Skal dit barn på håndboldskole i Roskilde, Ringsted eller Maribo?

10. maj 2018

Skole? – og så midt i ferien? Det er helt okay

Motion, højt humør og nye bekendtskaber smelter sammen, når Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler afholdes over hele landet i sommer- og efterårsferien. Håndboldskolerne er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om, når de i år for første gang er med som sponsor. På Sjælland og øerne kan dit barn blandt andet deltage i Roskilde, Ringsted og Maribo.


Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om. Foto: DHF / Jan Christensen  

Skole? – og så midt i ferien?
Det er helt okay, hvis man har det sjovt og dyrker en sport, man kan lide. Det kan over 7.500 glade børn og unge i aldersgruppen 5-16 år skrive under på, efter de sidste år var på håndboldskole.

I år forventes endnu flere deltagere på Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler, som er spredt over hele landet. På Sjælland og øerne afholdes der 24 håndboldskoler i alt. Blandt andet i Roskilde, Ringsted og Maribo. Hele listen kan ses online på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Men hvordan kan en aktivitet med ”skole” i navnet få så mange børn indenfor i hallerne og dyrke sport, når kalenderen ellers siger sol, sommer og ferie? Måske er det håndboldskolernes evne til at skabe et særligt fællesskab, hvor børnene mødes om leg, sport og hyggeligt samvær med nye og gamle venner, der lokker. Eller måske er det de spændende og anderledes træningsøvelser, som giver dem et helt nyt syn på håndbold, der får børnene til at trække i træningstøjet.

Én ting er i hvert fald sikker: For mange er det en tilbagevendende begivenhed, der bliver set frem til med glæde, og som børnene husker mange år frem.

Et initiativ som dagligvarekæden Lidl støtter op om: ”Håndbold er for alle, store som små, og håndboldskolerne er en gylden mulighed for børn og unge til at få nye kammerater, mens de har det sjovt og dyrker motion sammen. Det vil vi rigtig gerne være med til udbrede,” siger marketingchef for Lidl, Heidi Vittrup.

En folkesport
Samarbejdet med håndboldskolerne er en del af et samlet sponsorat af Dansk Håndbold Forbund, som også omfatter de danske håndboldlandshold. At håndboldskolerne også er omfattet af sponsoratet, er særlig vigtigt for Lidl: ”For os handler det ikke kun om at støtte elitesporten. Håndbold dyrkes jo af mange - uanset alder, køn og niveau. Samtidig er håndboldklubberne fast forankret i lokalsamfundene, hvor de bidrager til at skabe et samlingspunkt for området at være fælles om. Det har derfor været et stort ønske for os at blive en del af DHF Håndboldskolerne, så vi også den vej rundt kan være med til at fremme og styrke den brede idræt ved at være en aktiv og synlig partner. Alt i alt falder samarbejdet rigtig godt i tråd med de værdier, vi som dagligvarekæde ønsker at bakke op om,” slutter Heidi Vittrup.

Udover DHF og håndboldskolerne engagerer Lidl sig ligeledes i en række andre sportsrelaterede aktiviteter. Blandt andet som Official Fresh Food Partner for cykelholdet Quick-Step Floors og som hovedsponsor for Femina Kvindeløb.

Som en del af håndboldskolesponsoratet bidrager Lidl med en gymnastikpose til deltagerne, som også modtager en juicebrik pr. dag, mens de er på håndboldskole. Håndboldskolerne varer 3-5 dage og afvikles fra uge 20 og henover folkeskolens sommerferie. Enkelte håndboldskoler afholdes desuden i efterårsferien. Du kan se hele listen over samtlige 159 håndboldskoler og tilmelde dit barn på haandbold.dk/haandboldskoler.   Flere artikler

Spændende sæsonstart for Havdrup Gymnastik

18-10-2018
Så er sommerferien ved at være overstået og de forskellige sportsklubber er så småt ved at starte vintersæsonen op. Havdrup Gymnastikforening har et spændende og stort program for vintersæsonen 2014/2015, hvor sæsonen byder på flere nye hold og nye instruktører.

Flot turneringssejr til Mia Blichfeldt!

15-10-2018
Yonex Dutch Open 2018 blev en stor succes for Mia. Hun vinder turneringen uden at afgive sæt og uden for alvor at være presset.

NYHED – Keep Moving - Nyt formiddagshold hos Fin Form

15-10-2018
Havesæsonen er ved at være slut og dagene bliver kortere! Hvis du ønsker at blive ved med at bevæge dig, så  tilbyder Fin Form Havdrup nu et nyt formiddagshold med navnet Keep Moving.

Vigtigt med dygtige instruktører

11-10-2018
Det kan godt betale sig at tanke hos OK. Nu har Havdrup Gymnastikforening modtaget godt 15.000 kr. for det seneste år.

Tillykke med 2 flotte første pladser i efterårsturneringen

11-10-2018
I weekenden opnåede 2 af vores SFC hold at vinde SBU rækken her i efteråret.

Kvindecykling i Solrød

08-10-2018
Flere og flere kvinder dyrker også motionscykling, men er endnu ikke startet i en klub. Nogle er måske også kun i overvejelserne for om de skal starte med at cykle.

Dorte Steenberg vinder EM i +45

08-10-2018
Kæmpe tillykke til Dorte Steenberg fra SSB, der med sin makker Carsten Loesch fra Holte vinder EM i mix-double i +45.

Spændende foredrag om sports ernæring

08-10-2018
I mandags kom både fodboldspillere, forældre og trænere på skolebænken. SFC havde inviteret Michelle Falk Knudsen fra motionogkost.dk til at give nogle gode tips til vores dygtige fodboldspillere i ungdomsafdelingen.

Havdrup Idrætscenter fyldt til bristepunktet

04-10-2018
Store Legedag i de skønne faciliteter i Hal 2 i Havdrup Idrætscenter

EDC støtter Havdrup fodbold med 2.000,- når du sælger dit hus med EDC

04-10-2018
Vi har i Havdrup fodbold fået et rigtig godt samarbejde med EDC i Solrød. Sidste skud på stammen er en aftale, hvor Havdrup fodbold modtager 2.000,- pr. sælger vi henviser.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online