Skal dit barn på håndboldskole i Roskilde, Ringsted eller Maribo?

10. maj 2018

Skole? – og så midt i ferien? Det er helt okay

Motion, højt humør og nye bekendtskaber smelter sammen, når Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler afholdes over hele landet i sommer- og efterårsferien. Håndboldskolerne er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om, når de i år for første gang er med som sponsor. På Sjælland og øerne kan dit barn blandt andet deltage i Roskilde, Ringsted og Maribo.


Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om. Foto: DHF / Jan Christensen  

Skole? – og så midt i ferien?
Det er helt okay, hvis man har det sjovt og dyrker en sport, man kan lide. Det kan over 7.500 glade børn og unge i aldersgruppen 5-16 år skrive under på, efter de sidste år var på håndboldskole.

I år forventes endnu flere deltagere på Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler, som er spredt over hele landet. På Sjælland og øerne afholdes der 24 håndboldskoler i alt. Blandt andet i Roskilde, Ringsted og Maribo. Hele listen kan ses online på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Men hvordan kan en aktivitet med ”skole” i navnet få så mange børn indenfor i hallerne og dyrke sport, når kalenderen ellers siger sol, sommer og ferie? Måske er det håndboldskolernes evne til at skabe et særligt fællesskab, hvor børnene mødes om leg, sport og hyggeligt samvær med nye og gamle venner, der lokker. Eller måske er det de spændende og anderledes træningsøvelser, som giver dem et helt nyt syn på håndbold, der får børnene til at trække i træningstøjet.

Én ting er i hvert fald sikker: For mange er det en tilbagevendende begivenhed, der bliver set frem til med glæde, og som børnene husker mange år frem.

Et initiativ som dagligvarekæden Lidl støtter op om: ”Håndbold er for alle, store som små, og håndboldskolerne er en gylden mulighed for børn og unge til at få nye kammerater, mens de har det sjovt og dyrker motion sammen. Det vil vi rigtig gerne være med til udbrede,” siger marketingchef for Lidl, Heidi Vittrup.

En folkesport
Samarbejdet med håndboldskolerne er en del af et samlet sponsorat af Dansk Håndbold Forbund, som også omfatter de danske håndboldlandshold. At håndboldskolerne også er omfattet af sponsoratet, er særlig vigtigt for Lidl: ”For os handler det ikke kun om at støtte elitesporten. Håndbold dyrkes jo af mange - uanset alder, køn og niveau. Samtidig er håndboldklubberne fast forankret i lokalsamfundene, hvor de bidrager til at skabe et samlingspunkt for området at være fælles om. Det har derfor været et stort ønske for os at blive en del af DHF Håndboldskolerne, så vi også den vej rundt kan være med til at fremme og styrke den brede idræt ved at være en aktiv og synlig partner. Alt i alt falder samarbejdet rigtig godt i tråd med de værdier, vi som dagligvarekæde ønsker at bakke op om,” slutter Heidi Vittrup.

Udover DHF og håndboldskolerne engagerer Lidl sig ligeledes i en række andre sportsrelaterede aktiviteter. Blandt andet som Official Fresh Food Partner for cykelholdet Quick-Step Floors og som hovedsponsor for Femina Kvindeløb.

Som en del af håndboldskolesponsoratet bidrager Lidl med en gymnastikpose til deltagerne, som også modtager en juicebrik pr. dag, mens de er på håndboldskole. Håndboldskolerne varer 3-5 dage og afvikles fra uge 20 og henover folkeskolens sommerferie. Enkelte håndboldskoler afholdes desuden i efterårsferien. Du kan se hele listen over samtlige 159 håndboldskoler og tilmelde dit barn på haandbold.dk/haandboldskoler.   Flere artikler

Gratis lokalopvisning ved Havdrup Gymnastik

24-05-2018
Mandag d. 28/5 kl. 18:30-19:30 afholder vi en lille lokalopvisning, hvor vores 3 Super Springs hold viser hvad de kan.

Voksen introduktion i Solrød Tennisklub

21-05-2018
På grund af meget stor tilslutning og hurtig fuldtegning til de udbudte Voksenintroduktionskurser, har vi nu fornøjelsen at kunne tilbyde en ekstra omgang Voksenintroduktion, begyndende søndag den 3. juni og 4 efterfølgende søndage.

Nyt fra Solrød Svømmeklub

17-05-2018
Det store stærkt besatte VAT Copenhagen Open i Taastrup blev en tidsmæssig succes for de mange deltagende Solrød svømmere.

Jeppe Bay vinder Slovenia International

17-05-2018
Jeppe Bay er vendt hjem fra Slovenia International med en 1. plads i herredouble sammen Rasmus Kjær fra Greve.

VM fest den 16 Juni

14-05-2018
Køb billet nu til Solrød FC VM fest den 16 Juni

Solrød FC søger 2 nye cheftrænere

14-05-2018
Solrød FC søger 2 nye cheftrænere for vores 11 mands hold i U15 (årgang 04) og U17 (årgang 02) fra og med sommerferien 2018.

Solrød FC´s fodboldakademi er godt i gang

14-05-2018
I april måned startede vores fodbold akademier i Solrød. 65 engagerede unge fodboldspillere træner hver uge på vores akademier hhv. tirsdag eftermiddag og søndag formiddag.

Stor succes ved Sjællandsmesterskaberne i basketball

10-05-2018
Solrød Comets U14 drenge og piger havde stor succes i weekendens Sjællandsmesterskaber i A-rækken, hvor Solrøds piger sidst på eftermiddagen kunne kalde sig sjællandsmestre.

For første gang i 5 år: Dansk damesingle bryder ind i top 20

07-05-2018
Mia Blichfeldt er den første danske damesingle der er brudt ind i top 20 på verdensranglisten for damesingler siden Tine Baun i 2013. Det lover godt for fremtiden, mener Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online