Find fred og ro i kirken

11. juni 2018

Sommeren er over os, og for Solrød Strandkirke og Solrød Kirkes vedkommende betyder det en mere stille periode.

Lokalerne er ikke længere fyldt af aktive konfirmander, minikonfirmander, som gennem leg, historier og kreative aktiviteter i kirken lærer kristendommen bedre at kende, og kor, som øver sig omkring et flygel.

Men Solrød Strandkirke er fortsat åben alle hverdage fra kl. ni til hen på eftermiddagen. Har du brug for et pusterum i en travl hverdag, er du velkommen til at tænde et lys, sætte dig i kirkerummet og slappe af i krop og sind. Brug fem-ti minutter og kom ned i gear, inden du igen går ud i den pulserende verden.Hele sommeren er der hver søndag gudstjeneste i Solrød Strandkirke kl. 11. Hvis du har lyst, kan du drikke en kop kaffe bagefter og få en snak med præsten, organisten, kirkesangeren og nogle af de andre kirkegængere. Der er en gruppe, som fast benytter sig af det tilbud, men der er altid plads til flere omkring kaffebordet i våbenhuset.

Hvis du synes, at Solrød Strandkirke er blevet pænere på det sidste, er du ikke helt galt på den. Murere og malere har nemlig været i gang med at reparere, vaske og male kirken udvendigt, så den nu fremstår skinnende hvid og er klar til at modtage såvel nye som gamle kirkegængere.

Kilde: Solrodkirker.dk


Flere artikler

Hjælp med at gøre verden klimaklar

14-02-2019
Folkekirkens Nødhjælp kaster næstekærligheden på klimaet til den årlige sogneindsamling søndag den 10. marts. Som indsamler kan du klæde verden på til klimaforandringerne.

Fastelavn i sognehuset på ny måde

14-02-2019
Fastelavnsfesten i Havdrup Sognehus søndag den 3. marts begynder kl. 10 ligesom byens anden fastelavnsfest, så man skal vælge. Konceptet er lidt anderledes i år, belært af sidste års store fremmøde. Det betyder, at hoveddøren lukkes kl. 10, så kom i god tid.

Nu er det tid til konfirmandindskrivning

07-02-2019
Skal dit barn i 8. klasse efter sommerferien og vil han/hun gerne konfirmeres i foråret 2020? Så er det nu og frem til den 28. marts, at der er tilmelding, hvis I bor i Karlstrup, Jersie-Kr. Skensved eller Solrød sogne.

Jytte Abildstrøm fortæller på HavdrupNatten

31-01-2019
Havdrup Kirke holder sin årlige kulturaften for hele familien fredag den 1. februar kl. 18-ca. 21.

Babysalmesang i Havdrup - Nyt hold starter

28-01-2019
Babysalmesang stimulerer dit lille barns sanser og glæde ved musik i samvær med mor eller far.

Hvad betyder banneret?

24-01-2019
Når du kører forbi kirken eller sognehuset, hænger der et banner, der gør opmærksom på HavdrupNatten den 1. februar kl. 18-21. Har du set det?

Jersie Kirkes Juniorkor tager nu imod nye medlemmer

24-01-2019
»Det er sjovt at synge, og det styrker ens sociale kompetencer.« Sådan lyder det fra Birgith L. Larsen, der er kirke- og musikmedarbejder ved Jersie Kirke. Efter et længere tilløb har hun nu etableret Jersie Kirkes Juniorkor for alle børn fra 3. til 7. klassetrin.

Kom til årets første kaffekoncert

24-01-2019
Søndag den 27. januar kl. 14:30-16:00 spiller Bente Kure og Leif Ernstsen til den første af årets kaffekoncerter i Solrød Strandkirke.

Kyndelmissegudstjeneste i Solrød Strandkirke

21-01-2019
Traditionen tro afholder sognepræst Charlotte Gravesen, sammen med gospelkoret Joyful Noise, Kyndelmissegudstjeneste mandag den 4. februar kl. 19:30 i Solrød Strandkirke.

HavdrupNatten 2019

17-01-2019
HavdrupNatten byder på bål-mad, bar med øl, vin, kaffe og kage, oplæsning af eventyr for både børn og voksne, samt koncert med Winfield Church Band.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online