Fin Form i Havdrup åbner den 2. december!

9. november 2017

Fitnesscenteret Fin Form åbner på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup den 2. december. Fin Form Havdrup bliver en del af Fin Form kæden, som betyder, at centeret bygger på et veletableret koncept med over 30 års erfaring.

Fin Form tilbyder professionel personlig vejledning, de rette faciliteter og motivation til at fortsætte træningen, hvilket er forudsætningerne for at opnå det bedste resultat og dermed en bedre livskvalitet.  Vi har desuden fokus på at skabe et hyggeligt miljø med de optimale muligheder for at dyrke "Motion med glæde" for alle vores medlemmer. 


Fin Form har top-professionelle træningsvejledere, personlige trænere og kostvejledere, som alle er klar til at hjælpe vores medlemmer med at komme i fin form!
I dag lancerer FIn Form vores før-åbningskampagne "Club 1000", hvor du kan træne for kun 199,- indtil 1 februar 2018. 


Det har været en lang proces, siden der blev etableret kontakt med konkursboet til Fitness 4 Life i juli og indtil nu.


Vi har prioriteret fantastisk udstyr til vores medlemmer, og vi har brugt meget tid på at planlægge indretningen. Vi er lige nu i gang med en ombygning, hvor vi bl.a. vil etablere et helt nyt CrossFit område. Vi vil desuden skabe flere nye områder som fx. en ny Bike sal, en holdsal, behandler rum og et nyt udstrækningsområde. Ud over det, kommer der et hyggeligt caféområde hvor vores medlemmer kan nyde en gratis kop kvalitetskaffe eller noget fra vores køle automater før eller efter træning.

 

Fin Form tilbyder et stort holdprogram med over 100 timer om ugen med bl.a. bike, styrketræning/pump, motionsboksning, yoga, pilates, dancefit, mave/ryg, walk samt nogle nye kombinationshold som Piloxing - som er en unik kombination af Pilates, Box og Dans. Fin Form tilbyder desuden som noget nyt og revolutionerende i fitness-branchen "Virtual Fitness".


Se mere på www.finformhavdrup.dk
Flere artikler

Bamsefabrik, rensdyr, juleboder og show

13-12-2018
Lørdag d. 15. december hygger vi ekstra meget om kunderne i Solrød Center!

Digital julehandel skal hjælpe fattige familier til en god jul

13-12-2018
De danske erhvervsdrivende fortsætter med at bakke op om Julehjælp for fattige familier. MobilePay melder sig nu blandt flere andre af landets store virksomheder, som benytter julehandlen til at hjælpe landets fattigste. Den 29. november samlede en lang række danske erhvervspersonligheder over 11,1 mio. kroner ind til landets fattigste på blot én time, og nu melder MobilePay sig også ind i kampen sammen med store virksomheder som Rema 1000, Elgiganten og Sportmaster.

Luciaoptog i Solrød Center

10-12-2018
Børn fra Munkekær SFO går Luciaoptog gennem centergaden og ender ved biblioteket torsdag 13. december.

Hva´ skal vi med kunsten?

10-12-2018
Kunstanmelder ved bl.a. Jyllandsposten Tom Jørgensen fører os ind i hvad han mener hvad kunst kan og bør gøre ved vores hverdag.

Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve

10-12-2018
Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Andersen & Martini: Vi vil være Danmarks bedste bilforhandler

10-12-2018
Adm. direktør Peter Hansen har i 10 år siddet bag rattet som ejerleder af bilforhandlerforretningen Andersen og Martini. Han bor privat med fru Hansen og hunden i Hellerup og sætter sig hver morgen ind i sin Opel for at køre til Agenavej 15 i Greve, hvor virksomheden har haft hovedsæde siden 2011. Her har han udvidet forretningen med udstilling, salg og service af eksklusive biler som Ferrari og Cadillac og nye hybridbiler og ikke mindst brugte middelklassebiler til familien Danmark. Hans mål er at forretningen skal være Danmarks bedste bilforhandler og overvejer i øjeblikket at bygge ud for at få plads til flere brugte biler på matriklen. Det fortalte han på et virksomhedsbesøg, hvor hunden Argo snusede nysgerrigt til gæsterne og troligt fulgte i sin herres fodspor.

Ny bog gør skærmtid til fælles tid

10-12-2018
Vil du være kreativ på en computer med dit barn?

Så åbner årets juletræssalg i Solrød Centret

06-12-2018
Køb lokalt og støt Solrød FC

Gratis juleværksted og gaveindpakning

06-12-2018
Hver weekend i december åbner Solrød Center for deres gratis juleværksted.

Handl lokalt og vind gavekort!

06-12-2018
Hele december får du skrabelodder for hvert køb over kr. 200,- i Solrød Center.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online