Konservative får igen to mandater i byrådet i Solrød

10. september 2018

Konservative i Solrød har lige fra starten støttet Lokallisten Solrøds arbejde for at få nedsat grundskylden. Et arbejde, der resulterede i en lille nedsættelse for en del år siden.

Begrundelsen er nu som dengang, at forskellen mellem sammenlignelige kommuner i lange perioder var for stor, til stor skade for særligt kommunens ældre borgere, der nu måtte se deres friværdig blive ædt op af den alt for høje skat.


Vi glæder os derfor over, at Lokallisten Solrøds Jan Færch har meldt sig ind hos de konservative, således at de lokale synspunkter kan nyde yderligere fremme, udtaler Hans Odder.


Med Jan Færch får vi yderligere fokus på det, der ligger vores to partier mest på sinde – nemlig en veldrevet kommune med en fornuftig og bæredygtig service og økonomi for os i Solrød Kommune.
Hvorfor nu det?

Jan Færch udtaler: ”Mine egne og ikke mindst vælgernes krav til undertegnede som byrådspolitiker betyder, at det er afgørende at have en organisation, der kan arbejde med de lokale spørgsmål på et professionelt plan. Efter store overvejelser og et til tider forbilledligt samarbejde med de konservative, har jeg derfor besluttet, at jeg har større chancer for at få Lokallisten Solrøds og egne politiske mål igennem i et parti, som både visionært og praktisk gavner mine vælgere bedst.


Hvad vil jeg?

Solrød er en god kommune, men der er fortsat meget, der kan gøres bedre. Lokallisten Solrøds lokale synspunkter er afgørende for en god og særlig veldrevet kommune for os i Solrød – for det er jo dine penge, der bruges her,” udtaler Jan Færch, der glæder sig over den herskende enighed med de konservative.


Som konservativ kan jeg arbejde videre med en række visioner, der spænder lige fra en bedre service til borgerne, til udviklingen af Havdrups og kommunens øvrige yderområder, så vi kan få flere borgere til kommunen.


Tanken om at sikre borgerne de bedste fritidsmuligheder langs hele stranden, både hvad angår etableringen af Strandens hus samt udviklingen af Carsten Rings (Konservatives) idé om en vinterbadeklub med bade- og saunafaciliteter, synes jeg samtidigt er spændende.


Jeg skifter til de konservative, fordi: 

I rollen som byrådsmedlem for Lokallisten Solrød har jeg lovet borgerne at arbejde for lavere skatter, fravælge prestigeprojekter og arbejde for, at skatteborgerne kan få mere eller bedre service for de samme eller færre skattekroner. Det harmonerer perfekt med Konservative i Solrøds program. Med et aktivt og engageret bagland vil der være langt bedre mulighed for at lykkes. Så jeg er sikker på, at alle, som har stemt på mig eller Lokallisten, vil være meget tilfredse med mit skifte, udtaler Jan Færch, der altså nu har meldt sig ind i de konservative.


Kilde: Konservative i Solrød


Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online