Bjarne Thams fyldte 60 år

11. januar 2018

Den 15.12.2017 rundede Solrød Gymnasiums rektor, Bjarne Thams, de 60 år. Eleverne markerede ham på dagen ved at skrive små kærlige hilsner på et væld af små lapper, der blev anbragt på hans dør som en morgenoverraskelse, med flag, ballonger og terpentiner.

Desuden sang mange af skolens elever og ansatte fødselsdagssang for ham ved morgensamlingen, hvor rektor sagde tak for de søde hilsner, læste et par stykker af dem op og sluttede af med et rørt: ”I er de bedste.” Netop den indstilling til eleverne kendetegner Thams’ forhold til eleverne. Hans dør står altid åben, han deltager engageret i skolens fodboldturnering ”Harders Cup”, han er synlig på gangene i både hverdagen og eksamensperioden, og han tager såvel elevernes rettigheder og forpligtelser dybt alvorligt. Samtidigt driver Bjarne Thams en skole, der siden 2005 er blevet mere og mere tilpasset moderne klimabehov, og som takket være elevernes og lærernes store indsats hvert år fører skolens karaktersnit op blandt de 4 højeste i regionen. Thams har deltaget i regeringens arbejde med digital dannelse for unge, repræsenterer regionens rektorer i fælleskampagnen ”glæd dig til gymnasiet” og er aktivt medlem i Solrød Gymnasiums Miljøråd. Den 19.12.2018 har skolens bestyrelse inviteret til fødselsdagsreception for Thams på skolens lærerværelse, når undervisningen er slut og alle elever er gået glade på weekend.


 

Bjarne Thams blev ansat som rektor på Solrød Gymnasium den 1.12.2005. Han er født i 1957 i Hjordkær i Sønder-jylland og er kandidat i datalogi med bifag i matematik. Ligeledes har han læst på The London Institute for Contem-porary Christianity og han er bestyrelsesmedlem i Danske Gymnasier. Før sin stilling som rektor i Solrød var Bjarne Thams udviklingschef på Kongsholm Gymnasium og Gymnasiesekretær i KFS Kristeligt Forbund for Studerende. Han har taget en MPG (Master og Public Governance) og besidder en bestyrelsespost i CeFU (Center For Ungdomsforskning)​. Han er gift og har tre børn.​

Kilde: Solrød Gymnasium


Flere artikler

Farverig fredag - mal sparedyr

18-01-2018
En fin sparegris kan være rigtig god, når lommepenge og små pengegaver skal spares op indtil de skal bruges på det helt rigtige!

FAUSOL trives i Top-Toys tidligere domicil – og ejeren har et nytårsønske

18-01-2018
Ved årsskiftet er det præcis et år siden, at adm. direktør Kim Faurbjerg for FAUSOL overtog den kæmpe store, ledige bygning på Roskildevej 16 i Tune. Her har Top-Toy og ophavsmanden til Fætter BR tidligere haft domicil. Kims nytårsønske er, at der etableres en base for virksomheder, der har med e-handel og detailhandel at gøre i bygningen, hvor der kan komme synergier mellem virksomhederne. Det fortalte han til Greves erhvervs- og turistchef, der var på besøg for at høre, hvad hun kan gøre for at bidrage til, at ønsket går i opfyldelse.

Nye iværksættere bag NeuroFokus ser optimistisk på fremtiden

18-01-2018
50-årige Tanja Møller Holm og 47-årige Mette Storm Jørgensen har arbejdet sammen som afdelingssygeplejerske og klinisk sygeplejespecialist med behandling af hjerneskadede inden for psykiatrien siden 2008. For et halvt år siden valgte de to specialister at starte egen virksomhed sammen. Efter nu at have afsluttet en uddannelse som iværksætter, hvor de gennem tre måneder arbejdede målrettet med deres forretningsidé, er Tanja og Mette i dag fulde af optimisme. De har nemlig lige taget hul på deres salg og har efter ganske få henvendelser allerede landet deres første to kunder.

Strandvejstorvet forskønnes for to mio. kr.

15-01-2018
Som en del af helhedsplanen for Solrød Centret skal Strandvejstorvet renoveres med springvand og ny belægning, samtidig bliver de to nuværende cykelstier over torvet til en.

Støv feder, så kom i gang med støvsugeren

15-01-2018
Hvis dit nytårsforsæt er at slanke dig, er det en god idé at få gang i støvekluden og din støvsuger. Det lyder måske ikke super opløftende, men støv i dit hjem gør dig faktisk tykkere, viser ny forskning. Men fortvivl ikke ... Her får du en sjov og anderledes træningsguide, som Electrolux har lavet sammen med FysioDanmark A-Fys i Solrød, der viser dig, hvordan du kan bruge din støvsuger som træningsmakker. Så kan du nærmest støvsuge dit fedt væk og få flere muskler på samme tid, mens du gør rent.

Når ledelse går i blodet

15-01-2018
Bo Christiansen fra Borup og Birgit Ellegaard fra Haslev er i gang med den populære grundlæggende lederuddannelse på Kursuscentret på Køge Handelsskole og begge har fået smag for ledelse og drømmer om at fortsætte op ad uddannelsestrappen med ledelse på akademiniveau.

Rekordmange besøg og større produktion end forventet

15-01-2018
Med en tredobling af bookede rundvisninger, en produktion, der lå over forventningerne og lanceringen af nyt undervisningsmateriale til folkeskolen har 2017 på mange måder været et positivt år for Solrød Biogas. Solrød Biogas kan nu levere el svarende til langt over halvdelen af husstandene i Solrød Kommune.

Greves nye turistbrochure for 2018 er udkommet

15-01-2018
Greves turistbrochure er nu på gaden i en opdateret version med nye sommerbilleder og nyttige informationer om Greve Kommunes seværdigheder og skønne steder. Brochurens formål er at give turister og borgere inspiration til gode oplevelser og ophold i Greve Kommune. Brochuren er på dansk og oversat til engelsk og tysk, da den også henvender sig til udenlandske turister.

Morgen Bryllup i Solrød Svømmehal

12-01-2018
Det hele startede på bane 3

Musikalsk foredrag om Benny Andersen

11-01-2018
Kom til musikalsk foredrag om Benny Andersen i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter, hvor Jeannet Ulrikkeholm fortæller om Bennys forfatterskab og synger nogle af hans sange.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online