Vær med til at udforme den nye del af Solrød Idrætscenter

5. april 2018

Afsat 28 mio. kr. til nye faciliteter

Solrød Byråd har afsat 28 mio. kr. til nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. Nu er det op til borgerne at komme med idéer til, hvad penge skal bruges på.

Skatepark, springgrav eller en helt ny hal?

Det er blot eksempler på de forslag, man kan stille, når Solrød Kommune inviterer borgerne indenfor til 1. workshop om de nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter.

Under sidste års budgetforhandlinger besluttede Solrød Byråd nemlig at afsætte 24 mio. kr. til nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. Til gengæld ville politikerne lade det være op til borgerne selv at beslutte, hvad der er brug for.

Workshoppen er dermed startskuddet på et spændende projekt, hvor borgerne får lov at spille en hovedrolle. På denne aften skal idéerne og ønskerne kastes op i luften, de skal flyde, fylde og høres hver og én. 

Indledningsvis vil projektets rådgivere, Elkiær og Ebbeskov Arkitekter, vise eksempler på forskellige idrætsfaciliteter og give ideer til, hvordan idrætsfaciliteter kan se ud, hvilke arkitektoniske kneb man kan tage i brug, og hvordan ønsker kan kombineres og lokaler optimeres.

Alle er velkomne
Uanset om man bor i området, bruger Solrød Idrætscenter nu eller gerne vil i fremtiden, så er man velkommen til at deltage. Sagt på en anden måde, så er døren åben for alle kommunens borgere. Det eneste krav er, at man møder op med engagement, viljelyst og gode idéer.

Hvis man tilmelder sig via NemTilmeld.dk, sørger vi for, at der er kaffe, kage og plads nok til alle. Det er selvfølgelig helt gratis at deltage, og tilmelding foregår via dette link: https://solkultur.nemtilmeld.dk/324/

Tid & sted:
16. april 2018 kl. 18.00-20.30
Solrød Idrætscenter - klublokalerne


Der vil i alt blive afviklet tre workshops, så man er velkommen til allerede nu at sætte kryds i kalenderen onsdag d. 2. maj og tirsdag d. 22. maj. Der vil være tale om en løbende proces, hvor der arbejdes videre ud fra ideerne fra første workshop. Det vil derfor være en god idé, at man deltager i den indledende workshop, hvis man ønsker at deltage i de to efterfølgende.

Solrød Kommune


Flere artikler

Tilskud til forskønnelse af grønne områder m.m.

18-10-2018
Du kan nu søge om støtte til forskønnelse af grønne områder, legepladser og fællesarealer i Solrød Kommune.

Indskrivning til skolestart 2019

11-10-2018
Skal dit barn starte i skole i august 2019?

Et enigt byråd har vedtaget Budget 2019-2022 i Solrød Kommune

11-10-2018
Et samlet byråd i Solrød Kommune har nu vedtaget et vækst- og udviklingsorienteret budget med fokus på bæredygtig udvikling af hele kommunen med en ansvarlig økonomisk linje som grundpræmis.

FIFA 19 turnering i efterårsferien

08-10-2018
FIFA 19 turnering i efterårsferien på biblioteket

Hjælp til hjælpemidler i hverdagen

04-10-2018
Seniornetværket i Solrød inviterer

Solrød Kommune genoptager sager om sygedagpenge

04-10-2018
En ny afgørelse ændrer praksis for, hvornår udbetalingen af sygedagpenge må stoppes. Læs mere her.

Ny babycafé i Solrød

01-10-2018
Tirsdag den 9. oktober starter Solrøds nye baby café her i Aktivitets- og frivilligcenteret. Baby caféen er etableret i et samarbejde mellem AFC og Børn og Ungerådgivningen. AFC driver caféen.

Mangler I et øvelokale?

01-10-2018
Solrød Kommunale Musikskole åbner et øvelokale for lokale unge bands. Kom og hør mere på info-møde på Solrød Gl. Skole tirsdag den 9. oktober kl. 20.

Ret dine BBR-oplysninger?

01-10-2018
Hvis du har rettelser eller ændringer til dine BBR-oplysninger, så kan du selv rette dem og indberette dem i den nye selvbetjeningsløsning.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online