Indvielse af Strandvejstorvet blev et tilløbsstykke

14. maj 2018

Der blev drukket kaffe, spist rundstykker og plasket med vand, da Strandvejstorvet i Solrød blev indviet i bagende sol foran en stor og glad forsamling.

Det var slutningen på et vaskeægte eventyr, da der lørdag var indvielse af Strandvejstorvet i Solrød.

Centerforeningen bød på morgenkaffe, rundstykker og jazzmusik, og borgmester Niels Hörup klippede den røde snor over efter at have holdt den traditionsrige tale for de mange fremmødte borgere.

Herefter blev springvandet tændt, og børnene for ud og plaskede i det - og for en gangs skyld var den slags helt efter bogen.

Tankerne omkring det nye Strandvejstorv var nemlig at skabe nogle rammer, der indbyder til hyggelige stunder, og som rykker den gode strandstemning med ind i centret. Det var derfor helt legitimt at plaske i vandet, få våde fødder og tage et hvil på bænkene, der minder om badebroerne.


Men som borgmesteren også sagde i talen, så skulle projektet gå så grueligt meget igennem, før snoren nu endelig kunne klippes og springvandet tændes.

Der skulle findes et par guldmønter, tages hensyn til julehandlen, og så satte en hård og lang frostperiode ind, som forsinkede projektet yderligere.

Men med en bagende sol, øl og jazzmusik var prøvelserne glemt for en stund. I stedet fokuserede borgmester Niels Hörup på at takke både rådgiver, entreprenør, omkringliggende butikker, ejerforeninger og ansatte for det store engagement, der gjorde, at Strandvejstorvet nu er en realitet – og de omkringboende for at have stået prøvelserne igennem.

Dermed endte historien om ombygningen af Strandvejstorvet lykkeligt, og selvom meningerne var mange, mens byggeriet stod på, så var der på dagen et flot fremmøde og rigtig god stemning.

Yderligere information:

Moderniseringen af Strandvejstorvet er en del af helhedsplanen for Solrød Center.  

Zoffmannholm Landskabsarkitekter var rådgivere på projektet, mens Klingenberg Anlæg og Kloak A/S vandt udbuddet og dermed entreprenøropgaven.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Tilskud til forskønnelse af grønne områder m.m.

18-10-2018
Du kan nu søge om støtte til forskønnelse af grønne områder, legepladser og fællesarealer i Solrød Kommune.

Indskrivning til skolestart 2019

11-10-2018
Skal dit barn starte i skole i august 2019?

Et enigt byråd har vedtaget Budget 2019-2022 i Solrød Kommune

11-10-2018
Et samlet byråd i Solrød Kommune har nu vedtaget et vækst- og udviklingsorienteret budget med fokus på bæredygtig udvikling af hele kommunen med en ansvarlig økonomisk linje som grundpræmis.

FIFA 19 turnering i efterårsferien

08-10-2018
FIFA 19 turnering i efterårsferien på biblioteket

Hjælp til hjælpemidler i hverdagen

04-10-2018
Seniornetværket i Solrød inviterer

Solrød Kommune genoptager sager om sygedagpenge

04-10-2018
En ny afgørelse ændrer praksis for, hvornår udbetalingen af sygedagpenge må stoppes. Læs mere her.

Ny babycafé i Solrød

01-10-2018
Tirsdag den 9. oktober starter Solrøds nye baby café her i Aktivitets- og frivilligcenteret. Baby caféen er etableret i et samarbejde mellem AFC og Børn og Ungerådgivningen. AFC driver caféen.

Mangler I et øvelokale?

01-10-2018
Solrød Kommunale Musikskole åbner et øvelokale for lokale unge bands. Kom og hør mere på info-møde på Solrød Gl. Skole tirsdag den 9. oktober kl. 20.

Ret dine BBR-oplysninger?

01-10-2018
Hvis du har rettelser eller ændringer til dine BBR-oplysninger, så kan du selv rette dem og indberette dem i den nye selvbetjeningsløsning.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online