Lån af Elcykel til Øtur på Orø

19. marts 2018

Hjælp os til en god tur :-) på *Orø

Hej Solrød !!!!

Jeg er formand for Tur-udvalg Øst i en gl. folkeskoleklasse fra Fredericia som igennem snart i rigtig mange år har arrangeret endags ø-ture, weekendture eller i jubilæumsår har arrangeret 5 dagesture til flere steder i Europa, så vi kom ud og besøgte alle vores gamle klassekammerater.
Så nu står vi på vores næste endags-tur som skal foregå på Orø den 26 maj 2018 og mangler en elcykel, damemodel eller en Tandemcykel så vores klassekammerat med "clerose" også kan komme med på tur.
Så nu tror jeg i kan få en historie om en unik folkeskoleklasse fra et sted i Danmark som gik i skole i en meget historisk by ( Fredericia.
Så jeg håber at vi kan finde en som vil låne os en elcykel eller Tandemcykel så vores klassekammerat med specielle behov på grund af sclerose kan komme med på turen til Orø.

Ser frem til at høre om der er nogen som kan låne os en cykel :-).

Med venlig hilsen
Jan Studsgaard Sejr
Formand Turudvalg Øst
Skansevejensskole Fredericia ( Nu Kirstinebjerg skolen)
Vibevej 1, 2680 Solrød Strand
Mob. 28790876
Mail. Sejr2@icloud.com


Flere artikler

”Hva´ skal vi med kunsten?

17-01-2019
Arrangement på Solrød Bibliotek

Foredragsaften om "Fake news" med journalist Thomas Ubbesen

17-01-2019
Donald Trump og med ham millioner af almindelige amerikanere og millioner af andre dødelige er dødtrætte af det: Fake news!

Videnscafé med Stine Klarskov

17-01-2019
Coach Stine Klarskov vil i denne videnscafé medbringe begejstring og styrke til, at du selv kan finde frem til din egen indre viljestyrke.

ErhvervsCentret er klædt på til at bruge hjertestarter

17-01-2019
ErhvervsCentret fik for to et halvt år siden en hjertestarter. Den befinder sig i stueetagen til højre for receptionen. Heldigvis har den aldrig været i brug. Men den er tilgængelig for alle i ErhvervsCentret og lokalområdet i åbningstiden. Nu har en gruppe medarbejderne og lejere i ErhvervsCentret været på gratis hjerteredderkursus for at få opfrisket, hvordan de skal bruge hjertestarteren, hvis uheldet en dag er ude.

Har du styr på IT-sikkerheden i din virksomhed?

17-01-2019
Hvordan ser trusselbilledet for IT-kriminalitet ud mod danske virksomheder, og hvad kan du selv gøre for at sikre dig og din virksomhed mod angreb fra IT-kriminelle? Og hvad gør du, hvis uheldet er ude, og det er din virksomhed, der bliver det næste offer? Alt det kan du blive klogere på ved at deltage i en workshop om IT-sikkerhed i Erhvervscentret i Greve.

Ny dansk litteratur

14-01-2019
De nye bøger kommer hurtigt til at gemme sig blandt alle de andre på hylderne, så her er tips og inspiration til dig, der gerne vil følge med i tendenserne i dansk litteratur og opdage nye spændende forfattere.

Godnat og sov godt

14-01-2019
Er der noget hyggeligere end at blive puttet under dynen og få en godnathistorie?

Sæt retning for uddannelse og karriere

14-01-2019
Året er skudt godt i gang, og mange unge skal til at vælge deres ungdomsuddannelse. Luften summede med spørgsmål og gode råd, da Køge Handelsskole åbnede dørene til Åbent hus for nysgerrige unge og deres forældre.

Kom til netværksbar med Jesper Brok-Jørgensen bag Happy Helper

14-01-2019
Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret.

Fredningsevent i Solrød Strandpark

10-01-2019
Fredninger er for alle – for evigt!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online