Pengeuge besøger Solrød Strand

8. marts 2018

Pengeuge 2018 er skudt i gang


Pengeuge 2018 er skudt i gang, og i Solrød på Munkekærskolen får de i fredag den 16.03.2018 besøg af bankrådgiver Cecilia A. Jensen, som vil ruste de unge til at håndtere deres privatøkonomi. Med til undervisningen har bankrådgiveren også en række gode råd til, hvordan de unge skal færdes mere sikkert på nettet.

Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening arrangerer Pengeuge 2018 i perioden 12.-16. marts.

Formålet med Pengeuge er at højne børn og unges finansielle forståelse gennem undervisning i matematik i
grundskolens ældste klasser. Som noget nyt vil der i år også blive sat fokus på de unges færden på nettet. 710 bankdirektører og rådgivere fra landets banker står parat til at kickstarte årets pengeuge, som igen i år sætter fokus på unge og økonomi. Tusindvis af elever sidder klar til at tage imod og lære mere om økonomi og digital sikkerhed.

Alt for mange unge ender i gældsfælden
Tal fra RKI viser, at alt for mange unge er fanget i RKI. De ender der, fordi de aldrig har lært, hvordan man håndterer sin økonomi. Det rettes der nu op på.
Cecilia A. Jensen besøger Munkekærskolen fredag den 16.marts kl. 8.00 og igen kl. 9,50

For yderligere information kontakt Cecilia A. Jensen på telefon 45120650

Info om storkonflikt (evt. indflydelse på Pengeuge)

Overenskomstforhandlingerne på det kommunale område er brudt sammen – ligesom på det statslige og regionale område. Der er derfor afsendt strejkevarsel, og sagen overgår nu til Forligsinstitutionen. På det kommunale område er det bl.a. lærernes arbejdstidsaftale, som volder problemer.
P.t vurderes det hverken fra Finans Danmark eller Danmarks Matematiklærerfor-ening, at det har konsekvenser for afholdelse af Pengeuge. En evt. strejke vil først træde i kraft efter Pengeuge.
Pengeuge forløber derfor helt som planlagt.
Flere artikler

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.

Dimission for studenterne

14-06-2018
Den 29. juni holdes den samlede dimission for alle afgangshold på STX og HF. Det sker kl. 10-12 i Solrød Idrætscenter, hvorefter eleverne samler sig glade og stolte ved rådhuset og springvandet.

FIFA 18 turnering for 1.-3. klasser

14-06-2018
Er du den bedste til FIFA18? Går du i 1.- 3. klasse, så tilmeld dig sommerens PS4 Pro turnering på biblioteket.

App til biblioteket

14-06-2018
Solrød Bibliotek har fået en app med et brugervenligt design. Med dén på mobilen eller tabletten har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Lederrollen er universel

11-06-2018
Hvad virker ens på store byggeprojekter og i tandlægeklinikken? Ledelse er umiddelbart svaret. Kristina Jensen-Mattebjerg og Michael Friis Grome, som henholdsvis er klinikassistentchef på tandklinikken Schiffs i Slagelse og elektriker og formand i Kemp & Lauritzen i Albertslund, går begge på den grundlæggende lederuddannelse på Kursuscentret KHS.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online