Indvielse af Strandvejstorvet blev et tilløbsstykke

14. maj 2018

Der blev drukket kaffe, spist rundstykker og plasket med vand, da Strandvejstorvet i Solrød blev indviet i bagende sol foran en stor og glad forsamling.

Det var slutningen på et vaskeægte eventyr, da der lørdag var indvielse af Strandvejstorvet i Solrød.

Centerforeningen bød på morgenkaffe, rundstykker og jazzmusik, og borgmester Niels Hörup klippede den røde snor over efter at have holdt den traditionsrige tale for de mange fremmødte borgere.

Herefter blev springvandet tændt, og børnene for ud og plaskede i det - og for en gangs skyld var den slags helt efter bogen.

Tankerne omkring det nye Strandvejstorv var nemlig at skabe nogle rammer, der indbyder til hyggelige stunder, og som rykker den gode strandstemning med ind i centret. Det var derfor helt legitimt at plaske i vandet, få våde fødder og tage et hvil på bænkene, der minder om badebroerne.


Men som borgmesteren også sagde i talen, så skulle projektet gå så grueligt meget igennem, før snoren nu endelig kunne klippes og springvandet tændes.

Der skulle findes et par guldmønter, tages hensyn til julehandlen, og så satte en hård og lang frostperiode ind, som forsinkede projektet yderligere.

Men med en bagende sol, øl og jazzmusik var prøvelserne glemt for en stund. I stedet fokuserede borgmester Niels Hörup på at takke både rådgiver, entreprenør, omkringliggende butikker, ejerforeninger og ansatte for det store engagement, der gjorde, at Strandvejstorvet nu er en realitet – og de omkringboende for at have stået prøvelserne igennem.

Dermed endte historien om ombygningen af Strandvejstorvet lykkeligt, og selvom meningerne var mange, mens byggeriet stod på, så var der på dagen et flot fremmøde og rigtig god stemning.

Yderligere information:

Moderniseringen af Strandvejstorvet er en del af helhedsplanen for Solrød Center.  

Zoffmannholm Landskabsarkitekter var rådgivere på projektet, mens Klingenberg Anlæg og Kloak A/S vandt udbuddet og dermed entreprenøropgaven.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Afbrændingsfordbuddet er ophævet

16-08-2018
Den seneste tids regnvejr gør, at det nu igen er tilladt af brænde af, man skal dog fortsat udvise agtpågivenhed.

Vær med til at fejre Vandrefestivalens 10 års jubilæum

16-08-2018
Fra den 17. august til den 9. september afholder en række kommuner i Region Sjælland Vandrefestival, og også i Solrød Kommune er der god grund til at finde de gode sko frem.

”Solrøds ugler” fejrede 45-års fødselsdag

16-08-2018
Der var både fødselsdagssang, kagebord og masser af flag og lykønskninger, da Solrøds karakteristiske folkeskole, Uglegårdsskolen, fejrede 45 års fødselsdag.

Kom til en sjov og aktiv dag i Solrød Center

16-08-2018
Der er aktiviteter og underholdning for både store og små, når Solrød Center lørdag den 25. august inviterer til ´Fritid i Solrød´, hvor årets idrætsprismodtagere også bliver hædret.

Badning frarådes på dele af stranden

13-08-2018
Solrød Kommune fraråder badning ved stranden nær Østre Strandvej og Trylleskoven, da de seneste badevandsanalyser viser et forhøjet bakterieniveau.

Hold et frikvarter fra kræften

09-08-2018
Nyt tilbud til kræftramte i Solrød Kommune

Solrød samler kræfterne i nyt jobhus

06-08-2018
Beskæftigelsesindsatsen samles nu i et helt nyt hus, Jobhuset, som skal sikre ledige borgere endnu bedre hjælp tilbage til arbejdsmarkedet.

Vejarbejde på Tåstrupvej

02-08-2018
Der bliver lagt ny asfalt på Tåstrupvej på stykket mellem Solrød Byvej og Vestre Grænsevej i perioden fra den 1.-5. august.

Du kan se Postnord Danmark Rundt live i Solrød på søndag

02-08-2018
Der bliver rig mulighed for at opleve nogle af de store internationale og danske cykelstjerner live, når Postnord Danmark Rundt på søndag går gennem både Jersie, Solrød og Karlstrup.

Fodboldbanerne får førstehjælp i varmen

30-07-2018
Den ekstraordinære varme har udtørret fodboldbanerne i Havdrup og Solrød i en sådan grad, at det er nødvendigt at genoplive, hvis de ikke skal dø.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online