Fin Form i Havdrup åbner den 2. december!

9. november 2017

Fitnesscenteret Fin Form åbner på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup den 2. december. Fin Form Havdrup bliver en del af Fin Form kæden, som betyder, at centeret bygger på et veletableret koncept med over 30 års erfaring.

Fin Form tilbyder professionel personlig vejledning, de rette faciliteter og motivation til at fortsætte træningen, hvilket er forudsætningerne for at opnå det bedste resultat og dermed en bedre livskvalitet.  Vi har desuden fokus på at skabe et hyggeligt miljø med de optimale muligheder for at dyrke "Motion med glæde" for alle vores medlemmer. 


Fin Form har top-professionelle træningsvejledere, personlige trænere og kostvejledere, som alle er klar til at hjælpe vores medlemmer med at komme i fin form!
I dag lancerer FIn Form vores før-åbningskampagne "Club 1000", hvor du kan træne for kun 199,- indtil 1 februar 2018. 


Det har været en lang proces, siden der blev etableret kontakt med konkursboet til Fitness 4 Life i juli og indtil nu.


Vi har prioriteret fantastisk udstyr til vores medlemmer, og vi har brugt meget tid på at planlægge indretningen. Vi er lige nu i gang med en ombygning, hvor vi bl.a. vil etablere et helt nyt CrossFit område. Vi vil desuden skabe flere nye områder som fx. en ny Bike sal, en holdsal, behandler rum og et nyt udstrækningsområde. Ud over det, kommer der et hyggeligt caféområde hvor vores medlemmer kan nyde en gratis kop kvalitetskaffe eller noget fra vores køle automater før eller efter træning.

 

Fin Form tilbyder et stort holdprogram med over 100 timer om ugen med bl.a. bike, styrketræning/pump, motionsboksning, yoga, pilates, dancefit, mave/ryg, walk samt nogle nye kombinationshold som Piloxing - som er en unik kombination af Pilates, Box og Dans. Fin Form tilbyder desuden som noget nyt og revolutionerende i fitness-branchen "Virtual Fitness".


Se mere på www.finformhavdrup.dk
Flere artikler

Kommunalvalg 2017 - valgresultat

21-11-2017
Nu er alle stemmerne talt op

Kummunevalg Solrød Kommune - mens vi venter

21-11-2017
OPDATERES LØBENDE 21/11 2017

Vi holder hackerne ude

20-11-2017
En storstilet kampagne er i gang, så vi kan holde hackerne ude. En ny kampagne sætter spot på, hvordan vi som forbrugere selv kan gøre noget for at undgå hackning.

Dyreværnsenheden hos Midt- og Vestsjællands Politi kåret som Årets dyreven 2017

20-11-2017
Fredag eftermiddag modtog Kamilla Blume Jørgensen og Per Jacobsen fra Midt- og Vestsjællands Politis dyreværnsenhed prisen som Årets Dyreven 2017 af Dyrenes Beskyttelse.

JULETRÆ – GLÖGG OG KAKAO VED VINKELHUSET

20-11-2017
Lagkagehuset og Smeralda glæder sig til at byde børn og voksne velkommen i Vinkelhuset på Solrød Strandvej 66.

Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20-11-2017
Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

Valg i øjenhøjde

20-11-2017
Eleverne i Elevrådet og debatklubben på Køge Handelsgymnasium tog initiativ til vælger- og debatmøde i øjenhøjde. Ungdomsboliger, offentlig transport, uddannelsesmuligheder, fritidsliv og væresteder var på dagorden. Én ting kunne de unge politikere være 100 pct. enige i: Brug din stemme – og stem ungt!

Data og AI former fremtiden

16-11-2017
Det er svært at spå om fremtiden, men det er umiddelbart det Steffen Witterseh Rasmussen gør i sit arbejde hos Microsoft. Han besøgte Køge Handelsgymnasium for at fortælle om sin karriere, siden han blev student fra innovationsretningen fra selvsamme sted i 2014.

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer til Havdrup

16-11-2017
or første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Havdrup er et af de udvalgte steder, som den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark. Det sker ved SuperBrugsen på Skovvej 3 den 17. december kl. 10-16, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Autoreservedelsforretning inviterede borgmesteren på rundvisning

16-11-2017
Solrødvirksomheden Brdr. Lambertsen ApS inviterede borgmester Niels Hörup til en tur rundt i virksomhedens 1000 m² store domicil, og samtidig blev der snakket om vækst og udvikling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online