Vind i håret og benzin i blodet på Elefantmarken

7. juni 2018

Dansk Folkehjælp præsenterer i samarbejde med lokale bilforhandlere Safari "car" Market, når portene slås op til dette års Safari LIVE og Safari CLASSIC i Knuthenborg Safaripark.

Den 23. og 24. juni 2018 kan man opleve navne som Karl William, Christopher og Poul Krebs, når Safari LIVE og Safari CLASSIC finder sted i Knuthenborg Safaripark. I dag kan Dansk Folkehjælp løfte sløret for den nyeste tilføjelse til årets familieevent, nemlig Safari ”car” Market.


Safari ”car” Market finder sted på Elefantmarken lige ved siden af koncertpladsen. Her er alle nye og lækre bilmærker linet op, og man kan få en god snak med forhandlerne om, hvad der rører sig på bilmarkedet. Elefantmarken vil ud over bilforhandlerne være krydret med andre lokale virksomheder.


”Vi ønsker i år at skabe noget nyt i tilknytning til Safari LIVE og Safari CLASSIC. Igennem et par år har vi haft en god dialog med bilforhandlere på Lolland-Falster. Det glæder os derfor meget, at 19 forskellige bilmærker vil være repræsenteret i Knuthenborg Safaripark, når vi slår portene op den 23. og 24. juni 2018. Vi giver folk muligheden for både som koncertgæst eller almindelig gæst i parken at se aktuelle bilnyheder,” siger generalsekretær i Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem.
Opbakningen fra de lokale bilforhandlere på Lolland-Falster er stor, og de glæder sig til at ”komme på græs” på Elefantmarken.


”De autoriserede bilforhandlere på Lolland-Falster ser frem til samarbejdet med Safari LIVE, og der bliver masser af bilnyheder at se på, da vi har 19 forskellige bilmærker med på udstillingen. Der skal specielle oplevelser til, hvis vi skal trække mange besøgende til en biludstilling, og det mener vi, at Safari LIVE tilbyder. Her er der nemlig noget for hele familien; vilde dyr, god musik, Onkel Reje, og så er det hele krydret med lækre bilnyheder,” siger Kim Frimann fra LF Bilforhandlerforening.

 

Safari ”car” Market kan opleves fra klokken 10.00 til koncertstart om eftermiddagen begge dage. 


Programmet er klar

Safari LIVE er Lolland-Falsters store familiekoncert, som finder sted lørdag den 23. juni 2018. Her kan man opleve tre af dansk musiks mest populære kunstnere til en stor musikfest for hele familien i de naturskønne omgivelser i Knuthenborg Safaripark. I år består programmet af Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens den altid sjove og gakkede Onkel Reje vil stå for underholdningen af de mindste. Dagen afsluttes med et kæmpe sankthansbål og naturligvis Midsommervisen.


Dagen efter, søndag den 24. juni 2018, vender Safari CLASSIC tilbage for anden gang. Her kan man opleve to af dansk musiks store stjerner, Poul Krebs og Ida Corr, sammen med Det Slesvigske Musikkorps, der er kendt for sin store kunstneriske bredde og musikalske dybde. Der er med andre ord lagt op til en fantastisk musikalsk oplevelse for alle musikelskere.


Læs mere om begge arrangementer på safarilive.dk


Disse forhandlere og bilmærker kan du møde på Elefantmarken

Ødegaard Biler: Ford

Frimann Biler: Toyota, Opel, Citroën, Hyundai

Harly Petersen: Volkswagen 

Autohuset Nykøbing F.: Volkswagen, Mazda

Johs. Sørensen & Sønner: Mitsubishi

Schultz Biler: Nissan, Honda, Mitsubishi, Peugeot

Clausen & Larsen: Peugeot, Subaru

Autocentro: Seat, Kia, Fiat

Edvardsen Biler: Suzuki

Lumbye Biler: Skoda, Dacia, Renault 


Overskuddet hjælper udsatte børn

Overskuddet fra Safari LIVE, Safari CLASSIC og Safari ”car” Market går til Dansk Folkehjælps arbejde for udsatte børn. Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som giver støtte til udsatte grupper i både Danmark og udlandet. Danske børn i udfordrede familier kan bl.a. få støtte fra Dansk Folkehjælp i form af Fødselsdagshjælp, Feriehjælp og Julehjælp; alt sammen hjælp, der er med til at give disse børn nogle af de oplevelser, de ser, at alle kammeraterne får, men som der ellers ikke er råd til i deres egen familie. Du kan læse mere om Dansk Folkehjælps arbejde på www.folkehjaelp.dk.


Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Kom og støt Solrød Fodbold og årgang 2007

15-11-2018
Solrød Fodbold sælger igen juletræer i Solrød Centret på torvet ved Café A

Robotfinale i Thailand

15-11-2018
Eleverne Sabrina Zimmerman Pedersen og Magnus Koefoed fra Solrød Gymnasium vandt i år den nationale robotkonkurrence: World Robot Oplympia (WRO) og skal nu repræsentere Danmark ved den internationale finale i Chiang Mai, Thailand. Projektet, som de skal præsentere, er en løsningsmodel til FN´s 2. verdensmål: Zero Hunger.

Julemarked i Solrød Landsby

15-11-2018
Igen i år, d. 2. december kl. 10-15, danner det gamle traditionsrige forsamlingshus i Solrød Landsby rammen, når Solrød Landsbylaug byder indenfor til julemarked.

Få en boblende start som iværksætter og mød Champagne For Alle

15-11-2018
På næste opstartsmøde for nye iværksættere får du en boblende fornemmelse i kroppen, hvis du møder op for at finde ud af, hvad der skal til for at kickstarte din nye tilværelse. Du får tips og tricks til at lykkes med de første vigtige trin i opstartsfasen, ligesom du kan udveksle erfaringer med andre ligesindede. Du får også historien om, hvordan en hovedkulds forelskelse i champagne blev til en idé om at sælge de perlende bobler til alle via private champagnesmagninger, opslag på Facebookside og en webshop. Idéen blev til handling. Den tog hurtigt fart og udviklede sig til en lovende forretning på et år.

Mickey Mouse fylder 90 år

15-11-2018
Den 18. november er det præcis 90 år siden, at verden første gang stiftede bekendtskab med Mickey Mouse. Det var i tegnefilmen Steamboat Willie, som samtidig blev Walt Disneys helt store gennembrud. I anledning af sin runde dag vil den højtelskede mus blive fejret over hele verden, og danske fans kan glæde sig til hele tre udgivelser i anledning af den runde dag.

Kunst og leg fra JSG Fonden til Jersie Strands børn

15-11-2018
Birgit Friis bestyrelsesmedlem af JSG Fonden fortæller solrodnyt.dk om Fondens sidste nye aktiviteter og donationer.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

12-11-2018
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.

Farverig Fredag - Julegaveværksted - Workshop

12-11-2018
Fredag d. 23. november omdannes børnebiblioteket til et hyggeligt julegaveværksted. Her hører vi julemusik for børn og spiser pebernødder, mens vi producerer flotte hjemmelavede julegaver. Personalet står som altid klar med gode ideer, inspiration og hjælp, så du kan få styr på julegaverne til hele familien.

Solrød Gymnasium har 40 års jubilæum

12-11-2018
I 1978 blev fundamentet til Solrød Gymnasium lagt. Siden har vi nydt at gøre det vi gør bedst: Uddanne elever til modigt, klogt og myndigt at navigere i en global, finuerlig og forunderlig verden.

Casper var skoletræt men fik som EGU-elev både uddannelse og fast job

12-11-2018
19-årige Casper Nielsen er glad for at have fået en praktisk uddannelse og et fast job hos Dansk Køle Service ApS. Da han gik ud af 9. klasse, var han træt af at gå i skole og havde svært ved at komme op om morgenen. I dag har han fået styr på sit liv takket være Erhvervs Grund Uddannelsen (EGU) og et praktikforløb hos Dansk Køle Service ApS. Det fortalte han, da Greves borgmester og erhvervschef for nylig var på virksomhedsbesøg.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online