Konservative får igen to mandater i byrådet i Solrød

10. september 2018

Konservative i Solrød har lige fra starten støttet Lokallisten Solrøds arbejde for at få nedsat grundskylden. Et arbejde, der resulterede i en lille nedsættelse for en del år siden.

Begrundelsen er nu som dengang, at forskellen mellem sammenlignelige kommuner i lange perioder var for stor, til stor skade for særligt kommunens ældre borgere, der nu måtte se deres friværdig blive ædt op af den alt for høje skat.


Vi glæder os derfor over, at Lokallisten Solrøds Jan Færch har meldt sig ind hos de konservative, således at de lokale synspunkter kan nyde yderligere fremme, udtaler Hans Odder.


Med Jan Færch får vi yderligere fokus på det, der ligger vores to partier mest på sinde – nemlig en veldrevet kommune med en fornuftig og bæredygtig service og økonomi for os i Solrød Kommune.
Hvorfor nu det?

Jan Færch udtaler: ”Mine egne og ikke mindst vælgernes krav til undertegnede som byrådspolitiker betyder, at det er afgørende at have en organisation, der kan arbejde med de lokale spørgsmål på et professionelt plan. Efter store overvejelser og et til tider forbilledligt samarbejde med de konservative, har jeg derfor besluttet, at jeg har større chancer for at få Lokallisten Solrøds og egne politiske mål igennem i et parti, som både visionært og praktisk gavner mine vælgere bedst.


Hvad vil jeg?

Solrød er en god kommune, men der er fortsat meget, der kan gøres bedre. Lokallisten Solrøds lokale synspunkter er afgørende for en god og særlig veldrevet kommune for os i Solrød – for det er jo dine penge, der bruges her,” udtaler Jan Færch, der glæder sig over den herskende enighed med de konservative.


Som konservativ kan jeg arbejde videre med en række visioner, der spænder lige fra en bedre service til borgerne, til udviklingen af Havdrups og kommunens øvrige yderområder, så vi kan få flere borgere til kommunen.


Tanken om at sikre borgerne de bedste fritidsmuligheder langs hele stranden, både hvad angår etableringen af Strandens hus samt udviklingen af Carsten Rings (Konservatives) idé om en vinterbadeklub med bade- og saunafaciliteter, synes jeg samtidigt er spændende.


Jeg skifter til de konservative, fordi: 

I rollen som byrådsmedlem for Lokallisten Solrød har jeg lovet borgerne at arbejde for lavere skatter, fravælge prestigeprojekter og arbejde for, at skatteborgerne kan få mere eller bedre service for de samme eller færre skattekroner. Det harmonerer perfekt med Konservative i Solrøds program. Med et aktivt og engageret bagland vil der være langt bedre mulighed for at lykkes. Så jeg er sikker på, at alle, som har stemt på mig eller Lokallisten, vil være meget tilfredse med mit skifte, udtaler Jan Færch, der altså nu har meldt sig ind i de konservative.


Kilde: Konservative i Solrød


Flere artikler

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.

Uddeling af julehjælp

08-11-2018
Solrød Frikirke vil også i år uddele julepakker til økonomisk trængende

Juletræstænding i Solrød Center

08-11-2018
Når træerne tændes i Solrød Center ved vi, at julen for alvor er i gang og traditionen tro er det borgmester Niels Hörup, som tænder vores tre store juletræer fredag d. 23. november.

Lars Juhl udnævt som æresmedlem

08-11-2018
På generalforsamlingen blev Lars Juhl udnævnt som æresmedlem i Solrød Strand Kajakklub.

Game Party med UngSolrød

08-11-2018
Vi starter arrangementet fredag d. 16. november kl. 18:00 med aftensmad (Pizza). Herefter går vi i gang med at spille.

Løs krydsord på bibliotekets hjemmeside

08-11-2018
Vi elsker ord her på biblioteket og nu kan du også lege med ord på vores hjemmeside. Hver uge er der en ny kryds- og tværs.

Kærlighedens Jul arrangementer på Solrød Bibliotek

08-11-2018
Invitation til børnefamlilier - herunder også forældre som er alene med deres barn-børn, som synes julen er én stor udfordring (særligt økonomiskt) er velkomne til arrangement på Solrød bibliotek, første gang søndag den 18. november kl. 14-16, hvor muligheder og idéér for at skabe én kærlighedens jul for sig og sin familie er i fokus.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online