Totempælen fra Karlstrup Sognehus flyttes til Kirkens Hus, Trylleskov strand

13. november 2017

Den 2. november blev totempælen, der i flere år har stået bag sognehuset i Karlstrup flyttet ud til Trylleskov Strand.

For mange år siden skulle menighedsrådet fælde nogle af de gamle træer, der stod for nær ved huset og var til fare ved en storm. Menighedsrådet besluttede da, i stedet for at fælde det gamle egetræ, at beskære det, og få foretaget en udsmykning af en trækunstner.


Det lykkedes fint, og totempælen har stået i flere år og skuet ud over haven, men nu er det slut.


I forbindelse med at der bygges nyt sognehus ved Trylleskov Strand, har menighedsrådet besluttet, at totempælen skulle med.
Torsdag morgen kom der så en stor mobilkran samt to artister med en motorsav, og inden der var gået mange minutter, var det gamle egetræ skåret ned ved roden, og med kranen lagt på parkeringspladsen, hvorfra det med lastvogn blev transporteret til Trylleskov alle 111.


Vel ankommen blev kranen rigget til igen, og totempælen blev i flot stil anbragt ved den vestre side af det nye hus, men således, at den er synlig når man kommer ind til hoveddøren. Nu kan den forhåbentlig stå i haven til stor glæde for de mange mennesker, der forventes at besøge det nye hus.


Huset tages i brug i december. Der er ”Kig ind dage” tirsdag den 5. december, onsdag den 6. december og torsdag den 7. december fra kl. 15. 00 – 19.00. Huset er åbent. Der er kaffe på kanden og fra kl. 17.00 suppe at varme sig på. Kom ind og se dig om dit nye hus, mød ansatte, menighedsrådsmedlemmer og måske din nabo.


Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online