Find fred og ro i kirken

11. juni 2018

Sommeren er over os, og for Solrød Strandkirke og Solrød Kirkes vedkommende betyder det en mere stille periode.

Lokalerne er ikke længere fyldt af aktive konfirmander, minikonfirmander, som gennem leg, historier og kreative aktiviteter i kirken lærer kristendommen bedre at kende, og kor, som øver sig omkring et flygel.

Men Solrød Strandkirke er fortsat åben alle hverdage fra kl. ni til hen på eftermiddagen. Har du brug for et pusterum i en travl hverdag, er du velkommen til at tænde et lys, sætte dig i kirkerummet og slappe af i krop og sind. Brug fem-ti minutter og kom ned i gear, inden du igen går ud i den pulserende verden.Hele sommeren er der hver søndag gudstjeneste i Solrød Strandkirke kl. 11. Hvis du har lyst, kan du drikke en kop kaffe bagefter og få en snak med præsten, organisten, kirkesangeren og nogle af de andre kirkegængere. Der er en gruppe, som fast benytter sig af det tilbud, men der er altid plads til flere omkring kaffebordet i våbenhuset.

Hvis du synes, at Solrød Strandkirke er blevet pænere på det sidste, er du ikke helt galt på den. Murere og malere har nemlig været i gang med at reparere, vaske og male kirken udvendigt, så den nu fremstår skinnende hvid og er klar til at modtage såvel nye som gamle kirkegængere.

Kilde: Solrodkirker.dk


Flere artikler

Fælles sangaften i Solrød Strandkirke

20-09-2018
Kirkens Pigekor og Solrød StrandKor synger sange fra Kirkesangbogen, som er udkommet i år med sange af bl.a. Anne Linnet og Steffen Brandt fra TV2.

Kjeld Ejdorf besøger FredagsTræf

20-09-2018
Fredag den 28. september kl. 17:30 er der atter FredagsTræf i Jersie Sognehus. Her vil den lokale Kjeld Ejdorf fortælle om den voldsomme stormflod i 1872.

Foredrag i Tirsdagscaféen

20-09-2018
Tirsdag den 25. september kl. 14:00 i Solrød Strandkirke, kan I tage med på Nikolaj og Lisbeths helt eventyrlige tur i camper gennem 10 nationalparker i det vestlige USA.

Tusind tak for gavmildhed kære Havdruppere

13-09-2018
Til høstauktionen i præstegårds-haven solgte vi alt det, I kom med af selvslynget honning, hjemmelavede marmelader, stauder, vin, kåltræer og æbler.

Forsoning i børnehøjde

13-09-2018
Fælles Ydre Missions arrangement for hele Greve-Solrød Provsti, torsdag d. 20. september kl. 14:30 i Tune Menighedscenter.

Høstgudstjeneste i Solrød Kirke

10-09-2018
Traditionen tro fejrer vi høsten i Solrød Kirke med en gudstjeneste for børn og voksne. Det er den 16. september kl. 11:00.

Vil du være minikonfirmand?

03-09-2018
Hvert år inviterer kirkerne i Solrød Kommune 3. klasserne til at blive minikonfirmander for at få kendskab til kirken og det, der sker i kirken.

Hør historien om Marie Grubbe

30-08-2018
Historiefortæller Marianne Christensen fra Vordingborg gæster Sognecaféen tirsdag d. 11. september kl. 10-12 med sin fortælling om Marie Grubbe.

Pilgrimsvandringer i efteråret 2018

27-08-2018
Sommeren har været historisk varm og lang, og når dagene kortes og bladene skifter farve fra grønt til gyldent, er det dejligt at snøre traveskoene og pakke en let rygsæk og gå ud i naturen og tænke høst- tanker.

Gud og god mad er tilbage i Jersie Sognehus

27-08-2018
Gud og god mad er tilbage i Jersie Sognehus Det populære Gud og god med for hele familien er tilbage. Næste gang er onsdag den 19. september kl. 17:00 i Jersie Sognehus. Igen er det Lars Jochimsen (billedet), der står for musikken.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online