Det vrimlede med bleer og bøllehatte til Dagplejens Dag

10. maj 2018

Dagplejens Dag godt hjulpet på vej af vejrguderne

Plakaten var plastret til med børnevenlige lege og aktiviteter, da Solrød Kommune afholdte Dagplejens Dag – godt hjulpet på vej af vejrguderne og SuperBrugsen Solrød.

Bøllehatten var taget flittigt i brug, da kommunens søde dagplejebørn var mødt talstærkt op ved legestuen i Solrød. Sammen med deres dagplejemødre og –fædre skulle de nemlig fejre Dagplejens Dag i godt selskab og med masser af leg.

Der var stablede halmballer og røde scootere, og en sæbeboblemaskine blæste bobler ud over hele plænen til stor fornøjelse for børnene.

Humøret var derfor højt, og det trak naturligvis ekstra i smilebådet, at solen skinnede fra en skyfri himmel. Det gode humør var også at finde på læberne af dagplejeleder i Solrød Kommune, Mette Buch Malmberg:

”Det er simpelthen så dejligt at stå her og se, hvor stor dagplejen er blevet i Solrød Kommune, og hvor godt det fungerer. Det er da lidt fantastisk, at vi hver dag giver nærvær og omsorg til alle disse skønne børn,” siger Mette Buch Malmberg.

De mange aktiviteter rundt omkring var sat op, så årets tema ”Motion og bevægelse” kunne slippes løs. Og det kan man rolige sige, at det blev.

Man skulle i hvert fald se sig godt for, for rundt omkring fødderne på en løb børn omkring, hvis de da ikke kravlede eller fræsede afsted på scooteren.

Ida fra Rend og Hop kom også forbi og sang og dansede med børnene. Der blev lavet fagter til alt fra ”Hjulene på bussen” til troldesange, og så skulle næse, skulder, knæ og tå selvfølgelig også lige sættes på plads gennem den velkendte børnesang.

De mange strabadser tærede på kræfterne, så børnene kunne frit gå til buffeten og hente sig et stykke udskåret frugt eller thebolle. Traditionen tro havde SuperBrugsen i Solrød været så søde at støtte det gode formål, så de små maver kunne klare hele dagen.

Undervejs kunne børnene dog også nyde den medbragte frokost på tæpperne, inden roen atter blev brudt og legen genoptaget. En fantastisk dag, hvor alle bidrog til den gode stemning – godt hjulpet på vej af de flinke vejrguder.

Solrød KommuneFlere artikler

Nu bindes hele Solrød Kommune sammen af cykelstier

17-01-2019
Byrådet i Solrød Kommune har vedtaget af sætte penge af til en 1,5 km cykelsti mellem landsbyerne Kirke Skensved og Naurbjerg.

Ny belægning foran Solrød Idrætscenter

14-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge 3, så skal du benytte indgangen mod nord, da den sydlige indgang er lukket.

Ny aftale mellem Østsjællands Beredskab og Falck

14-01-2019
Østsjællands Beredskab har den 14. januar udsendt nedenstående pressemeddelelse vedrørende en ny 8-årig aftale med Falck om løsningen af brandopgaven i Solrød, Greve, Høje-Taastrup, Ishøj, Vallensbæk og Stevns.

Har du din indre viljestyrke eller er du en sutsko?

10-01-2019
Videnscafe med Stine Klarskov

Østsjællands Beredskab har indgået ny kontrakt med Falck

10-01-2019
Beredskabet i Solrød Kommune kommer i højere grad til at bygge på et effektivt samarbejde mellem flere kommuner, som fortsat sikrer borgernes tryghed og sikkerhed.

Udvidelse af Solrød Biogas A/S

10-01-2019
Solrød Kommune opfordrer alle interesserede til at komme med idéer og forslag til indholdet af miljøkonsekvensrapport for projektet for udvidelse af Solrød Biogas, Åmarken 6, 4623 Lille Skensved.

Nu kan du søge om at blive nævning og domsmand

10-01-2019
Har du lyst til at være nævning og domsmand, så er det nu, du kan sende en ansøgning af sted.

Nu kommer der ny belægning foran Solrød Idrætscenter

07-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge to, så skal du benytte indgangen mod syd, da den nordlige indgang er lukket.

Borgmesterens nytårshilsen 2018

27-12-2018
Her kan du læse borgmesterens nytårshilsen 2018.

Se hvornår du får hentet affald i 2019

24-12-2018
Nu er tømmekalenderen for 2019 klar på Mit Affald.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online