Ny skoleleder ansat på Sydkystens Privatskole

9. august 2018

Når elever og medarbejdere vender tilbage til Sydkystens Privatskole efter sommerferien, møder der dem en nyansat skoleleder. Bestyrelsen har efter en længere proces valgt at ansætte René Jørgensen som skoleleder med virkning pr. 1. august.

René Jørgensen er 52 år, læreruddannet fra Haslev Seminarium i 1990, og fortsat bosiddende i Haslev med sin familie.
René startede som lærer på en privatskole i Sorø, men valgte efter 9 år at blive leder. René Jørgensen har således 18 års erfaring med skoleledelse i Faxe og Halsnæs kommuner og har undervejs erhvervet sig diplomuddannelse i ledelse. 


Udover den store erfaring med den daglige skoledrift har René bestredet opgaver for den kommunale forvaltning – med hovedvægt i opgaveløsning vedrørende økonomi, lærernes opgaveoversigter og de kommunale skolebygninger. 


”Jeg glæder mig til at møde elever, personale og forældre og blive en del af skolens hverdag. Jeg ser især frem til at understøtte det gode arbejde omkring skolens kultur, og tage udgangspunkt i dette, så de utrolig flotte resultater, eleverne opnår, fastholdes. Først og fremmest handler det dog om, at lære skolen rigtig godt at kende og sikre trivslen for alle med en ny leder ved roret.” 
Mandag d. 13. august vil René Jørgensen i egenskab af skoleleder for Sydkystens Privatskole således stå klar til at modtage elever og forældre til et nyt lærerigt skoleår. 


Kilde: Sydkystens Privatskole


Flere artikler

Astrid Krag genvalgt som S-kandidat

25-03-2019
Socialdemokratiet i Solrød, afholdt søndag den 24. marts generalforsamling

ELEVER SKAL SELV GØRE SKOLETOILETTER RENE

25-03-2019
Uhumske skoletoiletter har i en lang årrække været et problem

Vores helt eget lokale shoppenet

25-03-2019
I forbindelse med at Solrød Center har fokus på, at du skal handle lokalt, skal vi have produceret vores helt eget shoppe-stofnet, som du kan bruge når du shopper i Solrød Center. Og du skal bestemme det motiv, der skal være på stofnettene sammen med Solrød Centers logo.

Musikskolen - så meget mere end du tror

25-03-2019
Musikskolen tilbyder undervisning for unge op til 25 år, i alt fra klassisk klaver og sang til ukulele og computer musik produktion.

Tænkepauser - nu som podcast

25-03-2019
Som tænkepauser om genkendelige og vidt forskellige temaer som hjernen, kærlighed og erindring.

New Adult - de svære tyvere

25-03-2019
En genre, der tager over, hvor Young Adult (YA) slipper. YA er ungdomsbøger med fokus på teenageårene. I New Adult er de unge i tyverne, flyttet hjemmefra og prøver at finde sig selv med job og egne og omgivelsernes forventninger.

Farverig Fredag - Hemmelige landkort

25-03-2019
Kom og lav dit eget skattekort, som din oldemor ville have gjort det, da hun sejlede på de syv have. Vi viser hvordan man får papiret til at se gammelt ud og kommer med forslag til dekorationer. Måske kan det være et kort over din baghave eller din skole, men det kan også være helt fri fantasi.

Foredrag om blomsterløg og knolde

25-03-2019
Lars Birck fra Landbohøjskolen vil i sit foredrag fortælle om blomsterløg og knolde, fra de mere almindelige, til de sjældne og specielle.

Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen til maj

25-03-2019
For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.

Junior NBA er kommet til Solrød

21-03-2019
Stævne i Solrød idrøtscenter fredag den 22/3


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online