Bjarne Thams fyldte 60 år

11. januar 2018

Den 15.12.2017 rundede Solrød Gymnasiums rektor, Bjarne Thams, de 60 år. Eleverne markerede ham på dagen ved at skrive små kærlige hilsner på et væld af små lapper, der blev anbragt på hans dør som en morgenoverraskelse, med flag, ballonger og terpentiner.

Desuden sang mange af skolens elever og ansatte fødselsdagssang for ham ved morgensamlingen, hvor rektor sagde tak for de søde hilsner, læste et par stykker af dem op og sluttede af med et rørt: ”I er de bedste.” Netop den indstilling til eleverne kendetegner Thams’ forhold til eleverne. Hans dør står altid åben, han deltager engageret i skolens fodboldturnering ”Harders Cup”, han er synlig på gangene i både hverdagen og eksamensperioden, og han tager såvel elevernes rettigheder og forpligtelser dybt alvorligt. Samtidigt driver Bjarne Thams en skole, der siden 2005 er blevet mere og mere tilpasset moderne klimabehov, og som takket være elevernes og lærernes store indsats hvert år fører skolens karaktersnit op blandt de 4 højeste i regionen. Thams har deltaget i regeringens arbejde med digital dannelse for unge, repræsenterer regionens rektorer i fælleskampagnen ”glæd dig til gymnasiet” og er aktivt medlem i Solrød Gymnasiums Miljøråd. Den 19.12.2018 har skolens bestyrelse inviteret til fødselsdagsreception for Thams på skolens lærerværelse, når undervisningen er slut og alle elever er gået glade på weekend.


 

Bjarne Thams blev ansat som rektor på Solrød Gymnasium den 1.12.2005. Han er født i 1957 i Hjordkær i Sønder-jylland og er kandidat i datalogi med bifag i matematik. Ligeledes har han læst på The London Institute for Contem-porary Christianity og han er bestyrelsesmedlem i Danske Gymnasier. Før sin stilling som rektor i Solrød var Bjarne Thams udviklingschef på Kongsholm Gymnasium og Gymnasiesekretær i KFS Kristeligt Forbund for Studerende. Han har taget en MPG (Master og Public Governance) og besidder en bestyrelsespost i CeFU (Center For Ungdomsforskning)​. Han er gift og har tre børn.​

Kilde: Solrød Gymnasium


Flere artikler

Jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen

18-10-2018
Jersie Sognehus inviterer til jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen, søndag d. 28. oktober kl. 16:00.

Solrød Bibliotek anbefaler: Stadig savnet

18-10-2018
En utroligt spændende krimi om en kvinde der kidnappes og holdes indespærret i et helt år.

Modeshow i Solrød Center

18-10-2018
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Aleris Omsorg skifter ejer til Ambea

18-10-2018
Aleris Omsorg, der til dagligt drifter den private del af Plejecenter Christians Have, har fået ny ejer.

Spil Dansk Ugen

18-10-2018
Uge 44 er musiklivets festuge landet over – og selvfølgelig også i Solrød Kommune, hvor der ugen igennem kommer til at være et hav af arrangementer og aktiviteter med udgangspunkt i dansk musik og den danske sangskat.

Musikalsk foredrag om John Mogensen

18-10-2018
Onsdag d. 7. november kl. 19 inviterer Solrød Bibliotek til foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder.

Greve-Solrød Taxi går til Dantaxi 4x48

17-10-2018
Fra årsskiftet bliver Greve-Solrød Taxi til Dantaxi 4x48

Stor international jazzstjerne gæster Køge! Er du til jazz- og swingmusik så bliver det ikke bedre.

17-10-2018
Den svenske jazzdronning Gunhild Carling kommer til Køge lørdag d.27.oktober på Teaterbygningen.

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening i Solrød

15-10-2018
Invitation til at deltage i årsmødet

Bredt politisk samarbejde er en mærkesag for Venstre i Solrød

15-10-2018
I Solrød værner vi om en historisk tradition: Det samarbejdende byråd. Det brede samarbejde er til glæde for borgere, foreninger, virksomheder og de 1.700 ansatte i kommunen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online