Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20. november 2017

Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

Det har været Venstre i Solrøds ambition, at inddrage vælgerne i at forme fremtidens Solrød. Det er sket ved at indbyde alle til helt åbne dialogmøder, hvoraf der blev afholdt 3 større i foråret.  Dialogmøderne blev meget populære, såvel blandt tilhængere som tvivlere, og resultatet af de mange input, blev siden indskrevet i Venstres valgprogram.

 

Den tætte kontakt til Solrøds borgere er fortsat her op til valget, og siden den 28. oktober har Niels Hörup været tilstede i Venstres valgbutik hver dag. Rigtigt mange borgere har valgt at besøge butikken, få en kop kaffe og tale med Niels Hörup og Venstres kandidater, om såvel stort som småt i Solrød kommune. 

Her de sidste dage før valget, er der nu også mulighed for at chatte med borgmester Niels Hörup på http://nielshorup.dk/blog/2017/11/17/chat-med-niels/ - linket findes også på nielshorup.dk


”Det har været inspirerende at møde så mange mennesker herude i virkeligheden, og ikke blot på de sociale medier. Det er nemlig mennesker som tager aktiv del i det vi kalder ”DIT OG MIT SOLRØD”. Jeg mødte mange engagerende og aktive borgere ved Venstres temamøder i foråret og har ikke mindst de seneste 20 dage mødt engagerede solrødborgere, her hvor jeg hver dag har været i valgbutikken. Jeg har haft besøg af mange, som gerne kommer med kommentarer og ønsker – positive såvel som kritiske - til fremtidens Solrød. Det har været vælgere som har læst vores mere en 10 sider valgprogram for de næste 4 år - som findes på vores hjemmeside – eller mennesker som har haft behov for at tale om specielle ønsker til hvordan vi indretter vores fælles hverdag. Jeg oplever det som en gave at kunne diskutere politik ansigt til ansigt, med så engagerede borgere. 
De sidste dage har man også mulighed for at chatte med mig, hvis man ikke har mulighed for at besøge Venstres valgbutik, hvor jeg til stede både lørdag, søndag og mandag.” 


Flere artikler

Rekordmange danskere deler deres ferieoplevelser på sociale medier

19-07-2018
Fire ud af ti danskere laver opdateringer på sociale medier, når de er på ferie

Cirkus Baldoni præsenterer DANISH DYNAMITE

19-07-2018
Cirkus Baldoni er atter på vej

Fredagstræf med underholdning

19-07-2018
Salen i Jersie Sognehus venter på at blive indtaget af Fredagstræf, fredag den 27. juli kl. 17:00 til 21:00.

Sjov Sommer - Modellervoks med plantefarver - 0.-3. klasse

19-07-2018
I workshoppen her kan du lære at lave din egen modellervoks med plantefarve. Først skal farverne laves af planter og grønsager, og bagefter laves selve modellervoksen. Til sidst bliver der tid til at slippe fantasien løs og bygge og lege med den hjemmelavede modellervoks. Alle deltagere får en opskrift med hjem.

Gokart og motorlære med UngSolrød

19-07-2018
Er du vild med at køre Gokart og ka´ du li´ at have en skiftenøgle i hånden? Så er dette hold lige noget for dig!

Tag rejseguiden med i lommen

19-07-2018
Lån rejsebøger på eReolen og eReolen Global.

Ponyen Baloo bragte grin og glæde frem på Christians Have

16-07-2018
Hvem siger, at heste ikke hører hjemme på et plejecenter? I hvert fald ikke beboerne på Christians Have, som torsdag jublede over et fornemt besøg af ponyen Baloo.

En lille måned til Seebach Jam i Solrød Center

12-07-2018
Seebach Jam kommer og spiller til den næste Festlige Fyraftens Fredag i Solrød Center 10. august.

Filmværkstedet hos UngSolrød

12-07-2018
Har du en god idé til en film? Er du god til at skrive historier? Elsker du at se film, og er interesseret i, hvordan man laver dem? Er du interesseret i hvordan man planlægger, optager og redigerer film? – Så er du landet det rette sted.

Sjov Sommer - FIFA 18 turnering på biblioteket

12-07-2018
Er du den bedste i Solrød til FIFA18? Så tilmeld dig sommerens PS4 Pro turnering på biblioteket.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online