Skal dit barn på håndboldskole i Roskilde, Ringsted eller Maribo?

10. maj 2018

Skole? – og så midt i ferien? Det er helt okay

Motion, højt humør og nye bekendtskaber smelter sammen, når Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler afholdes over hele landet i sommer- og efterårsferien. Håndboldskolerne er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om, når de i år for første gang er med som sponsor. På Sjælland og øerne kan dit barn blandt andet deltage i Roskilde, Ringsted og Maribo.


Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler er for alle børn og unge, der kan lide at røre sig, have det sjovt og møde nye venner. Det er værdier, som Lidl støtter op om. Foto: DHF / Jan Christensen  

Skole? – og så midt i ferien?
Det er helt okay, hvis man har det sjovt og dyrker en sport, man kan lide. Det kan over 7.500 glade børn og unge i aldersgruppen 5-16 år skrive under på, efter de sidste år var på håndboldskole.

I år forventes endnu flere deltagere på Dansk Håndbold Forbunds 159 håndboldskoler, som er spredt over hele landet. På Sjælland og øerne afholdes der 24 håndboldskoler i alt. Blandt andet i Roskilde, Ringsted og Maribo. Hele listen kan ses online på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Men hvordan kan en aktivitet med ”skole” i navnet få så mange børn indenfor i hallerne og dyrke sport, når kalenderen ellers siger sol, sommer og ferie? Måske er det håndboldskolernes evne til at skabe et særligt fællesskab, hvor børnene mødes om leg, sport og hyggeligt samvær med nye og gamle venner, der lokker. Eller måske er det de spændende og anderledes træningsøvelser, som giver dem et helt nyt syn på håndbold, der får børnene til at trække i træningstøjet.

Én ting er i hvert fald sikker: For mange er det en tilbagevendende begivenhed, der bliver set frem til med glæde, og som børnene husker mange år frem.

Et initiativ som dagligvarekæden Lidl støtter op om: ”Håndbold er for alle, store som små, og håndboldskolerne er en gylden mulighed for børn og unge til at få nye kammerater, mens de har det sjovt og dyrker motion sammen. Det vil vi rigtig gerne være med til udbrede,” siger marketingchef for Lidl, Heidi Vittrup.

En folkesport
Samarbejdet med håndboldskolerne er en del af et samlet sponsorat af Dansk Håndbold Forbund, som også omfatter de danske håndboldlandshold. At håndboldskolerne også er omfattet af sponsoratet, er særlig vigtigt for Lidl: ”For os handler det ikke kun om at støtte elitesporten. Håndbold dyrkes jo af mange - uanset alder, køn og niveau. Samtidig er håndboldklubberne fast forankret i lokalsamfundene, hvor de bidrager til at skabe et samlingspunkt for området at være fælles om. Det har derfor været et stort ønske for os at blive en del af DHF Håndboldskolerne, så vi også den vej rundt kan være med til at fremme og styrke den brede idræt ved at være en aktiv og synlig partner. Alt i alt falder samarbejdet rigtig godt i tråd med de værdier, vi som dagligvarekæde ønsker at bakke op om,” slutter Heidi Vittrup.

Udover DHF og håndboldskolerne engagerer Lidl sig ligeledes i en række andre sportsrelaterede aktiviteter. Blandt andet som Official Fresh Food Partner for cykelholdet Quick-Step Floors og som hovedsponsor for Femina Kvindeløb.

Som en del af håndboldskolesponsoratet bidrager Lidl med en gymnastikpose til deltagerne, som også modtager en juicebrik pr. dag, mens de er på håndboldskole. Håndboldskolerne varer 3-5 dage og afvikles fra uge 20 og henover folkeskolens sommerferie. Enkelte håndboldskoler afholdes desuden i efterårsferien. Du kan se hele listen over samtlige 159 håndboldskoler og tilmelde dit barn på haandbold.dk/haandboldskoler.   Flere artikler

Flot Vinter Cup på kunsten for U11, U12 og U13

17-01-2019
Det var en flot vinterdag i lørdags hvor Solrød FC afholdte deres første version af Kunstbane Vinter Cup.

Natsport i Havdrup

17-01-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten.

Fitness Tryday

10-01-2019
Havdrup Gymnastik er med i det landsdækkende Fitness Tryday søndag d. 27/1 kl. 09:00-14:00. Kom og prøv Jumping Fitness, Pilates, DanceFit, Cirkeltræning eller Yoga. Det er gratis at prøve!

Nyt fra Solrød Cykling

07-01-2019
Vi afsluttede sæsonen i Kim Høses garage hvor der var dækket op med den lækreste hjemmebagte kransekage (tak fru Høse) og lækre bløde bobler. Inden vi nåede så langt var vi på tur i 4 grader, støvregn og super godt selskab.

Dødsfald - Ole Nike

31-12-2018
2. juledag modtog vi beskeden om, at en god ven af Solrød FC, Ole Nike desværre ikke mere er iblandt os - Ole blev 67 år.

Nyt fra Jersie Håndboldklub

31-12-2018
Juleferie hjemme på sofaen foran skærmen? Det er der ikke meget af for vores U8, U10 og U14 hold.

Præmieliste Solrød FC Julekalender samt info om 8 årig rekordsælger

20-12-2018
I de sidste 4 uger har ca. 400 drenge og pige ungdomsspillere været i gang og været aktive med at sælge SFC kalenderen 2018.

Graduering hos Solrød Karate

17-12-2018
Lørdag den 15. december 2018 var der kyu- og dangraduering hos Solrød Karate Klub.

Solrød 2 - Langhøj i Hangaren

17-12-2018
Så kom dagen hvor Solrød fik besøg af verdensstjernerne fra Langhøj, hvor vi nok må indrømme, at Langhøj var de store favoritter fra start.

Støt Solrød FC når du køber nytårsfyrværkeri

17-12-2018
Fyrværkerigrossisten i Lille Skensved (Tidligere Silovej i Solrød) har lavet en aftale med Solrød FC om at alt krudt som sælges når de modtager denne flyer (billedet) så giver de 10% af det handlede beløb i sponsorat til klubben.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online