Er du Fin Form’s nye personlige træner?

12. marts 2018

Fin Form søger nu en ny kollega til vores team af personlige trænere og træningsvejledereHar du en personlig træner uddannelse, er service mindet, smilende og synes det er sjovt at hjælpe mennesker i bedre form - så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en kollega som kan arbejde 5-10 timer om ugen i vores moderne træningscenter i Havdrup.
Ud over at lægge programmer for vores medlemmer og have personlig træning sessions, vil du varetage daglig opgaver i centeret som bl.a. indmeldelse af nye medlemmer, hjælpe medlemmer med forskellige spørgsmål, booking af træningsvejledning og personlig træningstimer, samt sikre at centeret altid fremstår indbydende.

Send din ansøgning til info@finformhavdrup.dk og marker den med “PT ansøgning”.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Fin Form
Fin Form er en dansk fitness kæde der har eksisteret i over 30 år. Fin Form Havdrup er et lokalt fitness center i Havdrup i Solrød Kommune som åbnede december 2017.

Fin Form er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop jer i bedre form.

De faglige værdier
Fin Form i Havdrup er bemandet i 35 timer om ugen med voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, WalkFitness, Styrketræning, Cirkeltræning, Mave/Ryg, DanceFit, Cross Fitness, Biking, m.m. Vil tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål. Vi har altid gratis træningsvejledning. Desuden tilbyder vi personlig kostvejledning (efter aftale)

De bløde værdier
I Fin Form dyrker vi motion med glæde. Der er altid gratis frisk kaffe i caféområdet. Flere gange om året afholder vi medlemsfester, og vi bestræber os på løbende at lave sociale arrangementer.

Faciliteter
I Fin Form Havdrup har vi 550 kvm som inkluderer et stort styrketræningsområde, cardio område, holdsal, bikesal og et crossfit område. Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad. Hos Fin Form får du gratis træningsvejledning og hjælp til at komme i  "Fin Form".

Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online