Mindeord fra Solrød Karate Klub

7. juni 2018

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at klubbens tidligere instruktør og bestyrelsesmedlem Ove Sørensen er afgået ved døden.

Der er sikkert ikke mange af klubbens nuværende medlemmer der kendte Ove, da han i de sidste år kun har været på besøg i klubben til klubmesterskaber. Der har hans hustru Joan skænket mange fine malerier til vores lotteri og det traditionelle maleri til klubmesteren.
Ove startede i klubben i starten af halvfemserne og blev gradueret 1. kyu i 1998. Trods ihærdig træning blev det aldrig til det sorte bælte, da en knæskade kom på tværs. Klubben fik dog en perfekt instruktør til begynderholdet, som han i en årrække styrede på hans venlige og pædagogiske måde. Ove var også i en årrække menig bestyrelsesmedlem i klubben og han var, hvad man i dag vil kalde en sand ildsjæl og han lavede et kæmpe frivilligt arbejde for klubben, desværre uden helt at få den opmærksomhed han fortjente.

Ove tabte kampen til kræften den 30. maj 2018, få uger efter han var blevet 62 år. Han blev bisat den 6. juni, hvor flere af klubbens tidligere og nuværende bestyrelsesmedlemmer deltog.

Vores tanker går til Oves familie.

Æret være hans minde.

Kilde: Solrød Karate Klub


Flere artikler

Nye skiltesponsorer i Havdrup Fodbold

11-02-2019
Havdrup Fodbold er glade for at kunne byde endnu tre velkommen som skiltesponsorer i Havdrup Fodbold.

DM-medaljer til SSB'ere

11-02-2019
det netop overståede DM kastede en del medaljer af sig til vores dygtige spillere. Ikke mindst den flotte DM-titel til Lasse Mølhede.

Støt Solrød Comets Basketball, hver gang du tanker

11-02-2019
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Solrød Comets Basketball, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Felix fra Solrød skal til VM i skolefodbold

07-02-2019
Sammen med sit fodboldhold på Sportsefterskolen Sjælsølund har 16-årige Felix Correll Olausson fra Solrød kvalificeret sig til at repræsentere de rød-hvide farver i Serbien ved verdensmesterskabet for fodboldakademier og idrætsefterskoler.

Kvindecykling - informationsaften i Solrød Cykling

07-02-2019
Kom helt uforpligtende til vores informationsaften d. 19. marts og hør om motionscykling i klub er noget for dig.

Sikker sejr sikrer semifinalepladsen

04-02-2019
Det var ganske vist på de yderste marginaler, men SSB kravlede med en god slutspurt og to sejre i de to sidste kampe i badmintonligaens grundspil op på en andenplads i rækken – lige i hælene på Greve. Netop de to hold er dermed klar til semifinalerne, hvor de sidste to pladser skal fordeles mellem de fire hold, som sluttede på de næste pladser i rækken.

Så er der nyt på sponsorfronten

31-01-2019
Det er med stor glæde at vi kan fortælle at Super Brugsen Havdrup har valgt at indgå en skilteaftale med Havdrup Fodbold.

Afbudssejr til ligaholdet mod Værløse

31-01-2019
Oddsene var ikke på SSB´s side, da de tirsdag aften tog imod Værløse i badmintonligaen i et vigtigt opgør på vejen mod at sikre pladsen i kvartfinalen. Inden kampen var Solrød således blevet ramt af hele to afbud –Hans-Kristian Solberg Vittinghus i herresinglen og Niclas Nøhr i mixen.

Solrød Svømmeklub var til Brøndby SWIM Cup

28-01-2019
Årets første stævne løb af stablen sidste weekend. Det var Brøndby SWIM Cup. Solrød havde alle sine konkurrence svømmere med til stævnet.

SEN2 mod Værløse i Hangaren

28-01-2019
Grundspillet er ovre og nu begynder alvoren. SSB 2 sluttede som nr. 1 i grundspillet og denne placering havde vi selvfølgelig intention om at kæmpe for at beholde.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online