Det vrimlede med bleer og bøllehatte til Dagplejens Dag

10. maj 2018

Dagplejens Dag godt hjulpet på vej af vejrguderne

Plakaten var plastret til med børnevenlige lege og aktiviteter, da Solrød Kommune afholdte Dagplejens Dag – godt hjulpet på vej af vejrguderne og SuperBrugsen Solrød.

Bøllehatten var taget flittigt i brug, da kommunens søde dagplejebørn var mødt talstærkt op ved legestuen i Solrød. Sammen med deres dagplejemødre og –fædre skulle de nemlig fejre Dagplejens Dag i godt selskab og med masser af leg.

Der var stablede halmballer og røde scootere, og en sæbeboblemaskine blæste bobler ud over hele plænen til stor fornøjelse for børnene.

Humøret var derfor højt, og det trak naturligvis ekstra i smilebådet, at solen skinnede fra en skyfri himmel. Det gode humør var også at finde på læberne af dagplejeleder i Solrød Kommune, Mette Buch Malmberg:

”Det er simpelthen så dejligt at stå her og se, hvor stor dagplejen er blevet i Solrød Kommune, og hvor godt det fungerer. Det er da lidt fantastisk, at vi hver dag giver nærvær og omsorg til alle disse skønne børn,” siger Mette Buch Malmberg.

De mange aktiviteter rundt omkring var sat op, så årets tema ”Motion og bevægelse” kunne slippes løs. Og det kan man rolige sige, at det blev.

Man skulle i hvert fald se sig godt for, for rundt omkring fødderne på en løb børn omkring, hvis de da ikke kravlede eller fræsede afsted på scooteren.

Ida fra Rend og Hop kom også forbi og sang og dansede med børnene. Der blev lavet fagter til alt fra ”Hjulene på bussen” til troldesange, og så skulle næse, skulder, knæ og tå selvfølgelig også lige sættes på plads gennem den velkendte børnesang.

De mange strabadser tærede på kræfterne, så børnene kunne frit gå til buffeten og hente sig et stykke udskåret frugt eller thebolle. Traditionen tro havde SuperBrugsen i Solrød været så søde at støtte det gode formål, så de små maver kunne klare hele dagen.

Undervejs kunne børnene dog også nyde den medbragte frokost på tæpperne, inden roen atter blev brudt og legen genoptaget. En fantastisk dag, hvor alle bidrog til den gode stemning – godt hjulpet på vej af de flinke vejrguder.

Solrød KommuneFlere artikler

Afbrændingsfordbuddet er ophævet

16-08-2018
Den seneste tids regnvejr gør, at det nu igen er tilladt af brænde af, man skal dog fortsat udvise agtpågivenhed.

Vær med til at fejre Vandrefestivalens 10 års jubilæum

16-08-2018
Fra den 17. august til den 9. september afholder en række kommuner i Region Sjælland Vandrefestival, og også i Solrød Kommune er der god grund til at finde de gode sko frem.

”Solrøds ugler” fejrede 45-års fødselsdag

16-08-2018
Der var både fødselsdagssang, kagebord og masser af flag og lykønskninger, da Solrøds karakteristiske folkeskole, Uglegårdsskolen, fejrede 45 års fødselsdag.

Kom til en sjov og aktiv dag i Solrød Center

16-08-2018
Der er aktiviteter og underholdning for både store og små, når Solrød Center lørdag den 25. august inviterer til ´Fritid i Solrød´, hvor årets idrætsprismodtagere også bliver hædret.

Badning frarådes på dele af stranden

13-08-2018
Solrød Kommune fraråder badning ved stranden nær Østre Strandvej og Trylleskoven, da de seneste badevandsanalyser viser et forhøjet bakterieniveau.

Hold et frikvarter fra kræften

09-08-2018
Nyt tilbud til kræftramte i Solrød Kommune

Solrød samler kræfterne i nyt jobhus

06-08-2018
Beskæftigelsesindsatsen samles nu i et helt nyt hus, Jobhuset, som skal sikre ledige borgere endnu bedre hjælp tilbage til arbejdsmarkedet.

Vejarbejde på Tåstrupvej

02-08-2018
Der bliver lagt ny asfalt på Tåstrupvej på stykket mellem Solrød Byvej og Vestre Grænsevej i perioden fra den 1.-5. august.

Du kan se Postnord Danmark Rundt live i Solrød på søndag

02-08-2018
Der bliver rig mulighed for at opleve nogle af de store internationale og danske cykelstjerner live, når Postnord Danmark Rundt på søndag går gennem både Jersie, Solrød og Karlstrup.

Fodboldbanerne får førstehjælp i varmen

30-07-2018
Den ekstraordinære varme har udtørret fodboldbanerne i Havdrup og Solrød i en sådan grad, at det er nødvendigt at genoplive, hvis de ikke skal dø.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online