Nerf-krigerne havde det tunge skyts fremme i Havdrup

9. juli 2018

Kugler og pile fløj om ørerne i Havdrup HallenKugler og pile fløj om ørerne i Havdrup Hallen, da børn fra hele Solrød Kommune troppede talstærkt op til Sjov Sommer-aktiviteten; nerf-battle.

Hvis man på forhånd var i tvivl om, hvad nerf-battle er for noget, så var man det ikke efter Sjov Sommer i Havdrup Hallen.

Børnene ankom til hallen, og mellem hænderne havde de store skydevåben i farverige nuancer, og der blev imiteret alverdens krigslyde allerede før kampen gik i gang.

Snakken gik naturligt nok på, hvem der havde de fedeste skydevåben – de såkaldte nerf guns, og der blev på forhånd delt tricks ud og dannet udspekulerede alliancer. Så blev våbnene ellers fyldt med skumkugler og -pile.
Instruktør Christian Sjøgren ridsede reglerne op, børnene tog brillerne på, og så var de ellers klar til at indtage nerf-banen i to hold.

3, 2, 1 - Christian Sjøgren fløjtede alt, hvad han kunne – så var kampen i gang. De to hold bevægede sig snedigt mod i hinanden, mens de gemte sig bag de oppustelige skjulesteder. Kuglerne fløj om ørerne i begge ender, og nogle måtte hurtigere end andre række hænderne i vejret og melde sig ’døde’ efter at være ramt. En brav enmandshær kunne dog ikke stille meget op mod de fem sidste modstandere, og så var vinderen af første spil fundet.Mens geværerne blev fyldt med kugler og pile til en ny kamp, fortalte instruktørerne (og parret) Christian Sjøgren og Lone Hansen om initiativet bag nerf-holdet:

”Vi havde selv interessen for nerf og nogle meget nerf-glade børn derhjemme. Så vi startede et hold i HGI (red. Havdrup Gymnastik Forening), hvor børnene kan komme og spille hver fredag. Det har været super populært, og vi kan se, at det er et kæmpe hit. Så vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave et hold her, så flere kunne få øjnene op for nerf,” fortæller parret. *

At udbrede interessen er særlig vigtigt, for det kan tilføje et ekstra lag til den ugentlige nerf-træning, uddyber Christian Sjøgren:

”Hvis der bliver oprettet andre hold i omegnen, kan vi lave små turneringer eller kampe mod hinanden. Det kunne være rigtig sjovt. Nerf er for alle, og det lokker også rigtig mange ’computer-drenge’ ud af værelset, så jeg håber, der er andre, der har lyst til at starte lignende hold op i kommunen,” sagde han og fløjtede endnu en kamp op.

Denne gang var børnene endnu mere frygtløse end tidligere – og hele tiden med højt humør, sved på panden og opbakning fra de andre børn.

Har du lyst til at vide mere om nerf-holdet i HGI, kan du finde information på www.havdrupgymnastik.dk under Nerf Warriors, som du finder under kategorien Børne- og Ungdomshold.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

5 ting du kan lave i vinterferien i Solrød

14-02-2019
Juhuuuu! Så er det vinterferie i Solrød Kommune, og her kommer 5 gode bud på, hvad man kan lave her i kommunen i ferien.

Solrød er den mest populære bosætningskommune

14-02-2019
Nye tal viser, at Solrød Kommune var den mest populære bosætningskommune i 2018.

Offentliggørelse af ansøgning om revurdering af miljøgodkendelse

07-02-2019
Solrød Kommune skal give offentligheden mulighed for at udtale sig inden vi træffer afgørelse om at meddele revurdering af miljøgodkendelse til Solrød Biogas A/S.

Munkekærskolen og Havdrup Skole skal teste fremtidens fag

07-02-2019
Et nyt og særdeles aktuelt fag er på vej til den danske folkeskole, men først skal det testes på en række danske skoler. Munkekærskolen og Havdrup Skole er to af dem.

Nu kan du blive forpagter med Solrøds bedste udsigt

04-02-2019
Går du med en lille drøm om at drive dit eget sted? Så er der en alletiders mulighed lige nu - og endda med den perfekte udsigt.

Havdrup får sin innovative ønske-daginstitution

28-01-2019
Trods konkurs bibeholdes det eventyrlige daginstitutionsprojekt

Nu får Solrød Kommunes nye sundhedspolitik ben at gå på

28-01-2019
20 indsatser skal styrke borgernes helbred

Solrød tager et skridt nærmere mod en ny erhvervskile

28-01-2019
45 hektar stor erhvervskile er på tegnebrættet

Byrådet sætter skub i planerne om Strandens Hus

28-01-2019
Et imødekommende hus, der skal favne både vandsportsudøvere, vandhunde og alle de andre

KÆMPE bogsalg på biblioteket

24-01-2019
Solrød Bibliotek og Kulturhus holder det største bogsalg nogensinde


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online