Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20. november 2017

Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

Det har været Venstre i Solrøds ambition, at inddrage vælgerne i at forme fremtidens Solrød. Det er sket ved at indbyde alle til helt åbne dialogmøder, hvoraf der blev afholdt 3 større i foråret.  Dialogmøderne blev meget populære, såvel blandt tilhængere som tvivlere, og resultatet af de mange input, blev siden indskrevet i Venstres valgprogram.

 

Den tætte kontakt til Solrøds borgere er fortsat her op til valget, og siden den 28. oktober har Niels Hörup været tilstede i Venstres valgbutik hver dag. Rigtigt mange borgere har valgt at besøge butikken, få en kop kaffe og tale med Niels Hörup og Venstres kandidater, om såvel stort som småt i Solrød kommune. 

Her de sidste dage før valget, er der nu også mulighed for at chatte med borgmester Niels Hörup på http://nielshorup.dk/blog/2017/11/17/chat-med-niels/ - linket findes også på nielshorup.dk


”Det har været inspirerende at møde så mange mennesker herude i virkeligheden, og ikke blot på de sociale medier. Det er nemlig mennesker som tager aktiv del i det vi kalder ”DIT OG MIT SOLRØD”. Jeg mødte mange engagerende og aktive borgere ved Venstres temamøder i foråret og har ikke mindst de seneste 20 dage mødt engagerede solrødborgere, her hvor jeg hver dag har været i valgbutikken. Jeg har haft besøg af mange, som gerne kommer med kommentarer og ønsker – positive såvel som kritiske - til fremtidens Solrød. Det har været vælgere som har læst vores mere en 10 sider valgprogram for de næste 4 år - som findes på vores hjemmeside – eller mennesker som har haft behov for at tale om specielle ønsker til hvordan vi indretter vores fælles hverdag. Jeg oplever det som en gave at kunne diskutere politik ansigt til ansigt, med så engagerede borgere. 
De sidste dage har man også mulighed for at chatte med mig, hvis man ikke har mulighed for at besøge Venstres valgbutik, hvor jeg til stede både lørdag, søndag og mandag.” 


Flere artikler

Mere bus til borgerne i Viby og Havdrup

15-03-2018
Snart bliver det nemmere for borgerne i Havdrup, Viby og omegn

Hornsleth kunstudstilling i Solrød Center

15-03-2018
Hornsleth udstiller kunst i Solrød Center 18a, lige over for Superbrugsen, fra torsdag d. 15. til søndag d. 18 marts.

Endnu en SG'er der følger drømmen

15-03-2018
Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her.

Bioklubben - filmklub for børn på 8-13 år

15-03-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15-03-2018
Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

Safari LIVE og CLASSIC vender tilbage med stjernespækket line-up i Knuthenborg Safaripark

15-03-2018
Dansk Folkehjælp kan i dag afsløre programmet for Safari LIVE og Safari CLASSIC, som finder sted den 23. og 24. juni 2018 i Knuthenborg Safaripark. Til Safari LIVE kan man glæde sig til Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens Safari CLASSIC byder på Poul Krebs, Ida Corr og Slesvigske Musikkorps.

Career days på Køge Handelsgymnasium

12-03-2018
Snart tid til et nyt kapite

Gymnastikopvisning 2018

12-03-2018
Lørdag d. 17. marts 2018 afholder vi årets opvisning

Borgerne i Solrød modtager undersøgelse om tilfredshed

12-03-2018
Undersøgelsen bliver udsendt den 14. marts 2018 via e-Boks

Er du Fin Form’s nye personlige træner?

12-03-2018
Fin Form søger nu en ny kollega til vores team af personlige trænere og træningsvejledere


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online