Surt liganederlag mod TSS

10. september 2018

Der var drama for alle pengene, da SSB´s ligahold torsdag aften gæstede sidste års sølvvindere fra Team Skælskør-Slagelse.

Begge klubber var kommet fra ligapremieren med tre point på kontoen, så alt tydede på, at der ventede et tæt opgør. En forudsigelse, der skulle vise sig at holde stik.

I første runde var det Solrøds Felix Burestedt, der udfordrede hjemmeholdets Toby Penty. Første sæt var tæt og lå flere gang på vippen, men i sidste ende var det Penty, der snuppede de afgørende point og sættet med 21-23. I andet sæt virkede det somom, at Burestedt manglede det nødvendige overskud, og han måtte hurtigt se hemmebanefavoritten opbygge et solidt forspring, der blev fastholdt hele vejen til sejr på 12-21.
I damedoublen var det til gengæld SSB-parret Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson, der var i teten fra første bold mod Olga Morozova og Amanda Högström, der uden de store dikkedarer blev kørt over med cifrene 21-11 og 21-9. Dermed 1-1 i holdkampen.

Skade bremsede Blichfeldt
Derefter var det tid til Damesingle og mix. I singlen var der tale om et opgør mellem Danmarks for tiden to bedste i form af hjemmeholdets Line Kjærsfeldt og Solrød Mia Blichfeldt, som især de senere år har leveret en perlerække af vilde opgør mod hinanden. Også denne gang blev der lagt hårdt fra land i et første sæt, hvor det dog generelt var Kjærsfeldt, der var en smule foran hele vejen til sætsejr på 19-21. Herefter overtog Blichfeldt taktstokken og tog andet med 21-16 til trods for, at hun gradvist blev hæmmet af en skade i armen. En skade, som desværre også betød, at tredje sæt blev en kort fornøjelse. Uden at Blichfeldt var i stand til at yde modstand kunne TSS-spilleren således spadsere sejren hjem på 3-21.

I mix'en var det Jeppe Bay Madsen og Johanna Magnussen, der skulle forsøge at udfordre hjemmeholdets Fredrik Søgaard og Selena Piek. Det gik fornuftigt i første sæt, der dog blev tabt med de tætte cifre 19-21. Men efter pausen gik det helt galt for det unge Solrød-par, der måtte indkassere et nederlag på 5-21. Dermed var TSS foran med 1-3 i holdkampen.Tilspidset HS-drama
Det var derfor op til herrdoublen og 1. herresingle at tvinge holdkampen ud i et golden set.

Doublem med Niclas Nøhr og Lasse Mølhede havde da heller ikke de store problemer med at udmanøvrere TSS-duoen med Tobias Stegman Rønbøg og Søren Gravholt, der blev slået med 21-9 og 21-15.

Til gengæld måtte Hans-Kristian Solberg Vittinghus slide gevaldigt i den i hans kamp mod hjemmeholdets Marc Caljouw, før hollænderen var overvundet med 21-23, 21-13 og 21-19 i en kamp, hvor begge spillere mod slutningen så ualmindeligt slidte ud. 3-3 i holdkampen.

HK gik ned
Der var dog ikke megen tid til at trække luft for HK, som atter blev kaldt i kamp i det afgørende golden set, hvor TSS valgte at stille med en langt friskere Toby Penty. Og det kunne ses. SSB-spilleren havde svært ved at få gang i benene og haltede efter fra start og hele vejen til nederlaget på 13-21.

Dermed et ærgerligt nederlag til SSB på 3-4 i holdkampen, men trods alt et point i ligatabellen, hvor man dermed stadig hænger på topholdene.

Næste kamp for SSB bliver mandag d. 29. oktober, hvor Odensen kommer på besøg i Solrød Idrætscenter.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Havdrup Gymnastik inviterer til store legedag

20-09-2018
Igen i år afholder vi Store Legedag for alle som har lyst til at komme. Vi åbner Hal 2 og Multisalen i Havdrup Idrætscenter, og tager alle vores redskaber ud og skaber en gigantisk legeplads.

Solrød Cykling nomineret

17-09-2018
Solrød Cykling er nomineret til årets cykelklub 2018 ved Danish Bike Award

SSB var til Swedish Youth Games i Malmø

17-09-2018
SSB tog godt for sig af retterne ved Swedish youth games i Malmø. Her var hele den danske og store dele af den europæiske ungdomselite samlet.

Solrød Comets - Stevnsgade

17-09-2018
Så starter sæsonen ENDELIG for vores seniorhold, som vi alle har glædet os til at se i aktion. De starter imod den traditionsrige klub Stevnsgade, søndag d. 30. september kl. 18:00-19:30 i Solrød Idrætscenter.

Håndboldskole for U8-U12 i Jersie HK

13-09-2018
Er du vild med håndbold? Så skal du med på DGI Håndboldskole, hvor der er fællesskab, kammerater og træning på den sjove måde. Der er masser af fart på, når vi nørder nye håndboldtricks og får sjove udfordringer. Vi giver den fuld gas med træning og øvelser, så du bliver bedre til at spille håndbold.

Nyt udendørs træningskoncept i Solrød og Havdrup

13-09-2018
Torsdag den 13. september starter første udendørshold hos OpenAirFit. OpenAirFit er et nyt udendørs træningskoncept hvor du tegner et medlemskab og får adgang til en række hold ude i naturen, tæt på hvor du bor.

Åben hal i Karlslunde Gymnastik

10-09-2018
Åben hal er en mulighed for at boltre sig i redskaberne på egen hånd og kan være et ekstra tilbud til anden træning i foreningen. Åben hal er dog også for ikke-medlemmer, så du behøver ikke gå på andre hold for at være med.

Turneringsresultater fra SSB

10-09-2018
Her kan du se Solrød Strand Badmintonklubs seneste turneringsresultater.

Jersie HK´s U10 Drenge til niveaustævner

10-09-2018
Jersie Håndboldklubs U10 Drenge spillede i lørdags og søndags niveaustævner.

Store Legedag i Havdrup Gymnastik

06-09-2018
Søndag d. 30. september kl. 10:00-13:00, inviterer vi til Store Legedag - et gratis arrangement for store og små, som har lyst til at boltre sig i vores redskaber.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online