Mindeord fra Solrød Karate Klub

7. juni 2018

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at klubbens tidligere instruktør og bestyrelsesmedlem Ove Sørensen er afgået ved døden.

Der er sikkert ikke mange af klubbens nuværende medlemmer der kendte Ove, da han i de sidste år kun har været på besøg i klubben til klubmesterskaber. Der har hans hustru Joan skænket mange fine malerier til vores lotteri og det traditionelle maleri til klubmesteren.
Ove startede i klubben i starten af halvfemserne og blev gradueret 1. kyu i 1998. Trods ihærdig træning blev det aldrig til det sorte bælte, da en knæskade kom på tværs. Klubben fik dog en perfekt instruktør til begynderholdet, som han i en årrække styrede på hans venlige og pædagogiske måde. Ove var også i en årrække menig bestyrelsesmedlem i klubben og han var, hvad man i dag vil kalde en sand ildsjæl og han lavede et kæmpe frivilligt arbejde for klubben, desværre uden helt at få den opmærksomhed han fortjente.

Ove tabte kampen til kræften den 30. maj 2018, få uger efter han var blevet 62 år. Han blev bisat den 6. juni, hvor flere af klubbens tidligere og nuværende bestyrelsesmedlemmer deltog.

Vores tanker går til Oves familie.

Æret være hans minde.

Kilde: Solrød Karate Klub


Flere artikler

Havdrup Gymnastik inviterer til store legedag

20-09-2018
Igen i år afholder vi Store Legedag for alle som har lyst til at komme. Vi åbner Hal 2 og Multisalen i Havdrup Idrætscenter, og tager alle vores redskaber ud og skaber en gigantisk legeplads.

Solrød Cykling nomineret

17-09-2018
Solrød Cykling er nomineret til årets cykelklub 2018 ved Danish Bike Award

SSB var til Swedish Youth Games i Malmø

17-09-2018
SSB tog godt for sig af retterne ved Swedish youth games i Malmø. Her var hele den danske og store dele af den europæiske ungdomselite samlet.

Solrød Comets - Stevnsgade

17-09-2018
Så starter sæsonen ENDELIG for vores seniorhold, som vi alle har glædet os til at se i aktion. De starter imod den traditionsrige klub Stevnsgade, søndag d. 30. september kl. 18:00-19:30 i Solrød Idrætscenter.

Håndboldskole for U8-U12 i Jersie HK

13-09-2018
Er du vild med håndbold? Så skal du med på DGI Håndboldskole, hvor der er fællesskab, kammerater og træning på den sjove måde. Der er masser af fart på, når vi nørder nye håndboldtricks og får sjove udfordringer. Vi giver den fuld gas med træning og øvelser, så du bliver bedre til at spille håndbold.

Nyt udendørs træningskoncept i Solrød og Havdrup

13-09-2018
Torsdag den 13. september starter første udendørshold hos OpenAirFit. OpenAirFit er et nyt udendørs træningskoncept hvor du tegner et medlemskab og får adgang til en række hold ude i naturen, tæt på hvor du bor.

Åben hal i Karlslunde Gymnastik

10-09-2018
Åben hal er en mulighed for at boltre sig i redskaberne på egen hånd og kan være et ekstra tilbud til anden træning i foreningen. Åben hal er dog også for ikke-medlemmer, så du behøver ikke gå på andre hold for at være med.

Turneringsresultater fra SSB

10-09-2018
Her kan du se Solrød Strand Badmintonklubs seneste turneringsresultater.

Surt liganederlag mod TSS

10-09-2018
Der var drama for alle pengene, da SSB´s ligahold torsdag aften gæstede sidste års sølvvindere fra Team Skælskør-Slagelse.

Jersie HK´s U10 Drenge til niveaustævner

10-09-2018
Jersie Håndboldklubs U10 Drenge spillede i lørdags og søndags niveaustævner.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online