Nu kan du søge om støtte hos Idrætsanlægsfonden

4. januar 2018

Borgere og foreninger kan nu søge støtte til at etablere, renovere eller ombygge idræts- eller motionsfaciliteter i 2018 hos Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond.

Går du eller din forening med ideer, tanker eller konkrete projekter til, hvordan netop jeres idrætsanlæg kan udvikles og ønsker at søge støtte hertil?

Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond indbyder borgere og foreninger til at søge støtte til at etablere, renovere eller ombygge idræts- eller motionsfaciliteter i 2018.


Retningslinjerne for ansøgningerne og ansøgningsskemaet til Idrætsanlægsfonden findes på 
www.solrod.dk/borger/fritid-og-kultur/tilskud-og-stoette

Ansøgningen skal være Solrød Kommune – Kultur & Fritid i hænde senest torsdag den 1. februar 2018

Ansøgninger sendes til Afdelingen for Kultur & Fritid, Solrød Center 4, 2680 Solrød Strand – gerne pr. mail til kulturfritid@solrod.dk

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Det lokale naturråd

18-01-2018
Naturrådet skal frem til d. 15 juli 2018 arbejde med udpegning af arealer, der skal indgår i Grønt Danmarkskort. Beslutningen om sammensætning af rådets medlemmer blev offentliggjort d. 15. januar.

Lungesyge puster liv i nyt netværk i Solrød

18-01-2018
Selvom lungesygdomme kræver, at man tager sit helbred alvorligt, så kan det være svært at opretholde motivationen, når man står alene med sin sygdom. Derfor er frivillige ildsjæle, Lungeforeningen og Solrød Kommune gået sammen om at starte et netværk for borgere med KOL i Solrød Kommune.

Nu går million-byggeri af daginstitution i gang

18-01-2018
Der bliver højt til loftet og masser af plads til leg og kreativitet i den moderne tilbygning til daginstitutionen Bølgen, som borgmester Niels Hörup sammen med udvalgsformand Kim Sunesen mandag 15. januar tog første spadestik til.

Nu begynder forskønnelsen af Strandvejstorvet

08-01-2018
Hyggestunder i både sol og skygge, en tydligt markeret cykelsti og vandområder, hvor børnene kan plaske rundt. Det er i hovedtræk de forandringer, der er på vej på Strandvejstorvet. For Strandvejstorvet står over for en forskønnelse, og mandag den 8. januar indtager håndværkerne torvet og begynder arbejdet.

Borgmesterens nytårshilsen 2017

01-01-2018
Her kan du læse borgmester Niels Hörups nytårshilsen.

Flasker og glas i storskrald

25-12-2017
Når du sætter flasker og glas ud til storskrald skal du bruge de særlige sække, der er udleveret af Solrød Kommune.

Diabetikere jubler over motivationsinitiativ i Solrød

25-12-2017
Verner Christensen startede i efteråret en støttegruppe op for borgere med diabetes type 2 og deres pårørende. Gruppen har netop afsluttet et godt forløb, og et nyt forløb starter op til januar - der stadig er åbent for tilmeldinger.

Millioner til værdig ældrepleje i Solrød

21-12-2017
Næsten 3,7 mio. kr. går i 2018 til forskellige tiltag under værdighedspolitikken, som skal sikre en endnu bedre ældrepleje i Solrød Kommune.

Havdrup Allé åbner for gennemkørsel

21-12-2017
Fredag den 22. december er der officiel indvielse af Havdrup Allé, som samtidig bliver forlænget med Havdrup Centervej, der skifter navn til Havdrup Allé.

Særligt ”Solrød-DNA” skal ruste elever til livet

21-12-2017
En ambitiøs vision for Solrød Kommunes skoler skal sikre eleverne en unik eksistentiel ballast og samtidig fastholde de lokale folkeskoler i toppen fagligt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online