Pengeuge besøger Solrød Strand

8. marts 2018

Pengeuge 2018 er skudt i gang


Pengeuge 2018 er skudt i gang, og i Solrød på Munkekærskolen får de i fredag den 16.03.2018 besøg af bankrådgiver Cecilia A. Jensen, som vil ruste de unge til at håndtere deres privatøkonomi. Med til undervisningen har bankrådgiveren også en række gode råd til, hvordan de unge skal færdes mere sikkert på nettet.

Finans Danmark og Danmarks Matematiklærerforening arrangerer Pengeuge 2018 i perioden 12.-16. marts.

Formålet med Pengeuge er at højne børn og unges finansielle forståelse gennem undervisning i matematik i
grundskolens ældste klasser. Som noget nyt vil der i år også blive sat fokus på de unges færden på nettet. 710 bankdirektører og rådgivere fra landets banker står parat til at kickstarte årets pengeuge, som igen i år sætter fokus på unge og økonomi. Tusindvis af elever sidder klar til at tage imod og lære mere om økonomi og digital sikkerhed.

Alt for mange unge ender i gældsfælden
Tal fra RKI viser, at alt for mange unge er fanget i RKI. De ender der, fordi de aldrig har lært, hvordan man håndterer sin økonomi. Det rettes der nu op på.
Cecilia A. Jensen besøger Munkekærskolen fredag den 16.marts kl. 8.00 og igen kl. 9,50

For yderligere information kontakt Cecilia A. Jensen på telefon 45120650

Info om storkonflikt (evt. indflydelse på Pengeuge)

Overenskomstforhandlingerne på det kommunale område er brudt sammen – ligesom på det statslige og regionale område. Der er derfor afsendt strejkevarsel, og sagen overgår nu til Forligsinstitutionen. På det kommunale område er det bl.a. lærernes arbejdstidsaftale, som volder problemer.
P.t vurderes det hverken fra Finans Danmark eller Danmarks Matematiklærerfor-ening, at det har konsekvenser for afholdelse af Pengeuge. En evt. strejke vil først træde i kraft efter Pengeuge.
Pengeuge forløber derfor helt som planlagt.
Flere artikler

Lån af Elcykel til Øtur på Orø

19-03-2018
Hjælp os til en god tur :-) på *Orø

Pigeholdet med UngSolrød

19-03-2018
Savner du et sted at hænge ud med veninderne? Så skulle du ta´ og melde dig ind i den nye klub kun for piger! Der bliver hørt musik, lavet mad, set film, taget på ture, tøsesnakket og alt muligt andet.

Farverig Fredag - Påskeperlepladepynt

19-03-2018
Lad din fantasi få frit løb når vi laver perlepladepynt med de fineste påskemotiver lige til at hænge op på en forårsgren eller i vinduet eller…..pakke ind som gave til en du har kær.

Patchwork udstilling på Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

19-03-2018
Køge Bugt Quilterne afholder i anledning af 25 års jubilæum udstilling af medlemmernes arbejder lørdag d. 24. og søndag d. 25. marts.

Mere bus til borgerne i Viby og Havdrup

15-03-2018
Snart bliver det nemmere for borgerne i Havdrup, Viby og omegn

Hornsleth kunstudstilling i Solrød Center

15-03-2018
Hornsleth udstiller kunst i Solrød Center 18a, lige over for Superbrugsen, fra torsdag d. 15. til søndag d. 18 marts.

Endnu en SG'er der følger drømmen

15-03-2018
Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her.

Bioklubben - filmklub for børn på 8-13 år

15-03-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15-03-2018
Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

Safari LIVE og CLASSIC vender tilbage med stjernespækket line-up i Knuthenborg Safaripark

15-03-2018
Dansk Folkehjælp kan i dag afsløre programmet for Safari LIVE og Safari CLASSIC, som finder sted den 23. og 24. juni 2018 i Knuthenborg Safaripark. Til Safari LIVE kan man glæde sig til Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens Safari CLASSIC byder på Poul Krebs, Ida Corr og Slesvigske Musikkorps.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online