Sådan kan mobilen hjælpe dig til at blive en bedre studerende

9. maj 2018

Som studerende er der ofte mange ting at holde styr på

Det kan være alt fra opgaver, undervisning og læsestof til løbeture, arbejde og aftaler med venner. Derfor er det en god ide at udnytte tiden ordentligt. Dette kan man gøre nemt, hvis man er meget organiseret og god til at lave planer og lister over sine dag. Men nogle har måske brug for en ekstra, hjælpende hånd. Herunder finder du de apps, som kan blive din redning i studielivet.

5 apps til den studerende

  1. Wunderlist. Denne app holder styr på opgaverne for dig. Du kan oprette opgaven i appen og tilføje deadlines og får påmindelser. Du kan ligeledes oprette underopgaver og opgavelister, så du når målet.
  2. Evernote. Denne app hjælper dig med at holde styr på notater. Den kan synkronisere på tværs af devices, således dine noter er tilgængelige fra både computer, telefon og tablet.
  3. Duolingo. Hvis du har lidt svært ved at følge med i de kedelige tysk- eller spansktimer, så kan denne app gøre det lettere for dig. Det er app, der får sproglæring til at virke som en leg, da den bruger spil som en måde at holde dig fokuseret.
  4. Studiz. En af fordelene ved at være studerende er studierabat. Men det kan være svært at holde styr på, hvem der er med i ordningen. Dette kan appen Studiz hjælpe med. Den organiserer nemlig rabatterne, så du nemt kan tjekke det.
  5. Snap2PDF. Denne app kan digitalisere fysiske dokumenter, så de gemmes som pdf-filer i din Dropbox, Google drev eller mail.

Få styr på udstyret
Som studerende er man afhængig af sine elektroniske enheder – ligeså, hvis du vil benytte disse apps. Derfor er det vigtigt at have udstyret i orden, så det hele ikke bryder sammen midt i en vigtig opgave. Hvis du vil vide mere, så kan du få hjælp til reparation her.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online