Surt liganederlag mod TSS

10. september 2018

Der var drama for alle pengene, da SSB´s ligahold torsdag aften gæstede sidste års sølvvindere fra Team Skælskør-Slagelse.

Begge klubber var kommet fra ligapremieren med tre point på kontoen, så alt tydede på, at der ventede et tæt opgør. En forudsigelse, der skulle vise sig at holde stik.

I første runde var det Solrøds Felix Burestedt, der udfordrede hjemmeholdets Toby Penty. Første sæt var tæt og lå flere gang på vippen, men i sidste ende var det Penty, der snuppede de afgørende point og sættet med 21-23. I andet sæt virkede det somom, at Burestedt manglede det nødvendige overskud, og han måtte hurtigt se hemmebanefavoritten opbygge et solidt forspring, der blev fastholdt hele vejen til sejr på 12-21.
I damedoublen var det til gengæld SSB-parret Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson, der var i teten fra første bold mod Olga Morozova og Amanda Högström, der uden de store dikkedarer blev kørt over med cifrene 21-11 og 21-9. Dermed 1-1 i holdkampen.

Skade bremsede Blichfeldt
Derefter var det tid til Damesingle og mix. I singlen var der tale om et opgør mellem Danmarks for tiden to bedste i form af hjemmeholdets Line Kjærsfeldt og Solrød Mia Blichfeldt, som især de senere år har leveret en perlerække af vilde opgør mod hinanden. Også denne gang blev der lagt hårdt fra land i et første sæt, hvor det dog generelt var Kjærsfeldt, der var en smule foran hele vejen til sætsejr på 19-21. Herefter overtog Blichfeldt taktstokken og tog andet med 21-16 til trods for, at hun gradvist blev hæmmet af en skade i armen. En skade, som desværre også betød, at tredje sæt blev en kort fornøjelse. Uden at Blichfeldt var i stand til at yde modstand kunne TSS-spilleren således spadsere sejren hjem på 3-21.

I mix'en var det Jeppe Bay Madsen og Johanna Magnussen, der skulle forsøge at udfordre hjemmeholdets Fredrik Søgaard og Selena Piek. Det gik fornuftigt i første sæt, der dog blev tabt med de tætte cifre 19-21. Men efter pausen gik det helt galt for det unge Solrød-par, der måtte indkassere et nederlag på 5-21. Dermed var TSS foran med 1-3 i holdkampen.Tilspidset HS-drama
Det var derfor op til herrdoublen og 1. herresingle at tvinge holdkampen ud i et golden set.

Doublem med Niclas Nøhr og Lasse Mølhede havde da heller ikke de store problemer med at udmanøvrere TSS-duoen med Tobias Stegman Rønbøg og Søren Gravholt, der blev slået med 21-9 og 21-15.

Til gengæld måtte Hans-Kristian Solberg Vittinghus slide gevaldigt i den i hans kamp mod hjemmeholdets Marc Caljouw, før hollænderen var overvundet med 21-23, 21-13 og 21-19 i en kamp, hvor begge spillere mod slutningen så ualmindeligt slidte ud. 3-3 i holdkampen.

HK gik ned
Der var dog ikke megen tid til at trække luft for HK, som atter blev kaldt i kamp i det afgørende golden set, hvor TSS valgte at stille med en langt friskere Toby Penty. Og det kunne ses. SSB-spilleren havde svært ved at få gang i benene og haltede efter fra start og hele vejen til nederlaget på 13-21.

Dermed et ærgerligt nederlag til SSB på 3-4 i holdkampen, men trods alt et point i ligatabellen, hvor man dermed stadig hænger på topholdene.

Næste kamp for SSB bliver mandag d. 29. oktober, hvor Odensen kommer på besøg i Solrød Idrætscenter.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

DM i Taekwondo kommer til Solrød

08-11-2018
Den 17. november strømmer taekwondoudøvere fra nær og fjern til Solrød Idrætscenter i håb om at vinde den ærefulde titel som danmarksmester.

Solrød 2 - Greve 2

05-11-2018
Så kom dagen alle havde glædet sig til, kampen om sydkysten.

10 grunde til at dit barn skal spille fodbold

01-11-2018
Det er sjovt, du får motion, og du lærer at arbejde sammen med andre. Det er blot nogle af de positive sider, der er ved fodbold. I artiklen her finder du en liste over 10 af de grunde, der er til, at fodbold er en god sport for børn.

Sikker ligasejr til SSB over Odense

01-11-2018
Solrød Strand Badmintonklub måtte på forhånd påtage sig favoritrollen, da man torsdag aften tog imod bundholdet i badmintonligaen, Odense OBK.

Endnu 2 flotte førstepladser til Solrød FC

01-11-2018
I weekenden spillede endnu 2 Solrød hold sig til førstepladsen i efterårs-turneringen.

SSB byder velkommen til 7 nye sponsorer

29-10-2018
Solrød Strand Badmintonklub byder velkommen til 7 nye sponsorer. Læs mere her.

Storsejr til SSB´s U13 hold

29-10-2018
Solrød Strand Badmintonklubs U13 hold levner ikke meget til modstanderne. I søndagens kampe blev det til 9-0 og 7-2.

Solrodnyt.dk og GBB takker

29-10-2018
Kære alle deltagere ved GBB & Solrodnyt.dk Luksus Golf Matchen i Greve Golf Klub, lørdag d. 20. oktober 2018. PÅ vegne af GBB og samarbejdspartner www.solrodnyt.dk samt flere lokale virksomheder, butikker og næringsdrivende (MENY i Solrød Centret, OPTIKERNE og SKJOLD BURNE på Solrød Strandvej samt A-FYS i Solrød, etc) + en del af GBBs magiske netværk af sponsorer og partnere (ex. QUOOKER, STENSTRÖMS, NYHAVN REJSER, BRAUNSTEIN BRYGGERI, KJUS GOLF, GAMMEL DANSK, BRAASTAD COGNAC, HB TRAPPER, MALLORCA LUX GOLFKLUBBER SON GUAL og ALCANADA, etc + Greve Golf Klubs ledere, restaurations-personale og frivillige.

Ski-Fitness - Nyt hold hos Havdrup Gymnastik

25-10-2018
D. 15. november starter vi et ski-fitness hold for voksne, men hvor man kan tage børn med fra 10 år gratis. Holdet træner 2 gange om ugen efter eget valg. Bliv klar til skiferien!

Solrød Cykling nomineret til årets klub 2018

22-10-2018
Solrød Cykling er nomineret til at blive årets klub 2018. Trænerne og medlemmerne fortjener virkelig denne pris. De er allesammen helt fantastiske og sammen er de verdensklasse.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online