Skipper kroen Køge

21. maj 2018

Utilgivelig oplevelse

Dags dato 20.05.2018 har jeg været på familie tur.
Min svoger Michael og pseudo tvilling Kirsten havde inviteret mig med dem og deres søn i Knuthenborg. Jeg var helt oppe at ringe fra de ringede fredag, da, hvis jeg har været der, ikke har været der siden helt lille, og turen var bare super perfekt. Det var en eksplosion af følelser og begejstring over hvor fedt der var dernede. Vi beslutter i bilen på vej hjem at vi vil spise på skipperkroen i Køge, og Kirsten ringer og bestiller bord. Idet vi parkere ringer Møffe, som er Kirstens mors (Jeanne), kæreste, til Michael og det aftales at de også skal komme. Vi siger vi har bestilt bord til 4 men vil høre om der er plads til 2 mere. Ja siger tjeneren kan i sidde sammen i det lille hjørne. Nej siger jeg min rollator kan ikke være der, kan vi ikke sidde her i det tilstødende lokale der er tomt? Jo sagtens ingen problemer der.

Vi sætter os med højt humør, og bladre menukortet igennem. Imellem tiden kommer 2 andre par og sætter sig i samme lokale. Disse 2 par bliver betjent før os hvilket undertegnede er lettere utilfreds med, men stemningen er stadig høj.

Nu støder Jeanne og Møffe til, og efter lidt demonstrativ påtale kommer der en tjener til.
Vi bestiller 2 25cl sodavand, 2 kander vand og en brunstein øl. Derudover bestiller vi stegt flæsk ad litium til 5 voksne og 1 barn, samt pommes fritter til barnet og salat til den ene voksen. Vi får vores drikkevarer ganske hurtigt og mens vi sidder der kommer der et selskab på 8 i samme lokale, som kender Kirsten og Jeanne. De snakker og hygger, og da vi har ventet en time kommer tjeneren ind og siger at der er sket en fejl så vores mad er først lige sat over. Her havde kl passeret 20.00 og vi havde et sultent 5 årig barn. Jeg bliver fortørnet og siger det da forhåbentlig ikke er sandt, hvilket det var òg siger at det synes jeg faktisk ikke de kan være bekendt da de allerede havde forbi set os 1 gang. Møffe og Kirsten stemmer i at det ikke er i orden og Møffe og jeg kommer frem til at det er ½ regning hvilket tjeneren siger ja til.

Men sagaen slutter ikke her!
Vi får vores mad, der skal siges at der kom et lille ildfast fad ind med stegt flæsk, hvilket i min optik med 5 gran voksne mennesker og 1 barn ikke var nok. Vi spørger så til pommes fritterne som han går ud og henter og mens vi sender ham efter den glemte salat vil Kirsten hælde pommes fritter op til sin søn. Da hun tager fat i dem er de helt kolde og flere er stadig frosne inden i. Hun rejser sig irriteret og går ind og klager og vi får nogle nye, nu er kl ca 20.20. En tjener kommer så med den der ?salat? som er en skål med med rucola, ganske få revet gulerødder og lidt tomat på toppen. Vi beslutter at nu spiser vi og løber hurtigt tør for flæsk og persillesovs, så Møffe tager sovseskålen og går ind og beder om mere sovs og flæsk. Da der er gået et kvarter kommer tjeneren ind med sovsen og jeg spørger hvor er flæsket, hvortil han svarer hvilken flæsk? Ja den flæsk Møffe bestilte sammen med sovsen. Bestilte du mere flæsk? Ja siger Møffe. Når det fik jeg ikke fat i, vi har ikke mere jeg har solgt det sidste til nabo bordet.

Her slap min tålmodighed op. Det fandeme løgn. Nu stopper I. Vi har bestilt ad libitium og så vel vidende at der kun er lidt tilbage, og I ved vi stadig spiser sælger I resten til nabo bordet, hvad fanden forestiller I jer? Her står tjeneren og er på dette tidspunkt meget lille, men jeg har ikke talt færdig. Det her koster resten af regningen, det vil jeg simpelthen ikke finde mig i. Tjeneren kigger på mig og siger ja det gør det vel. Jeg vender mig kigger på Kirsten og siger så går vi. Rejser os og går vrede derfra.

ALDRIG!! nogensinde har vi oplevet større inkompetence og mangel på overblik. Vi vil ikke engang give dem så meget som en stjerne. Vi kan ikke anbefale nogen at vælge den restaurant, hvis de har deres penge kære og integritet intakt for prisen er høj og betjening og køkken uduelige, men er i ligeglade med at betale en høj regning og er ligeglad med betjening og kvalitet samt kvantitet så er det helt klart STEDET.

Vi er rystet og tosset over den behandling vi fik, og der vil gå LÆNGE før nogle af os kommer oven på den dårlige oplevelse.

Skipperkroen er ikke bestået!!!!!!


Flere artikler

Landbruget svigter den grønne dagsorden

11-02-2019
Gdning og gylle i dansk landbrug skader naturen

Grundejere Jersie området

31-01-2019
Slut med det gode gamle parcelhus kvarter

Ret til tidlig pension

28-01-2019
Der er forskel på arbejde

Udemokratisk og underfinansieret

21-01-2019
Regeringens forslag til Sundhedsreform som støttes af Dansk Folkeparti, er underfinansieret og udemokratisk

Farcen om regionerne

14-01-2019
Statsminister Lars Løkke Rasmussens tøven om sin holdning til regionerne er en farce. Partiet Venstre er tydeligvis splittet på spørgsmålet om regionernes fremtid og mange fremtrædende Venstremedlemmer advarer direkte statsministeren i at nedlægge regionerne.

Løkke ramte rigtigt

07-01-2019
Statsministeren ramte plet med sin nytårstale

Lad os gøre erhvervspraktik obligatorisk

03-01-2019
For få unger vælger en erhvervsuddannelse

Færre fattige børn i 2019

31-12-2018
2019 er som bekendt et valgår og kan blive et godt år for børnene

Dårligere service i 2019

25-12-2018
Færre velfærdskroner pr. borger i 2019

Regeringen giver ingen julegaver

17-12-2018
Julen nærmer sig samtidig med at konsekvenserne af finanslovsaftalen for 2019 viser sig.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online