Fin Form i Havdrup åbner den 2. december!

9. november 2017

Fitnesscenteret Fin Form åbner på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup den 2. december. Fin Form Havdrup bliver en del af Fin Form kæden, som betyder, at centeret bygger på et veletableret koncept med over 30 års erfaring.

Fin Form tilbyder professionel personlig vejledning, de rette faciliteter og motivation til at fortsætte træningen, hvilket er forudsætningerne for at opnå det bedste resultat og dermed en bedre livskvalitet.  Vi har desuden fokus på at skabe et hyggeligt miljø med de optimale muligheder for at dyrke "Motion med glæde" for alle vores medlemmer. 


Fin Form har top-professionelle træningsvejledere, personlige trænere og kostvejledere, som alle er klar til at hjælpe vores medlemmer med at komme i fin form!
I dag lancerer FIn Form vores før-åbningskampagne "Club 1000", hvor du kan træne for kun 199,- indtil 1 februar 2018. 


Det har været en lang proces, siden der blev etableret kontakt med konkursboet til Fitness 4 Life i juli og indtil nu.


Vi har prioriteret fantastisk udstyr til vores medlemmer, og vi har brugt meget tid på at planlægge indretningen. Vi er lige nu i gang med en ombygning, hvor vi bl.a. vil etablere et helt nyt CrossFit område. Vi vil desuden skabe flere nye områder som fx. en ny Bike sal, en holdsal, behandler rum og et nyt udstrækningsområde. Ud over det, kommer der et hyggeligt caféområde hvor vores medlemmer kan nyde en gratis kop kvalitetskaffe eller noget fra vores køle automater før eller efter træning.

 

Fin Form tilbyder et stort holdprogram med over 100 timer om ugen med bl.a. bike, styrketræning/pump, motionsboksning, yoga, pilates, dancefit, mave/ryg, walk samt nogle nye kombinationshold som Piloxing - som er en unik kombination af Pilates, Box og Dans. Fin Form tilbyder desuden som noget nyt og revolutionerende i fitness-branchen "Virtual Fitness".


Se mere på www.finformhavdrup.dk
Flere artikler

Børnekræmmermarked i Solrød Center

21-06-2018
Vi gentager vores meget populære Børnekræmmermarked i Solrød Center. Så ryd ud i skabene og glæd andre, som vil elske det, du ikke kan bruge mere.

Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk samler byens erhvervsdrivende

21-06-2018
Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk har nu et år på bagen og antallet af medlemmer stiger fortsat.

Solrød Tennis Klub takker XL-Byg i Køge

21-06-2018
Solrød Tennis Klub siger mange tak til XL-Byg for donation af en ny plæneklipper.

UngSolrød former fremtidens unge

21-06-2018
UngSolrød har som en del af et nyt initiativ haft besøg af alle klasselærere og 6. klasses elever i Solrød Kommune til en introdag.

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online