Totempælen fra Karlstrup Sognehus flyttes til Kirkens Hus, Trylleskov strand

13. november 2017

Den 2. november blev totempælen, der i flere år har stået bag sognehuset i Karlstrup flyttet ud til Trylleskov Strand.

For mange år siden skulle menighedsrådet fælde nogle af de gamle træer, der stod for nær ved huset og var til fare ved en storm. Menighedsrådet besluttede da, i stedet for at fælde det gamle egetræ, at beskære det, og få foretaget en udsmykning af en trækunstner.


Det lykkedes fint, og totempælen har stået i flere år og skuet ud over haven, men nu er det slut.


I forbindelse med at der bygges nyt sognehus ved Trylleskov Strand, har menighedsrådet besluttet, at totempælen skulle med.
Torsdag morgen kom der så en stor mobilkran samt to artister med en motorsav, og inden der var gået mange minutter, var det gamle egetræ skåret ned ved roden, og med kranen lagt på parkeringspladsen, hvorfra det med lastvogn blev transporteret til Trylleskov alle 111.


Vel ankommen blev kranen rigget til igen, og totempælen blev i flot stil anbragt ved den vestre side af det nye hus, men således, at den er synlig når man kommer ind til hoveddøren. Nu kan den forhåbentlig stå i haven til stor glæde for de mange mennesker, der forventes at besøge det nye hus.


Huset tages i brug i december. Der er ”Kig ind dage” tirsdag den 5. december, onsdag den 6. december og torsdag den 7. december fra kl. 15. 00 – 19.00. Huset er åbent. Der er kaffe på kanden og fra kl. 17.00 suppe at varme sig på. Kom ind og se dig om dit nye hus, mød ansatte, menighedsrådsmedlemmer og måske din nabo.


Flere artikler

FIFA turnering for 11-14 årige

19-02-2018
Vi skal også i år have kåret vinderen af bibliotekets traditionsrige turnering i FIFA 18 på PS4 pro, for de 11-14 årige.

Voksenkræmmermarked i Solrød Center

15-02-2018
Solrød Center har altid haft stor succes med sit børnekræmmermarked, så nu forsøger vi, om ikke vi kan skabe en lignende succes med et voksenkræmmermarked.

Solrød Gymnasiums spanskelever er gået videre til landsfinalen i Sprogolympiaden "ilcompetition"

15-02-2018
Der har i alt på landsplan deltaget 3000 elever i engelsk, spansk, fransk og tysk. På Solrød Gymnasium deltog alle spanskelever i henholdsvis "gymnasie- og modersmålskategorien".

Fitness med UngSolrød

15-02-2018
Kom i form i et professionelt motionscenter og få et træningsprogram tilpasset netop din krop!

Bøger om stærke piger

15-02-2018
I litteraturen så vel som i virkeligheden findes der heldigvis mange piger, der er modige, stærke og tager ansvar for at redde dem selv.

Tidlig integrationsindsats med bred tilgang batter

15-02-2018
Gennem et år har Køge Kommunes store integrationsprojekt Klar til Fremtiden kørt i samarbejde med CDI, Køge Handelsskole og EUC Sjælland. Torsdag den 8. februar besøgte borgmester Marie Stærke CAMPUS Køge for at se indsatsen med egne øjne.

Din tarm – Din sundhed

15-02-2018
Coach og virksomhedskonsulent Heidi Schønberg vil med udgangspunkt i den tyske mediciner Giulia Enders internationale bestseller "Tarme med charme" fortælle om en sund tarmfloras betydning for vores helbred, mandag d. 5. marts kl.19 på Solrød Bibliotek.

Udstilling på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Sjov udstilling fra Fri-Hobby, som startede med temaet garn, men med flere andre sjove ting.

Kropumulig banko på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Har du helt styr på alle kroppens organer, muskler, knogler og kropsdele

Dario trak fuldt hus

12-02-2018
Dario Campeotto leverede et brag af en optræden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online