Vind i håret og benzin i blodet på Elefantmarken

7. juni 2018

Dansk Folkehjælp præsenterer i samarbejde med lokale bilforhandlere Safari "car" Market, når portene slås op til dette års Safari LIVE og Safari CLASSIC i Knuthenborg Safaripark.

Den 23. og 24. juni 2018 kan man opleve navne som Karl William, Christopher og Poul Krebs, når Safari LIVE og Safari CLASSIC finder sted i Knuthenborg Safaripark. I dag kan Dansk Folkehjælp løfte sløret for den nyeste tilføjelse til årets familieevent, nemlig Safari ”car” Market.


Safari ”car” Market finder sted på Elefantmarken lige ved siden af koncertpladsen. Her er alle nye og lækre bilmærker linet op, og man kan få en god snak med forhandlerne om, hvad der rører sig på bilmarkedet. Elefantmarken vil ud over bilforhandlerne være krydret med andre lokale virksomheder.


”Vi ønsker i år at skabe noget nyt i tilknytning til Safari LIVE og Safari CLASSIC. Igennem et par år har vi haft en god dialog med bilforhandlere på Lolland-Falster. Det glæder os derfor meget, at 19 forskellige bilmærker vil være repræsenteret i Knuthenborg Safaripark, når vi slår portene op den 23. og 24. juni 2018. Vi giver folk muligheden for både som koncertgæst eller almindelig gæst i parken at se aktuelle bilnyheder,” siger generalsekretær i Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem.
Opbakningen fra de lokale bilforhandlere på Lolland-Falster er stor, og de glæder sig til at ”komme på græs” på Elefantmarken.


”De autoriserede bilforhandlere på Lolland-Falster ser frem til samarbejdet med Safari LIVE, og der bliver masser af bilnyheder at se på, da vi har 19 forskellige bilmærker med på udstillingen. Der skal specielle oplevelser til, hvis vi skal trække mange besøgende til en biludstilling, og det mener vi, at Safari LIVE tilbyder. Her er der nemlig noget for hele familien; vilde dyr, god musik, Onkel Reje, og så er det hele krydret med lækre bilnyheder,” siger Kim Frimann fra LF Bilforhandlerforening.

 

Safari ”car” Market kan opleves fra klokken 10.00 til koncertstart om eftermiddagen begge dage. 


Programmet er klar

Safari LIVE er Lolland-Falsters store familiekoncert, som finder sted lørdag den 23. juni 2018. Her kan man opleve tre af dansk musiks mest populære kunstnere til en stor musikfest for hele familien i de naturskønne omgivelser i Knuthenborg Safaripark. I år består programmet af Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens den altid sjove og gakkede Onkel Reje vil stå for underholdningen af de mindste. Dagen afsluttes med et kæmpe sankthansbål og naturligvis Midsommervisen.


Dagen efter, søndag den 24. juni 2018, vender Safari CLASSIC tilbage for anden gang. Her kan man opleve to af dansk musiks store stjerner, Poul Krebs og Ida Corr, sammen med Det Slesvigske Musikkorps, der er kendt for sin store kunstneriske bredde og musikalske dybde. Der er med andre ord lagt op til en fantastisk musikalsk oplevelse for alle musikelskere.


Læs mere om begge arrangementer på safarilive.dk


Disse forhandlere og bilmærker kan du møde på Elefantmarken

Ødegaard Biler: Ford

Frimann Biler: Toyota, Opel, Citroën, Hyundai

Harly Petersen: Volkswagen 

Autohuset Nykøbing F.: Volkswagen, Mazda

Johs. Sørensen & Sønner: Mitsubishi

Schultz Biler: Nissan, Honda, Mitsubishi, Peugeot

Clausen & Larsen: Peugeot, Subaru

Autocentro: Seat, Kia, Fiat

Edvardsen Biler: Suzuki

Lumbye Biler: Skoda, Dacia, Renault 


Overskuddet hjælper udsatte børn

Overskuddet fra Safari LIVE, Safari CLASSIC og Safari ”car” Market går til Dansk Folkehjælps arbejde for udsatte børn. Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som giver støtte til udsatte grupper i både Danmark og udlandet. Danske børn i udfordrede familier kan bl.a. få støtte fra Dansk Folkehjælp i form af Fødselsdagshjælp, Feriehjælp og Julehjælp; alt sammen hjælp, der er med til at give disse børn nogle af de oplevelser, de ser, at alle kammeraterne får, men som der ellers ikke er råd til i deres egen familie. Du kan læse mere om Dansk Folkehjælps arbejde på www.folkehjaelp.dk.


Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online