Mindeord fra Solrød Karate Klub

7. juni 2018

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at klubbens tidligere instruktør og bestyrelsesmedlem Ove Sørensen er afgået ved døden.

Der er sikkert ikke mange af klubbens nuværende medlemmer der kendte Ove, da han i de sidste år kun har været på besøg i klubben til klubmesterskaber. Der har hans hustru Joan skænket mange fine malerier til vores lotteri og det traditionelle maleri til klubmesteren.
Ove startede i klubben i starten af halvfemserne og blev gradueret 1. kyu i 1998. Trods ihærdig træning blev det aldrig til det sorte bælte, da en knæskade kom på tværs. Klubben fik dog en perfekt instruktør til begynderholdet, som han i en årrække styrede på hans venlige og pædagogiske måde. Ove var også i en årrække menig bestyrelsesmedlem i klubben og han var, hvad man i dag vil kalde en sand ildsjæl og han lavede et kæmpe frivilligt arbejde for klubben, desværre uden helt at få den opmærksomhed han fortjente.

Ove tabte kampen til kræften den 30. maj 2018, få uger efter han var blevet 62 år. Han blev bisat den 6. juni, hvor flere af klubbens tidligere og nuværende bestyrelsesmedlemmer deltog.

Vores tanker går til Oves familie.

Æret være hans minde.

Kilde: Solrød Karate Klub


Flere artikler

Nyt ansigt i SSB

15-11-2018
SSB har ansat Morten Hedegaard som ny medarbejder. Han skal blandt andet hjælpe klubben med den daglige drift, liga-kampe, sponsorer og kommunikation.

122 børn på GymCamp med Havdrup Gymnastik

15-11-2018
Havdrup gymnastik har i en årrække afholdt en GymCamp for foreningens børnehold, og igen i år blev traditionen holdt i hævd med en fantastisk GymCamp på Gunslevholm Idrætsefterskole.

DM i Taekwondo kommer til Solrød

08-11-2018
Den 17. november strømmer taekwondoudøvere fra nær og fjern til Solrød Idrætscenter i håb om at vinde den ærefulde titel som danmarksmester.

Solrød 2 - Greve 2

05-11-2018
Så kom dagen alle havde glædet sig til, kampen om sydkysten.

10 grunde til at dit barn skal spille fodbold

01-11-2018
Det er sjovt, du får motion, og du lærer at arbejde sammen med andre. Det er blot nogle af de positive sider, der er ved fodbold. I artiklen her finder du en liste over 10 af de grunde, der er til, at fodbold er en god sport for børn.

Sikker ligasejr til SSB over Odense

01-11-2018
Solrød Strand Badmintonklub måtte på forhånd påtage sig favoritrollen, da man torsdag aften tog imod bundholdet i badmintonligaen, Odense OBK.

Endnu 2 flotte førstepladser til Solrød FC

01-11-2018
I weekenden spillede endnu 2 Solrød hold sig til førstepladsen i efterårs-turneringen.

SSB byder velkommen til 7 nye sponsorer

29-10-2018
Solrød Strand Badmintonklub byder velkommen til 7 nye sponsorer. Læs mere her.

Storsejr til SSB´s U13 hold

29-10-2018
Solrød Strand Badmintonklubs U13 hold levner ikke meget til modstanderne. I søndagens kampe blev det til 9-0 og 7-2.

Solrodnyt.dk og GBB takker

29-10-2018
Kære alle deltagere ved GBB & Solrodnyt.dk Luksus Golf Matchen i Greve Golf Klub, lørdag d. 20. oktober 2018. PÅ vegne af GBB og samarbejdspartner www.solrodnyt.dk samt flere lokale virksomheder, butikker og næringsdrivende (MENY i Solrød Centret, OPTIKERNE og SKJOLD BURNE på Solrød Strandvej samt A-FYS i Solrød, etc) + en del af GBBs magiske netværk af sponsorer og partnere (ex. QUOOKER, STENSTRÖMS, NYHAVN REJSER, BRAUNSTEIN BRYGGERI, KJUS GOLF, GAMMEL DANSK, BRAASTAD COGNAC, HB TRAPPER, MALLORCA LUX GOLFKLUBBER SON GUAL og ALCANADA, etc + Greve Golf Klubs ledere, restaurations-personale og frivillige.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online