Sponsering og samarbejde med EDC Solrød

4. december 2017

Havdrup Fodbold kan mønstre en senior afdeling med op imod 65 medlemmer fordelt på 3 hold. Med den fart afdelingen vokser, har der også været et stigende ønske fra holdene om, at få nyt kamptøj og derfor er det glædeligt, at EDC mæglerne Solrød har sponseret tøj til et af holdene.

Samtidig med aftalen om sponsorering af kamptøj så har Havdrup Fodbold også lavet en supplerende aftale med EDC mæglerne Solrød, som i sin enkelthed går ud på, at for hver henvisning EDC mæglerne Solrød får fra klubbens medlemmer og som ender med en aftale om et salg via EDC mæglerne Solrød, så får Havdrup Fodbold Kr. 2000,00. Så kender du nogen som går i salgstanker så henvis dem gerne til EDC mæglerne Solrød og husk, at nævne at de er henvist af Havdrup Fodbold.


Havdrup Fodbold er utrolig stolte over, at kunne byde endnu en ny sponsor velkommen i klubben og vi vil gerne rette en kæmpestor tak til EDC mæglerne Solrød for sponsering af kamptøj. Vi har stadigvæk 2 seniorhold, som søger sponsorer så har du kendskab til en virksomhed som kunne tænke sig, at høre mere så kontakt gerne sponsoransvarlig på berit08@hgi-fodbold.dk 

Kilde: Hgi-fodbold.dk


Flere artikler

Nytårs Event med Havdrup Gymnastik

14-12-2017
Så skal julesulet trænes af til nytårsaften, og vi slutter året med fantastisk formiddagstræning af vores dygtige Yoga-, Dancefit-, Bokse- og Løbeinstruktører, søndag d. 31/12 KL. 09.00-11.30 i HIC.

Tak for støtten i 2017

11-12-2017
Det har været et fantastisk år for Havdrup Fodbold når det kommer til sponsorer. I år 2017 har vi sagt velkommen til ikke mindre end 7 nye holdsponsorer og deres støtte er en uvurderlig hjælp til Havdrup Fodbold.

Medalje regn over Solrød svømmere

11-12-2017
Solrød deltog søndag i Slagelse svømmeklub''s årlige Julestævne. Vi havde hele 29 svømmere med til stævnet.
De øvrige deltagere var fra Slagelse, Herlufsholm og Korsør svømmeklubber. De mange svømmere fra Solrød er efterhånden ved at få styr på de mange ting, man skal for at svømme hurtigt og det resulterede, til dette stævne i hele 26 GULD + 31 SØLV + 16 BRONZE medaljer, samt et hav af vundne heats, som også gav præmier.

Sikker liga-sejr sikrede andenpladsen

11-12-2017
Torsdag aften var SSB''s ligaspillere igen i ilden på udebane mod Odense OBK. Missionen var klar: Med en sejr kunne solrødderne sikre den vigtige andenplads i grundspillet.

Niclas Nøhr ansat på SG-eliteidræt

07-12-2017
Solrød Gymnasium har i mange år tilbudt studieretninger med mulighed for morgentræning i skemaet. Det sker på ordningen SG-eliteidræt, og nu har skolen ansat verdensklassespilleren Niclas Nøhr som træner på badmintonlinjen.

SSB holder fast i toppen

07-12-2017
Solrødderne levede op til favoritværdigheden, da man tirsdag tog imod Højbjerg i badmintonligaen. SSB var inden kampen med i topstriden i ligaen, mens Højbjerg holder til længere ned i rækken. Og der var da heller ingen slinger i valsen, da Mia Blichfeldt hurtigt fik nedkæmpet gæsternes damesingle, Iben Bergstein med de sikre cifre 21-13 og 21-11.

Stor søndag i Jersie Hallen

07-12-2017
Jersie Håndbold byder på masser af musik og larm i hallen og IKKE mindst FEDT håndbold og sikkert også en eller to overraskelser i Cafeteriet.

Vigtig ligakamp tirsdag aften

04-12-2017
Det spidser til i toppen af Badmintonligaen og kampen om den vigtige andenplads er stadig helt åben. Kom og støt Mia Blichfeldt og resten af ligaholdet når de kæmper for tre point, tirsdag d. 5 december kl. 19.00 imod Højbjerg.

Flot ligasejr i Aarhus

04-12-2017
Der var lagt op til et tæt topopgør, da SSB fredag aften gæstede Aarhus AB i badmintonligaen, hvor tresætsdramaerne da også kom til at præge duellen mellem de to klubber.

Turneringsresultater fra SSB

27-11-2017
Her kan du se Solrød Strand Badmintonklubs seneste turneringsresultater.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online