Skipper kroen Køge

21. maj 2018

Utilgivelig oplevelse

Dags dato 20.05.2018 har jeg været på familie tur.
Min svoger Michael og pseudo tvilling Kirsten havde inviteret mig med dem og deres søn i Knuthenborg. Jeg var helt oppe at ringe fra de ringede fredag, da, hvis jeg har været der, ikke har været der siden helt lille, og turen var bare super perfekt. Det var en eksplosion af følelser og begejstring over hvor fedt der var dernede. Vi beslutter i bilen på vej hjem at vi vil spise på skipperkroen i Køge, og Kirsten ringer og bestiller bord. Idet vi parkere ringer Møffe, som er Kirstens mors (Jeanne), kæreste, til Michael og det aftales at de også skal komme. Vi siger vi har bestilt bord til 4 men vil høre om der er plads til 2 mere. Ja siger tjeneren kan i sidde sammen i det lille hjørne. Nej siger jeg min rollator kan ikke være der, kan vi ikke sidde her i det tilstødende lokale der er tomt? Jo sagtens ingen problemer der.

Vi sætter os med højt humør, og bladre menukortet igennem. Imellem tiden kommer 2 andre par og sætter sig i samme lokale. Disse 2 par bliver betjent før os hvilket undertegnede er lettere utilfreds med, men stemningen er stadig høj.

Nu støder Jeanne og Møffe til, og efter lidt demonstrativ påtale kommer der en tjener til.
Vi bestiller 2 25cl sodavand, 2 kander vand og en brunstein øl. Derudover bestiller vi stegt flæsk ad litium til 5 voksne og 1 barn, samt pommes fritter til barnet og salat til den ene voksen. Vi får vores drikkevarer ganske hurtigt og mens vi sidder der kommer der et selskab på 8 i samme lokale, som kender Kirsten og Jeanne. De snakker og hygger, og da vi har ventet en time kommer tjeneren ind og siger at der er sket en fejl så vores mad er først lige sat over. Her havde kl passeret 20.00 og vi havde et sultent 5 årig barn. Jeg bliver fortørnet og siger det da forhåbentlig ikke er sandt, hvilket det var òg siger at det synes jeg faktisk ikke de kan være bekendt da de allerede havde forbi set os 1 gang. Møffe og Kirsten stemmer i at det ikke er i orden og Møffe og jeg kommer frem til at det er ½ regning hvilket tjeneren siger ja til.

Men sagaen slutter ikke her!
Vi får vores mad, der skal siges at der kom et lille ildfast fad ind med stegt flæsk, hvilket i min optik med 5 gran voksne mennesker og 1 barn ikke var nok. Vi spørger så til pommes fritterne som han går ud og henter og mens vi sender ham efter den glemte salat vil Kirsten hælde pommes fritter op til sin søn. Da hun tager fat i dem er de helt kolde og flere er stadig frosne inden i. Hun rejser sig irriteret og går ind og klager og vi får nogle nye, nu er kl ca 20.20. En tjener kommer så med den der ?salat? som er en skål med med rucola, ganske få revet gulerødder og lidt tomat på toppen. Vi beslutter at nu spiser vi og løber hurtigt tør for flæsk og persillesovs, så Møffe tager sovseskålen og går ind og beder om mere sovs og flæsk. Da der er gået et kvarter kommer tjeneren ind med sovsen og jeg spørger hvor er flæsket, hvortil han svarer hvilken flæsk? Ja den flæsk Møffe bestilte sammen med sovsen. Bestilte du mere flæsk? Ja siger Møffe. Når det fik jeg ikke fat i, vi har ikke mere jeg har solgt det sidste til nabo bordet.

Her slap min tålmodighed op. Det fandeme løgn. Nu stopper I. Vi har bestilt ad libitium og så vel vidende at der kun er lidt tilbage, og I ved vi stadig spiser sælger I resten til nabo bordet, hvad fanden forestiller I jer? Her står tjeneren og er på dette tidspunkt meget lille, men jeg har ikke talt færdig. Det her koster resten af regningen, det vil jeg simpelthen ikke finde mig i. Tjeneren kigger på mig og siger ja det gør det vel. Jeg vender mig kigger på Kirsten og siger så går vi. Rejser os og går vrede derfra.

ALDRIG!! nogensinde har vi oplevet større inkompetence og mangel på overblik. Vi vil ikke engang give dem så meget som en stjerne. Vi kan ikke anbefale nogen at vælge den restaurant, hvis de har deres penge kære og integritet intakt for prisen er høj og betjening og køkken uduelige, men er i ligeglade med at betale en høj regning og er ligeglad med betjening og kvalitet samt kvantitet så er det helt klart STEDET.

Vi er rystet og tosset over den behandling vi fik, og der vil gå LÆNGE før nogle af os kommer oven på den dårlige oplevelse.

Skipperkroen er ikke bestået!!!!!!


Flere artikler

Anoreksi og forældrerollen

12-11-2018
Betænkeligt, at forældrene skal behandle deres eget barn

Timianhaven i Havdrup

08-11-2018
Indlæg af: Orla Dam Larsen

Enighed i oppositionen

05-11-2018
Sex uden samtykke skal juridisk være en voldtægt.

Farvel til endnu flere ansatte

29-10-2018
De aktuelle afskedigelser på sygehusene bliver fulgt op med endnu flere opsigelser i de kommende år. I regeringens finanslovsforslag for 2019, som skal forhandles med Dansk Folkeparti, lægges der op til, at der skal være færre offentlige ansatte.

Folkeskolen taber terræn

22-10-2018
Når en folkeskole lukker starter flere på privatskole

Kære politikere i Solrød kommunes byråd

22-10-2018
Kære politikere i Solrød Kommunes Byråd. Det er ommer!

Nedlæggelse af linie 120

21-10-2018
Det er blevet meldt ud fra Region Sjælland, at busrute 120 mellem Køge og Karlslunde nedlægges.

Bredt politisk samarbejde er en mærkesag for Venstre

18-10-2018
I Solrød værner vi om en historisk tradition: Det samarbejdende byråd. Det brede samarbejde er til glæde for borgere, foreninger, virksomheder og de 1.700 ansatte i kommunen.

Nedlæggelse af bus- og togruter

15-10-2018
Der bliver længere mellem busserne

Forhåbentlig farvel til administrationsgebyret

11-10-2018
Erhvervsminister Rasmus Jarlov vil give virksomhederne mere tid og mindre papirarbejde blandt andet ved at fjerne administrationsgebyret for erhvervsaffald. Et gebyr som i vores sjællandske kommuner ligger på mellem 80 og 680 kroner – alt efter hvilken kommune virksomheden har adresse i.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online