Få inspiration til at styrke din karriere som leder

13. september 2018

Som leder er du vant til at være på toppen, træffe selvstændige beslutninger og sikre, at medarbejderne når deres mål. Du ved, at din fornemste rolle er at gå forrest, vise vejen og kontinuerligt performe på højt niveau. Men hvordan sikrer du, at du selv er klar til næste skridt i din karriere og kan få effektiv og kompetent hjælp til at udvikle dine personlige kompetencer? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et morgenmøde om personlig udvikling og karriereudvikling for ledere.

ErhvervsCentret i Greve inviterer til et gratis morgenmøde om personlig udvikling og nye karrieremuligheder hos ledere tirsdag den 9. oktober, 2018, kl. 08.00-9.30 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Arrangementet henvender sig primært til topchefer, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.


- Vi sætter fokus på personlig udvikling og karriereudvikling for ledere, da vi gerne vil prøve at skabe et inspirerende og tillidsfuldt rum, hvor lokale ledere kan mødes og få et netværk med andre ligesindede. Vi vil gerne sætte fokus på de personlige muligheder og barrierer, som skal tænkes ind i planlægningen af en erhvervskarriere. Det kan føles vanskeligt og ensomt at være højtplaceret leder, fordi man ikke har andre i organisationen, man kan gå til med svære spørgsmål. Men der er professionel og individuelt tilpasset erhvervspsykologisk hjælp at hente til fx at håndtere og bearbejde kriser også for ledere. Det budskab vil vi gerne ud med, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard, der faciliterer arrangementet, og som til daglig arbejder i Greve-Solrød Erhvervsservice i ErhvervsCentret. 

Hvordan udvikler du dig frem mod nye mål for din karriere?
Til arrangementet møder deltagerne erhvervspsykolog, cand. psych., Christina Kanstrup, der har mere end 20 års erfaring med karriereudvikling og personlig udvikling af topledere i små, mellemstore og stor danske og internationale virksomheder. Hun har siden 2008 været selvstændig med firmaet Mind Connection, som tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning inden for Executive Transition, Executive Development og Executive Career Development. Hun arbejder både med lederudvikling, udvikling af lederteams, direktioner og bestyrelser og med opsagte ledere. Christina har lige udgivet ledelseshåndbogen ”Du er fyret – Tillykke! Executive Transition – Din nye begyndelse”. 


På morgenmødet i ErhvervsCentret vil hun dele rundhåndet ud af sin viden om karriereudvikling for ledere og personlig udvikling, når man som leder er i krise. Hun vil tage udgangspunkt i konkrete cases eksemplificeret med teorier, metoder, personlige udviklingsprocesser og psykologiske reaktionsmønstre. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål.   

- Jeg har gennem alle årene været optaget af at give topledere et individuelt tilpasset rådgivningsforløb i et fortroligt og tillidsfuldt læringsrum. Jeg er også optaget af at give alternative bud på den traditionelle tilgang til executive outplacement ud fra erhvervspsykologiske erfaringer og metoder, fortæller Christina Kanstrup og fortsætter: I mit oplæg vil jeg blandt andet komme ind på spørgsmål som: Hvordan opbygger du et stærkt Personal Brand og udvikler dit netværk optimalt? Hvordan håndterer du mest optimalt forandringsprocesser som leder? Hvilken type coach kan du med fordel vælge, hvis du ønsker at skifte spor? Hvilke klassiske faldgruber bør du undgå, hvis du mister dit job? 

Hvis du vil med til inspirationsmødet, skal du tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside under arrangementer: 

Hvis du vil vide mere om Christina Kanstrups virksomhed Mind Connection, kan du læse mere her:  http://mindconnection.dk 

Hendes ledelseshåndbog kan du læse mere om her: https://www.saxo.com/dk/du-er-fyret-tilykke_christina-kanstrup_haeftet_9788797064306


PROGRAM

08.00: Velkommen, v Dorte Kjærgaard, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice, ErhvervsCentret

08.05-9.30: Hvordan bliver du ved med at være den bedste udgave af dig selv som leder, hvordan kommer du styrket gennem kriser, og hvordan opbygger du nye mål for din karriere? v Christina Kanstrup, indehaver og erhvervspsykologisk rådgiver af konsulentvirksomheden Mind Connection.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

”Hva´ skal vi med kunsten?

17-01-2019
Arrangement på Solrød Bibliotek

Foredragsaften om "Fake news" med journalist Thomas Ubbesen

17-01-2019
Donald Trump og med ham millioner af almindelige amerikanere og millioner af andre dødelige er dødtrætte af det: Fake news!

Videnscafé med Stine Klarskov

17-01-2019
Coach Stine Klarskov vil i denne videnscafé medbringe begejstring og styrke til, at du selv kan finde frem til din egen indre viljestyrke.

ErhvervsCentret er klædt på til at bruge hjertestarter

17-01-2019
ErhvervsCentret fik for to et halvt år siden en hjertestarter. Den befinder sig i stueetagen til højre for receptionen. Heldigvis har den aldrig været i brug. Men den er tilgængelig for alle i ErhvervsCentret og lokalområdet i åbningstiden. Nu har en gruppe medarbejderne og lejere i ErhvervsCentret været på gratis hjerteredderkursus for at få opfrisket, hvordan de skal bruge hjertestarteren, hvis uheldet en dag er ude.

Har du styr på IT-sikkerheden i din virksomhed?

17-01-2019
Hvordan ser trusselbilledet for IT-kriminalitet ud mod danske virksomheder, og hvad kan du selv gøre for at sikre dig og din virksomhed mod angreb fra IT-kriminelle? Og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og det er din virksomhed, der bliver det næste offer? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i en workshop om IT-sikkerhed i Erhvervscentret i Greve.

Ny dansk litteratur

14-01-2019
De nye bøger kommer hurtigt til at gemme sig blandt alle de andre på hylderne, så her er tips og inspiration til dig, der gerne vil følge med i tendenserne i dansk litteratur og opdage nye spændende forfattere.

Godnat og sov godt

14-01-2019
Er der noget hyggeligere end at blive puttet under dynen og få en godnathistorie?

Sæt retning for uddannelse og karriere

14-01-2019
Året er skudt godt i gang, og mange unge skal til at vælge deres ungdomsuddannelse. Luften summede med spørgsmål og gode råd, da Køge Handelsskole åbnede dørene til Åbent hus for nysgerrige unge og deres forældre.

Kom til netværksbar med Jesper Brok-Jørgensen bag Happy Helper

14-01-2019
Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret.

Fredningsevent i Solrød Strandpark

10-01-2019
Fredninger er for alle – for evigt!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online