Fernisering af konfirmandernes malerier

4. december 2017

Der afholdes fernisering af konfirmandernes malerier, tirsdag d. 5. december, kl. 17:00 til 19:00 i Jersie Menighedshus.

Billedkunstner Lise Højer har i efteråret arbejdet med konfirmanderne i Jersie Kirke og det er der kommet nogle flotte malerier ud af. Konfirmanderne fik en bunden opgave med udgangspunkt i et religiøst motiv. De skulle med dette motiv lære teknikken at overføre et billede til lærred, og herefter male deres eget maleri med deres helt eget udtryk. 


Resultatet af dette forløb kan vi alle se til ferniseringen, hvor der bydes på lidt snack og saftevand/en drink. 

Konfirmanderne og Lise Højer er til stede og kan svare på spørgsmål og fortælle om processen. 

Vi håber mange har lyst til at komme til ferniseringen og støtte op om konfirmandernes produktioner.Kilde: Jersie-skensved.dk


Flere artikler

Julen i Solrød Sogn 2017

14-12-2017
Her kan du se hvad de forskellige kirker i Solrød Sogn byder på i juletiden.

Lillejuleaften omkring et flygel

11-12-2017
Kom i stemning til juleaften, lørdag den 23. december kl. 15:30 i Solrød Strandkirke.

Sorggrupper i Havdrup Kirke - opstart i januar

07-12-2017
Alle får ondt i livet, før eller siden. For livet er så meget og ind imellem tager det en uventet drejning, og du må følge med. Men hvem siger, du behøver at gøre det alene?

Korenes julekoncert i Solrød Strandkirke

07-12-2017
Kom og oplev Solrød Strandkirkes Børne-, Junior & Pigekor og Solrød StrandKor med musikalske gæster folde sig ud med traditionelle og nye julesange og syng selv med på fællessangene.

Tirsdagscafeen - Juleafslutning

07-12-2017
Så er det tid til vores juleafslutning med gløgg og æbleskiver - julehistorie og julehygge. Kom og vær med tirsdag den 12. december kl. 14 i Solrød Strandkirke.

Hakkebøf og håndtryk for herrer i Havdrup

04-12-2017
Havdrup kirkes nye initiativ "Mænd & Mad" er i gang.

De 9 læsninger i Solrød Strandkirke

04-12-2017
Mens vi venter på julen, så lad os høre hele historien- fra begyndelsen. Hvad kom før Jesu fødsel og hvordan mon det hele skal ende? Denne gudstjeneste er en dejlig blanding af læsning af bibelsketekster og sange, der understreger teksternes pointer.

Julekoncert med Joyful Noise

30-11-2017
Igen i år synges julen ind til glade rytmer fra Gospelkoret Joyful Noise. Koret holder deres traditionsrige julekoncert i Solrød Strandkirke lørdag d. 2. december kl. 15. Der er gratis entré.

Julehjælp i Havdrup

30-11-2017
Havdrup Kirke uddeler hvert år julehjælp. Det er penge, som er indsamlet i løbet af året ved kirkens mange arrangementer som fx Skt. Hans, høstmarked og Spil Dansk. Hvis man bor i Havdrup Sogn og har svært ved at få julen til at hænge økonomisk sammen, kan man søge om julehjælp fra kirken. Børnefamilier har fortrinsret.

Syng julen ind med Adventskvartetten

27-11-2017
Kom og vær med til at synge julen ind i vores fine gamle landsbykirke, tirsdag den 5. december kl. 19:30 i Solrød Kirke.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online