Er du Fin Form’s nye personlige træner?

12. marts 2018

Fin Form søger nu en ny kollega til vores team af personlige trænere og træningsvejledereHar du en personlig træner uddannelse, er service mindet, smilende og synes det er sjovt at hjælpe mennesker i bedre form - så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en kollega som kan arbejde 5-10 timer om ugen i vores moderne træningscenter i Havdrup.
Ud over at lægge programmer for vores medlemmer og have personlig træning sessions, vil du varetage daglig opgaver i centeret som bl.a. indmeldelse af nye medlemmer, hjælpe medlemmer med forskellige spørgsmål, booking af træningsvejledning og personlig træningstimer, samt sikre at centeret altid fremstår indbydende.

Send din ansøgning til info@finformhavdrup.dk og marker den med “PT ansøgning”.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Fin Form
Fin Form er en dansk fitness kæde der har eksisteret i over 30 år. Fin Form Havdrup er et lokalt fitness center i Havdrup i Solrød Kommune som åbnede december 2017.

Fin Form er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop jer i bedre form.

De faglige værdier
Fin Form i Havdrup er bemandet i 35 timer om ugen med voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, WalkFitness, Styrketræning, Cirkeltræning, Mave/Ryg, DanceFit, Cross Fitness, Biking, m.m. Vil tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål. Vi har altid gratis træningsvejledning. Desuden tilbyder vi personlig kostvejledning (efter aftale)

De bløde værdier
I Fin Form dyrker vi motion med glæde. Der er altid gratis frisk kaffe i caféområdet. Flere gange om året afholder vi medlemsfester, og vi bestræber os på løbende at lave sociale arrangementer.

Faciliteter
I Fin Form Havdrup har vi 550 kvm som inkluderer et stort styrketræningsområde, cardio område, holdsal, bikesal og et crossfit område. Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad. Hos Fin Form får du gratis træningsvejledning og hjælp til at komme i  "Fin Form".

Flere artikler

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.

Dimission for studenterne

14-06-2018
Den 29. juni holdes den samlede dimission for alle afgangshold på STX og HF. Det sker kl. 10-12 i Solrød Idrætscenter, hvorefter eleverne samler sig glade og stolte ved rådhuset og springvandet.

FIFA 18 turnering for 1.-3. klasser

14-06-2018
Er du den bedste til FIFA18? Går du i 1.- 3. klasse, så tilmeld dig sommerens PS4 Pro turnering på biblioteket.

App til biblioteket

14-06-2018
Solrød Bibliotek har fået en app med et brugervenligt design. Med dén på mobilen eller tabletten har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Lederrollen er universel

11-06-2018
Hvad virker ens på store byggeprojekter og i tandlægeklinikken? Ledelse er umiddelbart svaret. Kristina Jensen-Mattebjerg og Michael Friis Grome, som henholdsvis er klinikassistentchef på tandklinikken Schiffs i Slagelse og elektriker og formand i Kemp & Lauritzen i Albertslund, går begge på den grundlæggende lederuddannelse på Kursuscentret KHS.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online