Totempælen fra Karlstrup Sognehus flyttes til Kirkens Hus, Trylleskov strand

13. november 2017

Den 2. november blev totempælen, der i flere år har stået bag sognehuset i Karlstrup flyttet ud til Trylleskov Strand.

For mange år siden skulle menighedsrådet fælde nogle af de gamle træer, der stod for nær ved huset og var til fare ved en storm. Menighedsrådet besluttede da, i stedet for at fælde det gamle egetræ, at beskære det, og få foretaget en udsmykning af en trækunstner.


Det lykkedes fint, og totempælen har stået i flere år og skuet ud over haven, men nu er det slut.


I forbindelse med at der bygges nyt sognehus ved Trylleskov Strand, har menighedsrådet besluttet, at totempælen skulle med.
Torsdag morgen kom der så en stor mobilkran samt to artister med en motorsav, og inden der var gået mange minutter, var det gamle egetræ skåret ned ved roden, og med kranen lagt på parkeringspladsen, hvorfra det med lastvogn blev transporteret til Trylleskov alle 111.


Vel ankommen blev kranen rigget til igen, og totempælen blev i flot stil anbragt ved den vestre side af det nye hus, men således, at den er synlig når man kommer ind til hoveddøren. Nu kan den forhåbentlig stå i haven til stor glæde for de mange mennesker, der forventes at besøge det nye hus.


Huset tages i brug i december. Der er ”Kig ind dage” tirsdag den 5. december, onsdag den 6. december og torsdag den 7. december fra kl. 15. 00 – 19.00. Huset er åbent. Der er kaffe på kanden og fra kl. 17.00 suppe at varme sig på. Kom ind og se dig om dit nye hus, mød ansatte, menighedsrådsmedlemmer og måske din nabo.


Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online