Hvad er e-væske?

7. juli 2018

E-væske er en væske, der fordamper til velsmagende damp...E-væske går under mange forskellige navne så som e-væske, e-juice og vape-juice, men selvom det går under forskellige navne, referer det til det samme. E-væske er en væske, der fordamper til velsmagende damp, når den anvendes i en e-cigaret, og derfor forekommer samme effekt som ved at ryge en almindelig cigaret.

Hvad er forskellen på e-cigaretter og almindelige cigaretter?
Forskellen på at ryge e-cigaretter med e-væske i forhold til at ryge almindelige cigaretter er, at e-væsken ikke brændes. E-væsken bliver i stedet til damp, når den opvarmes, men den giver samme effekt som en almindelig cigaret. Fordelen er dog, at du slipper for at inhalere de mange giftige stoffer, som en almindelig cigaret udleder.

Hvad består e væsken af?
E-væske består af meget simple ingredienser, der også er at finde i almindelige madvarer. Den ene ingrediens er Propylene Glycol, der er en tyndtflydende, smagløs klar væske og et tilsætningsstof i mange madvarer. Dette stof bruges til at optage nikotin og smag under produktion af e-væsken.
Netop fordi den er smagløs, er den god til at optage den smag, som du ønsker i din e-væske.

Propylene Glycol giver yderligere en kradsen i halsen, som almindelige cigaretter også gør, du kan dog alt efter smag selv vælge, hvor krads du ønsker din e-væske. Den anden væske, som e-væske består af, er Vegetabilsk Glycerin. Denne væske er modsat Propylene Glycol tyktflydende og modarbejder smag, hvilket er grundet dens naturlige sødme. Hvis du er mest til en e-cigaret med tyk damp og en sød smag, så skal du finde en e-væske med stort indhold af Vegetabilsk Glycerin.

Nikotin og smag?
Du vælger helt selv, hvor meget nikotin du ønsker, din e-væske skal indeholde. Her leveres væsken færdigblandet, men du kan selv vælge, om du ønsker 0, 3, 6, 9 eller 19 mg. Du vælger selv, hvilken smag du ønsker. Her er alt fra mentol til slik.

Du kan se de mange forskellige baser for bland selv e-væsker, nikotinbaser og aromaer på hjemmesiden her.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online