Skal dit barn på håndboldskole i Roskilde, Ringsted eller Maribo?

10. maj 2018

Skole? – og så midt i ferien? Det er helt okay

Motion, højt humør og nye bekendtskaber smelter sammen, når Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler afholdes over hele landet i sommer- og efterårsferien. Håndboldskolerne er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om, når de i år for første gang er med som sponsor. På Sjælland og øerne kan dit barn blandt andet deltage i Roskilde, Ringsted og Maribo.


Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om. Foto: DHF / Jan Christensen  

Skole? – og så midt i ferien?
Det er helt okay, hvis man har det sjovt og dyrker en sport, man kan lide. Det kan over 7.500 glade børn og unge i aldersgruppen 5-16 år skrive under på, efter de sidste år var på håndboldskole.

I år forventes endnu flere deltagere på Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler, som er spredt over hele landet. På Sjælland og øerne afholdes der 24 håndboldskoler i alt. Blandt andet i Roskilde, Ringsted og Maribo. Hele listen kan ses online på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Men hvordan kan en aktivitet med ”skole” i navnet få så mange børn indenfor i hallerne og dyrke sport, når kalenderen ellers siger sol, sommer og ferie? Måske er det håndboldskolernes evne til at skabe et særligt fællesskab, hvor børnene mødes om leg, sport og hyggeligt samvær med nye og gamle venner, der lokker. Eller måske er det de spændende og anderledes træningsøvelser, som giver dem et helt nyt syn på håndbold, der får børnene til at trække i træningstøjet.

Én ting er i hvert fald sikker: For mange er det en tilbagevendende begivenhed, der bliver set frem til med glæde, og som børnene husker mange år frem.

Et initiativ som dagligvarekæden Lidl støtter op om: ”Håndbold er for alle, store som små, og håndboldskolerne er en gylden mulighed for børn og unge til at få nye kammerater, mens de har det sjovt og dyrker motion sammen. Det vil vi rigtig gerne være med til udbrede,” siger marketingchef for Lidl, Heidi Vittrup.

En folkesport
Samarbejdet med håndboldskolerne er en del af et samlet sponsorat af Dansk Håndbold Forbund, som også omfatter de danske håndboldlandshold. At håndboldskolerne også er omfattet af sponsoratet, er særlig vigtigt for Lidl: ”For os handler det ikke kun om at støtte elitesporten. Håndbold dyrkes jo af mange - uanset alder, køn og niveau. Samtidig er håndboldklubberne fast forankret i lokalsamfundene, hvor de bidrager til at skabe et samlingspunkt for området at være fælles om. Det har derfor været et stort ønske for os at blive en del af DHF Håndboldskolerne, så vi også den vej rundt kan være med til at fremme og styrke den brede idræt ved at være en aktiv og synlig partner. Alt i alt falder samarbejdet rigtig godt i tråd med de værdier, vi som dagligvarekæde ønsker at bakke op om,” slutter Heidi Vittrup.

Udover DHF og håndboldskolerne engagerer Lidl sig ligeledes i en række andre sportsrelaterede aktiviteter. Blandt andet som Official Fresh Food Partner for cykelholdet Quick-Step Floors og som hovedsponsor for Femina Kvindeløb.

Som en del af håndboldskolesponsoratet bidrager Lidl med en gymnastikpose til deltagerne, som også modtager en juicebrik pr. dag, mens de er på håndboldskole. Håndboldskolerne varer 3-5 dage og afvikles fra uge 20 og henover folkeskolens sommerferie. Enkelte håndboldskoler afholdes desuden i efterårsferien. Du kan se hele listen over samtlige 159 håndboldskoler og tilmelde dit barn på haandbold.dk/haandboldskoler.   Flere artikler

JumpingFitness for de helt unge

13-08-2018
Havdrup Gymnastik håber at kunne motivere de unge i alderen 13-17 år til at dyrke sport, ved at oprette et Jumping Fitness hold kun for dem!

Juniortræning i Solrød Golfklub

13-08-2018
Hvis du kunne tænke dig at prøve en lidt anden sport end fodbold, håndbold eller badminton, så har Solrød Golfklubs ungdomsafdeling et godt tilbud til dig.

Ny sæson i Solrød Svømmeklub

13-08-2018
Stille før stormen siger man - ja der er stille i svømmehallen uden alle vores svømmere, men bestemt ikke helt stille, for i denne uge har alle - store som små - vores trænere og hjælpetrænere taget enten underviser eller bassinlivredderprøve, så vi er klar til at modtage gamle som nye svømmere.

SSB hjemvendt fra fremragende tur

13-08-2018
60 spillere, 12 trænere og 3 forældre fra Solrød Strand Badmintonklub har været med til at skabe de perfekte rammer for en fantastisk lejr og en god opstart på sæsonen.

Sæson 2018/2019 i Solrød Comets

13-08-2018
Så er sæson 2018/2019 i gang. Her kan du læse seneste nyt fra Solrød Comets.

Nicholas Kjærholt på besøg på basketskolen

09-08-2018
Mød Nicholas Kjærholt i Solrød Idrætscenter

Vintersæson i Havdrup Gymnastik

09-08-2018
Det foreløbige program for vintersæsonen 2018/2019 er nu offentliggjort med forbehold for ændringer.

Nye sortbælter i Tatakau

06-08-2018
Tatakau Karate Solrød

Fitness Event i Havdrup Idrætscenter

06-08-2018
Onsdag den 15. august, afholder Havdrup Gymnastik deres Fitness Event i Havdrup Idrætscenter kl. 19:00-21:00.

Hvilket hold skal du og din familie gå på til vinter i Solrød Gymnastikforening?

30-07-2018
I Solrød Gymnastikforening begynder næste sæson den 1. september og vi glæder os til at se dig og din familie på vores hold.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online