Indvielse af Strandvejstorvet blev et tilløbsstykke

14. maj 2018

Der blev drukket kaffe, spist rundstykker og plasket med vand, da Strandvejstorvet i Solrød blev indviet i bagende sol foran en stor og glad forsamling.

Det var slutningen på et vaskeægte eventyr, da der lørdag var indvielse af Strandvejstorvet i Solrød.

Centerforeningen bød på morgenkaffe, rundstykker og jazzmusik, og borgmester Niels Hörup klippede den røde snor over efter at have holdt den traditionsrige tale for de mange fremmødte borgere.

Herefter blev springvandet tændt, og børnene for ud og plaskede i det - og for en gangs skyld var den slags helt efter bogen.

Tankerne omkring det nye Strandvejstorv var nemlig at skabe nogle rammer, der indbyder til hyggelige stunder, og som rykker den gode strandstemning med ind i centret. Det var derfor helt legitimt at plaske i vandet, få våde fødder og tage et hvil på bænkene, der minder om badebroerne.


Men som borgmesteren også sagde i talen, så skulle projektet gå så grueligt meget igennem, før snoren nu endelig kunne klippes og springvandet tændes.

Der skulle findes et par guldmønter, tages hensyn til julehandlen, og så satte en hård og lang frostperiode ind, som forsinkede projektet yderligere.

Men med en bagende sol, øl og jazzmusik var prøvelserne glemt for en stund. I stedet fokuserede borgmester Niels Hörup på at takke både rådgiver, entreprenør, omkringliggende butikker, ejerforeninger og ansatte for det store engagement, der gjorde, at Strandvejstorvet nu er en realitet – og de omkringboende for at have stået prøvelserne igennem.

Dermed endte historien om ombygningen af Strandvejstorvet lykkeligt, og selvom meningerne var mange, mens byggeriet stod på, så var der på dagen et flot fremmøde og rigtig god stemning.

Yderligere information:

Moderniseringen af Strandvejstorvet er en del af helhedsplanen for Solrød Center.  

Zoffmannholm Landskabsarkitekter var rådgivere på projektet, mens Klingenberg Anlæg og Kloak A/S vandt udbuddet og dermed entreprenøropgaven.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Har du noget på hjerte

24-05-2018
Vi mangler oplægsholdere til videnscaféen

Solrød Kommune passer på dine persondata

24-05-2018
I Solrød Kommune har vi stort fokus på at passe på dine persondata. Det betyder bl.a., at det er bedst, hvis du fremover kontakter os via Digital Post på www.borger.dk.

Nyrenoveret strandpark-bro har fået nyt look

21-05-2018
Den 85 meter lange bro ved Jersie Strandpark har fået en kærlig overhaling, og er nu både blevet langtidsholdbar og stærkere.

Nu gennemgås kommunens naturområder

21-05-2018
Måske får du besøg på din ejendom. I forbindelse med Solrød Kommunes Naturkvalitetsplan 2019-2023 gennemgår vi nu kommunens naturarealer.

Årets asfaltarbejder er nu startet op

17-05-2018
I år er der flere af de mindre landeveje som står for tur.

Er du den næste Medina eller Mozart?

17-05-2018
Ukulele, saxofon eller sangundervisning – hos musikskolen kan du både lære at synge og spille på næsten alle instrumenter, og nu kan du også starte i band uden soloundervisning.

Hvad mener du om cykelstien mellem Jersie og Lille Skensved?

17-05-2018
Solrød Kommune vil gerne vide, hvad du mener om den "nye" cykelsti mellem Jersie og Lille Skensved.

Det vrimlede med bleer og bøllehatte til Dagplejens Dag

10-05-2018
Dagplejens Dag godt hjulpet på vej af vejrguderne

Kom og leg med miniatureheste eller spil bumper ball

10-05-2018
Programmet for Sjov Sommer 2018

Kom og hør om fremtidens arbejdsmarked

10-05-2018
En formiddag fyldt med viden, inspiration, dialog mm


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online