Det vrimlede med bleer og bøllehatte til Dagplejens Dag

10. maj 2018

Dagplejens Dag godt hjulpet på vej af vejrguderne

Plakaten var plastret til med børnevenlige lege og aktiviteter, da Solrød Kommune afholdte Dagplejens Dag – godt hjulpet på vej af vejrguderne og SuperBrugsen Solrød.

Bøllehatten var taget flittigt i brug, da kommunens søde dagplejebørn var mødt talstærkt op ved legestuen i Solrød. Sammen med deres dagplejemødre og –fædre skulle de nemlig fejre Dagplejens Dag i godt selskab og med masser af leg.

Der var stablede halmballer og røde scootere, og en sæbeboblemaskine blæste bobler ud over hele plænen til stor fornøjelse for børnene.

Humøret var derfor højt, og det trak naturligvis ekstra i smilebådet, at solen skinnede fra en skyfri himmel. Det gode humør var også at finde på læberne af dagplejeleder i Solrød Kommune, Mette Buch Malmberg:

”Det er simpelthen så dejligt at stå her og se, hvor stor dagplejen er blevet i Solrød Kommune, og hvor godt det fungerer. Det er da lidt fantastisk, at vi hver dag giver nærvær og omsorg til alle disse skønne børn,” siger Mette Buch Malmberg.

De mange aktiviteter rundt omkring var sat op, så årets tema ”Motion og bevægelse” kunne slippes løs. Og det kan man rolige sige, at det blev.

Man skulle i hvert fald se sig godt for, for rundt omkring fødderne på en løb børn omkring, hvis de da ikke kravlede eller fræsede afsted på scooteren.

Ida fra Rend og Hop kom også forbi og sang og dansede med børnene. Der blev lavet fagter til alt fra ”Hjulene på bussen” til troldesange, og så skulle næse, skulder, knæ og tå selvfølgelig også lige sættes på plads gennem den velkendte børnesang.

De mange strabadser tærede på kræfterne, så børnene kunne frit gå til buffeten og hente sig et stykke udskåret frugt eller thebolle. Traditionen tro havde SuperBrugsen i Solrød været så søde at støtte det gode formål, så de små maver kunne klare hele dagen.

Undervejs kunne børnene dog også nyde den medbragte frokost på tæpperne, inden roen atter blev brudt og legen genoptaget. En fantastisk dag, hvor alle bidrog til den gode stemning – godt hjulpet på vej af de flinke vejrguder.

Solrød KommuneFlere artikler

Har du noget på hjerte

24-05-2018
Vi mangler oplægsholdere til videnscaféen

Solrød Kommune passer på dine persondata

24-05-2018
I Solrød Kommune har vi stort fokus på at passe på dine persondata. Det betyder bl.a., at det er bedst, hvis du fremover kontakter os via Digital Post på www.borger.dk.

Nyrenoveret strandpark-bro har fået nyt look

21-05-2018
Den 85 meter lange bro ved Jersie Strandpark har fået en kærlig overhaling, og er nu både blevet langtidsholdbar og stærkere.

Nu gennemgås kommunens naturområder

21-05-2018
Måske får du besøg på din ejendom. I forbindelse med Solrød Kommunes Naturkvalitetsplan 2019-2023 gennemgår vi nu kommunens naturarealer.

Årets asfaltarbejder er nu startet op

17-05-2018
I år er der flere af de mindre landeveje som står for tur.

Er du den næste Medina eller Mozart?

17-05-2018
Ukulele, saxofon eller sangundervisning – hos musikskolen kan du både lære at synge og spille på næsten alle instrumenter, og nu kan du også starte i band uden soloundervisning.

Hvad mener du om cykelstien mellem Jersie og Lille Skensved?

17-05-2018
Solrød Kommune vil gerne vide, hvad du mener om den "nye" cykelsti mellem Jersie og Lille Skensved.

Indvielse af Strandvejstorvet blev et tilløbsstykke

14-05-2018
Der blev drukket kaffe, spist rundstykker og plasket med vand, da Strandvejstorvet i Solrød blev indviet i bagende sol foran en stor og glad forsamling.

Kom og leg med miniatureheste eller spil bumper ball

10-05-2018
Programmet for Sjov Sommer 2018

Kom og hør om fremtidens arbejdsmarked

10-05-2018
En formiddag fyldt med viden, inspiration, dialog mm


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online