Gratis julekoncerter i kirke og festsal

30. november 2017

Solrød Kommunale Musikskole afholder to julekoncerter

Vanen tro afholder Solrød Kommunale Musikskole to julekoncerter, en med akustisk musik i Solrød Strandkirke og en med mere elektrisk musik i festsalen på Solrød Gl. Skole

”Det er efterhånden blevet en tradition for os at dele julekoncerten i to afdelinger”, siger musikskolens leder, Jens Engberg og fortsætter: 

”Søndag den10. december spiller vi den akustiske udgave af julekoncerten med den klassiske musik og julesangene i Solrød Strandkirke, hvis smukke hvælvinger yder den slags musik retfærdighed. Og allerede på lørdag den 2. december afholder vi koncert med den elektriske musik med lidt flere decibel på i festsalen Solrød Gl. Skole, hvor vores undervisningslokaler ligger. Det fungerer rigtig godt, og det er altid hyggelige koncerter med masser af god musik.Koncerten i Solrød Strandkirke løber af stablen søndag den 10. december kl. 16, mens rock/pop-afdelingen på Solrød Gl. Skole finder sted lørdag den 2. december kl. 15.

Til begge koncerter vil du kunne høre store og små elever, begyndere såvel som mere øvede i grupper og som solister. Forældre, bedsteforældre, søskende og venner vil synge med på fællessangene.
”Og så skal vi selvfølgelig have nogle julesange,” siger Jens Engberg.

Kom og vær med til at synge julen i gang med sang og musik.

Der er gratis entrè til begge arrangementer.Musikskolens Julekoncert med rock/pop-afdelingen finder sted lørdag den 2. december kl. 15 i Festsalen, Solrød Gl. Skole

Musikskolens Julekoncert med den klassisk/akustiske afdeling finder sted  søndag den 10. december, kl. 16 i Solrød Strandkirke

 Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Musikskoleelever spillede og sang julen ind

14-12-2017
Der var fyldte huse ved Solrød Kommunale Musikskoles to julekoncerter.

Hyggelig gåtur på stranden nytårsdag

14-12-2017
Solrød Kommune inviterer i samarbejde med Hjerteforeningen til borgervandring langs stranden med en efterfølgende lille skarp eller juice til ganen. Turen tager ca. tre kvarter.

Nu får Solrød bedre mobildækning

14-12-2017
Ny mobilmast i Firemileskoven lukker hullerne i mobilnetværket i den nordlige del af Solrød og sydlige del af Greve Kommune.

Bevægelse er den rene leg i Lindebo Børnehave

11-12-2017
Læring, leg og bevægelse er i centrum i Lindebo Børnehave i Havdrup. Her startede man i forsommeren et forløb op, der skal være med til at udvikle børnenes motorik og motivere dem til at bruge kroppen endnu mere.

1 ledig taxi tilladelse

07-12-2017
Greve og Solrød Kommuner har 1 ledig tilladelse til almindelig taxi. Den ledige tilladelse er til besættelse snarest muligt.

Det nye byråd i Solrød Kommune har fordelt pladserne

04-12-2017
Konstitueringen i Solrød Kommune er nu officielt på plads og vedtaget af et samlet byråd

Kom og deltag i tryghedsvandring i Havdrup

30-11-2017
Lokalrådet i Solrød inviterer til tryghedsvandring i Havdrup, onsdag den 6. december.

Havdrup får nyt grønt område

27-11-2017
Borgernes ønsker er i centrum i arbejdet med et helt nyt, attraktivt grønt område i den nye bydel i Havdrup Vest

Søg tilskud til dit natur- eller friluftsprojekt

27-11-2017
Igen i år kan der søges om tilskud til natur- og friluftsprojekter i Solrød Kommune. Alle borgere inkl. lokale foreninger har mulighed for at søge. Tilskuddet gives efter naturbeskyttelsesloven, og har til formål at inspirere og motivere til arbejdet med natur- og friluftsprojekter.

Nyt byråd underskriver konstitueringsaftale

27-11-2017
Et nyt og enigt byråd underskrev fredag eftermiddag den nye konstitueringsaftale. Aftalen peger på Niels Hörup som borgmester.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online