Vær med til at udforme den nye del af Solrød Idrætscenter

5. april 2018

Afsat 28 mio. kr. til nye faciliteter

Solrød Byråd har afsat 28 mio. kr. til nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. Nu er det op til borgerne at komme med idéer til, hvad penge skal bruges på.

Skatepark, springgrav eller en helt ny hal?

Det er blot eksempler på de forslag, man kan stille, når Solrød Kommune inviterer borgerne indenfor til 1. workshop om de nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter.

Under sidste års budgetforhandlinger besluttede Solrød Byråd nemlig at afsætte 24 mio. kr. til nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. Til gengæld ville politikerne lade det være op til borgerne selv at beslutte, hvad der er brug for.

Workshoppen er dermed startskuddet på et spændende projekt, hvor borgerne får lov at spille en hovedrolle. På denne aften skal idéerne og ønskerne kastes op i luften, de skal flyde, fylde og høres hver og én. 

Indledningsvis vil projektets rådgivere, Elkiær og Ebbeskov Arkitekter, vise eksempler på forskellige idrætsfaciliteter og give ideer til, hvordan idrætsfaciliteter kan se ud, hvilke arkitektoniske kneb man kan tage i brug, og hvordan ønsker kan kombineres og lokaler optimeres.

Alle er velkomne
Uanset om man bor i området, bruger Solrød Idrætscenter nu eller gerne vil i fremtiden, så er man velkommen til at deltage. Sagt på en anden måde, så er døren åben for alle kommunens borgere. Det eneste krav er, at man møder op med engagement, viljelyst og gode idéer.

Hvis man tilmelder sig via NemTilmeld.dk, sørger vi for, at der er kaffe, kage og plads nok til alle. Det er selvfølgelig helt gratis at deltage, og tilmelding foregår via dette link: https://solkultur.nemtilmeld.dk/324/

Tid & sted:
16. april 2018 kl. 18.00-20.30
Solrød Idrætscenter - klublokalerne


Der vil i alt blive afviklet tre workshops, så man er velkommen til allerede nu at sætte kryds i kalenderen onsdag d. 2. maj og tirsdag d. 22. maj. Der vil være tale om en løbende proces, hvor der arbejdes videre ud fra ideerne fra første workshop. Det vil derfor være en god idé, at man deltager i den indledende workshop, hvis man ønsker at deltage i de to efterfølgende.

Solrød Kommune


Flere artikler

Nu bindes hele Solrød Kommune sammen af cykelstier

17-01-2019
Byrådet i Solrød Kommune har vedtaget af sætte penge af til en 1,5 km cykelsti mellem landsbyerne Kirke Skensved og Naurbjerg.

Ny belægning foran Solrød Idrætscenter

14-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge 3, så skal du benytte indgangen mod nord, da den sydlige indgang er lukket.

Ny aftale mellem Østsjællands Beredskab og Falck

14-01-2019
Østsjællands Beredskab har den 14. januar udsendt nedenstående pressemeddelelse vedrørende en ny 8-årig aftale med Falck om løsningen af brandopgaven i Solrød, Greve, Høje-Taastrup, Ishøj, Vallensbæk og Stevns.

Har du din indre viljestyrke eller er du en sutsko?

10-01-2019
Videnscafe med Stine Klarskov

Østsjællands Beredskab har indgået ny kontrakt med Falck

10-01-2019
Beredskabet i Solrød Kommune kommer i højere grad til at bygge på et effektivt samarbejde mellem flere kommuner, som fortsat sikrer borgernes tryghed og sikkerhed.

Udvidelse af Solrød Biogas A/S

10-01-2019
Solrød Kommune opfordrer alle interesserede til at komme med idéer og forslag til indholdet af miljøkonsekvensrapport for projektet for udvidelse af Solrød Biogas, Åmarken 6, 4623 Lille Skensved.

Nu kan du søge om at blive nævning og domsmand

10-01-2019
Har du lyst til at være nævning og domsmand, så er det nu, du kan sende en ansøgning af sted.

Nu kommer der ny belægning foran Solrød Idrætscenter

07-01-2019
Hvis du skal ind i Solrød Idrætscenter i uge to, så skal du benytte indgangen mod syd, da den nordlige indgang er lukket.

Borgmesterens nytårshilsen 2018

27-12-2018
Her kan du læse borgmesterens nytårshilsen 2018.

Se hvornår du får hentet affald i 2019

24-12-2018
Nu er tømmekalenderen for 2019 klar på Mit Affald.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online