First look fra Midt om natten i Tivoli

8. marts 2018

Stemningen var helt i top, da den danske presse tidligere i dag blev inviteret indenfor til prøverne på den storsælgende musical Midt om natten i Tivolis Koncertsal. Her kunne pressen, som nogen af de første, opleve smagsprøver på den helt nye musicalversion baseret på Gasolins og Kim Larsens unikke sangskat. Der er premiere den 15. marts 2018.

Det stjernebesatte cast, der bl.a. tæller Kurt Ravn (Arnold som gammel), Gustav Wolter (Benny), Troels Malling (Arnold som ung), Lise Baastrup (Susan Himmelblå), Sigurd Holmen Le Dous (Christoffer), Allan Mortensen (Tusindfryd), Jimmy Jørgensen (rockerleder), Pernille Højmark (Kranen), Max Hansen (Buhmand) og Jesper Lohmann (Charles) er i fuld gang med at lægge sidste hånd på de mange kendte klassikere fra Midt om natten-albummet samt Kim Larsen- og Gasolin´-hits – og føler sig i den grad klar til at fyre den af til premieren den 15. marts. 
Pressen blev blæst bagover af livebandet ført an af kapelmester Joakim Pedersen og fik smagsprøver på sangene ”Havaje”, ”Papirsklip” og Vi er dem; de andre ikke må lege med”. 


Lise Baastrup, der spiller Susan Himmelblå fortæller:

“Vores forventninger til premieren er, at Gustav synger mega fedt og jeg synger også mega fedt, og så spiller vi begge to bare mega fedt. Og så klapper folk forhåbentlig nok på et tidspunkt. Ej vores forventninger er, at vi bliver klar - det gør vi!”

Se levende billeder fra pressemødet her

Flere end 90.000 har allerede sikret sig en billet

Musicalen bliver ud over de mange kendte hits fra Midt om natten-albummet også krydret med stribevis af de største Kim Larsen- og Gasolin´-hits som Kvinde Min, Langebro, Rita, Rabalderstrædeog Tarzan Mamma Mia. Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle de andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt. 

Med blot halvanden uge til premieren på musicalen Midt om natten har flere end 90.000sikret sig billet. Salget og interessen for Kim Larsen og Gasolin´-hits har været helt overvældende i hele landet, og billetterne i Tivoli er på rekordtid blevet revet væk. Der er Danmarkspremiere på Midt om natten den 15. marts i Tivolis Koncertsal. Herefter drager musicalen på turné til bl.a. Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle. 

Historien

I Midt om natten befinder vi os i København i midten af 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomster. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort tid. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens datter Susan Himmelblå det tætte venskab mellem Arnold og Benny på alvorlige prøver. I musicalversionen af Midt om natten bliver der føjet nye facetter til historien og dens karakterer, så publikum også får et bud på, hvad der er sket efter fribyttertiden på Haveje. 

Midt om natten har gallapremiere i Tivolis Koncertsal den 15. marts. Midt om natten er med til at markere Tivolis 175-års fødselsdag og er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation og der er få billetter tilbage. 

CAST
Kurt Ravn / Gl. Arnold
Gustav Wolter / Benny 
Troels Malling / Unge Arnold 
Lise Baastrup / Susan Himmelblå 
Sigurd Holmen Le Dous / Christoffer 
Henriette Lund / Rita 
Jacob Femerling / Spacy 
Allan Mortensen / Tusindfryd
Jimmy Jørgensen / Rockerleder
Max Hansen / Buhmand
Jesper Lohmann / Charles
Pernille Højmark / Kranen
David Owe / Nalle

KREATIVT HOLD 

Manus / Heinrich Christensen baseret på filmmanus af Erik Balling, Henning Bahs & Kim Larsen
Instruktion / Heinrich Christensen
Scenograf & kostumedesign / Marie í Dali
Koreograf / Bill Holmberg og Peter Friis
Kapelmester / Joakim Pedersen
Producenter / Tivoli, Langkjær Entertainment & Live Nation

Om Kim Larsen og Gasolin´

Efter en kort karriere som folkeskolelærer dannede Kim Larsen i 1969 Gasolin´ sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg, der senere blev erstattet af Søren Berlev. Gasolin´ udgav 12 album fra 1969 til de gik i opløsning i 1978, og sideløbende udgav Kim Larsen også flere album med gruppen Larsen & Co – der senere både skiftede navn til Starfuckers og Sylvesters Jukebox – og soloudgivelser som Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsen og Kjukkens seneste album Øst for Vesterled udkom i april 2017. Da Kim Larsen sidst optrådte i Tivoli i 2016 til Fredagsrock blev portene lukket, og tusindvis af fans måtte desværre gå forgæves.

Med 650.000 solgte eksemplarer er Midt om natten det bedst sælgende danske album nogensinde. Filmen er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online