Er du Fin Form’s nye personlige træner?

12. marts 2018

Fin Form søger nu en ny kollega til vores team af personlige trænere og træningsvejledereHar du en personlig træner uddannelse, er service mindet, smilende og synes det er sjovt at hjælpe mennesker i bedre form - så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en kollega som kan arbejde 5-10 timer om ugen i vores moderne træningscenter i Havdrup.
Ud over at lægge programmer for vores medlemmer og have personlig træning sessions, vil du varetage daglig opgaver i centeret som bl.a. indmeldelse af nye medlemmer, hjælpe medlemmer med forskellige spørgsmål, booking af træningsvejledning og personlig træningstimer, samt sikre at centeret altid fremstår indbydende.

Send din ansøgning til info@finformhavdrup.dk og marker den med “PT ansøgning”.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Fin Form
Fin Form er en dansk fitness kæde der har eksisteret i over 30 år. Fin Form Havdrup er et lokalt fitness center i Havdrup i Solrød Kommune som åbnede december 2017.

Fin Form er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsædet. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vores arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop jer i bedre form.

De faglige værdier
Fin Form i Havdrup er bemandet i 35 timer om ugen med voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, WalkFitness, Styrketræning, Cirkeltræning, Mave/Ryg, DanceFit, Cross Fitness, Biking, m.m. Vil tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål. Vi har altid gratis træningsvejledning. Desuden tilbyder vi personlig kostvejledning (efter aftale)

De bløde værdier
I Fin Form dyrker vi motion med glæde. Der er altid gratis frisk kaffe i caféområdet. Flere gange om året afholder vi medlemsfester, og vi bestræber os på løbende at lave sociale arrangementer.

Faciliteter
I Fin Form Havdrup har vi 550 kvm som inkluderer et stort styrketræningsområde, cardio område, holdsal, bikesal og et crossfit område. Vi har omklædning til herrer og damer med brusebad. Hos Fin Form får du gratis træningsvejledning og hjælp til at komme i  "Fin Form".

Flere artikler

Lån af Elcykel til Øtur på Orø

19-03-2018
Hjælp os til en god tur :-) på *Orø

Pigeholdet med UngSolrød

19-03-2018
Savner du et sted at hænge ud med veninderne? Så skulle du ta´ og melde dig ind i den nye klub kun for piger! Der bliver hørt musik, lavet mad, set film, taget på ture, tøsesnakket og alt muligt andet.

Farverig Fredag - Påskeperlepladepynt

19-03-2018
Lad din fantasi få frit løb når vi laver perlepladepynt med de fineste påskemotiver lige til at hænge op på en forårsgren eller i vinduet eller…..pakke ind som gave til en du har kær.

Patchwork udstilling på Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

19-03-2018
Køge Bugt Quilterne afholder i anledning af 25 års jubilæum udstilling af medlemmernes arbejder lørdag d. 24. og søndag d. 25. marts.

Mere bus til borgerne i Viby og Havdrup

15-03-2018
Snart bliver det nemmere for borgerne i Havdrup, Viby og omegn

Hornsleth kunstudstilling i Solrød Center

15-03-2018
Hornsleth udstiller kunst i Solrød Center 18a, lige over for Superbrugsen, fra torsdag d. 15. til søndag d. 18 marts.

Endnu en SG'er der følger drømmen

15-03-2018
Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her.

Bioklubben - filmklub for børn på 8-13 år

15-03-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15-03-2018
Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

Safari LIVE og CLASSIC vender tilbage med stjernespækket line-up i Knuthenborg Safaripark

15-03-2018
Dansk Folkehjælp kan i dag afsløre programmet for Safari LIVE og Safari CLASSIC, som finder sted den 23. og 24. juni 2018 i Knuthenborg Safaripark. Til Safari LIVE kan man glæde sig til Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens Safari CLASSIC byder på Poul Krebs, Ida Corr og Slesvigske Musikkorps.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online