First look fra Midt om natten i Tivoli

8. marts 2018

Stemningen var helt i top, da den danske presse tidligere i dag blev inviteret indenfor til prøverne på den storsælgende musical Midt om natten i Tivolis Koncertsal. Her kunne pressen, som nogen af de første, opleve smagsprøver på den helt nye musicalversion baseret på Gasolins og Kim Larsens unikke sangskat. Der er premiere den 15. marts 2018.

Det stjernebesatte cast, der bl.a. tæller Kurt Ravn (Arnold som gammel), Gustav Wolter (Benny), Troels Malling (Arnold som ung), Lise Baastrup (Susan Himmelblå), Sigurd Holmen Le Dous (Christoffer), Allan Mortensen (Tusindfryd), Jimmy Jørgensen (rockerleder), Pernille Højmark (Kranen), Max Hansen (Buhmand) og Jesper Lohmann (Charles) er i fuld gang med at lægge sidste hånd på de mange kendte klassikere fra Midt om natten-albummet samt Kim Larsen- og Gasolin´-hits – og føler sig i den grad klar til at fyre den af til premieren den 15. marts. 
Pressen blev blæst bagover af livebandet ført an af kapelmester Joakim Pedersen og fik smagsprøver på sangene ”Havaje”, ”Papirsklip” og Vi er dem; de andre ikke må lege med”. 


Lise Baastrup, der spiller Susan Himmelblå fortæller:

“Vores forventninger til premieren er, at Gustav synger mega fedt og jeg synger også mega fedt, og så spiller vi begge to bare mega fedt. Og så klapper folk forhåbentlig nok på et tidspunkt. Ej vores forventninger er, at vi bliver klar - det gør vi!”

Se levende billeder fra pressemødet her

Flere end 90.000 har allerede sikret sig en billet

Musicalen bliver ud over de mange kendte hits fra Midt om natten-albummet også krydret med stribevis af de største Kim Larsen- og Gasolin´-hits som Kvinde Min, Langebro, Rita, Rabalderstrædeog Tarzan Mamma Mia. Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle de andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt. 

Med blot halvanden uge til premieren på musicalen Midt om natten har flere end 90.000sikret sig billet. Salget og interessen for Kim Larsen og Gasolin´-hits har været helt overvældende i hele landet, og billetterne i Tivoli er på rekordtid blevet revet væk. Der er Danmarkspremiere på Midt om natten den 15. marts i Tivolis Koncertsal. Herefter drager musicalen på turné til bl.a. Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle. 

Historien

I Midt om natten befinder vi os i København i midten af 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort tid. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på alvorlige prøver. I musicalversionen af Midt om natten bliver der føjet nye facetter til historien og dens karakterer, så publikum også får et bud på, hvad der er sket efter fribyttertiden på Haveje. 

Midt om natten har gallapremiere i Tivolis Koncertsal den 15. marts. Midt om natten er med til at markere Tivolis 175-års fødselsdag og er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation og der er få billetter tilbage. 

CAST
Kurt Ravn / Gl. Arnold
Gustav Wolter / Benny 
Troels Malling / Unge Arnold 
Lise Baastrup / Susan Himmelblå 
Sigurd Holmen Le Dous / Christoffer 
Henriette Lund / Rita 
Jacob Femerling / Spacy 
Allan Mortensen / Tusindfryd
Jimmy Jørgensen / Rockerleder
Max Hansen / Buhmand
Jesper Lohmann / Charles
Pernille Højmark / Kranen
David Owe / Nalle

KREATIVT HOLD 

Manus / Heinrich Christensen baseret på filmmanus af Erik Balling, Henning Bahs & Kim Larsen
Instruktion / Heinrich Christensen
Scenograf & kostumedesign / Marie í Dali
Koreograf / Bill Holmberg og Peter Friis
Kapelmester / Joakim Pedersen
Producenter / Tivoli, Langkjær Entertainment & Live Nation

Om Kim Larsen og Gasolin´

Efter en kort karriere som folkeskolelærer dannede Kim Larsen i 1969 Gasolin´ sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg, der senere blev erstattet af Søren Berlev. Gasolin´ udgav 12 album fra 1969 til de gik i opløsning i 1978, og sideløbende udgav Kim Larsen også flere album med gruppen Larsen & Co – der senere både skiftede navn til Starfuckers og Sylvesters Jukebox – og soloudgivelser som Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsen og Kjukkens seneste album Øst for Vesterled udkom i april 2017. Da Kim Larsen sidst optrådte i Tivoli i 2016 til Fredagsrock blev portene lukket, og tusindvis af fans måtte desværre gå forgæves.

Med 650.000 solgte eksemplarer er Midt om natten det bedst sælgende danske album nogensinde. Filmen er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online