Få succes som iværksætter med mottoet ’Be yourself’

13. november 2017

På årets sidste opstartsmøde for nye iværksættere i ErhvervsCentret kan du blive afklaret med, om du skal springe ud som selvstændig. Du får blandt andet input til, hvordan du lavpraktisk forbereder dig på at realisere din iværksætterdrøm, og du får kontakter til andre i samme situation som dig. Du får også Anita Dam Nissums personlige historie om, hvordan hun på halvandet år har skabt en forretning med salg af firmagaver året rundt. Hendes motto er: ´Be yourself no matter what they say´.

Dørene for opstartsmødet åbnes i ErhvervsCentret torsdag den 7. december fra kl. 16.30 til 20.30. Det er gratis at deltage.

 

På mødet vil 44-årige Anita Dam Nissum, der er indehaver af Gaveposen.com, fortælle om, hvordan hun har kæmpet sig vej tilbage til livet som selvstændig efter en trafikulykke og efterfølgende depression. I tre år stod hendes liv stille på grund af sygdom. Hun havde brug for at blive hjulpet tilbage på arbejdsmarkedet ved at komme på nedsat arbejdstid bare nogle få timer om ugen. Men den mulighed bød sig ikke.

 

Så besluttede hun sig for at blive vikar bl.a. i forskellige danske gavefirmaer og på den måde arbejde sig tilbage til et job på fuld tid. Vikariaterne betød, at Anita fik indblik i, hvordan de kørte deres forretninger og samlede på den måde erfaring og ideer til at starte sit eget med opbakning fra hendes mand. Det valg har ingen af dem fortrudt. For forretningen med salg af firmagaver til virksomheder og private er vækstet med 100 procent siden sidste år. 

- Det var hårdt, da mit liv gik i stå efter ulykken. Jeg har altid haft travlt og arbejdet, siden jeg var 14 år. Min redning tilbage til livet var at tro på, at jeg kunne bygge en forretning op om mine mange års erfaring inden for salg. Jeg elsker selv at give gaver og se andre få glæde af dem. Selvom det var et sejt træk at blive selvstændig efter ulykken, nyder jeg i dag konsekvenserne af mit valg hver eneste dag. Det er skønt, at min forretning og mit liv igen kører på skinner. Jeg har 17 kasketter på som indehaver og daglig leder af Gaveposen.com, siger Anita Dam Nissum med et smil, der slår gnister i de brune øjne.

 

Anita etablerede Gaveposen.com den 1. marts 2016. I dag har hun fire medarbejdere og indrettet et stort showroom i Karlslundes industrikvarter. Men virksomheden er ved at vokse ud af rammerne, og Anita er på udkig efter større lokaler. Hun håber, at hun om tre til fem år har minimum 18 ansatte på lønningslisten. I dag sælger Gaveposen.com alle former for firmagaver hele året, både til den lille tømrermester og til den administrerende direktør samt gaver til private og medarbejdere.

 

- Jeg kan lide at have en stærk lokal forankring her i Greve, hvor min forretning er blevet synlig. Vi har fået mange nye kunder i lokalområdet, fordi jeg selv bor i Karlslunde med min mand og to børn og gør meget for at netværke lokalt. Jeg har også fået meget ud af at deltage i den lokale erhvervsforenings netværksmøder. Jeg er desuden bevidst om, at jeg som selvstændig ’er på’ med markedsføringen af mit firma 24-7, fortæller Anita.  

 

Gå dine egne veje og drop janteloven – du skal tro på dig selv
Bag sig har Anita en lang karriere som chef, leder og sælger inden for både ejendomsmæglerbranchen detailhandlen og telemarketing. Hun fortryder ikke, at hun blev selvstændig. For hun har altid været god til at sælge og har en god føling med, hvordan hun med markedsføringen af forretningen kan skille sig ud fra konkurrenterne. 

 

- Jeg glæder mig til at kunne inspirere andre og forhåbentlig hjælpe dem tættere på deres mål ved at åbne op for mine personlige erfaringer, siger Anita, der i sin markedsføring er bevidst om at ’gå til venstre, når de andre går til højre’. Noget af det vigtigste for at lykkes som selvstændig er ifølge Anita, at man har sin families opbakning med sig, og at man dropper janteloven og tror på sig selv.

 

Opstartsmødet henvender sig til borgere, der lige har fået en god idé til en ny forretning og alle andre, som måske i længere tid har overvejet at blive iværksætter. Mødet er også for personer, der har registreret sig med et CVR-nummer og fået de første kunder. 

 

Du tilmelder sig herhttps://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/71/

Program for opstartsmødet for iværksættere 

På mødet får du konkrete råd og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt viden om, hvor der er gratis hjælp at få. Du møder rådgivere med specialistviden inden for jura, skat, moms, økonomi og markedsføring m.m., som vil give dig viden og gode råd til opstartsfasen, forretningsudviklingen og belyse faldgruber i iværksætteriets tidlige faser. Forbered meget gerne nogle spørgsmål til de enkelte rådgivere.

Vi serverer en let forfriskning i forbindelse med mødet. 

 

Program 16.00 Ankomst og registrering 

16.30 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune 
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

16.40 Kort præsentationsrunde 
Forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

17.00 Vigtige overvejelser i den tidlige opstartsfase - findes der en checkliste? 
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

17.30 Anita Dam Nissum fortæller sin iværksætterhistorie med etableringen og udvikling af Gaveposen.com hvor salg altid har været Anitas stærke side 
v/ Anita Dam Nissum, Gaveposen.com 

18.15 Pause og forfriskning 

18.30 Iværksættervagten åbner - få svar på dine spørgsmål 

Bogføring, skat og moms når du starter op 


Virksomhedsformer, aftaler og andre juridiske forhold v/ Advokat Jonas Hallum, Advokat, WINadvokater 

Markedsføring af din virksomhed v/ Anita Dam Nissum 

Forretningsmodel, produkt og prissætning v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent 

20.30 Tak for i dag

Kilde: Ehverscentret Greve


Flere artikler

Børnekræmmermarked i Solrød Center

21-06-2018
Vi gentager vores meget populære Børnekræmmermarked i Solrød Center. Så ryd ud i skabene og glæd andre, som vil elske det, du ikke kan bruge mere.

Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk samler byens erhvervsdrivende

21-06-2018
Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk har nu et år på bagen og antallet af medlemmer stiger fortsat.

Solrød Tennis Klub takker XL-Byg i Køge

21-06-2018
Solrød Tennis Klub siger mange tak til XL-Byg for donation af en ny plæneklipper.

UngSolrød former fremtidens unge

21-06-2018
UngSolrød har som en del af et nyt initiativ haft besøg af alle klasselærere og 6. klasses elever i Solrød Kommune til en introdag.

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online