andre dødelige er dødtrætte af det: Fake news!

Videnscafé med Stine Klarskov

17-01-2019
Coach Stine Klarskov vil i denne videnscafé medbringe begejstring og styrke til, at du selv kan finde frem til din egen indre viljestyrke.

ErhvervsCentret er klædt på til at bruge hjertestarter

17-01-2019
ErhvervsCentret fik for to et halvt år siden en hjertestarter. Den befinder sig i stueetagen til højre for receptionen. Heldigvis har den aldrig været i brug. Men den er tilgængelig for alle i ErhvervsCentret og lokalområdet i åbningstiden. Nu har en gruppe medarbejderne og lejere i ErhvervsCentret været på gratis hjerteredderkursus for at få opfrisket, hvordan de skal bruge hjertestarteren, hvis uheldet en dag er ude.

Har du styr på IT-sikkerheden i din virksomhed?

17-01-2019
Hvordan ser trusselbilledet for IT-kriminalitet ud mod danske virksomheder, og hvad kan du selv gøre for at sikre dig og din virksomhed mod angreb fra IT-kriminelle? Og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og det er din virksomhed, der bliver det næste offer? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i en workshop om IT-sikkerhed i Erhvervscentret i Greve.

Ny dansk litteratur

14-01-2019
De nye bøger kommer hurtigt til at gemme sig blandt alle de andre på hylderne, så her er tips og inspiration til dig, der gerne vil følge med i tendenserne i dansk litteratur og opdage nye spændende forfattere.

Godnat og sov godt

14-01-2019
Er der noget hyggeligere end at blive puttet under dynen og få en godnathistorie?

Sæt retning for uddannelse og karriere

14-01-2019
Året er skudt godt i gang, og mange unge skal til at vælge deres ungdomsuddannelse. Luften summede med spørgsmål og gode råd, da Køge Handelsskole åbnede dørene til Åbent hus for nysgerrige unge og deres forældre.

Kom til netværksbar med Jesper Brok-Jørgensen bag Happy Helper

14-01-2019
Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret.

Fredningsevent i Solrød Strandpark

10-01-2019
Fredninger er for alle – for evigt!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online