Flot ligasejr i Aarhus

4. december 2017

Der var lagt op til et tæt topopgør, da SSB fredag aften gæstede Aarhus AB i badmintonligaen, hvor tresætsdramaerne da også kom til at præge duellen mellem de to klubber.

I mixen var der dog ingen større slinger i valsen for Solrøds stærke duo, Niclas Nøhr og Maiken Fruergaard Sørensen, da de slog værternes Mathias L. Hansen og Emilie Furbo med to gange 21-18.

Til gengæld var Jacob Nilsson ude i et klassisk Nilsson-drama, da han krydsede ketchere med AB's David Kim Kristensen, som i sidste ende dog var bedst til at holde hovedet koldt på de afgørende bolde og vandt kampen med 21-14, 20-22 og 19-21.

Heldigvis formåede Mia Blichfeldt at holde SSB i front, da hun i sikker stil udmanøvrerede Aarhus-spilleren Trine Villadsen med de knusende sikre cifre, 21-8 og 21-11.

Men så var det også slut med tosætskampene. Det blev ikke mindst tydeligt, da Hans-Kristian Solberg Vittinghus tørnede sammen med hjemmeholdets store håb, Anders Antonsen i en kamp, der blev et både tæt og opslidende drama. HK viste dog, at han var i stand til at trække de allersidste ressourcer op af tanken på vejen mod en imponerende gevinst på 19-21, 21-16 og 21-16.
Samtidig var SSB's herredouble med Rasmus Fladberg og Jeppe Bay Madsen ude i et næsten lige så stort drama mod AB-spillerne Kasper Antonsen og Philip Seerup, der flere gange så ud til at have overtaget i den tætte kamp. Alligevel formåede solrødderne igen og igen at komme tilbage og tog i sidste ende sejren med 19-21, 21-19 og 21-17. 

Dermed var sejren i holdkampen hjemme. Det forhindrede dog ikke damedoublen hvor SSB's svenske duo, Emma Karlsson og Johanna Magnusson var oppe mod Anne Katrine Hansen og Jessica Pugh. Efter et stensikkert første sæt til Solrød (21-10) kom der grus i den svenske maskineri, hvilket betød at at værterne kunne snuppe andet med 19-21 inden Emma og Johanna igen fik styr på marginalerne og snuppede det afgørende sæt med 21-19.

Dermed 5-1 til Solrød, som med resultatet for alvor har bidt sig fast i toppen af rækken, inden man allerede tirsdag aften igen skal i ilden. Det sker kl. 19 i Solrød Idrætscenter, hvor den anden Aarhus-klub, Højbjerg, kommer på besøg og skal forsøge at modstå Solrød Tsunamien.

Kilde: Ssb.dk


Flere artikler

Fra græs til kunst i Havdrup – et budgetspørgsmål!

16-07-2018
"Vi støtter op om en kunstgræsbane i Havdrup" var nærmest en hver politikers motto under valgkampen i efteråret 2017 og som forening med et stort ønske og ikke mindst lige så stort behov for en kunstgræsbane, var dette absolut musik i bestyrelsens ører fordi klubben lider under denne manglende kapacitet.

Succes for Solrød Svømmeklub ved DM-Å og DM-J

16-07-2018
Solrød deltog i dette års Danske junior- og Danske årgangsmesterskaber på langbane(50 m), med intet mindre end 8 svømmere. Det var første gang Solrød deltog ved sommerens store begivenheder i svømmeverden.

Soljump skal deltage i Festival del Sole i Italien

28-06-2018
Springholdet Soljump fra Solrød Gymnastikforening skal deltage i den internationale gymnastikfestival Festival del Sole i Italien, hvor mere end 5000 gymnaster deltager.

Gymnastik i sommerferien i Havdrup

28-06-2018
Med udgangen af uge 26 går vi på sommerferie. Men fortvivl ikke, vi har mange gode tilbud i løbet af sommerferien i Havdrup Idrætscenter.

Nyt spændende trænerteam til Kvinde Senior

25-06-2018
Onsdag aften var der præsentation af det nye træner/leder team, som får ansvaret for Kvinde Senior truppen i Solrød FC efter sommerferien og der er i den grad tale om den største opgradering i pige afdelingen i mange år da truppen får hele 6 personer bag sig.

U11A vandt guld

21-06-2018
U11A drengene vandt guld i Solrød Cup i fodbold

Super Spring til Italien

18-06-2018
For 3. gang sender Havdrup Gymnastik de dygtige gymnaster fra Super Spring til Gymnastikfestivalen Del Sole i Riccione i Italien i uge 27.

Havdrups U9 drenge sejrede til VM Sommer Cup i Solrød

18-06-2018
Drengene spillede nogle gode kampe og med fælles gejst kunne de tage pokalen med hjem.

Solrød Svømmeklub har åbnet for tilmelding til næste sæson

18-06-2018
Solrød Svømmeklub har åbnet op for tilmeldingen for næste sæson for alle, som er interesserede i at svømme i Solrøds største og sjoveste svømmeklub.

Klubmesterskab i SSB

18-06-2018
Der var både grin, sved, kampgejst og vejrmøller på banerne under årets klubmesterskab for ungdomsspillere i Solrød Strand Badmintonklub.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online