Fin Form i Havdrup åbner den 2. december!

9. november 2017

Fitnesscenteret Fin Form åbner på Kildebrogårdsvej 11 i Havdrup den 2. december. Fin Form Havdrup bliver en del af Fin Form kæden, som betyder, at centeret bygger på et veletableret koncept med over 30 års erfaring.

Fin Form tilbyder professionel personlig vejledning, de rette faciliteter og motivation til at fortsætte træningen, hvilket er forudsætningerne for at opnå det bedste resultat og dermed en bedre livskvalitet.  Vi har desuden fokus på at skabe et hyggeligt miljø med de optimale muligheder for at dyrke "Motion med glæde" for alle vores medlemmer. 


Fin Form har top-professionelle træningsvejledere, personlige trænere og kostvejledere, som alle er klar til at hjælpe vores medlemmer med at komme i fin form!
I dag lancerer FIn Form vores før-åbningskampagne "Club 1000", hvor du kan træne for kun 199,- indtil 1 februar 2018. 


Det har været en lang proces, siden der blev etableret kontakt med konkursboet til Fitness 4 Life i juli og indtil nu.


Vi har prioriteret fantastisk udstyr til vores medlemmer, og vi har brugt meget tid på at planlægge indretningen. Vi er lige nu i gang med en ombygning, hvor vi bl.a. vil etablere et helt nyt CrossFit område. Vi vil desuden skabe flere nye områder som fx. en ny Bike sal, en holdsal, behandler rum og et nyt udstrækningsområde. Ud over det, kommer der et hyggeligt caféområde hvor vores medlemmer kan nyde en gratis kop kvalitetskaffe eller noget fra vores køle automater før eller efter træning.

 

Fin Form tilbyder et stort holdprogram med over 100 timer om ugen med bl.a. bike, styrketræning/pump, motionsboksning, yoga, pilates, dancefit, mave/ryg, walk samt nogle nye kombinationshold som Piloxing - som er en unik kombination af Pilates, Box og Dans. Fin Form tilbyder desuden som noget nyt og revolutionerende i fitness-branchen "Virtual Fitness".


Se mere på www.finformhavdrup.dk
Flere artikler

FIFA turnering for 11-14 årige

19-02-2018
Vi skal også i år have kåret vinderen af bibliotekets traditionsrige turnering i FIFA 18 på PS4 pro, for de 11-14 årige.

Voksenkræmmermarked i Solrød Center

15-02-2018
Solrød Center har altid haft stor succes med sit børnekræmmermarked, så nu forsøger vi, om ikke vi kan skabe en lignende succes med et voksenkræmmermarked.

Solrød Gymnasiums spanskelever er gået videre til landsfinalen i Sprogolympiaden "ilcompetition"

15-02-2018
Der har i alt på landsplan deltaget 3000 elever i engelsk, spansk, fransk og tysk. På Solrød Gymnasium deltog alle spanskelever i henholdsvis "gymnasie- og modersmålskategorien".

Fitness med UngSolrød

15-02-2018
Kom i form i et professionelt motionscenter og få et træningsprogram tilpasset netop din krop!

Bøger om stærke piger

15-02-2018
I litteraturen så vel som i virkeligheden findes der heldigvis mange piger, der er modige, stærke og tager ansvar for at redde dem selv.

Tidlig integrationsindsats med bred tilgang batter

15-02-2018
Gennem et år har Køge Kommunes store integrationsprojekt Klar til Fremtiden kørt i samarbejde med CDI, Køge Handelsskole og EUC Sjælland. Torsdag den 8. februar besøgte borgmester Marie Stærke CAMPUS Køge for at se indsatsen med egne øjne.

Din tarm – Din sundhed

15-02-2018
Coach og virksomhedskonsulent Heidi Schønberg vil med udgangspunkt i den tyske mediciner Giulia Enders internationale bestseller "Tarme med charme" fortælle om en sund tarmfloras betydning for vores helbred, mandag d. 5. marts kl.19 på Solrød Bibliotek.

Udstilling på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Sjov udstilling fra Fri-Hobby, som startede med temaet garn, men med flere andre sjove ting.

Kropumulig banko på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Har du helt styr på alle kroppens organer, muskler, knogler og kropsdele

Dario trak fuldt hus

12-02-2018
Dario Campeotto leverede et brag af en optræden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online