Få inspiration til at styrke din karriere som leder

13. september 2018

Som leder er du vant til at være på toppen, træffe selvstændige beslutninger og sikre, at medarbejderne når deres mål. Du ved, at din fornemste rolle er at gå forrest, vise vejen og kontinuerligt performe på højt niveau. Men hvordan sikrer du, at du selv er klar til næste skridt i din karriere og kan få effektiv og kompetent hjælp til at udvikle dine personlige kompetencer? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et morgenmøde om personlig udvikling og karriereudvikling for ledere.

ErhvervsCentret i Greve inviterer til et gratis morgenmøde om personlig udvikling og nye karrieremuligheder hos ledere tirsdag den 9. oktober, 2018, kl. 08.00-9.30 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Arrangementet henvender sig primært til topchefer, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.


- Vi sætter fokus på personlig udvikling og karriereudvikling for ledere, da vi gerne vil prøve at skabe et inspirerende og tillidsfuldt rum, hvor lokale ledere kan mødes og få et netværk med andre ligesindede. Vi vil gerne sætte fokus på de personlige muligheder og barrierer, som skal tænkes ind i planlægningen af en erhvervskarriere. Det kan føles vanskeligt og ensomt at være højtplaceret leder, fordi man ikke har andre i organisationen, man kan gå til med svære spørgsmål. Men der er professionel og individuelt tilpasset erhvervspsykologisk hjælp at hente til fx at håndtere og bearbejde kriser også for ledere. Det budskab vil vi gerne ud med, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard, der faciliterer arrangementet, og som til daglig arbejder i Greve-Solrød Erhvervsservice i ErhvervsCentret. 

Hvordan udvikler du dig frem mod nye mål for din karriere?
Til arrangementet møder deltagerne erhvervspsykolog, cand. psych., Christina Kanstrup, der har mere end 20 års erfaring med karriereudvikling og personlig udvikling af topledere i små, mellemstore og stor danske og internationale virksomheder. Hun har siden 2008 været selvstændig med firmaet Mind Connection, som tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning inden for Executive Transition, Executive Development og Executive Career Development. Hun arbejder både med lederudvikling, udvikling af lederteams, direktioner og bestyrelser og med opsagte ledere. Christina har lige udgivet ledelseshåndbogen ”Du er fyret – Tillykke! Executive Transition – Din nye begyndelse”. 


På morgenmødet i ErhvervsCentret vil hun dele rundhåndet ud af sin viden om karriereudvikling for ledere og personlig udvikling, når man som leder er i krise. Hun vil tage udgangspunkt i konkrete cases eksemplificeret med teorier, metoder, personlige udviklingsprocesser og psykologiske reaktionsmønstre. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål.   

- Jeg har gennem alle årene været optaget af at give topledere et individuelt tilpasset rådgivningsforløb i et fortroligt og tillidsfuldt læringsrum. Jeg er også optaget af at give alternative bud på den traditionelle tilgang til executive outplacement ud fra erhvervspsykologiske erfaringer og metoder, fortæller Christina Kanstrup og fortsætter: I mit oplæg vil jeg blandt andet komme ind på spørgsmål som: Hvordan opbygger du et stærkt Personal Brand og udvikler dit netværk optimalt? Hvordan håndterer du mest optimalt forandringsprocesser som leder? Hvilken type coach kan du med fordel vælge, hvis du ønsker at skifte spor? Hvilke klassiske faldgruber bør du undgå, hvis du mister dit job? 

Hvis du vil med til inspirationsmødet, skal du tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside under arrangementer: 

Hvis du vil vide mere om Christina Kanstrups virksomhed Mind Connection, kan du læse mere her:  http://mindconnection.dk 

Hendes ledelseshåndbog kan du læse mere om her: https://www.saxo.com/dk/du-er-fyret-tilykke_christina-kanstrup_haeftet_9788797064306


PROGRAM

08.00: Velkommen, v Dorte Kjærgaard, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice, ErhvervsCentret

08.05-9.30: Hvordan bliver du ved med at være den bedste udgave af dig selv som leder, hvordan kommer du styrket gennem kriser, og hvordan opbygger du nye mål for din karriere? v Christina Kanstrup, indehaver og erhvervspsykologisk rådgiver af konsulentvirksomheden Mind Connection.

Kilde: ErhvervsCentret Greve


Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online