Få inspiration til at styrke din karriere som leder

13. september 2018

Som leder er du vant til at være på toppen, træffe selvstændige beslutninger og sikre, at medarbejderne når deres mål. Du ved, at din fornemste rolle er at gå forrest, vise vejen og kontinuerligt performe på højt niveau. Men hvordan sikrer du, at du selv er klar til næste skridt i din karriere og kan få effektiv og kompetent hjælp til at udvikle dine personlige kompetencer? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et morgenmøde om personlig udvikling og karriereudvikling for ledere.

ErhvervsCentret i Greve inviterer til et gratis morgenmøde om personlig udvikling og nye karrieremuligheder hos ledere tirsdag den 9. oktober, 2018, kl. 08.00-9.30 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Arrangementet henvender sig primært til topchefer, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.


- Vi sætter fokus på personlig udvikling og karriereudvikling for ledere, da vi gerne vil prøve at skabe et inspirerende og tillidsfuldt rum, hvor lokale ledere kan mødes og få et netværk med andre ligesindede. Vi vil gerne sætte fokus på de personlige muligheder og barrierer, som skal tænkes ind i planlægningen af en erhvervskarriere. Det kan føles vanskeligt og ensomt at være højtplaceret leder, fordi man ikke har andre i organisationen, man kan gå til med svære spørgsmål. Men der er professionel og individuelt tilpasset erhvervspsykologisk hjælp at hente til fx at håndtere og bearbejde kriser også for ledere. Det budskab vil vi gerne ud med, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard, der faciliterer arrangementet, og som til daglig arbejder i Greve-Solrød Erhvervsservice i ErhvervsCentret. 

Hvordan udvikler du dig frem mod nye mål for din karriere?
Til arrangementet møder deltagerne erhvervspsykolog, cand. psych., Christina Kanstrup, der har mere end 20 års erfaring med karriereudvikling og personlig udvikling af topledere i små, mellemstore og stor danske og internationale virksomheder. Hun har siden 2008 været selvstændig med firmaet Mind Connection, som tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning inden for Executive Transition, Executive Development og Executive Career Development. Hun arbejder både med lederudvikling, udvikling af lederteams, direktioner og bestyrelser og med opsagte ledere. Christina har lige udgivet ledelseshåndbogen ”Du er fyret – Tillykke! Executive Transition – Din nye begyndelse”. 


På morgenmødet i ErhvervsCentret vil hun dele rundhåndet ud af sin viden om karriereudvikling for ledere og personlig udvikling, når man som leder er i krise. Hun vil tage udgangspunkt i konkrete cases eksemplificeret med teorier, metoder, personlige udviklingsprocesser og psykologiske reaktionsmønstre. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål.   

- Jeg har gennem alle årene været optaget af at give topledere et individuelt tilpasset rådgivningsforløb i et fortroligt og tillidsfuldt læringsrum. Jeg er også optaget af at give alternative bud på den traditionelle tilgang til executive outplacement ud fra erhvervspsykologiske erfaringer og metoder, fortæller Christina Kanstrup og fortsætter: I mit oplæg vil jeg blandt andet komme ind på spørgsmål som: Hvordan opbygger du et stærkt Personal Brand og udvikler dit netværk optimalt? Hvordan håndterer du mest optimalt forandringsprocesser som leder? Hvilken type coach kan du med fordel vælge, hvis du ønsker at skifte spor? Hvilke klassiske faldgruber bør du undgå, hvis du mister dit job? 

Hvis du vil med til inspirationsmødet, skal du tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside under arrangementer: 

Hvis du vil vide mere om Christina Kanstrups virksomhed Mind Connection, kan du læse mere her:  http://mindconnection.dk 

Hendes ledelseshåndbog kan du læse mere om her: https://www.saxo.com/dk/du-er-fyret-tilykke_christina-kanstrup_haeftet_9788797064306


PROGRAM

08.00: Velkommen, v Dorte Kjærgaard, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice, ErhvervsCentret

08.05-9.30: Hvordan bliver du ved med at være den bedste udgave af dig selv som leder, hvordan kommer du styrket gennem kriser, og hvordan opbygger du nye mål for din karriere? v Christina Kanstrup, indehaver og erhvervspsykologisk rådgiver af konsulentvirksomheden Mind Connection.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.

Uddeling af julehjælp

08-11-2018
Solrød Frikirke vil også i år uddele julepakker til økonomisk trængende

Juletræstænding i Solrød Center

08-11-2018
Når træerne tændes i Solrød Center ved vi, at julen for alvor er i gang og traditionen tro er det borgmester Niels Hörup, som tænder vores tre store juletræer fredag d. 23. november.

Lars Juhl udnævt som æresmedlem

08-11-2018
På generalforsamlingen blev Lars Juhl udnævnt som æresmedlem i Solrød Strand Kajakklub.

Game Party med UngSolrød

08-11-2018
Vi starter arrangementet fredag d. 16. november kl. 18:00 med aftensmad (Pizza). Herefter går vi i gang med at spille.

Løs krydsord på bibliotekets hjemmeside

08-11-2018
Vi elsker ord her på biblioteket og nu kan du også lege med ord på vores hjemmeside. Hver uge er der en ny kryds- og tværs.

Kærlighedens Jul arrangementer på Solrød Bibliotek

08-11-2018
Invitation til børnefamlilier - herunder også forældre som er alene med deres barn-børn, som synes julen er én stor udfordring (særligt økonomiskt) er velkomne til arrangement på Solrød bibliotek, første gang søndag den 18. november kl. 14-16, hvor muligheder og idéér for at skabe én kærlighedens jul for sig og sin familie er i fokus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online