Flot ligasejr i Aarhus

4. december 2017

Der var lagt op til et tæt topopgør, da SSB fredag aften gæstede Aarhus AB i badmintonligaen, hvor tresætsdramaerne da også kom til at præge duellen mellem de to klubber.

I mixen var der dog ingen større slinger i valsen for Solrøds stærke duo, Niclas Nøhr og Maiken Fruergaard Sørensen, da de slog værternes Mathias L. Hansen og Emilie Furbo med to gange 21-18.

Til gengæld var Jacob Nilsson ude i et klassisk Nilsson-drama, da han krydsede ketchere med AB's David Kim Kristensen, som i sidste ende dog var bedst til at holde hovedet koldt på de afgørende bolde og vandt kampen med 21-14, 20-22 og 19-21.

Heldigvis formåede Mia Blichfeldt at holde SSB i front, da hun i sikker stil udmanøvrerede Aarhus-spilleren Trine Villadsen med de knusende sikre cifre, 21-8 og 21-11.

Men så var det også slut med tosætskampene. Det blev ikke mindst tydeligt, da Hans-Kristian Solberg Vittinghus tørnede sammen med hjemmeholdets store håb, Anders Antonsen i en kamp, der blev et både tæt og opslidende drama. HK viste dog, at han var i stand til at trække de allersidste ressourcer op af tanken på vejen mod en imponerende gevinst på 19-21, 21-16 og 21-16.
Samtidig var SSB's herredouble med Rasmus Fladberg og Jeppe Bay Madsen ude i et næsten lige så stort drama mod AB-spillerne Kasper Antonsen og Philip Seerup, der flere gange så ud til at have overtaget i den tætte kamp. Alligevel formåede solrødderne igen og igen at komme tilbage og tog i sidste ende sejren med 19-21, 21-19 og 21-17. 

Dermed var sejren i holdkampen hjemme. Det forhindrede dog ikke damedoublen hvor SSB's svenske duo, Emma Karlsson og Johanna Magnusson var oppe mod Anne Katrine Hansen og Jessica Pugh. Efter et stensikkert første sæt til Solrød (21-10) kom der grus i den svenske maskineri, hvilket betød at at værterne kunne snuppe andet med 19-21 inden Emma og Johanna igen fik styr på marginalerne og snuppede det afgørende sæt med 21-19.

Dermed 5-1 til Solrød, som med resultatet for alvor har bidt sig fast i toppen af rækken, inden man allerede tirsdag aften igen skal i ilden. Det sker kl. 19 i Solrød Idrætscenter, hvor den anden Aarhus-klub, Højbjerg, kommer på besøg og skal forsøge at modstå Solrød Tsunamien.

Kilde: Ssb.dk


Flere artikler

Nytårs Event med Havdrup Gymnastik

14-12-2017
Så skal julesulet trænes af til nytårsaften, og vi slutter året med fantastisk formiddagstræning af vores dygtige Yoga-, Dancefit-, Bokse- og Løbeinstruktører, søndag d. 31/12 KL. 09.00-11.30 i HIC.

Tak for støtten i 2017

11-12-2017
Det har været et fantastisk år for Havdrup Fodbold når det kommer til sponsorer. I år 2017 har vi sagt velkommen til ikke mindre end 7 nye holdsponsorer og deres støtte er en uvurderlig hjælp til Havdrup Fodbold.

Medalje regn over Solrød svømmere

11-12-2017
Solrød deltog søndag i Slagelse svømmeklub''s årlige Julestævne. Vi havde hele 29 svømmere med til stævnet.
De øvrige deltagere var fra Slagelse, Herlufsholm og Korsør svømmeklubber. De mange svømmere fra Solrød er efterhånden ved at få styr på de mange ting, man skal for at svømme hurtigt og det resulterede, til dette stævne i hele 26 GULD + 31 SØLV + 16 BRONZE medaljer, samt et hav af vundne heats, som også gav præmier.

Sikker liga-sejr sikrede andenpladsen

11-12-2017
Torsdag aften var SSB''s ligaspillere igen i ilden på udebane mod Odense OBK. Missionen var klar: Med en sejr kunne solrødderne sikre den vigtige andenplads i grundspillet.

Niclas Nøhr ansat på SG-eliteidræt

07-12-2017
Solrød Gymnasium har i mange år tilbudt studieretninger med mulighed for morgentræning i skemaet. Det sker på ordningen SG-eliteidræt, og nu har skolen ansat verdensklassespilleren Niclas Nøhr som træner på badmintonlinjen.

SSB holder fast i toppen

07-12-2017
Solrødderne levede op til favoritværdigheden, da man tirsdag tog imod Højbjerg i badmintonligaen. SSB var inden kampen med i topstriden i ligaen, mens Højbjerg holder til længere ned i rækken. Og der var da heller ingen slinger i valsen, da Mia Blichfeldt hurtigt fik nedkæmpet gæsternes damesingle, Iben Bergstein med de sikre cifre 21-13 og 21-11.

Stor søndag i Jersie Hallen

07-12-2017
Jersie Håndbold byder på masser af musik og larm i hallen og IKKE mindst FEDT håndbold og sikkert også en eller to overraskelser i Cafeteriet.

Sponsering og samarbejde med EDC Solrød

04-12-2017
Havdrup Fodbold kan mønstre en senior afdeling med op imod 65 medlemmer fordelt på 3 hold. Med den fart afdelingen vokser, har der også været et stigende ønske fra holdene om, at få nyt kamptøj og derfor er det glædeligt, at EDC mæglerne Solrød har sponseret tøj til et af holdene.

Vigtig ligakamp tirsdag aften

04-12-2017
Det spidser til i toppen af Badmintonligaen og kampen om den vigtige andenplads er stadig helt åben. Kom og støt Mia Blichfeldt og resten af ligaholdet når de kæmper for tre point, tirsdag d. 5 december kl. 19.00 imod Højbjerg.

Turneringsresultater fra SSB

27-11-2017
Her kan du se Solrød Strand Badmintonklubs seneste turneringsresultater.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online