First look fra Midt om natten i Tivoli

8. marts 2018

Stemningen var helt i top, da den danske presse tidligere i dag blev inviteret indenfor til prøverne på den storsælgende musical Midt om natten i Tivolis Koncertsal. Her kunne pressen, som nogen af de første, opleve smagsprøver på den helt nye musicalversion baseret på Gasolins og Kim Larsens unikke sangskat. Der er premiere den 15. marts 2018.

Det stjernebesatte cast, der bl.a. tæller Kurt Ravn (Arnold som gammel), Gustav Wolter (Benny), Troels Malling (Arnold som ung), Lise Baastrup (Susan Himmelblå), Sigurd Holmen Le Dous (Christoffer), Allan Mortensen (Tusindfryd), Jimmy Jørgensen (rockerleder), Pernille Højmark (Kranen), Max Hansen (Buhmand) og Jesper Lohmann (Charles) er i fuld gang med at lægge sidste hånd på de mange kendte klassikere fra Midt om natten-albummet samt Kim Larsen- og Gasolin´-hits – og føler sig i den grad klar til at fyre den af til premieren den 15. marts. 
Pressen blev blæst bagover af livebandet ført an af kapelmester Joakim Pedersen og fik smagsprøver på sangene ”Havaje”, ”Papirsklip” og Vi er dem; de andre ikke må lege med”. 


Lise Baastrup, der spiller Susan Himmelblå fortæller:

“Vores forventninger til premieren er, at Gustav synger mega fedt og jeg synger også mega fedt, og så spiller vi begge to bare mega fedt. Og så klapper folk forhåbentlig nok på et tidspunkt. Ej vores forventninger er, at vi bliver klar - det gør vi!”

Se levende billeder fra pressemødet her

Flere end 90.000 har allerede sikret sig en billet

Musicalen bliver ud over de mange kendte hits fra Midt om natten-albummet også krydret med stribevis af de største Kim Larsen- og Gasolin´-hits som Kvinde Min, Langebro, Rita, Rabalderstrædeog Tarzan Mamma Mia. Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle de andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt. 

Med blot halvanden uge til premieren på musicalen Midt om natten har flere end 90.000sikret sig billet. Salget og interessen for Kim Larsen og Gasolin´-hits har været helt overvældende i hele landet, og billetterne i Tivoli er på rekordtid blevet revet væk. Der er Danmarkspremiere på Midt om natten den 15. marts i Tivolis Koncertsal. Herefter drager musicalen på turné til bl.a. Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle. 

Historien

I Midt om natten befinder vi os i København i midten af 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort tid. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på alvorlige prøver. I musicalversionen af Midt om natten bliver der føjet nye facetter til historien og dens karakterer, så publikum også får et bud på, hvad der er sket efter fribyttertiden på Haveje. 

Midt om natten har gallapremiere i Tivolis Koncertsal den 15. marts. Midt om natten er med til at markere Tivolis 175-års fødselsdag og er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation og der er få billetter tilbage. 

CAST
Kurt Ravn / Gl. Arnold
Gustav Wolter / Benny 
Troels Malling / Unge Arnold 
Lise Baastrup / Susan Himmelblå 
Sigurd Holmen Le Dous / Christoffer 
Henriette Lund / Rita 
Jacob Femerling / Spacy 
Allan Mortensen / Tusindfryd
Jimmy Jørgensen / Rockerleder
Max Hansen / Buhmand
Jesper Lohmann / Charles
Pernille Højmark / Kranen
David Owe / Nalle

KREATIVT HOLD 

Manus / Heinrich Christensen baseret på filmmanus af Erik Balling, Henning Bahs & Kim Larsen
Instruktion / Heinrich Christensen
Scenograf & kostumedesign / Marie í Dali
Koreograf / Bill Holmberg og Peter Friis
Kapelmester / Joakim Pedersen
Producenter / Tivoli, Langkjær Entertainment & Live Nation

Om Kim Larsen og Gasolin´

Efter en kort karriere som folkeskolelærer dannede Kim Larsen i 1969 Gasolin´ sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg, der senere blev erstattet af Søren Berlev. Gasolin´ udgav 12 album fra 1969 til de gik i opløsning i 1978, og sideløbende udgav Kim Larsen også flere album med gruppen Larsen & Co – der senere både skiftede navn til Starfuckers og Sylvesters Jukebox – og soloudgivelser som Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsen og Kjukkens seneste album Øst for Vesterled udkom i april 2017. Da Kim Larsen sidst optrådte i Tivoli i 2016 til Fredagsrock blev portene lukket, og tusindvis af fans måtte desværre gå forgæves.

Med 650.000 solgte eksemplarer er Midt om natten det bedst sælgende danske album nogensinde. Filmen er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Lån af Elcykel til Øtur på Orø

19-03-2018
Hjælp os til en god tur :-) på *Orø

Pigeholdet med UngSolrød

19-03-2018
Savner du et sted at hænge ud med veninderne? Så skulle du ta´ og melde dig ind i den nye klub kun for piger! Der bliver hørt musik, lavet mad, set film, taget på ture, tøsesnakket og alt muligt andet.

Farverig Fredag - Påskeperlepladepynt

19-03-2018
Lad din fantasi få frit løb når vi laver perlepladepynt med de fineste påskemotiver lige til at hænge op på en forårsgren eller i vinduet eller…..pakke ind som gave til en du har kær.

Patchwork udstilling på Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

19-03-2018
Køge Bugt Quilterne afholder i anledning af 25 års jubilæum udstilling af medlemmernes arbejder lørdag d. 24. og søndag d. 25. marts.

Mere bus til borgerne i Viby og Havdrup

15-03-2018
Snart bliver det nemmere for borgerne i Havdrup, Viby og omegn

Hornsleth kunstudstilling i Solrød Center

15-03-2018
Hornsleth udstiller kunst i Solrød Center 18a, lige over for Superbrugsen, fra torsdag d. 15. til søndag d. 18 marts.

Endnu en SG'er der følger drømmen

15-03-2018
Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her.

Bioklubben - filmklub for børn på 8-13 år

15-03-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15-03-2018
Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

Safari LIVE og CLASSIC vender tilbage med stjernespækket line-up i Knuthenborg Safaripark

15-03-2018
Dansk Folkehjælp kan i dag afsløre programmet for Safari LIVE og Safari CLASSIC, som finder sted den 23. og 24. juni 2018 i Knuthenborg Safaripark. Til Safari LIVE kan man glæde sig til Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens Safari CLASSIC byder på Poul Krebs, Ida Corr og Slesvigske Musikkorps.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online