Fogedaktion – Stevns, Køge, Solrød og Greve

4. januar 2018

Hvis du bor i Stevns, Køge, Solrød eller Greve Kommune og er eftersøgt af fogedretten, så er det nu, du skal tage kontakt til fogedretten i Roskilde.

Politiet i Midt og Vestsjælland vil i den kommende tid lave en aktion, hvor alle, som er søgt til fogeden, vil blive anholdt hvor og når de træffes. 

I forbindelse med aktionen kan man risikere, at blive anholdt af politiet både derhjemme, på alle tider af døgnet og på arbejdspladsen. 

Det kan man undgå, hvis man selv henvender sig til fogedretten og får afklaret sit mellemværende. 


Erfaringsvis ved politiet, at mange med et uafklaret forhold med fogedretten selv henvender sig, når man begynder at mærke, at politiet ånder en i nakken. Det håber vi også vil ske denne gang, så vi slipper for at skulle lave så mange anholdelser, og borgerne skynder sig at få bragt sagerne i orden.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi


Flere artikler

Forsøg på bedrageri – Solrød Center, Solrød Strand

18-01-2018
Kl. 12:25 anmeldte personalet i en høreapparatforretning, at en mand tirsdag d. 16/01 kl. ca. 16:30 havde villet bestille en tid til en pårørende, da han under tidsbestillingen blev ringet op af en bekendt, der via sit arbejde som taksator kunne tilbyde billige TV på grund af en vandskade.

Skrigende kvinde på vejen – Blokhusvej, Solrød Strand

18-01-2018
Kl. 23:02 fik politiet flere henvendelse om en skrigende kvinde, der løb forvirret rundt på vejen.

19 personer taget i fogedaktion – Køge, Stevns, Solrød og Greve kommuner

11-01-2018
Flere patruljer fra politistationen i Køge var tidligt på færde onsdag morgen for at banke på dørene hos nogle af de borgere, som ikke havde reageret på en indkaldelse til fogedretten og derfor nu var blevet efterlyst af politiet til fremstilling i fogedretten i Roskilde ved politiets foranstaltning.

Hastighedskontrol – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

08-01-2018
Kl. 20:20 målte færdselspolitiet en polsk bilist til at køre med mindst 189 km/t ad motorvejen i sydlig retning mod højst tilladt 110 km/t. Bag rattet sad en 31-årig mand fra Polen, som i forvejen var efterlyst af København Vestegns politi i anledning af retsmøde i forbindelse med en anden overtrædelse af færdselsloven.

Fyrværkeridel fundet – Christians Torv, Solrød Strand

08-01-2018
Kl. 10:02 rettede en 12-årig dreng fra Solrød Strand henvendelse til politiet, fordi han havde fundet noget, der mindede om en mindre krysantemumbombe.

Landsdækkende politikontrol ved skoler

08-01-2018
I uge 2 vil alle landets politikredse gennemføre færdselskontrol på skolevejene. Det skal gøre vejene mere sikre og være med til at forebygge at børn og unge kommer til skade, når de går eller cykler til og fra skole.

Fortsat behov for indsats mod spirituskørsel

01-01-2018
I perioden fra den 30. november til den 26. december gennemførte politiet de traditionelle "julespritkontroller" i trafikken.

Indbo kastet ud ad vindue – Snedkergangen, Karlslunde

28-12-2017
Kl. 10:26 rykkede politiet ud til en lejlighed, hvorfra der blev smidt indbo ud ad vinduet og ned på en p-plads.

Ild i aviser – Stationspladsen, Havdrup

28-12-2017
Kl. 00:20 rykkede politiet ud til området ved togstationen for at lede efter tre drenge, som havde stået ved en skraldespand, hvorfra der kom flammer op.

OPFØLGNING - Varetægtsfængsling – Vold / trusler / våbenlovgivningen mv. – Hovedgaden, Havdrup

25-12-2017
Den 24-årige mand fra Solrød, som om natten til torsdag d. 21/12-17 blev anholdt for vold og trusler med et skydevåben mod en 26-årig kvinde fra Havdrup, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for vold, ulovlig tvang, trusler og ulovlig våbenbesiddelse.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online