Konservative får igen to mandater i byrådet i Solrød

10. september 2018

Konservative i Solrød har lige fra starten støttet Lokallisten Solrøds arbejde for at få nedsat grundskylden. Et arbejde, der resulterede i en lille nedsættelse for en del år siden.

Begrundelsen er nu som dengang, at forskellen mellem sammenlignelige kommuner i lange perioder var for stor, til stor skade for særligt kommunens ældre borgere, der nu måtte se deres friværdig blive ædt op af den alt for høje skat.


Vi glæder os derfor over, at Lokallisten Solrøds Jan Færch har meldt sig ind hos de konservative, således at de lokale synspunkter kan nyde yderligere fremme, udtaler Hans Odder.


Med Jan Færch får vi yderligere fokus på det, der ligger vores to partier mest på sinde – nemlig en veldrevet kommune med en fornuftig og bæredygtig service og økonomi for os i Solrød Kommune.
Hvorfor nu det?

Jan Færch udtaler: ”Mine egne og ikke mindst vælgernes krav til undertegnede som byrådspolitiker betyder, at det er afgørende at have en organisation, der kan arbejde med de lokale spørgsmål på et professionelt plan. Efter store overvejelser og et til tider forbilledligt samarbejde med de konservative, har jeg derfor besluttet, at jeg har større chancer for at få Lokallisten Solrøds og egne politiske mål igennem i et parti, som både visionært og praktisk gavner mine vælgere bedst.


Hvad vil jeg?

Solrød er en god kommune, men der er fortsat meget, der kan gøres bedre. Lokallisten Solrøds lokale synspunkter er afgørende for en god og særlig veldrevet kommune for os i Solrød – for det er jo dine penge, der bruges her,” udtaler Jan Færch, der glæder sig over den herskende enighed med de konservative.


Som konservativ kan jeg arbejde videre med en række visioner, der spænder lige fra en bedre service til borgerne, til udviklingen af Havdrups og kommunens øvrige yderområder, så vi kan få flere borgere til kommunen.


Tanken om at sikre borgerne de bedste fritidsmuligheder langs hele stranden, både hvad angår etableringen af Strandens hus samt udviklingen af Carsten Rings (Konservatives) idé om en vinterbadeklub med bade- og saunafaciliteter, synes jeg samtidigt er spændende.


Jeg skifter til de konservative, fordi: 

I rollen som byrådsmedlem for Lokallisten Solrød har jeg lovet borgerne at arbejde for lavere skatter, fravælge prestigeprojekter og arbejde for, at skatteborgerne kan få mere eller bedre service for de samme eller færre skattekroner. Det harmonerer perfekt med Konservative i Solrøds program. Med et aktivt og engageret bagland vil der være langt bedre mulighed for at lykkes. Så jeg er sikker på, at alle, som har stemt på mig eller Lokallisten, vil være meget tilfredse med mit skifte, udtaler Jan Færch, der altså nu har meldt sig ind i de konservative.


Kilde: Konservative i Solrød


Flere artikler

”Hva´ skal vi med kunsten?

17-01-2019
Arrangement på Solrød Bibliotek

Foredragsaften om "Fake news" med journalist Thomas Ubbesen

17-01-2019
Donald Trump og med ham millioner af almindelige amerikanere og millioner af andre dødelige er dødtrætte af det: Fake news!

Videnscafé med Stine Klarskov

17-01-2019
Coach Stine Klarskov vil i denne videnscafé medbringe begejstring og styrke til, at du selv kan finde frem til din egen indre viljestyrke.

ErhvervsCentret er klædt på til at bruge hjertestarter

17-01-2019
ErhvervsCentret fik for to et halvt år siden en hjertestarter. Den befinder sig i stueetagen til højre for receptionen. Heldigvis har den aldrig været i brug. Men den er tilgængelig for alle i ErhvervsCentret og lokalområdet i åbningstiden. Nu har en gruppe medarbejderne og lejere i ErhvervsCentret været på gratis hjerteredderkursus for at få opfrisket, hvordan de skal bruge hjertestarteren, hvis uheldet en dag er ude.

Har du styr på IT-sikkerheden i din virksomhed?

17-01-2019
Hvordan ser trusselbilledet for IT-kriminalitet ud mod danske virksomheder, og hvad kan du selv gøre for at sikre dig og din virksomhed mod angreb fra IT-kriminelle? Og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og det er din virksomhed, der bliver det næste offer? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i en workshop om IT-sikkerhed i Erhvervscentret i Greve.

Ny dansk litteratur

14-01-2019
De nye bøger kommer hurtigt til at gemme sig blandt alle de andre på hylderne, så her er tips og inspiration til dig, der gerne vil følge med i tendenserne i dansk litteratur og opdage nye spændende forfattere.

Godnat og sov godt

14-01-2019
Er der noget hyggeligere end at blive puttet under dynen og få en godnathistorie?

Sæt retning for uddannelse og karriere

14-01-2019
Året er skudt godt i gang, og mange unge skal til at vælge deres ungdomsuddannelse. Luften summede med spørgsmål og gode råd, da Køge Handelsskole åbnede dørene til Åbent hus for nysgerrige unge og deres forældre.

Kom til netværksbar med Jesper Brok-Jørgensen bag Happy Helper

14-01-2019
Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret.

Fredningsevent i Solrød Strandpark

10-01-2019
Fredninger er for alle – for evigt!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online