Surt liganederlag mod TSS

10. september 2018

Der var drama for alle pengene, da SSB´s ligahold torsdag aften gæstede sidste års sølvvindere fra Team Skælskør-Slagelse.

Begge klubber var kommet fra ligapremieren med tre point på kontoen, så alt tydede på, at der ventede et tæt opgør. En forudsigelse, der skulle vise sig at holde stik.

I første runde var det Solrøds Felix Burestedt, der udfordrede hjemmeholdets Toby Penty. Første sæt var tæt og lå flere gang på vippen, men i sidste ende var det Penty, der snuppede de afgørende point og sættet med 21-23. I andet sæt virkede det somom, at Burestedt manglede det nødvendige overskud, og han måtte hurtigt se hemmebanefavoritten opbygge et solidt forspring, der blev fastholdt hele vejen til sejr på 12-21.
I damedoublen var det til gengæld SSB-parret Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson, der var i teten fra første bold mod Olga Morozova og Amanda Högström, der uden de store dikkedarer blev kørt over med cifrene 21-11 og 21-9. Dermed 1-1 i holdkampen.

Skade bremsede Blichfeldt
Derefter var det tid til Damesingle og mix. I singlen var der tale om et opgør mellem Danmarks for tiden to bedste i form af hjemmeholdets Line Kjærsfeldt og Solrød Mia Blichfeldt, som især de senere år har leveret en perlerække af vilde opgør mod hinanden. Også denne gang blev der lagt hårdt fra land i et første sæt, hvor det dog generelt var Kjærsfeldt, der var en smule foran hele vejen til sætsejr på 19-21. Herefter overtog Blichfeldt taktstokken og tog andet med 21-16 til trods for, at hun gradvist blev hæmmet af en skade i armen. En skade, som desværre også betød, at tredje sæt blev en kort fornøjelse. Uden at Blichfeldt var i stand til at yde modstand kunne TSS-spilleren således spadsere sejren hjem på 3-21.

I mix'en var det Jeppe Bay Madsen og Johanna Magnussen, der skulle forsøge at udfordre hjemmeholdets Fredrik Søgaard og Selena Piek. Det gik fornuftigt i første sæt, der dog blev tabt med de tætte cifre 19-21. Men efter pausen gik det helt galt for det unge Solrød-par, der måtte indkassere et nederlag på 5-21. Dermed var TSS foran med 1-3 i holdkampen.Tilspidset HS-drama
Det var derfor op til herrdoublen og 1. herresingle at tvinge holdkampen ud i et golden set.

Doublem med Niclas Nøhr og Lasse Mølhede havde da heller ikke de store problemer med at udmanøvrere TSS-duoen med Tobias Stegman Rønbøg og Søren Gravholt, der blev slået med 21-9 og 21-15.

Til gengæld måtte Hans-Kristian Solberg Vittinghus slide gevaldigt i den i hans kamp mod hjemmeholdets Marc Caljouw, før hollænderen var overvundet med 21-23, 21-13 og 21-19 i en kamp, hvor begge spillere mod slutningen så ualmindeligt slidte ud. 3-3 i holdkampen.

HK gik ned
Der var dog ikke megen tid til at trække luft for HK, som atter blev kaldt i kamp i det afgørende golden set, hvor TSS valgte at stille med en langt friskere Toby Penty. Og det kunne ses. SSB-spilleren havde svært ved at få gang i benene og haltede efter fra start og hele vejen til nederlaget på 13-21.

Dermed et ærgerligt nederlag til SSB på 3-4 i holdkampen, men trods alt et point i ligatabellen, hvor man dermed stadig hænger på topholdene.

Næste kamp for SSB bliver mandag d. 29. oktober, hvor Odensen kommer på besøg i Solrød Idrætscenter.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Flot Vinter Cup på kunsten for U11, U12 og U13

17-01-2019
Det var en flot vinterdag i lørdags hvor Solrød FC afholdte deres første version af Kunstbane Vinter Cup.

Natsport i Havdrup

17-01-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten.

Fitness Tryday

10-01-2019
Havdrup Gymnastik er med i det landsdækkende Fitness Tryday søndag d. 27/1 kl. 09:00-14:00. Kom og prøv Jumping Fitness, Pilates, DanceFit, Cirkeltræning eller Yoga. Det er gratis at prøve!

Nyt fra Solrød Cykling

07-01-2019
Vi afsluttede sæsonen i Kim Høses garage hvor der var dækket op med den lækreste hjemmebagte kransekage (tak fru Høse) og lækre bløde bobler. Inden vi nåede så langt var vi på tur i 4 grader, støvregn og super godt selskab.

Dødsfald - Ole Nike

31-12-2018
2. juledag modtog vi beskeden om, at en god ven af Solrød FC, Ole Nike desværre ikke mere er iblandt os - Ole blev 67 år.

Nyt fra Jersie Håndboldklub

31-12-2018
Juleferie hjemme på sofaen foran skærmen? Det er der ikke meget af for vores U8, U10 og U14 hold.

Præmieliste Solrød FC Julekalender samt info om 8 årig rekordsælger

20-12-2018
I de sidste 4 uger har ca. 400 drenge og pige ungdomsspillere været i gang og været aktive med at sælge SFC kalenderen 2018.

Graduering hos Solrød Karate

17-12-2018
Lørdag den 15. december 2018 var der kyu- og dangraduering hos Solrød Karate Klub.

Solrød 2 - Langhøj i Hangaren

17-12-2018
Så kom dagen hvor Solrød fik besøg af verdensstjernerne fra Langhøj, hvor vi nok må indrømme, at Langhøj var de store favoritter fra start.

Støt Solrød FC når du køber nytårsfyrværkeri

17-12-2018
Fyrværkerigrossisten i Lille Skensved (Tidligere Silovej i Solrød) har lavet en aftale med Solrød FC om at alt krudt som sælges når de modtager denne flyer (billedet) så giver de 10% af det handlede beløb i sponsorat til klubben.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online