Gamle elever festede på Handelsskolen

4. december 2017

Tidligere studenter fra Køge Handelsgymnasium mødtes fornylig til gamle elevers fest i KHS Cafe på Køge Handelsskole. I år fejrede årgang 1997 deres 20-års jubilæum.

Festen er en tradition den første lørdag i november. Traditionen opstod, da lærer Henrik Kureer tog initiativ til at starte en gamle elevers forening i 1990/1991. Gamle elever fra Køge Handelsskole, forkortet GEKH, består af en bestyrelse af tidligere elever, der frivilligt bruger nogle dage om efteråret til at mødes for at planlægge, arrangere og afvikle festen for hundredvis af glade og feststemte tidligere elever på Køge handelsgymnasium. Med i foreningen er også to lærere, som står for kontakten mellem bestyrelsen og skolen: Henrik Kureer, som startede foreningen i sin tid, og Linda Jeppesen, som har været ansat på Køge Handelsgymnasium i 3½ år, og som er ny i bestyrelsen fra i år. 

”Jeg er selv tidligere student fra Køge Handelsskole, og var i mange år med i GEKH som bestyrelsesmedlem og formand, så jeg kender alt til at arrangere og afvikle festen – om end, der er sket lidt på den digitale front. Selve bestyrelsen består stadig af den samme type mennesker, som da jeg selv var med som tidligere elev: Fællesskabsorienterede, festlige og engagerede unge mennesker, som brænder for traditionerne omkring GEKH og festen i november,” fortæller Linda Jeppesen. 


I år fejrer Linda Jeppesen sit eget 20-års jubilæum til festen sammen med ni andre elever fra årgang 1997, og fremhæver især det traditionsrige ved at de mødes på skolen. I anledning af 20-års jubilæet bød Køge Handelsskole på et glas champagne og en lille snack, inden den officielle fest. Selvom det er længe siden, at årgang ’97 har festet på skolen, så ser alle altid frem til gensynet på og med skolen.

”Vi har holdt fast i at komme til festerne i mange år, efter at vi var gået ud, men på et tidspunkt spredes man naturligvis på grund af børn, uddannelser og jobs, og deltagelsen til festen første lørdag i november dalede. Vi er nærmest gået i ti forskellige retninger, så en eksamen fra Køge Handelsgymnasium kan bruges til meget. Jeg selv har en cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet og er nu gymnasielærer her på skolen, mens de andre fx tæller en jurist, en journalistuddannet, der arbejder med marketing for TIVOLI, et par selvstændige inden for it og marketing og en CFO hos SamsøeSamsøe,” siger Linda Jeppesen.

Kilde: Køge Handelsskole


Flere artikler

Jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen

18-10-2018
Jersie Sognehus inviterer til jazzsalmekoncert med Hans Anker Jørgensen, søndag d. 28. oktober kl. 16:00.

Solrød Bibliotek anbefaler: Stadig savnet

18-10-2018
En utroligt spændende krimi om en kvinde der kidnappes og holdes indespærret i et helt år.

Modeshow i Solrød Center

18-10-2018
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Aleris Omsorg skifter ejer til Ambea

18-10-2018
Aleris Omsorg, der til dagligt drifter den private del af Plejecenter Christians Have, har fået ny ejer.

Spil Dansk Ugen

18-10-2018
Uge 44 er musiklivets festuge landet over – og selvfølgelig også i Solrød Kommune, hvor der ugen igennem kommer til at være et hav af arrangementer og aktiviteter med udgangspunkt i dansk musik og den danske sangskat.

Musikalsk foredrag om John Mogensen

18-10-2018
Onsdag d. 7. november kl. 19 inviterer Solrød Bibliotek til foredrag om en af Danmarks største musikpersonligheder.

Greve-Solrød Taxi går til Dantaxi 4x48

17-10-2018
Fra årsskiftet bliver Greve-Solrød Taxi til Dantaxi 4x48

Stor international jazzstjerne gæster Køge! Er du til jazz- og swingmusik så bliver det ikke bedre.

17-10-2018
Den svenske jazzdronning Gunhild Carling kommer til Køge lørdag d.27.oktober på Teaterbygningen.

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening i Solrød

15-10-2018
Invitation til at deltage i årsmødet

Bredt politisk samarbejde er en mærkesag for Venstre i Solrød

15-10-2018
I Solrød værner vi om en historisk tradition: Det samarbejdende byråd. Det brede samarbejde er til glæde for borgere, foreninger, virksomheder og de 1.700 ansatte i kommunen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online