Fin Form i Havdrup åbner den 2. december!

9. november 2017

Fitnesscenteret Fin Form åbner på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup den 2. december. Fin Form Havdrup bliver en del af Fin Form kæden, som betyder, at centeret bygger på et veletableret koncept med over 30 års erfaring.

Fin Form tilbyder professionel personlig vejledning, de rette faciliteter og motivation til at fortsætte træningen, hvilket er forudsætningerne for at opnå det bedste resultat og dermed en bedre livskvalitet.  Vi har desuden fokus på at skabe et hyggeligt miljø med de optimale muligheder for at dyrke "Motion med glæde" for alle vores medlemmer. 


Fin Form har top-professionelle træningsvejledere, personlige trænere og kostvejledere, som alle er klar til at hjælpe vores medlemmer med at komme i fin form!
I dag lancerer FIn Form vores før-åbningskampagne "Club 1000", hvor du kan træne for kun 199,- indtil 1 februar 2018. 


Det har været en lang proces, siden der blev etableret kontakt med konkursboet til Fitness 4 Life i juli og indtil nu.


Vi har prioriteret fantastisk udstyr til vores medlemmer, og vi har brugt meget tid på at planlægge indretningen. Vi er lige nu i gang med en ombygning, hvor vi bl.a. vil etablere et helt nyt CrossFit område. Vi vil desuden skabe flere nye områder som fx. en ny Bike sal, en holdsal, behandler rum og et nyt udstrækningsområde. Ud over det, kommer der et hyggeligt caféområde hvor vores medlemmer kan nyde en gratis kop kvalitetskaffe eller noget fra vores køle automater før eller efter træning.

 

Fin Form tilbyder et stort holdprogram med over 100 timer om ugen med bl.a. bike, styrketræning/pump, motionsboksning, yoga, pilates, dancefit, mave/ryg, walk samt nogle nye kombinationshold som Piloxing - som er en unik kombination af Pilates, Box og Dans. Fin Form tilbyder desuden som noget nyt og revolutionerende i fitness-branchen "Virtual Fitness".


Se mere på www.finformhavdrup.dk
Flere artikler

Skolebørn danser solen sort i Solrød Strand

20-09-2018
Solrød Strands børn skal twiste, groove og breake

Videnscafé med Else Haugaard-Hansen

20-09-2018
Livets tilfældigheder – anekdoter fra et spændende liv i Solrød Kommune

Oktoberfest med Sussi & Leo i Solrød Center

20-09-2018
Find din indre tyroler frem og kom til festlig Oktoberfest i Solrød Center, fredag d. 5. oktober i telt ved Rund Scene!

Efterårsudstilling på Solrød Bibliotek

20-09-2018
Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.

Yoga med UngSolrød

20-09-2018
Har du også lyst til at prøve yoga, og samtidig få en stærk og smidig krop? På dette yoga-hold er der plads til alle – og ikke nok med at du vil få en tonet krop, så vil du lære at tackle nervøsitet når du f.eks. skal til eksamen.

Farverig fredag - Lav dit eget puslespil

20-09-2018
Solrød Bibliotek har købt en bunke blanke puslespil, som er helt klar til at du kan tegne lige præcis dét motiv, du helst vil lægge. Du får dit eget puslespil med hjem, når vi er færdige.

Nyt salgskontor i Greve er ideelt for Max Manus A/S

20-09-2018
Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

Septembertur i Greve Skov

17-09-2018
Greve Skov søndag d. 23/9 kl. 13.00!

Knallertkørekort - november 2018

17-09-2018
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Anbefaling fra Solrød Bibliotek: Det sidste barn

17-09-2018
Det bedste jeg ved, er at læse en bog der er så god at man ikke KAN ligge den fra sig. "Det sidste barn" stjal min nattesøvn en ganske almindelig tirsdag nat.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online