Nerf-krigerne havde det tunge skyts fremme i Havdrup

9. juli 2018

Kugler og pile fløj om ørerne i Havdrup HallenKugler og pile fløj om ørerne i Havdrup Hallen, da børn fra hele Solrød Kommune troppede talstærkt op til Sjov Sommer-aktiviteten; nerf-battle.

Hvis man på forhånd var i tvivl om, hvad nerf-battle er for noget, så var man det ikke efter Sjov Sommer i Havdrup Hallen.

Børnene ankom til hallen, og mellem hænderne havde de store skydevåben i farverige nuancer, og der blev imiteret alverdens krigslyde allerede før kampen gik i gang.

Snakken gik naturligt nok på, hvem der havde de fedeste skydevåben – de såkaldte nerf guns, og der blev på forhånd delt tricks ud og dannet udspekulerede alliancer. Så blev våbnene ellers fyldt med skumkugler og -pile.
Instruktør Christian Sjøgren ridsede reglerne op, børnene tog brillerne på, og så var de ellers klar til at indtage nerf-banen i to hold.

3, 2, 1 - Christian Sjøgren fløjtede alt, hvad han kunne – så var kampen i gang. De to hold bevægede sig snedigt mod i hinanden, mens de gemte sig bag de oppustelige skjulesteder. Kuglerne fløj om ørerne i begge ender, og nogle måtte hurtigere end andre række hænderne i vejret og melde sig ’døde’ efter at være ramt. En brav enmandshær kunne dog ikke stille meget op mod de fem sidste modstandere, og så var vinderen af første spil fundet.Mens geværerne blev fyldt med kugler og pile til en ny kamp, fortalte instruktørerne (og parret) Christian Sjøgren og Lone Hansen om initiativet bag nerf-holdet:

”Vi havde selv interessen for nerf og nogle meget nerf-glade børn derhjemme. Så vi startede et hold i HGI (red. Havdrup Gymnastik Forening), hvor børnene kan komme og spille hver fredag. Det har været super populært, og vi kan se, at det er et kæmpe hit. Så vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave et hold her, så flere kunne få øjnene op for nerf,” fortæller parret. *

At udbrede interessen er særlig vigtigt, for det kan tilføje et ekstra lag til den ugentlige nerf-træning, uddyber Christian Sjøgren:

”Hvis der bliver oprettet andre hold i omegnen, kan vi lave små turneringer eller kampe mod hinanden. Det kunne være rigtig sjovt. Nerf er for alle, og det lokker også rigtig mange ’computer-drenge’ ud af værelset, så jeg håber, der er andre, der har lyst til at starte lignende hold op i kommunen,” sagde han og fløjtede endnu en kamp op.

Denne gang var børnene endnu mere frygtløse end tidligere – og hele tiden med højt humør, sved på panden og opbakning fra de andre børn.

Har du lyst til at vide mere om nerf-holdet i HGI, kan du finde information på www.havdrupgymnastik.dk under Nerf Warriors, som du finder under kategorien Børne- og Ungdomshold.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Ny sæson: Spark liv i efteråret med UngSolrød

17-09-2018
Masse nye spændende tilbud hos UngSolrød

Solrød Kommune tager skarpt afstand fra nomineringsvideoer

13-09-2018
Nomineringsvideoer vil i fremtiden være forbudt på alle skoler i Solrød Kommune.

Solrød Kommune sender ansvarligt vækst-budget i høring

13-09-2018
Det går godt i Solrød Kommune. Det viser det budgetforslag for 2019-2022, der netop er blevet offentliggjort, hvor Solrød Kommune kan fremvise et ansvarligt budget med fokus på både fremgang og vækst.

Lutter gøgl og glæde til Munkekærskolens SFO-festival

10-09-2018
Børnene grinte og pjattede, mens SFO- og klubleder blev bevæget over at se resultatet af det store engagement og arbejde, der var lagt i at gøre fredagens SFO-festival til en succes.

Jersie: Fremtidens affaldsordning blev indviet i Villabyerne

06-09-2018
Omkring 200 mennesker mødte torsdag eftermiddag op i Villabyerne til indvielsen af Solrøds fremtidige affaldsordning.

Nu bliver Solrøds opvisningsbane igen klar til kamp

06-09-2018
Den har været gal med drænene omkring opvisningsbanen på Solrød Idrætscenter, men nu har byrådet vedtaget at sætte 2,1 mio. kr. af til at gøre banen kampklar igen.

Danske veteraner og udsendte blev hædret i Solrød

06-09-2018
Med Danmarks veteraner og udsendte i tankerne sendte Borgmester Niels Hörup dannebrog til vejrs og takkede dem og de fremmødte for at bidrage til at gøre verden til et bedre sted.

Solrød-borgmester glæder sig over fremgang i analyse om erhvervsvenlighed

06-09-2018
Solrød Kommune går fem pladser frem til en 41. plads i Dansk Industris analyse af erhvervsvenligheden i kommunerne. Lav ledighed og alt udsolgt af erhvervsbyggegrunde er med til at trække ned i placering.

Midlertidig omlægning af stien bag Vasegården

06-09-2018
Stien bag ved Vasegården omlægges frem til 15. oktober, da en ny stitunnel skal monteres til den kommende støjvold.

Kom og hør om Christians Haves prægtige sansehave

03-09-2018
Har du lyst til at vide mere om den kommende sansehave på Plejecenter Christians Have? Så kom og hør landskabsarkitekt Helle Nebelong præsentere det enestående projekt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online