Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15. marts 2018

Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

“Det er en stor politisk sejr for os” fortæller Jonas Ring Madsen fra Socialdemokratiet, der har siddet med i forhandlingerne i økonomi-, teknik og miljøudvalget om det nye udbud af Vej og Park området i Solrød Kommune. Jonas fortsætter; “Vi har sammen med flere andre partier i byrådet længe kæmpet for at få såvel arbejds- som sociale klausuler med i vores udbud af kommunale opgaver. Derfor er vi meget glade og stolte over, at vi i dag kan præsentere et udbudsmateriale, hvor arbejds- og sociale klausuler er en bærende del af de krav, vi stiller til de virksomheder, der ønsker at udføre en opgave for Solrød kommune.”
Økonomi-, teknik og miljøudvalget mødtes d. 26. februar til et ekstraordinært udvalgsmøde, hvor der kun var dette ene punkt på dagsordenen. Linjerne var allerede trukket gevaldigt op på det første udvalgsmøde d. 12. februar, hvor det ikke havde været muligt at nå til enighed om, hvordan udbuddet skulle udformes. Da forhandlingerne på det ekstraordinære møde var overstået, havde Socialdemokratiet fået tilføjet, at der skal være særlig opmærksomhed på de krav om arbejds- og sociale klausuler i udbudsmaterialet, som er udformet i vejledningerne til udbud af kommunale opgave. Tilføjelsen blev senere på aftenen vedtaget af byrådet.
Jonas Ring Madsen uddyber; “Det betyder, at vi kan garantere, at lønmodtageren er sikret danske løn- og ansættelsesmæssige forhold. Hertil har vi sikret, at eventuelle underleverandører er forpligtet på samme vis som hovedleverandøren. Samtidig har vi sikret at leverandøren er forpligtet til at tage lærlinge. Det er vi naturligvis rigtig godt tilfredse med. “


Efter byrådsmødet supplerede den Socialdemokratiske gruppeformand Claus Redder Madsen;

“Socialdemokratiet vil naturligvis gerne takke de partier, der i processen har bakket op om at få klausuler med ind i udbudsmaterialet. Men der skal naturligvis også lyde en tak til alle byrådets partier for at stemme for Socialdemokratiets tilføjelse. Det er glædeligt, at der er en bred forståelse for, at det arbejde der udføres på vegne af Solrød kommune, selvfølgelig skal foregå på ordentlige arbejdsvilkår.”
Flere artikler

LOPPEMARKED i Solrød Landsby

19-04-2018
Solrød Landsbylaug holder LOPPEMARKED i Solrød Landsby – igen i år

Resultat fra årets klubmesterskab

19-04-2018
Lørdag d. 14. april afholdte Skensved Badminton senior klubmesterskab. I år, var der desværre en masse afbud, men vi kunne alligevel afvikle 24 kampe.

Kom til golfens dag

19-04-2018
Skal du noget den 22. april? Vi holder Golfens Dag i Solrød golfklub fra 11:00 til 14:00.

UngSolrød - næste sæson

19-04-2018
Kære forældre. UngSolrød er ved at planlægge næste sæson, og vi har brug for din hjælp.

Glæd dig til 5 fede FYRAFTENS FREDAGE!

19-04-2018
Sommeren lurer lige om hjørnet, og igen i år har vi sikret dig fem fede Fyraftens Fredage i Solrød Center.

Lokallisten GRUNDEJERNE skifter navn.

16-04-2018
En enig generalforsamling har 27. marts besluttet, at lokallisten skal ha'''' nyt navn

Dimission på Solrød Gymnasium

16-04-2018
Den 27. juni afholder Solrød Gymnasium dimissionsfest for 2. HF´ere og 3.g´ere., og den 29. juni holdes den samlede dimission for alle afgangshold på STX og HF.

Farverig fredag - Smykkeværksted

16-04-2018
Hjemmelavede armbånd og andre smykker er in og det er super hyggeligt at lave dem sammen med andre , så vi kan inspirere hinanden. Denne fredag har vi derfor fundet smykkewire, elastiksnor og en masse flotte perler frem, så du kan lave smukke øreringe, armbånd og halskæder.

Sara Omar vinder Læsernes Bogpris 2018

16-04-2018
Læserne har talt. Det blev Sara Omar der vandt Læsernes Bogpris 2018 for bogen "Dødevaskeren".

Nominerede RTM Insurance Brokers vokser og får Greve til at gro

16-04-2018
RTM Insurance Brokers er den største danskejede forsikrings- og pensionsmægler i Danmark, og virksomheden har vokseværk. Siden virksomheden flyttede fra Ishøj til Greve i 2008 er antallet af medarbejdere vokset fra 16 til 60. I de sidste fem år har virksomheden fordoblet sin omsætning og indtjening. Nu er virksomheden blandt de tre virksomheder, der er nomineret til Greve Erhvervspris.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online