Gamle elever festede på Handelsskolen

4. december 2017

Tidligere studenter fra Køge Handelsgymnasium mødtes fornylig til gamle elevers fest i KHS Cafe på Køge Handelsskole. I år fejrede årgang 1997 deres 20-års jubilæum.

Festen er en tradition den første lørdag i november. Traditionen opstod, da lærer Henrik Kureer tog initiativ til at starte en gamle elevers forening i 1990/1991. Gamle elever fra Køge Handelsskole, forkortet GEKH, består af en bestyrelse af tidligere elever, der frivilligt bruger nogle dage om efteråret til at mødes for at planlægge, arrangere og afvikle festen for hundredvis af glade og feststemte tidligere elever på Køge handelsgymnasium. Med i foreningen er også to lærere, som står for kontakten mellem bestyrelsen og skolen: Henrik Kureer, som startede foreningen i sin tid, og Linda Jeppesen, som har været ansat på Køge Handelsgymnasium i 3½ år, og som er ny i bestyrelsen fra i år. 

”Jeg er selv tidligere student fra Køge Handelsskole, og var i mange år med i GEKH som bestyrelsesmedlem og formand, så jeg kender alt til at arrangere og afvikle festen – om end, der er sket lidt på den digitale front. Selve bestyrelsen består stadig af den samme type mennesker, som da jeg selv var med som tidligere elev: Fællesskabsorienterede, festlige og engagerede unge mennesker, som brænder for traditionerne omkring GEKH og festen i november,” fortæller Linda Jeppesen. 


I år fejrer Linda Jeppesen sit eget 20-års jubilæum til festen sammen med ni andre elever fra årgang 1997, og fremhæver især det traditionsrige ved at de mødes på skolen. I anledning af 20-års jubilæet bød Køge Handelsskole på et glas champagne og en lille snack, inden den officielle fest. Selvom det er længe siden, at årgang ’97 har festet på skolen, så ser alle altid frem til gensynet på og med skolen.

”Vi har holdt fast i at komme til festerne i mange år, efter at vi var gået ud, men på et tidspunkt spredes man naturligvis på grund af børn, uddannelser og jobs, og deltagelsen til festen første lørdag i november dalede. Vi er nærmest gået i ti forskellige retninger, så en eksamen fra Køge Handelsgymnasium kan bruges til meget. Jeg selv har en cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet og er nu gymnasielærer her på skolen, mens de andre fx tæller en jurist, en journalistuddannet, der arbejder med marketing for TIVOLI, et par selvstændige inden for it og marketing og en CFO hos SamsøeSamsøe,” siger Linda Jeppesen.

Kilde: Køge Handelsskole


Flere artikler

Parkeringspladsen ved Solrød Tennis Klub

14-12-2017
På mandag den 18. december påbegynder Solrød Kommune en midlertidig renovering af P-pladsen ved tennisklubben.

Juleværksted & live julemusik i Solrød Center på søndag

14-12-2017
Vi byder indenfor i vores populære Juleværksted. Solrød FC sælger juletræer ved Strandvejstorvet og De Bøjede Søm spiller hyggelig julemusik i Centergaden.

Er du UngSolrøds nye lektiehjælper?

14-12-2017
Har du lyst til at være med til at give de unge et rigt og udviklende fritidsliv, og kunne du tænke dig at bruge et par timer om ugen i samvær med unge fra 7. – 9. klasse?

REKORDMANGE BØRNEFAMILIER I REGION SJÆLLAND SØGER JULEHJÆLP HOS MØDREHJÆLPEN

14-12-2017
Antallet af ansøgninger om julehjælp fra Mødrehjælpen er allerede 20 procent højere end sidste år. "Vi har brug for økonomisk opbakning, så vi kan hjælpe flere," siger direktør.

Bibliotekets åbningstider jul - nytår

14-12-2017
Biblioteket har åbent for selvbetjent bibliotek hver dag kl. 7.00 - 22.00 undtagen d. 31. december, hvor der lukkes helt kl. 15.00.

Brugte brudekjoler skal lokke rige asiatiske brudepar til Danmark

14-12-2017
Lea Kaliszan, der i marts 2017 åbnede butikken Brides by Kaliszan i Jersie, har med et 12-tal til eksamen i uddannelsen ´Iværksætteri i praksis´ fået mod på at forfølge sin drøm om at udleje brugte brudekjoler ikke bare til danskerne men også til unge, rige asiatiske brude.

Spændende lørdag i Solrød Center

11-12-2017
Lørdag 16. december byder Solrød Center på juleboder, Palle Pirat Juleshow, Hestevogn og Juleværksted.

Musikalske krydser i valgkampen

11-12-2017
Valget er overstået. Alligevel blev der sat krydser, da Ældre Sagen i Solrød for nylig havde besøg af den TV-aktuelle musikquiz "Syng Med & Tip et Hit". Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik sammen med fru Karin et veloplagt publikum til at synge og sætte krydser, da showet kom forbi Solrød Centret.

1105 SOLRØD-HUSSTANDE BRUGER HAVEN SOM POSTHUS I JULEN

11-12-2017
Sidste år købte 53 pct. af sjællænderne julegaver online, men forventningen er, at endnu flere vil gøre det i år. Mens julehandlen på nettet boomer, har mange Solrød- og Havdrup-borgere gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage julepakkerne.

Stort tillykke til 11 gazeller fra Greve – heraf er syv nye på gazellelisten

11-12-2017
11 virksomheder fra Greve Kommune er at finde i Dagbladet Børsens liste over årets gazeller. Heraf er syv helt nye Grevegazeller. En af de virksomheder, der for første gang har fået en gazelle, er det danske telemarketinghus Lead Telemarketing ApS, som ligger med udsigt over vandet og bådene i Greve Marina.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online