Bjarne Thams fyldte 60 år

11. januar 2018

Den 15.12.2017 rundede Solrød Gymnasiums rektor, Bjarne Thams, de 60 år. Eleverne markerede ham på dagen ved at skrive små kærlige hilsner på et væld af små lapper, der blev anbragt på hans dør som en morgenoverraskelse, med flag, ballonger og terpentiner.

Desuden sang mange af skolens elever og ansatte fødselsdagssang for ham ved morgensamlingen, hvor rektor sagde tak for de søde hilsner, læste et par stykker af dem op og sluttede af med et rørt: ”I er de bedste.” Netop den indstilling til eleverne kendetegner Thams’ forhold til eleverne. Hans dør står altid åben, han deltager engageret i skolens fodboldturnering ”Harders Cup”, han er synlig på gangene i både hverdagen og eksamensperioden, og han tager såvel elevernes rettigheder og forpligtelser dybt alvorligt. Samtidigt driver Bjarne Thams en skole, der siden 2005 er blevet mere og mere tilpasset moderne klimabehov, og som takket være elevernes og lærernes store indsats hvert år fører skolens karaktersnit op blandt de 4 højeste i regionen. Thams har deltaget i regeringens arbejde med digital dannelse for unge, repræsenterer regionens rektorer i fælleskampagnen ”glæd dig til gymnasiet” og er aktivt medlem i Solrød Gymnasiums Miljøråd. Den 19.12.2018 har skolens bestyrelse inviteret til fødselsdagsreception for Thams på skolens lærerværelse, når undervisningen er slut og alle elever er gået glade på weekend.


 

Bjarne Thams blev ansat som rektor på Solrød Gymnasium den 1.12.2005. Han er født i 1957 i Hjordkær i Sønder-jylland og er kandidat i datalogi med bifag i matematik. Ligeledes har han læst på The London Institute for Contem-porary Christianity og han er bestyrelsesmedlem i Danske Gymnasier. Før sin stilling som rektor i Solrød var Bjarne Thams udviklingschef på Kongsholm Gymnasium og Gymnasiesekretær i KFS Kristeligt Forbund for Studerende. Han har taget en MPG (Master og Public Governance) og besidder en bestyrelsespost i CeFU (Center For Ungdomsforskning)​. Han er gift og har tre børn.​

Kilde: Solrød Gymnasium


Flere artikler

LOPPEMARKED i Solrød Landsby

19-04-2018
Solrød Landsbylaug holder LOPPEMARKED i Solrød Landsby – igen i år

Resultat fra årets klubmesterskab

19-04-2018
Lørdag d. 14. april afholdte Skensved Badminton senior klubmesterskab. I år, var der desværre en masse afbud, men vi kunne alligevel afvikle 24 kampe.

Kom til golfens dag

19-04-2018
Skal du noget den 22. april? Vi holder Golfens Dag i Solrød golfklub fra 11:00 til 14:00.

UngSolrød - næste sæson

19-04-2018
Kære forældre. UngSolrød er ved at planlægge næste sæson, og vi har brug for din hjælp.

Glæd dig til 5 fede FYRAFTENS FREDAGE!

19-04-2018
Sommeren lurer lige om hjørnet, og igen i år har vi sikret dig fem fede Fyraftens Fredage i Solrød Center.

Lokallisten GRUNDEJERNE skifter navn.

16-04-2018
En enig generalforsamling har 27. marts besluttet, at lokallisten skal ha'''' nyt navn

Dimission på Solrød Gymnasium

16-04-2018
Den 27. juni afholder Solrød Gymnasium dimissionsfest for 2. HF´ere og 3.g´ere., og den 29. juni holdes den samlede dimission for alle afgangshold på STX og HF.

Farverig fredag - Smykkeværksted

16-04-2018
Hjemmelavede armbånd og andre smykker er in og det er super hyggeligt at lave dem sammen med andre , så vi kan inspirere hinanden. Denne fredag har vi derfor fundet smykkewire, elastiksnor og en masse flotte perler frem, så du kan lave smukke øreringe, armbånd og halskæder.

Sara Omar vinder Læsernes Bogpris 2018

16-04-2018
Læserne har talt. Det blev Sara Omar der vandt Læsernes Bogpris 2018 for bogen "Dødevaskeren".

Nominerede RTM Insurance Brokers vokser og får Greve til at gro

16-04-2018
RTM Insurance Brokers er den største danskejede forsikrings- og pensionsmægler i Danmark, og virksomheden har vokseværk. Siden virksomheden flyttede fra Ishøj til Greve i 2008 er antallet af medarbejdere vokset fra 16 til 60. I de sidste fem år har virksomheden fordoblet sin omsætning og indtjening. Nu er virksomheden blandt de tre virksomheder, der er nomineret til Greve Erhvervspris.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online