7.C samlede penge ind til lejrtur – med colorrun i Solrød Centret

11. juni 2018

Søndag den 10. juni løb 16 friske elever fra 7.C på Munkekærskolen et såkaldt colorrun i Solrød Centret.

Målet var at samle penge ind til klassens lejrtur næste år, og for hver kilometer de unge løb, inkasserede de en sum penge fra deres sponsorer – primært forældre, familie og venner. Men det var ikke bare et helt almindeligt løb, for mens de unge spurtede afsted, blev de overdynget med farverigt pulver af de mange tilskuere, og det skabte en helt særlig stemning. 

 

Og der blev gået til den med stor entusiasme. Løbet blev skudt i gang kl. 12 foran Rådhuset, og sluttede først en time senere. I pendulfart løb eleverne ruten på en kilometer fra Rådhuset til Kilen – og dagens flotteste præstation endte med hele 12 runder. De fleste elever løb 9-10 runder, så der blev samlet en del penge ind til lejrturen – sponsoreret af de mange tilskuere, der hujede og heppede på de unge, der til sidst næsten ikke var til at kende på grund af de mange farver. 


Et rigtigt sjov og anderledes løb, der satte gang i og lidt mere kulør på Solrød Centeret på helt almindelig, solrig søndag.Flere artikler

Børnekræmmermarked i Solrød Center

21-06-2018
Vi gentager vores meget populære Børnekræmmermarked i Solrød Center. Så ryd ud i skabene og glæd andre, som vil elske det, du ikke kan bruge mere.

Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk samler byens erhvervsdrivende

21-06-2018
Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk har nu et år på bagen og antallet af medlemmer stiger fortsat.

Solrød Tennis Klub takker XL-Byg i Køge

21-06-2018
Solrød Tennis Klub siger mange tak til XL-Byg for donation af en ny plæneklipper.

UngSolrød former fremtidens unge

21-06-2018
UngSolrød har som en del af et nyt initiativ haft besøg af alle klasselærere og 6. klasses elever i Solrød Kommune til en introdag.

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online