Indret dit hjem med genbrugsfund

11. april 2018

Trænger dit hjem til et lille løft, så er genbrugsfund måske vejen frem.

Det er en billig og nem måde at give dine rum et anderledes og mere unikt look på. Hvis du ofte går på loppemarkeder, så ved du sikkert, at det kan være utroligt tilfredsstillende at gøre et helt særligt fund, som passer ind i hjemmet. Det kan også være en sand fornøjsel at finde en ting, der trænger til en kærlig hånd, som man kan male eller dekorere. Genbrug er en god måde at give dit hjem et varmt og personligt udtryk.

5 måder at bruge genbrug i hjemmet

  1.  Man kan bruge gamle trækasser til mange ting. Du kan for eksempel male dem og lave en spændende og særpræget bogreol. Du kan også beholde det gamle og slidte look, og du kan måske bruge kassen til gamle plader eller stille et tv eller en plante ovenpå den.
  2. Lav din egen lille bar. Genbrugsbutikkerne bugner med forskellige karafler og glasflasker, som du kan opbevare dit spirituslager i. Du kan også finde et lille bord til hjørnet af stuen, som flaskerne kan stå på. Dertil kan du også finde forskellige små glas, der er perfekte til drinks.
  3. Giv dit køkkenbord et skævt look med forskellige spisestole. Der findes allemulige forskellige typer af smukke, gamle spisetole i genbrugsforretningerne. Det er ofte svært at finde flere stole af samme type, men derfor får man istedet mulighed for at finde en unik sammensætning selv.
  4. Pynt vindueskarmen med forskellige potteplanter. Kaktusser, sukkulenter og andre planter er på højeste mode i øjeblikket. Du kan give dem et personligt præg ved at udvælge nogle potter og krukker til planterne.
  5. 5. Brug gamle billedrammer. Du kan for eksempel have en kommode fyldt med billeder i gamle rammer, eller du kan vælge at lave en fotovæg, hvor rammerne hænger forskudt fra hinanden. Det er en god måde at vise de bedste billeder frem i hjemmet med et anderledes look.

Gem billederne fra året der gik
Hvis du ikke er til en fotovæg, så kan du også gemme dine bedste billeder i en fotobog. Det er en smart måde at udvælge og samle de allerbedste pletskud og minder, som du har lyst til at forevige på en særlig måde. Hvis du vil vide mere om fotobøger, så kan du se mere her.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online