Nerf-krigerne havde det tunge skyts fremme i Havdrup

9. juli 2018

Kugler og pile fløj om ørerne i Havdrup HallenKugler og pile fløj om ørerne i Havdrup Hallen, da børn fra hele Solrød Kommune troppede talstærkt op til Sjov Sommer-aktiviteten; nerf-battle.

Hvis man på forhånd var i tvivl om, hvad nerf-battle er for noget, så var man det ikke efter Sjov Sommer i Havdrup Hallen.

Børnene ankom til hallen, og mellem hænderne havde de store skydevåben i farverige nuancer, og der blev imiteret alverdens krigslyde allerede før kampen gik i gang.

Snakken gik naturligt nok på, hvem der havde de fedeste skydevåben – de såkaldte nerf guns, og der blev på forhånd delt tricks ud og dannet udspekulerede alliancer. Så blev våbnene ellers fyldt med skumkugler og -pile.
Instruktør Christian Sjøgren ridsede reglerne op, børnene tog brillerne på, og så var de ellers klar til at indtage nerf-banen i to hold.

3, 2, 1 - Christian Sjøgren fløjtede alt, hvad han kunne – så var kampen i gang. De to hold bevægede sig snedigt mod i hinanden, mens de gemte sig bag de oppustelige skjulesteder. Kuglerne fløj om ørerne i begge ender, og nogle måtte hurtigere end andre række hænderne i vejret og melde sig ’døde’ efter at være ramt. En brav enmandshær kunne dog ikke stille meget op mod de fem sidste modstandere, og så var vinderen af første spil fundet.Mens geværerne blev fyldt med kugler og pile til en ny kamp, fortalte instruktørerne (og parret) Christian Sjøgren og Lone Hansen om initiativet bag nerf-holdet:

”Vi havde selv interessen for nerf og nogle meget nerf-glade børn derhjemme. Så vi startede et hold i HGI (red. Havdrup Gymnastik Forening), hvor børnene kan komme og spille hver fredag. Det har været super populært, og vi kan se, at det er et kæmpe hit. Så vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave et hold her, så flere kunne få øjnene op for nerf,” fortæller parret. *

At udbrede interessen er særlig vigtigt, for det kan tilføje et ekstra lag til den ugentlige nerf-træning, uddyber Christian Sjøgren:

”Hvis der bliver oprettet andre hold i omegnen, kan vi lave små turneringer eller kampe mod hinanden. Det kunne være rigtig sjovt. Nerf er for alle, og det lokker også rigtig mange ’computer-drenge’ ud af værelset, så jeg håber, der er andre, der har lyst til at starte lignende hold op i kommunen,” sagde han og fløjtede endnu en kamp op.

Denne gang var børnene endnu mere frygtløse end tidligere – og hele tiden med højt humør, sved på panden og opbakning fra de andre børn.

Har du lyst til at vide mere om nerf-holdet i HGI, kan du finde information på www.havdrupgymnastik.dk under Nerf Warriors, som du finder under kategorien Børne- og Ungdomshold.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Her er 6 gode sommerbøger

19-07-2018
Mangler du inspiration til sommerlæsningen, så kommer her bibliotekarens bud på 6 gode og meget forskellige bøger.

Nu er det slut med ulovlig parkering på Silovej

16-07-2018
Ulovligt parkede biler på Silovej skaber trafikale problemer for vejens erhvervsdrivende. Derfor har Solrød Kommune givet grønt lys til, at vejlauget tilknytter et privat vagtfirma.

Biavler vækkede børnenes nysgerrighed

12-07-2018
Selvom det er ferie, kan man sagtens stadig lære nye ting. Det kunne to drenge fra Solrød skrive under på efter nogle hyggelige og lærerige timer hos biavleren i Karlstrup.

Forlænget byggesagsbehandlingstid

05-07-2018
Solrød Kommune oplever for tiden et ekstraordinært stort antal byggeansøgninger til opførelse af nyt byggeri eller ændringer til BBR (Bygnings- og Boligregistreret). Byggeteamet arbejder stærkt, men kan desværre ikke holde kadencen og sagsbehandle indenfor for Byrådets servicemål, som du kan se her. Det er administrationens vurdering, at sagsbehandlingstiden mindst er en måned længere, end hvad servicemålene angiver.a

10 ting du kan lave i sommerferien i Solrød Kommune

05-07-2018
Ferie, ferie, ferieeee! Slap nu af, du har fri – her er noget, du ka´ li´!

Nu starter forvandlingen af Havdrup Bymidte

05-07-2018
Nu starter arbejdet op, der skal forvandle Havdrup Bymidte til et attraktivt byrum med plads til udfoldelse og leg for både ældre og unge.

Forstas skal passe vores veje og grønne områder

05-07-2018
Solrød Kommune har netop underskrevet en kontrakt med Forstas A/S, som har vundet udbuddet på vej- og parkområdet.

Borgere: Solrød er et dejligt sted at leve og bo

28-06-2018
I februar fik alle kommunens borgere over 18 år mulighed for at give deres meninger til kende i en tilfredshedsundersøgelse. Nu er svarene kommet, og det er opløftende læsning.

Lokalt erhvervsliv giver Solrød Kommune topkarakter

25-06-2018
Servicen er i top, og det er let at komme i kontakt med Solrød Kommune, sådan lyder konklusionen på en undersøgelse af samarbejdet mellem det lokale erhvervsliv og Solrød Kommune.

Borgere: Solrød er et dejligt sted at leve og bo

21-06-2018
Tilfredshedsundersøgelse - Nu er svarene kommet


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online