Julekoncert med Joyful Noise

30. november 2017

Igen i år synges julen ind til glade rytmer fra Gospelkoret Joyful Noise. Koret holder deres traditionsrige julekoncert i Solrød Strandkirke lørdag d. 2. december kl. 15. Der er gratis entré.

Det store kor med næsten 60-m/k´ere vil under ledelse af Peter Bernhard og med flere solister tage publikum på en rejse gennem både den velklingende og swingende gospel samt mere klassiske julesange – om end måske med en ny twist! 

Vanen tro er der disket op med Solrøds bedste kagebord som publikum kan købe adgang til. Ligesom man kan vinde spændende præmier i korets traditionelle lotteri. Alle midler går til korets aktiviteter. 

Koret vil i år optræde med en helt nye scene, som delvist er finansieret af midler fra Nordea Fonden.  

Koncerter med Joyful Noise plejer at trække mange til med tilbud om hjertevarm og svingende gospel kombineret med kaffe, kage og hygge. Det er derfor en god idé at komme i god tid! 

Skulle du selv have fået lyst til at synge med i det populære kor, kan du holde øje med www.joyfulnoise.dk eller på Facebook under "Gospelkoret Joyful Noise".

Kilde: Solrodkirker.dk


Flere artikler

Julen i Solrød Sogn 2017

14-12-2017
Her kan du se hvad de forskellige kirker i Solrød Sogn byder på i juletiden.

Lillejuleaften omkring et flygel

11-12-2017
Kom i stemning til juleaften, lørdag den 23. december kl. 15:30 i Solrød Strandkirke.

Sorggrupper i Havdrup Kirke - opstart i januar

07-12-2017
Alle får ondt i livet, før eller siden. For livet er så meget og ind imellem tager det en uventet drejning, og du må følge med. Men hvem siger, du behøver at gøre det alene?

Korenes julekoncert i Solrød Strandkirke

07-12-2017
Kom og oplev Solrød Strandkirkes Børne-, Junior & Pigekor og Solrød StrandKor med musikalske gæster folde sig ud med traditionelle og nye julesange og syng selv med på fællessangene.

Tirsdagscafeen - Juleafslutning

07-12-2017
Så er det tid til vores juleafslutning med gløgg og æbleskiver - julehistorie og julehygge. Kom og vær med tirsdag den 12. december kl. 14 i Solrød Strandkirke.

Fernisering af konfirmandernes malerier

04-12-2017
Der afholdes fernisering af konfirmandernes malerier, tirsdag d. 5. december, kl. 17:00 til 19:00 i Jersie Menighedshus.

Hakkebøf og håndtryk for herrer i Havdrup

04-12-2017
Havdrup kirkes nye initiativ "Mænd & Mad" er i gang.

De 9 læsninger i Solrød Strandkirke

04-12-2017
Mens vi venter på julen, så lad os høre hele historien- fra begyndelsen. Hvad kom før Jesu fødsel og hvordan mon det hele skal ende? Denne gudstjeneste er en dejlig blanding af læsning af bibelsketekster og sange, der understreger teksternes pointer.

Julehjælp i Havdrup

30-11-2017
Havdrup Kirke uddeler hvert år julehjælp. Det er penge, som er indsamlet i løbet af året ved kirkens mange arrangementer som fx Skt. Hans, høstmarked og Spil Dansk. Hvis man bor i Havdrup Sogn og har svært ved at få julen til at hænge økonomisk sammen, kan man søge om julehjælp fra kirken. Børnefamilier har fortrinsret.

Syng julen ind med Adventskvartetten

27-11-2017
Kom og vær med til at synge julen ind i vores fine gamle landsbykirke, tirsdag den 5. december kl. 19:30 i Solrød Kirke.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online