Totempælen fra Karlstrup Sognehus flyttes til Kirkens Hus, Trylleskov strand

13. november 2017

Den 2. november blev totempælen, der i flere år har stået bag sognehuset i Karlstrup flyttet ud til Trylleskov Strand.

For mange år siden skulle menighedsrådet fælde nogle af de gamle træer, der stod for nær ved huset og var til fare ved en storm. Menighedsrådet besluttede da, i stedet for at fælde det gamle egetræ, at beskære det, og få foretaget en udsmykning af en trækunstner.


Det lykkedes fint, og totempælen har stået i flere år og skuet ud over haven, men nu er det slut.


I forbindelse med at der bygges nyt sognehus ved Trylleskov Strand, har menighedsrådet besluttet, at totempælen skulle med.
Torsdag morgen kom der så en stor mobilkran samt to artister med en motorsav, og inden der var gået mange minutter, var det gamle egetræ skåret ned ved roden, og med kranen lagt på parkeringspladsen, hvorfra det med lastvogn blev transporteret til Trylleskov alle 111.


Vel ankommen blev kranen rigget til igen, og totempælen blev i flot stil anbragt ved den vestre side af det nye hus, men således, at den er synlig når man kommer ind til hoveddøren. Nu kan den forhåbentlig stå i haven til stor glæde for de mange mennesker, der forventes at besøge det nye hus.


Huset tages i brug i december. Der er ”Kig ind dage” tirsdag den 5. december, onsdag den 6. december og torsdag den 7. december fra kl. 15. 00 – 19.00. Huset er åbent. Der er kaffe på kanden og fra kl. 17.00 suppe at varme sig på. Kom ind og se dig om dit nye hus, mød ansatte, menighedsrådsmedlemmer og måske din nabo.


Flere artikler

Kommunalvalg 2017 - valgresultat

21-11-2017
Nu er alle stemmerne talt op

Kummunevalg Solrød Kommune - mens vi venter

21-11-2017
OPDATERES LØBENDE 21/11 2017

Vi holder hackerne ude

20-11-2017
En storstilet kampagne er i gang, så vi kan holde hackerne ude. En ny kampagne sætter spot på, hvordan vi som forbrugere selv kan gøre noget for at undgå hackning.

Dyreværnsenheden hos Midt- og Vestsjællands Politi kåret som Årets dyreven 2017

20-11-2017
Fredag eftermiddag modtog Kamilla Blume Jørgensen og Per Jacobsen fra Midt- og Vestsjællands Politis dyreværnsenhed prisen som Årets Dyreven 2017 af Dyrenes Beskyttelse.

JULETRÆ – GLÖGG OG KAKAO VED VINKELHUSET

20-11-2017
Lagkagehuset og Smeralda glæder sig til at byde børn og voksne velkommen i Vinkelhuset på Solrød Strandvej 66.

Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20-11-2017
Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

Valg i øjenhøjde

20-11-2017
Eleverne i Elevrådet og debatklubben på Køge Handelsgymnasium tog initiativ til vælger- og debatmøde i øjenhøjde. Ungdomsboliger, offentlig transport, uddannelsesmuligheder, fritidsliv og væresteder var på dagorden. Én ting kunne de unge politikere være 100 pct. enige i: Brug din stemme – og stem ungt!

Data og AI former fremtiden

16-11-2017
Det er svært at spå om fremtiden, men det er umiddelbart det Steffen Witterseh Rasmussen gør i sit arbejde hos Microsoft. Han besøgte Køge Handelsgymnasium for at fortælle om sin karriere, siden han blev student fra innovationsretningen fra selvsamme sted i 2014.

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer til Havdrup

16-11-2017
or første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Havdrup er et af de udvalgte steder, som den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark. Det sker ved SuperBrugsen på Skovvej 3 den 17. december kl. 10-16, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Autoreservedelsforretning inviterede borgmesteren på rundvisning

16-11-2017
Solrødvirksomheden Brdr. Lambertsen ApS inviterede borgmester Niels Hörup til en tur rundt i virksomhedens 1000 m² store domicil, og samtidig blev der snakket om vækst og udvikling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online