Nerf-krigerne havde det tunge skyts fremme i Havdrup

9. juli 2018

Kugler og pile fløj om ørerne i Havdrup HallenKugler og pile fløj om ørerne i Havdrup Hallen, da børn fra hele Solrød Kommune troppede talstærkt op til Sjov Sommer-aktiviteten; nerf-battle.

Hvis man på forhånd var i tvivl om, hvad nerf-battle er for noget, så var man det ikke efter Sjov Sommer i Havdrup Hallen.

Børnene ankom til hallen, og mellem hænderne havde de store skydevåben i farverige nuancer, og der blev imiteret alverdens krigslyde allerede før kampen gik i gang.

Snakken gik naturligt nok på, hvem der havde de fedeste skydevåben – de såkaldte nerf guns, og der blev på forhånd delt tricks ud og dannet udspekulerede alliancer. Så blev våbnene ellers fyldt med skumkugler og -pile.
Instruktør Christian Sjøgren ridsede reglerne op, børnene tog brillerne på, og så var de ellers klar til at indtage nerf-banen i to hold.

3, 2, 1 - Christian Sjøgren fløjtede alt, hvad han kunne – så var kampen i gang. De to hold bevægede sig snedigt mod i hinanden, mens de gemte sig bag de oppustelige skjulesteder. Kuglerne fløj om ørerne i begge ender, og nogle måtte hurtigere end andre række hænderne i vejret og melde sig ’døde’ efter at være ramt. En brav enmandshær kunne dog ikke stille meget op mod de fem sidste modstandere, og så var vinderen af første spil fundet.Mens geværerne blev fyldt med kugler og pile til en ny kamp, fortalte instruktørerne (og parret) Christian Sjøgren og Lone Hansen om initiativet bag nerf-holdet:

”Vi havde selv interessen for nerf og nogle meget nerf-glade børn derhjemme. Så vi startede et hold i HGI (red. Havdrup Gymnastik Forening), hvor børnene kan komme og spille hver fredag. Det har været super populært, og vi kan se, at det er et kæmpe hit. Så vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave et hold her, så flere kunne få øjnene op for nerf,” fortæller parret. *

At udbrede interessen er særlig vigtigt, for det kan tilføje et ekstra lag til den ugentlige nerf-træning, uddyber Christian Sjøgren:

”Hvis der bliver oprettet andre hold i omegnen, kan vi lave små turneringer eller kampe mod hinanden. Det kunne være rigtig sjovt. Nerf er for alle, og det lokker også rigtig mange ’computer-drenge’ ud af værelset, så jeg håber, der er andre, der har lyst til at starte lignende hold op i kommunen,” sagde han og fløjtede endnu en kamp op.

Denne gang var børnene endnu mere frygtløse end tidligere – og hele tiden med højt humør, sved på panden og opbakning fra de andre børn.

Har du lyst til at vide mere om nerf-holdet i HGI, kan du finde information på www.havdrupgymnastik.dk under Nerf Warriors, som du finder under kategorien Børne- og Ungdomshold.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Affaldsindsamling omkring jul og nytår

15-11-2018
Skraldemanden skal også holde fri til jul og nytår. Derfor kan du opleve, at din dagrenovation bliver hentet en dag tidligere eller senere end normalt.

Vil du være en del af musikskolens bestyrelse?

15-11-2018
Der er valg til Solrød Kommunale Musikskoles bestyrelse tirsdag d. 27. november.

Udskiftning af stibroer omlægger skolestier

12-11-2018
De to stibroer over Solrød Bæk skal skiftes ud. Vi opfordrer til, at man følger de gule omkørselsskilte.

Kommunen skifter to stibroer over Solrød Bæk

08-11-2018
På stierne mellem Solrød Center og Uglegårdsskolen, findes to stibroer over Solrød Bæk, som skal udskiftes.

Søg tilskud til natur- og friluftsprojekter 2019

08-11-2018
Ansøgningsfristen er den 14. december 2018. Alle borgere inkl. lokale foreninger har mulighed for at søge. Tilskuddet gives efter naturbeskyttelsesloven, og har til formål at inspirere og motivere til arbejdet med natur- og friluftsprojekter.

Frivilligprisen 2018 trak glædestårer og klapsavler

08-11-2018
Mandagens Frivillighedsaften hylder alle dem, der yder en helt særlig indsats i Solrød Kommune. Ved samme lejlighed blev Frivilligprisen 2018 overrakt i et rørende øjeblik.

Borgmester mødes med Region Sjælland: Kæmper for at beholde populær busrute

01-11-2018
Borgmester i Solrød Kommune, Niels Hörup, er uforstående over for Region Sjællands planer om at nedlægge bus 120 mellem Karlslunde og Køge. Hele 430.000 passagerer vil blive berørt af busnedlæggelsen.

Klimasikring medfører vejarbejde på Tværvej

29-10-2018
Fra midten af oktober og frem til april er der vejarbejde på Tværvej, da området skal klimasikres.

Ny Babycafé skal forsøde barselslivet i Solrød Kommune

25-10-2018
En helt ny babycafé er ét ud af en række nye initiativer, der skal åbne Aktivitets- og Frivilligcentret op for en bredere målgruppe.

Havdrup-elever har bygget deres egen træterrasse

25-10-2018
8. C på Havdrup Skole har med egne hænder bygget en stor flot træterrasse som en del af pilotprojektet Kloge Hænder. Projektet, som på sigt skal udrulles til hele landet, er et samarbejde mellem Havdrup Skole, Jyske Bank, Cabi og den lokale håndværksvirksomhed Egon Olsen & Søn og har til formål at få skoleelevernes øjne op for erhvervsuddannelserne.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online