Kom og hør om fremtidens arbejdsmarked

10. maj 2018

En formiddag fyldt med viden, inspiration, dialog mm

Hvordan er det nu lige generation Z opfører sig, og hvordan udvikler fremtidens arbejdsmarked sig. Det er meget andet inviteres lokale virksomheder til at komme og høre om på morgendialogmøde.

Mange virksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft. Men hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud, og hvordan tiltrækkes og fastholdes de nye talenter? Det kan du komme og høre mere om, når Solrød Byråd inviterer alle lokale virksomheder til morgendialogmøde torsdag den 24. maj.

På programmet er bl.a. fremtidsforsker Marianne Levinsen, der vil fortælle om fremtidens arbejdsmarked, og Jesper Nyholm fra 7peaks.dk, som vil dele sin viden om den nye generation Z. Også borgmester Niels Hörup og direktør for Væksthus Sjælland, Mads Váczy Kragh er en del af det spændende program.

Der er altså lagt op til en formiddag fyldt med viden, inspiration, dialog og konkrete handlemuligheder, der skal gøre lokale Solrød-virksomheder klar til fremtidens arbejdsmarked.

Du kan tilmelde dig arrangementet på www.erhvervscentret.greve.dk under “Arrangementer”.

Solrød kommuneFlere artikler

Afbrændingsfordbuddet er ophævet

16-08-2018
Den seneste tids regnvejr gør, at det nu igen er tilladt af brænde af, man skal dog fortsat udvise agtpågivenhed.

Vær med til at fejre Vandrefestivalens 10 års jubilæum

16-08-2018
Fra den 17. august til den 9. september afholder en række kommuner i Region Sjælland Vandrefestival, og også i Solrød Kommune er der god grund til at finde de gode sko frem.

”Solrøds ugler” fejrede 45-års fødselsdag

16-08-2018
Der var både fødselsdagssang, kagebord og masser af flag og lykønskninger, da Solrøds karakteristiske folkeskole, Uglegårdsskolen, fejrede 45 års fødselsdag.

Kom til en sjov og aktiv dag i Solrød Center

16-08-2018
Der er aktiviteter og underholdning for både store og små, når Solrød Center lørdag den 25. august inviterer til ´Fritid i Solrød´, hvor årets idrætsprismodtagere også bliver hædret.

Badning frarådes på dele af stranden

13-08-2018
Solrød Kommune fraråder badning ved stranden nær Østre Strandvej og Trylleskoven, da de seneste badevandsanalyser viser et forhøjet bakterieniveau.

Hold et frikvarter fra kræften

09-08-2018
Nyt tilbud til kræftramte i Solrød Kommune

Solrød samler kræfterne i nyt jobhus

06-08-2018
Beskæftigelsesindsatsen samles nu i et helt nyt hus, Jobhuset, som skal sikre ledige borgere endnu bedre hjælp tilbage til arbejdsmarkedet.

Vejarbejde på Tåstrupvej

02-08-2018
Der bliver lagt ny asfalt på Tåstrupvej på stykket mellem Solrød Byvej og Vestre Grænsevej i perioden fra den 1.-5. august.

Du kan se Postnord Danmark Rundt live i Solrød på søndag

02-08-2018
Der bliver rig mulighed for at opleve nogle af de store internationale og danske cykelstjerner live, når Postnord Danmark Rundt på søndag går gennem både Jersie, Solrød og Karlstrup.

Fodboldbanerne får førstehjælp i varmen

30-07-2018
Den ekstraordinære varme har udtørret fodboldbanerne i Havdrup og Solrød i en sådan grad, at det er nødvendigt at genoplive, hvis de ikke skal dø.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online