Gamle elever festede på Handelsskolen

4. december 2017

Tidligere studenter fra Køge Handelsgymnasium mødtes fornylig til gamle elevers fest i KHS Cafe på Køge Handelsskole. I år fejrede årgang 1997 deres 20-års jubilæum.

Festen er en tradition den første lørdag i november. Traditionen opstod, da lærer Henrik Kureer tog initiativ til at starte en gamle elevers forening i 1990/1991. Gamle elever fra Køge Handelsskole, forkortet GEKH, består af en bestyrelse af tidligere elever, der frivilligt bruger nogle dage om efteråret til at mødes for at planlægge, arrangere og afvikle festen for hundredvis af glade og feststemte tidligere elever på Køge handelsgymnasium. Med i foreningen er også to lærere, som står for kontakten mellem bestyrelsen og skolen: Henrik Kureer, som startede foreningen i sin tid, og Linda Jeppesen, som har været ansat på Køge Handelsgymnasium i 3½ år, og som er ny i bestyrelsen fra i år. 

”Jeg er selv tidligere student fra Køge Handelsskole, og var i mange år med i GEKH som bestyrelsesmedlem og formand, så jeg kender alt til at arrangere og afvikle festen – om end, der er sket lidt på den digitale front. Selve bestyrelsen består stadig af den samme type mennesker, som da jeg selv var med som tidligere elev: Fællesskabsorienterede, festlige og engagerede unge mennesker, som brænder for traditionerne omkring GEKH og festen i november,” fortæller Linda Jeppesen. 


I år fejrer Linda Jeppesen sit eget 20-års jubilæum til festen sammen med ni andre elever fra årgang 1997, og fremhæver især det traditionsrige ved at de mødes på skolen. I anledning af 20-års jubilæet bød Køge Handelsskole på et glas champagne og en lille snack, inden den officielle fest. Selvom det er længe siden, at årgang ’97 har festet på skolen, så ser alle altid frem til gensynet på og med skolen.

”Vi har holdt fast i at komme til festerne i mange år, efter at vi var gået ud, men på et tidspunkt spredes man naturligvis på grund af børn, uddannelser og jobs, og deltagelsen til festen første lørdag i november dalede. Vi er nærmest gået i ti forskellige retninger, så en eksamen fra Køge Handelsgymnasium kan bruges til meget. Jeg selv har en cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet og er nu gymnasielærer her på skolen, mens de andre fx tæller en jurist, en journalistuddannet, der arbejder med marketing for TIVOLI, et par selvstændige inden for it og marketing og en CFO hos SamsøeSamsøe,” siger Linda Jeppesen.

Kilde: Køge Handelsskole


Flere artikler

Rekordmange danskere deler deres ferieoplevelser på sociale medier

19-07-2018
Fire ud af ti danskere laver opdateringer på sociale medier, når de er på ferie

Cirkus Baldoni præsenterer DANISH DYNAMITE

19-07-2018
Cirkus Baldoni er atter på vej

Fredagstræf med underholdning

19-07-2018
Salen i Jersie Sognehus venter på at blive indtaget af Fredagstræf, fredag den 27. juli kl. 17:00 til 21:00.

Sjov Sommer - Modellervoks med plantefarver - 0.-3. klasse

19-07-2018
I workshoppen her kan du lære at lave din egen modellervoks med plantefarve. Først skal farverne laves af planter og grønsager, og bagefter laves selve modellervoksen. Til sidst bliver der tid til at slippe fantasien løs og bygge og lege med den hjemmelavede modellervoks. Alle deltagere får en opskrift med hjem.

Gokart og motorlære med UngSolrød

19-07-2018
Er du vild med at køre Gokart og ka´ du li´ at have en skiftenøgle i hånden? Så er dette hold lige noget for dig!

Tag rejseguiden med i lommen

19-07-2018
Lån rejsebøger på eReolen og eReolen Global.

Ponyen Baloo bragte grin og glæde frem på Christians Have

16-07-2018
Hvem siger, at heste ikke hører hjemme på et plejecenter? I hvert fald ikke beboerne på Christians Have, som torsdag jublede over et fornemt besøg af ponyen Baloo.

En lille måned til Seebach Jam i Solrød Center

12-07-2018
Seebach Jam kommer og spiller til den næste Festlige Fyraftens Fredag i Solrød Center 10. august.

Filmværkstedet hos UngSolrød

12-07-2018
Har du en god idé til en film? Er du god til at skrive historier? Elsker du at se film, og er interesseret i, hvordan man laver dem? Er du interesseret i hvordan man planlægger, optager og redigerer film? – Så er du landet det rette sted.

Sjov Sommer - FIFA 18 turnering på biblioteket

12-07-2018
Er du den bedste i Solrød til FIFA18? Så tilmeld dig sommerens PS4 Pro turnering på biblioteket.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online