Bjarne Thams fyldte 60 år

11. januar 2018

Den 15.12.2017 rundede Solrød Gymnasiums rektor, Bjarne Thams, de 60 år. Eleverne markerede ham på dagen ved at skrive små kærlige hilsner på et væld af små lapper, der blev anbragt på hans dør som en morgenoverraskelse, med flag, ballonger og terpentiner.

Desuden sang mange af skolens elever og ansatte fødselsdagssang for ham ved morgensamlingen, hvor rektor sagde tak for de søde hilsner, læste et par stykker af dem op og sluttede af med et rørt: ”I er de bedste.” Netop den indstilling til eleverne kendetegner Thams’ forhold til eleverne. Hans dør står altid åben, han deltager engageret i skolens fodboldturnering ”Harders Cup”, han er synlig på gangene i både hverdagen og eksamensperioden, og han tager såvel elevernes rettigheder og forpligtelser dybt alvorligt. Samtidigt driver Bjarne Thams en skole, der siden 2005 er blevet mere og mere tilpasset moderne klimabehov, og som takket være elevernes og lærernes store indsats hvert år fører skolens karaktersnit op blandt de 4 højeste i regionen. Thams har deltaget i regeringens arbejde med digital dannelse for unge, repræsenterer regionens rektorer i fælleskampagnen ”glæd dig til gymnasiet” og er aktivt medlem i Solrød Gymnasiums Miljøråd. Den 19.12.2018 har skolens bestyrelse inviteret til fødselsdagsreception for Thams på skolens lærerværelse, når undervisningen er slut og alle elever er gået glade på weekend.


 

Bjarne Thams blev ansat som rektor på Solrød Gymnasium den 1.12.2005. Han er født i 1957 i Hjordkær i Sønder-jylland og er kandidat i datalogi med bifag i matematik. Ligeledes har han læst på The London Institute for Contem-porary Christianity og han er bestyrelsesmedlem i Danske Gymnasier. Før sin stilling som rektor i Solrød var Bjarne Thams udviklingschef på Kongsholm Gymnasium og Gymnasiesekretær i KFS Kristeligt Forbund for Studerende. Han har taget en MPG (Master og Public Governance) og besidder en bestyrelsespost i CeFU (Center For Ungdomsforskning)​. Han er gift og har tre børn.​

Kilde: Solrød Gymnasium


Flere artikler

Læsekredsen starter snart igen

23-07-2018
Læsekredsen har holdt sommerpause i juni og juli måned og mødes igen d. 4. august. Hér vil bogen "Bare sammen" af Anna Gavalda blive udleveret.

Lær at lav nem og sund mad med UngSolrød

23-07-2018
Vil du gerne lære at lave nem og sund mad? Så læs mere om dette spændende hold fra UngSolrød.

Sjov Sommer - Sagnlandet Lejre - 2.-9. klasse

23-07-2018
Heldagstur til Sagnlandet Lejre. I Båldalen kan du kværne dit eget mel til kiks, sejle i udhulede træstammer og bruge jernalderøkser. Vi skal også på guidet tur tilbage i tiden i jernalderlandsbyen og besøge offermosen.

Rekordmange danskere deler deres ferieoplevelser på sociale medier

19-07-2018
Fire ud af ti danskere laver opdateringer på sociale medier, når de er på ferie

Cirkus Baldoni præsenterer DANISH DYNAMITE

19-07-2018
Cirkus Baldoni er atter på vej

Fredagstræf med underholdning

19-07-2018
Salen i Jersie Sognehus venter på at blive indtaget af Fredagstræf, fredag den 27. juli kl. 17:00 til 21:00.

Sjov Sommer - Modellervoks med plantefarver - 0.-3. klasse

19-07-2018
I workshoppen her kan du lære at lave din egen modellervoks med plantefarve. Først skal farverne laves af planter og grønsager, og bagefter laves selve modellervoksen. Til sidst bliver der tid til at slippe fantasien løs og bygge og lege med den hjemmelavede modellervoks. Alle deltagere får en opskrift med hjem.

Gokart og motorlære med UngSolrød

19-07-2018
Er du vild med at køre Gokart og ka´ du li´ at have en skiftenøgle i hånden? Så er dette hold lige noget for dig!

Tag rejseguiden med i lommen

19-07-2018
Lån rejsebøger på eReolen og eReolen Global.

Ponyen Baloo bragte grin og glæde frem på Christians Have

16-07-2018
Hvem siger, at heste ikke hører hjemme på et plejecenter? I hvert fald ikke beboerne på Christians Have, som torsdag jublede over et fornemt besøg af ponyen Baloo.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online