Indvielse af Strandvejstorvet blev et tilløbsstykke

14. maj 2018

Der blev drukket kaffe, spist rundstykker og plasket med vand, da Strandvejstorvet i Solrød blev indviet i bagende sol foran en stor og glad forsamling.

Det var slutningen på et vaskeægte eventyr, da der lørdag var indvielse af Strandvejstorvet i Solrød.

Centerforeningen bød på morgenkaffe, rundstykker og jazzmusik, og borgmester Niels Hörup klippede den røde snor over efter at have holdt den traditionsrige tale for de mange fremmødte borgere.

Herefter blev springvandet tændt, og børnene for ud og plaskede i det - og for en gangs skyld var den slags helt efter bogen.

Tankerne omkring det nye Strandvejstorv var nemlig at skabe nogle rammer, der indbyder til hyggelige stunder, og som rykker den gode strandstemning med ind i centret. Det var derfor helt legitimt at plaske i vandet, få våde fødder og tage et hvil på bænkene, der minder om badebroerne.


Men som borgmesteren også sagde i talen, så skulle projektet gå så grueligt meget igennem, før snoren nu endelig kunne klippes og springvandet tændes.

Der skulle findes et par guldmønter, tages hensyn til julehandlen, og så satte en hård og lang frostperiode ind, som forsinkede projektet yderligere.

Men med en bagende sol, øl og jazzmusik var prøvelserne glemt for en stund. I stedet fokuserede borgmester Niels Hörup på at takke både rådgiver, entreprenør, omkringliggende butikker, ejerforeninger og ansatte for det store engagement, der gjorde, at Strandvejstorvet nu er en realitet – og de omkringboende for at have stået prøvelserne igennem.

Dermed endte historien om ombygningen af Strandvejstorvet lykkeligt, og selvom meningerne var mange, mens byggeriet stod på, så var der på dagen et flot fremmøde og rigtig god stemning.

Yderligere information:

Moderniseringen af Strandvejstorvet er en del af helhedsplanen for Solrød Center.  

Zoffmannholm Landskabsarkitekter var rådgivere på projektet, mens Klingenberg Anlæg og Kloak A/S vandt udbuddet og dermed entreprenøropgaven.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Nu bindes hele Solrød Kommune sammen af cykelstier

17-01-2019
Byrådet i Solrød Kommune har vedtaget af sætte penge af til en 1,5 km cykelsti mellem landsbyerne Kirke Skensved og Naurbjerg.

Ny belægning foran Solrød Idrætscenter

14-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge 3, så skal du benytte indgangen mod nord, da den sydlige indgang er lukket.

Ny aftale mellem Østsjællands Beredskab og Falck

14-01-2019
Østsjællands Beredskab har den 14. januar udsendt nedenstående pressemeddelelse vedrørende en ny 8-årig aftale med Falck om løsningen af brandopgaven i Solrød, Greve, Høje-Taastrup, Ishøj, Vallensbæk og Stevns.

Har du din indre viljestyrke eller er du en sutsko?

10-01-2019
Videnscafe med Stine Klarskov

Østsjællands Beredskab har indgået ny kontrakt med Falck

10-01-2019
Beredskabet i Solrød Kommune kommer i højere grad til at bygge på et effektivt samarbejde mellem flere kommuner, som fortsat sikrer borgernes tryghed og sikkerhed.

Udvidelse af Solrød Biogas A/S

10-01-2019
Solrød Kommune opfordrer alle interesserede til at komme med idéer og forslag til indholdet af miljøkonsekvensrapport for projektet for udvidelse af Solrød Biogas, Åmarken 6, 4623 Lille Skensved.

Nu kan du søge om at blive nævning og domsmand

10-01-2019
Har du lyst til at være nævning og domsmand, så er det nu, du kan sende en ansøgning af sted.

Nu kommer der ny belægning foran Solrød Idrætscenter

07-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge to, så skal du benytte indgangen mod syd, da den nordlige indgang er lukket.

Borgmesterens nytårshilsen 2018

27-12-2018
Her kan du læse borgmesterens nytårshilsen 2018.

Se hvornår du får hentet affald i 2019

24-12-2018
Nu er tømmekalenderen for 2019 klar på Mit Affald.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online