Gamle elever festede på Handelsskolen

4. december 2017

Tidligere studenter fra Køge Handelsgymnasium mødtes fornylig til gamle elevers fest i KHS Cafe på Køge Handelsskole. I år fejrede årgang 1997 deres 20-års jubilæum.

Festen er en tradition den første lørdag i november. Traditionen opstod, da lærer Henrik Kureer tog initiativ til at starte en gamle elevers forening i 1990/1991. Gamle elever fra Køge Handelsskole, forkortet GEKH, består af en bestyrelse af tidligere elever, der frivilligt bruger nogle dage om efteråret til at mødes for at planlægge, arrangere og afvikle festen for hundredvis af glade og feststemte tidligere elever på Køge handelsgymnasium. Med i foreningen er også to lærere, som står for kontakten mellem bestyrelsen og skolen: Henrik Kureer, som startede foreningen i sin tid, og Linda Jeppesen, som har været ansat på Køge Handelsgymnasium i 3½ år, og som er ny i bestyrelsen fra i år. 

”Jeg er selv tidligere student fra Køge Handelsskole, og var i mange år med i GEKH som bestyrelsesmedlem og formand, så jeg kender alt til at arrangere og afvikle festen – om end, der er sket lidt på den digitale front. Selve bestyrelsen består stadig af den samme type mennesker, som da jeg selv var med som tidligere elev: Fællesskabsorienterede, festlige og engagerede unge mennesker, som brænder for traditionerne omkring GEKH og festen i november,” fortæller Linda Jeppesen. 


I år fejrer Linda Jeppesen sit eget 20-års jubilæum til festen sammen med ni andre elever fra årgang 1997, og fremhæver især det traditionsrige ved at de mødes på skolen. I anledning af 20-års jubilæet bød Køge Handelsskole på et glas champagne og en lille snack, inden den officielle fest. Selvom det er længe siden, at årgang ’97 har festet på skolen, så ser alle altid frem til gensynet på og med skolen.

”Vi har holdt fast i at komme til festerne i mange år, efter at vi var gået ud, men på et tidspunkt spredes man naturligvis på grund af børn, uddannelser og jobs, og deltagelsen til festen første lørdag i november dalede. Vi er nærmest gået i ti forskellige retninger, så en eksamen fra Køge Handelsgymnasium kan bruges til meget. Jeg selv har en cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet og er nu gymnasielærer her på skolen, mens de andre fx tæller en jurist, en journalistuddannet, der arbejder med marketing for TIVOLI, et par selvstændige inden for it og marketing og en CFO hos SamsøeSamsøe,” siger Linda Jeppesen.

Kilde: Køge Handelsskole


Flere artikler

Mere bus til borgerne i Viby og Havdrup

15-03-2018
Snart bliver det nemmere for borgerne i Havdrup, Viby og omegn

Hornsleth kunstudstilling i Solrød Center

15-03-2018
Hornsleth udstiller kunst i Solrød Center 18a, lige over for Superbrugsen, fra torsdag d. 15. til søndag d. 18 marts.

Endnu en SG'er der følger drømmen

15-03-2018
Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her.

Bioklubben - filmklub for børn på 8-13 år

15-03-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15-03-2018
Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

Safari LIVE og CLASSIC vender tilbage med stjernespækket line-up i Knuthenborg Safaripark

15-03-2018
Dansk Folkehjælp kan i dag afsløre programmet for Safari LIVE og Safari CLASSIC, som finder sted den 23. og 24. juni 2018 i Knuthenborg Safaripark. Til Safari LIVE kan man glæde sig til Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens Safari CLASSIC byder på Poul Krebs, Ida Corr og Slesvigske Musikkorps.

Career days på Køge Handelsgymnasium

12-03-2018
Snart tid til et nyt kapite

Gymnastikopvisning 2018

12-03-2018
Lørdag d. 17. marts 2018 afholder vi årets opvisning

Borgerne i Solrød modtager undersøgelse om tilfredshed

12-03-2018
Undersøgelsen bliver udsendt den 14. marts 2018 via e-Boks

Er du Fin Form’s nye personlige træner?

12-03-2018
Fin Form søger nu en ny kollega til vores team af personlige trænere og træningsvejledere


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online