Kom og leg med miniatureheste eller spil bumper ball

10. maj 2018

Programmet for Sjov Sommer 2018

Igen i år tilbyder Solrød Kommune en sommer fuld af sjov med hele 46 forskellige aktiviteter
Synes du, at miniatureheste er noget af det aller mest nuttede, er du vild med brætspil, eller har du mod på at trække i kamptøjet og lege nerf warrior sammen med en masse andre børn. Så er det nu du skal slå til og tilmelde dig en eller flere af de mange spænende oplevelser i Sjov Sommer 2018.

Igen i år får skolebørn i Solrød Kommune nemlig tilbudt en masse sjove aktiviteter i sommerferien, og den 28. maj kl. 10 bliver der åbnet op for tilmelding. Med i alt 46 forskellige aktiviteter fordelt på 92 hold er der rig mulighed for, at du kan lære nye aktiviteter at kende og få nogle spændende oplevelser med dig i rygsækken.

Også kommunens frivillige foreninger er rigt repræsenteret, så du kan fx prøve basket, yoga, tennis eller en af de andre i alt 17 aktiviteter, foreningerne tilbyder, og måske får du lyst til at fortsætte efter sommerferien.

Programmet for Sjov Sommer 2018 ligger allerede på skolerne i Solrød Kommune og på Solrød Bibliotek. Du kan også finde programmet på: www.solrod.dk/borger/fritid-og-kultur/sjov-sommer. Her finder du også et link til at købe billetter.
 
Solrød KommuneFlere artikler

Afbrændingsfordbuddet er ophævet

16-08-2018
Den seneste tids regnvejr gør, at det nu igen er tilladt af brænde af, man skal dog fortsat udvise agtpågivenhed.

Vær med til at fejre Vandrefestivalens 10 års jubilæum

16-08-2018
Fra den 17. august til den 9. september afholder en række kommuner i Region Sjælland Vandrefestival, og også i Solrød Kommune er der god grund til at finde de gode sko frem.

”Solrøds ugler” fejrede 45-års fødselsdag

16-08-2018
Der var både fødselsdagssang, kagebord og masser af flag og lykønskninger, da Solrøds karakteristiske folkeskole, Uglegårdsskolen, fejrede 45 års fødselsdag.

Kom til en sjov og aktiv dag i Solrød Center

16-08-2018
Der er aktiviteter og underholdning for både store og små, når Solrød Center lørdag den 25. august inviterer til ´Fritid i Solrød´, hvor årets idrætsprismodtagere også bliver hædret.

Badning frarådes på dele af stranden

13-08-2018
Solrød Kommune fraråder badning ved stranden nær Østre Strandvej og Trylleskoven, da de seneste badevandsanalyser viser et forhøjet bakterieniveau.

Hold et frikvarter fra kræften

09-08-2018
Nyt tilbud til kræftramte i Solrød Kommune

Solrød samler kræfterne i nyt jobhus

06-08-2018
Beskæftigelsesindsatsen samles nu i et helt nyt hus, Jobhuset, som skal sikre ledige borgere endnu bedre hjælp tilbage til arbejdsmarkedet.

Vejarbejde på Tåstrupvej

02-08-2018
Der bliver lagt ny asfalt på Tåstrupvej på stykket mellem Solrød Byvej og Vestre Grænsevej i perioden fra den 1.-5. august.

Du kan se Postnord Danmark Rundt live i Solrød på søndag

02-08-2018
Der bliver rig mulighed for at opleve nogle af de store internationale og danske cykelstjerner live, når Postnord Danmark Rundt på søndag går gennem både Jersie, Solrød og Karlstrup.

Fodboldbanerne får førstehjælp i varmen

30-07-2018
Den ekstraordinære varme har udtørret fodboldbanerne i Havdrup og Solrød i en sådan grad, at det er nødvendigt at genoplive, hvis de ikke skal dø.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online