Nyt indskolingshus på Sydkystens Privatskole

9. august 2018

Sydkystens Privatskole har skabt økonomisk mulighed for at bygge nye lokaler til eleverne i 0.–4. klasse samt skolens SFO.

Skolen har entreret med firmaet ABC Pavilloner fra Engesvang ved Ikast, der tidligere har stået for opførsel af bygninger på flere skoler, blandt andet Ålborg Universitet og friskolen i Ørestaden. Byggeriet udføres via samling af færdigproduceret moduler – produktionen er allerede startet på fabrikken i Jylland. 

Første spadestik finder sted onsdag d. 22/8., hvor borgmester Niels Hörup vil hjælpe skolen med at komme i jorden. Ifølge tidsplanen er det forventet, at eleverne skal flytte ind i de nye lokaler inden juleferien. 


De vil udover nye lokaler møde op til nye møbler, garderober og andet inventar, der skal medvirke til at skabe den bedst mulige skoledag for alle til gavn for trivsel og læring. Der er stadig ledige pladser i 0. klasse på Sydkystens Privatskole, en klasse og skole, hvor der udover helt nye fysiske rammer fortsat er fokus på læring, trivsel og dannelse. 

Er du interesseret i en af de ledige pladser er du velkommen til at kontakte skoleleder René Jørgensen.

Kilde: Sydkystens Privatskole


Flere artikler

Astrid Krag genvalgt som S-kandidat

25-03-2019
Socialdemokratiet i Solrød, afholdt søndag den 24. marts generalforsamling

ELEVER SKAL SELV GØRE SKOLETOILETTER RENE

25-03-2019
Uhumske skoletoiletter har i en lang årrække været et problem

Vores helt eget lokale shoppenet

25-03-2019
I forbindelse med at Solrød Center har fokus på, at du skal handle lokalt, skal vi have produceret vores helt eget shoppe-stofnet, som du kan bruge når du shopper i Solrød Center. Og du skal bestemme det motiv, der skal være på stofnettene sammen med Solrød Centers logo.

Musikskolen - så meget mere end du tror

25-03-2019
Musikskolen tilbyder undervisning for unge op til 25 år, i alt fra klassisk klaver og sang til ukulele og computer musik produktion.

Tænkepauser - nu som podcast

25-03-2019
Som tænkepauser om genkendelige og vidt forskellige temaer som hjernen, kærlighed og erindring.

New Adult - de svære tyvere

25-03-2019
En genre, der tager over, hvor Young Adult (YA) slipper. YA er ungdomsbøger med fokus på teenageårene. I New Adult er de unge i tyverne, flyttet hjemmefra og prøver at finde sig selv med job og egne og omgivelsernes forventninger.

Farverig Fredag - Hemmelige landkort

25-03-2019
Kom og lav dit eget skattekort, som din oldemor ville have gjort det, da hun sejlede på de syv have. Vi viser hvordan man får papiret til at se gammelt ud og kommer med forslag til dekorationer. Måske kan det være et kort over din baghave eller din skole, men det kan også være helt fri fantasi.

Foredrag om blomsterløg og knolde

25-03-2019
Lars Birck fra Landbohøjskolen vil i sit foredrag fortælle om blomsterløg og knolde, fra de mere almindelige, til de sjældne og specielle.

Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen til maj

25-03-2019
For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.

Junior NBA er kommet til Solrød

21-03-2019
Stævne i Solrød idrøtscenter fredag den 22/3


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online